Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Syyskuu 2010

(21.3. - 19.4.)

Oinaille syyskuu alkaa sosiaalisesti vilkkaana ja suhteesi lähimmäisiin noussee työn alle. Rakkaimpasi saattaa nyt käyttäytyä mielestäsi itsepäisesti  ja vaatii näin ylimääräistä työstämistä. Koeta pysähtyä miettimään tilannetta hänen kannaltaan niin yhteistyö voi saada helpottuneita sävyjä. Varsinkin kuun ensimmäinen viikonloppu nostattaa herkkiä sävyjä esille. Maaliskuun puolella syntyneet voivat kokea kaiken kaikkiaan kuukauden vaativana ja olisikin hyvä jos voisit nyt karsia elämästäsi kaikkea turhaa, jotta voisit keskittyä olennaiseen. Kärsivällisyys ja maltti ovat nyt hyveinäsi. Kuun viimeinen viikko varsinkin voi muodostua käänteentekeväksi edellä mainituilla ja jokin suunnan muutos voi nyt osua kohdalle. Ole tarkka valinnoissasi ja tietoinen niiden seurauksista. Vältä turhaa riskinottoa ja pelaa varman päälle jos mahdollista. On nyt ehkä merkittävä hetki elämässä  katsoa totuutta suoraan silmiin ilman ruusunpunaisia laseja.

Harka, Syyskuu 2010

(20.4. - 20.5.)

Härkämerkkisille syyskuu avautuu maanläheisenä ja realistisesti. Kuun kaksi ensimmäistä viikkoa painottavat työkuvioita ja asioiden parantamisia ja tarkistuksia.  Terveysasiat saattavat nyt nousta herkästi tapetille ja  nyt lieneekin aika sovitella loman aikaiset tavat ja tottumukset uusiin uomiin. Puolen kuun jälkeinen aika korostaa ihmissuhteitasi ja lisääntyvää panostusta tälle alueelle. Tapaamisia ja kohtaamisia on runsaasti näköpiirissä mutta sävy voi toisinaan olla nyt vaativa  ja erheitä ja laiminlyöntejä pintaan nostava. Joku läheisesi voi nyt herkästi ärsyttää sinua omilla kannanotoillansa, mutta koeta olla ymmärtäväinen ja ottaa huomioon toisen kanta tilanteisiin. Yhteisen sävelen löytyminen on nyt täysin mahdollista jos vain kykenet luopumaan liian itsekeskeisestä näkökannastasi. Kuun neljäs viikko voi nyt tarjota sinulle aivan uuden  ja raikkaan näkökannan elämääsi, joten ole avoin ja utelias uusille virtauksille tai käänteille.

Kaksoset, Syyskuu 2010

(21.5. - 20.6.)

Kaksosmerkkisille kuun alku on suopeaa aikaa. Ihmissuhteissasi on nyt tukevuutta, romanttisia sävyjä on nyt ilmassa, joten jaa aikaasi läheistesi kesken. Alkukuukausi osoittautuu myös energiseksi ja ryhtymisesi on tuottavaa. Käytä kuun kaksi ensimmäistä viikkoa täten hyödyksesi. Puolesta kuusta sävy muuttuu hieman vaativammaksi, eikä luovuudelle enää ole vapaata tilaa. Tarkista ja parantele tekemisiäsi, tarkista pienet yksityiskohdat ja korjaa tarvittavat virheet. Kuun neljäs viikko antaa aikaa keveämmille sävyille. Tee jotain uutta ja suunnittelematonta, nyt on aika irroitella. Varo kuitenkin liioittelemasta tilanteissa, varsinkin käytännön ratkaisuissa ole jalat maassa. Nyt on riskinä myös luvata liikaa toiselle ilman realistisia perusteita. Loppukuusta kykenet olemaan tukena jonkun avun tarpeessa. Tukeasi arvostetaan ja saat aikanasi positiivista palautetta ymmärtämisestäsi.

Rapu, Syyskuu 2010

(21.3. - 19.4.)

Ravut saattavat kokea syyskuun alun takkuilevana ja esteitä tuntuu olevan raivattavana vähän joka suunnalta. Varsinkin juhannusihmiset kokevat olevansa uusien haasteiden edessä. Keskitä voimavarasi olennaiseen sillä nyt on mahdollisuus saada suuriakin suunnan muutoksia aikaiseksi olosuhteissasi. Helpolla nyt asioitasi ei edistetä, vaan keskittymällä ja työstämällä saat asioita eteenpäin. Ihmissuhteisiin on luvassa helppoutta ja sujuvuutta aina kuun toisesta viikosta eteenpäin. Saatat kokea syvenevää vaihetta rakkauselämässäsi ja mahdollisuus päästä toista lähemmäs onnistuu nyt helposti. Heinäkuun puolenvälin jälkeen syntyneillä on tässä kuussa helpompaa ja jopa onnekastakin. Uusia virityksiä on nyt syntymässä ja käänteet voivat tuntua yllätyksellisiltäkin mutta loppujen lopuksi mieltäsi avartavilta. Mene mukaan rientoihin ja uusiin hankkeisiin, sillä nyt avautuvat mahdollisuudet rikastuttavat elämääsi vielä pitkään tulevaisuudessa.

Leijona, Syyskuu 2010

(23.7. - 22.8.)

