Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Syyskuu 2008

(21.3. - 19.4.)

Oinaille syyskuu merkitsee tarvetta tarkistaa omien vuorovaikutus suhteittensa laatua. Vastakkain asettelut ovat nyt herkässä ja sinusta tuntuukin että vaatimukset kohdistuvat itseesi ja yhteys toiseen vaatii hereillä oloa. Kuun toisella viikolla kanssaihmiset tuntuvat ylittävän omia rajojaan ja vastuunkanto tuntuu unohtuneen. Pidä kuitenkin huoli siitä että oma harkintasi säilyy etkä itse käyttäydy omavaltaisesti. Sovittelua on kuitenkin ilmassa jo kuun kolmantena viikonloppuna. Ole tällöin valmis pehmentämään asennettasi niin saat parhaan tuloksen.

Harka, Syyskuu 2008

(20.4. - 20.5.)

Härät saavat syyskuussa oleilla hieman rauhallisemmissa sfääreissä kuin mullistusten kourissa tahivat kanssamerkkiläisensä. Voitkin olla nyt tukena muille ja järkevänä auttaa toisia ongelmissaan. Kuun ensimmäinen viikko tukevoittaa asemaasi työkuvioissa jos muutosvaateita on sillä saralla näkyvissä. Toinen viikonloppu tarjoaa mieluisia, yllättäviäkin käänteitä, joten ole valmis suunitelmien rukkaamisiin. Kuun kolmas viikonloppu korostaa elämän viihteellisiä kuvioita, joten on aika jättää hetkeksi taakse käytännölliset toimet ja siirtyä vapaalle.

Kaksoset, Syyskuu 2008

(21.5. - 20.6.)

Kaksosten syyskuu muodostunee vaihtelevaksi rajoitusten ja vapaasti virtailevien energioiden pyörteissä. Kuun ensimmäinen viikko korostaa järkeviä ratkaisuja ja rajoitusten ja sääntöjen huomioon ottoa. Tilanne korostaa sopimuksellisia asioita ja vaatinee kaksosilta jalkojen maassa pitämistä ja auktoriteettitahojen säännöksiä. Vuorovaikutussuhteissasi on hyvä henki ja sosiaaliset tilanteet ovat kyllä puolellasi kunhan otat itse vastuunkantajan roolin. Kuun toinen viikonloppu tarjoaa suunittelemattomia käänteitä ja aikataulun muutoksia. Kolmas viikko vaatii tarkkuutta siinä ettet joudu kenenkään ylikäveltäväksi. Aseta itse rajat äläkä mene mukaan peleihin joita ympärilläsi on käynnissä. Energia tasosi on koko kuukauden kaikesta huolimatta kohdallaan ja helpottanee tilanteita koska pystyt asioimaan tavalla joka ei vie voimiasi liikaa.

Rapu, Syyskuu 2008

(21.3. - 19.4.)

Rapujen syyskuu on vaihteleva; toisaalta olet hyvin käytännönläheisesti kiinni asioissa ja saat jälkeä aikaiseksi, toisaalta kommunikointi ja ihmissuhteet vaativat sovittelua ja särmien hiomista. Yhteisten asioiden hoito voi olla välillä töksähtelevää ja liiallisesta itsekkyydestä tulee heti palautetta. Varsinkin kuun toinen viikko on kiireinen ja vaatii asioiden tarkistuksia. Vaateita tulee monelta suunnalta ja elämän arki on työteliäs. Tällöin olisikin hyvä välttää kuvitelmia asioiden hoitumisesta itsekseen ja kuvitella että tilanteet eivät vaatisi tehokasta asennetta. Kuun viimeinen viikonloppu palauttaa sinut ihmisten ilmoille ja ajanvietto toisten seurassa maittaa taas. Anna tilaa löysäilyyn ja asioista nauttimiseen, muiden kanssa viettämäsi aika piristää ja virkistää nyt.

Leijona, Syyskuu 2008

(23.7. - 22.8.)

