Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Syyskuu 2009

(21.3. - 19.4.)

Oinaiden syyskuu alkaa hieman ärhäköityneissä tunnelmissa. Jokin keskustelu- tai sopimuksellinen tilanne tuntuu hiertävän ja yhteispeliä joutuu hiomaan, varsinkin jos olet maaliskuun puolella syntyjäsi. Anna tilanteelle aikaa selkiytyä aina lokakuun puolelle asti ja tarkista asioden taustoja ja faktoja sillä välin. Kuun toinen viikko lupaa romantiikkaa ja pystyt nyt itsekin tuomaan itsestäsi parhaita puoliasi esille. Ole aktiivinen ihmissuhteissasi niin huomaat miten helposti pystyt saamaan tukea ja hyväksyntää. Kolmas viikko on erityisen luova ja kykenet ideoimaan tilanteisiin uusia näkökulmia. Työ asiasi ovat tapetilla ja vaativat oman huomionsa, mutta koet pääseväsi eteenpäin sitkeydellä ja maltilla. Kuun neljännellä viikolla sinulta vaaditaan herkkää pelisilmää; joku tai jokin tuntuu yrittävän jyräämistä ylitsesi, mutta tietty suoruus ja rohkeus ovat nyt voimavaroinasi.

Harka, Syyskuu 2009

(20.4. - 20.5.)

Härille syyskuu osoittautuu energiseksi ja asioita eteenpäin tuottavaksi kuukaudeksi. Kykenet nyt helpostikin tekemään elämässäsi uudistuksia järkevältä pohjalta. Ongelmallisin esiintuleva alue löytyy ihmissuhteissasi. Jos olet yhteistyössä jonkun muun kanssa niin esiin tulevat ongelmat noussevat pintaan kuun toisella ja kolmannella viikolla. Jos olet haaveiden ja idealismin antanut edustaa todellisuutta niin pilvenreunalta tippuminen voi nyt tuntua ikävältä. Koeta selvittää tilanteiden taustat realistisesti ennenkuin luot kuvaa todellisista tapahtumista. Ole silmät ja korvat avoinna, äläkä yritä mennä siitä yli missä aita on matalin niin vältyt pettymyksiltä. Kuun toisella viikolla varo taloudellista tuhlaavaisuutta, jokin houkutteleva tarjous ei välttämättä pidä lupaustansa

Kaksoset, Syyskuu 2009

(21.5. - 20.6.)

Kaksosille ihmissuhteissa riittää selvittelemistä syyskuussa. Varsinkin jos olet kesäkuun puolessa välissä syntynyt, niin vaatimukset vastuullisen asenteen sisäistämiseen on syytä ottaa huomioon. Oppiläksynä kohdallasi on nyt vakauden ja luotettavuuden löytyminen resursseistasi sekä luopuminen ylenmääräisestä mukavuudesta ja laiskuudesta. Edessä voi myös olla paljon asiallisia tahi sopimuksellisia suhteita. Koeta kiteyttää tärkeimmät päivitettävät asiat ja keskittyä niihin. Varsinkin kuun kolmas viikko nostattaa näitä teemoja esiin, eikä samalla voi välttyä yllätyksellistenkin tilanteiden esiinmarssiin, joita et ole ehkä osannut odottaa tilanteeseen liittyväksi. Voit huomata olevasi ristipaineessa kun toisaalta perinteet velvoittavat raskauttavasti, mutta samalla myös irtautumisen tarve kaikesta aikansa eläneistä sidonnaisuuksista tuntuu houkuttelevalta.

Rapu, Syyskuu 2009

(21.3. - 19.4.)

Rapujen syyskuu on täynnä toimintaa ja uusia ryhtymisiä. Jos kyseessä on jokin uusi prosessi tai yritys niin nyt asiat saavat tuulta alleen. Toimintatarmosi olisikin nyt syytä suunnata johonkin tuottavaan ja konkreettisiin asioihin. Raha-asioissa saatat kokea nyt herkästi sekasotkuja ja väärinkäsityksiä. Ole tarkkaakin tarkempi että tulet oikein ymmärretyksi ja tarkista itse myös faktat ennenkuin luotat asioiden toimivuuteen. Jos olet juhannuksen ajan rapu niin jokin asia vaatii paluuta menneisyyteen selvittääksesi tilanteen päiväntasalle. Kuun puolivälin jälkeiset tapahtumat vaativat tahdon voimaa sanoa "ei", sillä vaarana on nyt joutua mukaan peleihin ja vallankäytön kuvioihin. Ihmissuhteissasi voit nyt kokea itsekkäitä sävyjä; joko niitä itse aiheuttaen tahi toisten taholta kohdaten. Pura tuntemuksiasi tietoisesti lenkkeillen tai vaikka kova äänisesti keskustellen.

Leijona, Syyskuu 2009

(23.7. - 22.8.)

Leijonille syyskuu on varsin runsaasti romanttisesti sävyttynyttä aikaa. Olet hyvin herkistynyt vastapuolesi olemassa ololle ja kykysi ilmaista itseäsi sydämellisesti valloittaa nyt helposti toiset puolellesi. Myös sosiaalisissa kuvioissa koet runsautta ja juhlinnan aiheet sekä tapaamiset piristävä mieltäsi. Kuukausi luontuu myös mitä parhaiten lomailuun tai muuten leppoisaan oleiluun. Raha-asiasi voivat kuitenkin aiheuttaa pientä ylimääräistä järjestelyä, mutta maltti ja järjestelmällisyys palauttaa tasapainosi. Kuukauden puoliväli on helposti aikaa jolloin kukkarosi nyörit saattavat revähtää helposti turhan löysiksi ja tuhlaamisvimma on vaarana. Hillintä hankinnoissa on nyt paikallaan jotta säästyisit turhilta jälkilaskuilta.

Neitsyt, Syyskuu 2009

(23.8. - 22.9.)

Syyskuu osoittautuu neitsyeille hyvinkin ratkaisevaksi ajanjaksoksi, varsinkin jos olet kuun 15. - 20. välisenä aikana syntynyt neitsyt. Saatat nyt hyvinkin olla elämässäsi käännekohdassa jolloin punnitset mitkä elämäsi perusrakenteet vaativat uudistusta ja mitkä osat ovat säilyttämisen arvoisia. On aika pureutua todellisuuteen vastuuntuntoisesti ja tietoisena siitä että ratkaiset nyt hyvinkin pitkälle tulevaisuuttasi. Kuun kolmas viikko tuntuu ehkä akuutimmalta kohdatessasi näitä ed. mainittuja teemoja. Viikko tuo myös kohdallesi sopimuksellisia asioita joiden lopullisen tuloksen näet ehkä vasta viikkoja myöhemmin. Energiaa tuntuu nyt Neitsyillä kyllä riittävän asioiden kohtaamiseen ja hoitamiseen ja oletkin aktiivinen toimissasi. Kuun viimeinen viikko aloittaa tukevamman jakson ihmissuhteissasi ja koetkin helpotusta tältä saralta, toisen tuki ja ymmärrys tilannettasi kohtaan on nyt tervetullutta.

Vaaka, Syyskuu 2009

(23.9. - 23.10.)

Vaaoille syyskuu lupaa harmoniaa ja sopusointua suhdetoiminnoissa. Varsinkin kuun kolme ensimmäistä viikkoa ovat romanttissävytteisiä ja koet helposti saavasi taaksesi hyväksyntää ja tukea kanssaihmisiltäsi. Energia vireessäsi sensijaan tuntuu olevan vaihtelevuutta innostuksesta lamaannukseen ja aika ajoin tunnet tarvetta vetäytyä mitääntekemättömyyteen. Kuun kolmannen viikonlopun ympärillä tapahtumat vaativat sinua paneutumaan johonkin menneisiin asioihin ja tilanteet vaativat jälkijättöistä setvimistä. Jokin yllättävä viesti tahi yhteydenotto voi ensin aiheuttaa hämmennystä mutta asian selvittäminen nyt perinpohjin vapauttaa sinut aikansa eläneistä kuvioista. Jos olet syntynyt kuun 23. - 24. päivä niin elämässäsi alkavat puhaltaa muutoksen tuulet parin kuukauden sisään. Voit valmistautua tilanteeseen miettimällä mitä turhia painolasteja vedät elämässäsi mukana ja mitkä asiat eivät enää palvele kehitystäsi. Luopuminen turhuuksista vapauttaa nyt tilaa uusien aihioiden sisäänmarssiin elämässäsi.

Skorpioni, Syyskuu 2009

(24.10. - 22.11.)

Skorpionien ihmissuhderintamalla tapahtuu syyskuussa käänteitä, varsinkin jos olet mielikuvittelun antanut edustaa todellisuutta. Nyt on mahdollisuus nähdä asiat ihmissuhteissasi niiden oikeassa valossa, joka tietysti loppujen lopuksi keventää oloasi. Muutoin koet kuukauden tuottavaksi ja aikaansaavaksi. Elimistösi tuntuu toimivan vaivatta, etkä tunne puurtaessasikaan rasittuvasi. Kuun kolmannella viikolla kannattaa ottaa tilanteisiin vastuullinen asenne vaikka asetelmat ensisilmäyksellää saattaisivatkin tuntua keveiltä. Jokin hulluttelu voi aluksi viedä helposti mukanaan mutta laskun aika seuraa tällä kertaa välittömästi perässä. Ole siis harkiten hereillä, niin säästyt liiemmiltä jälkipuinneilta. Kuun kolmannen viikonlopun jälkeen ihmissuhteisiisi on palautumassa harmoniaa ja selkeyttä arvojen uudistumisen kautta.