Leijonien syyskuu on varsin pirteä ja saatkin helposti jälkeä aikaiseksi rasittamatta kuitenkaan itseäsi liikaa. Yhteydenotot ovat hyödyllisiä ja mukaviakin ja ihmissuhteesi ovat tasapainossa. Tässä kuussa on runsaasti tarjolla hellyyttä ja läheisyyttä joten varaa aikaasi seurusteluun niin sosiaalisissa piireissä kuin intiimeissä suhteissasi. Kuun alkupuolella tarjotaan mahdollisuus tarkistaa ja parantaa taloudellista asemaasi. Ole tarkka ja huolellinen niin onnistut nyt pyrkimyksissäsi. Kaiken kaikkiaan tukevoittava kuukausi ja korkeintaa saat katsella sivusta kun muut sekoilevat ympärilläsi elämän mutkikkaiden käänteiden parissa.

Neitsyt, Syyskuu 2008

(23.8. - 22.9.)

Neitsyille syyskuu on varsin merkittävä ja suosiollinenkin, varsinkin syyskuun ennen 7. päivää syntyneille sekä 20. päivän jälkeen syntyneille. Ensin mainituille alkukuu korostaa sopimuksellisia asioita jonkin virallisen tahon kautta. Nyt syntyvät päätökset viitoittavat pitkälle tulevaisuuttasi, mutta kuvassa on myös onnea mukana. Loppukuusta syntyneet neitsyet ovat jättämässä taakse jonkin elämän alueen, avatakseen tilaa jollekin uudelle elämän sisällölle. Taloudellisissa asioissa on syytä olla maltillinen ja huolellinen, sillä taipumusta uskotella itselleen että tilanne on hallinnassa ilman omaa panostusta voi olla ilmassa. Ole joustava kuun toisena viikonloppuna sillä suunitelmiin voi tulla yllätyksellisiä elementtejä mukaan. Ole avoin ja valmis suunnanmuutoksiin, vaihtelu voi tarkoittaa myös virkistäytymistä.

Vaaka, Syyskuu 2008

(23.9. - 23.10.)

Vaaoille syyskuu on varsin toimelias ja aikaansaava kuukausi. Moni asia saa nyt alkunsa ja jo aloitetut hankkeet vauhdittuvat. Käytä energiaasi, pura itseäsi ulkoilemalla tai johonkin fyysisyyttä vaativaan tehtävään etteivät energiat pakkaudu ja aiheuta päänsärkyä. Kuukaudesta on kehkeytymässä rikas myös suhde-elämässäsi ja odotettavissa on tapaamisia, yhteydenottoja ja romantiikallakin on mahdollisuus kukoistukseensa. Varo kuitenkin kuun toisella viikolla sortumasta ylilyöteihin tai liioteltuihin lupauksiin, pudotus on sitä varmempi mitä enempi koet tarvetta mennä siitä yli missä aita on matalin. Anna kuun kolmantena viikonloppuna luovuutesi kukoistaa sillä nyt jos koskaan on tarjolla tilaisuus löytää uusia keinoja kohdata tilanteita. Uusi harrastus muoto voi nyt avata tietään ja löydät helposti ihmisiä ympärillesi jotka tukevat asiassasi.

Skorpioni, Syyskuu 2008

(24.10. - 22.11.)

Skorpioneille syyskuu on tukevoittavaa aikaa ja sosiaalinen tai yhteiskunnallinen osallistuminen tuottaa tulosta. Mutta varaa aikaa myös sisäiseen mietiskelyyn niin saat parhaiten ladatuksi akkujasi vaadittaviin toimiin ulkomaailmassa. Tilanteet joihin ajaudut mukaan eivät nyt välttämättä aja omia tarkoitusperiäsi, mutta nyt onkin aika jakaa huomiosi itsesi ulkopuolisille asioille. Kuun viimeinen viikonloppu avaa taas tietä henkilökohtaisimmille tarpeittesi tyydyttämiselle ja varsinkin seuraelämä on vilkastumaan päin. Itse asiassa viikonloppu starttaa vuoden romanttisimman jakson käyntiin skorpioneille, joten jaa aikaa elämäsi tärkeimmän ihmisen kanssa tai jos olet sinkku, niin kannattaa alkaa kulkea aistit avoimena kohti uusia tuttavuuksia.

Jousimies, Syyskuu 2008

(23.11. - 21.12.)