Jousimies, Syyskuu 2009

(23.11. - 21.12.)

Jousimiesten syyskuu osoittautuu vaihtelevaksi. Virallisten tahojen puolelta voit kokea paineisuutta ja velvoitteita. Ota tilanteissa pykälät ja säännökset huomioon, satsaa eri tahojen vaatimiin virastopyörityksiin niin saat asiaasi edistettyä järkevimmin. Uudistukset elämässäsi ottavat nyt tuulta alleen jos suostut kompromisseihin. Varsinkin kuun kolmas viikko on hektinen velvoitetäyteisessä pyörityksessä. Ihmissuhteissa parasta aikaa löytyy kuukauden toisella viikolla jolloin myös kaikensuuntainen yhteistyö onnistuu helpoimmin. Jokin sopimuksellinen tai virallinen asia vaatii palaamaan menneisiin tapahtumiin ennenkuin jatkoon pääseminen luonnistuu. Asiat voivat vaatia selvittelyä aina lokakuun puolelle asti. Ole tarkka ja huolellinen niin vältyt pahemmilta lipsahduksilta. Kaiken kaikkiaan asiat vaativat huolellista ja vastuuntuntoista asennetta jotta pääsisit nauttimaan tulevaisuudessa tehdyn työn tuloksista.

Kauris, Syyskuu 2009

(22.12. - 19.1.)

Kauriit joutunevat syyskuun ensimmäisellä viikolla mukaan kiivaaseen työrytmiin, joka aiheuttaa mielessäsi ylimääräistä kireyttä. Aikataulutukset voivat vaatia jatkuvaa hereilläoloa ja ulkoapäin kasautuvat paineet ovat velvoittavia. Vuorovaikutustilanteissa voit joutua kohtaamaan liian oikeassa olevia ihmisiä ja koetkin taholtasi tulleesi huonosti kuulluksi. Myös tekniset asiat tai työvälineet voivat reistailla ja aiheuttaa ylimääräistä huolta. Vältä ristiriitojen menemistä henkilökohtaisuuksiin ja yritä pysyä asialinjalla. Kuun kolmannella viikolla voit hyödyntää luovuuttasi; uusien ideoiden käyttöönotto voi nyt olla tuottavaa ja asioita eteenpäin vievää. Luota intuitioosi siinä missä uudet tavat työstää asioita voi olla tehokkaampaa kuin vanhojen mallien toistaminen.

Vesimies, Syyskuu 2009

(20.1. - 19.2.)

Vesimiehet aloittavat syyskuun vilkkaiden vuorovaikutussuhteiden merkeissä. Saat itsesi helposti ymmärretyksi ja kontaktit ja yhteydenotot puoleesi ovat runsaita. Voit kuitenkin löytää itsesi keskeltä riitaisuuksia ympärilläsi, mutta sinulle luontuu nyt tasoittajan ja sillanrakentajan osa. Tue muita selvittämään tulehtuneita kuvioita ympäristössäsi sillä sinulla on nyt kyky löytää sovitteleva näkökanta asioihin. Kuun toinen viikonloppu lupaa romantiikkaa ja vilkasta sosiaalista elämää. Ole tällöin mukana riennoissa tai järjestä aikaa mielitietyllesi niin voit helposti kokea kohottavia tunnelmia. Jos olet yksineläjä niin nyt on suositeltavaa lähteä ulos ihmisten pariin ja kulkea silmät ja korvat auki, sillä aika on suotuisa uusien suhteiden alkamiselle. Kuun puoliväli korostaa myöskin herkkiä tunnelmia ja kaipuuta läheisyyteen. Toisaalta jos olet luova ihminen niin nyt visiosi ovat hedelmällisimmillään. Aistit herkästi sävyjä ja inspiroidut maailman monimuotoisuudesta.

Kalat, Syyskuu 2009

(20.2. - 20.3.)

Kaloille syyskuu muodostuu energiseksi ja tuottavaksi. Koet ottavasi vireästi syksyn uudet haasteet vastaan, joita kuukausi kyllä tuottaa eteesi. Kuukausi korostaa vastuuntuntoista asennetta käsillä oleviin tilanteisiin joita varsinkin ihmissuhteet tuovat eteesi. Kuun kolmas viikko on hektinen tuoden tullessaan ristiriitaisia asioita. Nyt on kuitenkin syytä kuunnella omaa intuitiota sillä luovat uudistustarpeet tuottavat loppupeleissä parhaan tuloksen. Muiden vastarinta voi tuntua kohtuuttomalta mutta tilaanteet vaativat vain hieman lisäaikaa selkiintyäkseen. Luota omaan sisäiseen ääneesi vaikka jonkun toisen esiin tuoma näkökulma esittääkin asioiden ennalleen säilyttämisen puolesta.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.