Syyskuu tuonee jousimiehille kipeitäkin ratkaisuja ja leikkauksia entiseen elämänmuotoon. Aika korostaa asioiden hoitoa järkevästi ja pitkäntähtäimen suunittelulla. Jo ensimmäinen viikko vaatii järkevää asennoitumista ja sopimukselliset asiat vaikuttavat pitkälle tulevaisuuteen. Viralliset asiat ovat nyt tapetilla kasvottomien laitosten ja tahojen myötä. Toimissasi on kuitenkin nyt vauhtia ja jaksamisesta ei ole puutetta. Saat jälkeä aikaiseksi ja tehtävät tehdyksi. Myös kanssaihmisten tukevoittava asenne sinua kohtaan helpottaa ja yhteistyö ja asioiden jakaminen onnistuu. Ole rohkeasti liikenteessä vaikka kuun kolmas viikonloppukin tuntuu vielä kiristävältä ja ehkä haikealtakin. Aikansa eläneet asiat ovat jäämässä taaksepäin korostaen tilan tekemistä uusille kokemukille.

Kauris, Syyskuu 2008

(22.12. - 19.1.)

Kauriille syyskuussa tarjoutuu hyvinkin tilaisuus parantaa omaa asemaansa relistisin lähtökohdin, mutta kuitenkin onnekkaasti. Kuukaudesta muodostuu kiireinen ja aktiivinen, jopa niin että läheisesi voivat omilla vaatimuksillaan hermostuttaa sinua aikatauluillaan. Koet helposti tarvetta toimia omiin nimiisi välittämättä muista, mutta yritä olla suvaitsevainen muiden mielipiteitä kohtaan. Varsinkin kuun toinen viikko nostattaa tämän laatuisia ongelmia pintaan. Kuun toisena viikoloppuna on tarjolla mukavia ja mieltä piristäviä yllätyksiä, ole spontaani ja avoin niin huomaat miten vaihtelu virkistää. Työkuvioissa voit joutua kuulemaan jotain hämäräperäistä tai kummallisia huhuja, mutta tarkista faktat ennenkuin luot oman näkökantasi tilanteesta.

Vesimies, Syyskuu 2008

(20.1. - 19.2.)

Vesimiehelle on syyskuussa luvassa seurallisuutta ja toimeliaisuutta. Koet itsesi virkeäksi eivätkä työtkään tunnu vievän liikaa voimia. Kuun puoliväli lupaa mahdollisuuksia romanttisiin tapahtumiin ja oletkin herkeästi kuulolla mitä muilla ihmisillä on tunnollaan. Kuun toisella viikolla ympärilläsi tapahtuu joitain ylilyöntejä ja saatat joutua korjailemaan toisten töppäilyjä, vaikk`eivät varsinaisesti omiin toimiisi liittyisivätkään. Kuun kolmantena viikonloppuna voit joutua ottamaan kantaa ympäristössäsi tapahtuvaan valtataistelu tilanteeseen ja saat tilaisuuden olla suunnan näyttäjänä sopuratkaisuihin. Käytä neuvottelu taitojasi ja kykysi yhteistyöhön niin voit olla hyödyksi tilanteessa. Kaiken kaikkiaan luova kuukausi jolloin herkemmätkin sävyt piirtyvät näkyväksi pintoihin.

Kalat, Syyskuu 2008

(20.2. - 20.3.)

Kalojen syyskuu tuo tilaisuuksia rakentaviin muutoksiin. Alkukuussa työasiat ottavat osansa ja vaatinevat päivittämistä ja ajankohtaistamista. Arvota asioita ja luo realistinen kuva tilanteestasi. Tilanteesi ei ole niin huono kuin ensivaikutelma antaa ymmärtää vaan kuvassa on mukana myös uusia mahdollisuuksia ja tilaisuuksia kuvaten realistista eteenpäin menoa. Kuun kolmannella viikolla eteen voi tulla ratkaisun paikka jota et voi enää lykätä. Jonkin asian jääminen menneisyyteen voi nyt tulla ajankohtaiseksi ja vaatii vielä kohtaamisen. Kuun viimeinen viikko korostaa hyviä ihmissuhteita ja mahdollisuutta tukevoittaa kontaktejasi lähimmäisiisi.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.