Leijonilla syyskuun kaksi ensimmäistä viikkoa ovat tuotteliaita ja aktiivisia. Olisikin hyvä panostaa tähän aikaan tuottavuutta vaativat tehtävät. Ensimmäinen viikonloppu on romanttinen, joten järjestä yhteistä aikaa läheisesi kanssa. Jokin retki tai matka onnistuu myös ja tyydyttää estetiikan kaipuutasi. Kuun puolesta välistä eteenpäin koet tarvetta vetäytyä omiin oloihisi  ja inspiroituminen yhteistyöhön tuntuu väistyvän taka-alalle. Koet myös kumppanuuden herkästi liian vaativana ja ongelmallisena tai ystäväsi osoittautuu liian omiin tehtäviinsä uppoutuneelta. Tee nyt asioita jotka pystyt viemään omin voimin läpi. Kuun loppu voi tuoda elämääsi tilanteen jossa joku tarvitsee myötätuntoasi ja tukeasi. Ole tällöin valmiina auttamaan, oma elämäsi on nyt kuitenkin suvantovaiheessa ja sinulla riittää energiaa toisten ongelmien selvittelyyn.

Neitsyt, Syyskuu 2010

(23.8. - 22.9.)

Neitsyet saavat nyt syyskuussa luottamusta lisää elämäänsä onnistuneiden valintojen kautta.  Voit nyt vauhdittaa asioitasi olemalla uudistusmielinen, avoin ja rohkea.  Monen vuoden paineisen ajanjakson jälkeen sinun on nyt lupa hullutella ja käyttää luovuuttasi. Ole liikkeellä ihmisten parissa, sillä ympäristön kautta saat uusia virikkeitä ja innostuksen aiheita. Ihmissuhteissasi on mielenkiintoa ja vilkkautta ja ympärilläsi tuntuu jatkuvasti liikkuvan uusia tutustumisen arvoisia ihmisiä. Romanssi voi nyt astua elämääsi yllättäen ja taholta josta et osaisi sitä ehkä odottaakaan. Laajenna rohkeasti elinpiiriäsi ja voitkin nyt hellittää luontaisesta huolehtivuudestasi.  Kuun neljäs viikko korostaa luovuuttasi ja kekseliäisyyttäsi. Kuukausi voi myös merkitä kohdallasi jonkin pitkään odottamasi tiedon saapumista perille tai paperiasian selkiytymistä.

Vaaka, Syyskuu 2010

(23.9. - 23.10.)

Vaakojen alkukuu on romanttinen ja löydät tällä tasolla uutta inspiroitumisen aihetta. Elämässäsi voi nyt olla uusi suhde aluillaan ja tilanne pistää maailmankirjasi sekaisin. Olet myös aktiivinen ja valmiina uusiin haasteisiin. Voit olla valmis jättämään taaksesi jotain aikansa elänyttä, oli se sitten vanha ja kulunut elämäntilanteesi tai muut piintyneet tapasi. Uudistuksesta nyt kuitenkin on kysymys ja haastetta tähän suuntaan tuntuu olevan tarjolla. Ota kuitenkin huomioon elämän realiteetit ja olosuhteiden mahdollisuudet, ettet tipahda aivan heti pilven reunalta. Asiat vaativat vielä kuitenkin järkevää asennetta ja suunnittelua, ennen kuin hahmotat uuden tilanteen. Kyseeseen voi tulla myös jokin uusi velvoite, joka vaatii uuden tyyppistä sitoutumista. Loppukuu varsinkin tuo tämän tyyppisiä teemoja esille. Edessä voi nyt olla hyppy tuntemattomaan ja ennen kokemattomaan.

Skorpioni, Syyskuu 2010

(24.10. - 22.11.)

Syyskuun alun  skorpionit viihtyvät omissa oloissaan seuraelämän hiipuessa vähiin. Kuun ensimmäiset päivät kulunneevat haaveilussa ja tutkaillessa oman pään sisäisiä juttuja. Kuun toinen viikonloppu hereistää skorpionit ulos koloistansa ja viihtyvyys lisääntyy. Sosiaaliset kuviot alkavat kiinnostaa ja vietät mielelläsi aikaa läheistesi parissa. Puolesta kuusta alkaa hyvinkin aktiivinen kausi ja saat asioihin vauhtia ja säpinää. Osaat myös tuoda itsestäsi parhaat puolesi esiin, joka viehättää erityisesti vastakkaista sukupuolta olevia. Romantiikkaa mahtuu kuvaan mukaan, joten nyt olisi aika pitää kaikki aistit avoinna ja olla rohkeasti esillä. Kuun neljäs viikko voi tarjota piristävää vaihtelua, joten kannattaa pitää aikataulut avoimena ja asenne joustavana. Suunnittelemattomat käänteet piristävät mieltäsi. Kukoistavaa aikaa rakkauselämälle on luvassa koko loppu kuulle.

Jousimies, Syyskuu 2010

(23.11. - 21.12.)

Syyskuun kaksi ensimmäistä viikkoa ovat jousimiehille hyvää aikaa pistää rattaita pyörimään ja toimittaa asioita. Olet energinen ja liikut ahkerasti sosiaalisissa kuvioissa. Kuun ensimmäinen viikonloppu olisikin mitä mainiointa aikaa matkailuun ja muuhun huvitukseen. Seuraelämäsi on tällöin viihdyttävää ja mieltäsi piristävää. Romantiikassa voi myös tapahtua tervetullutta edistystä, joten älä hukkaa aikaasi yksin tekemiseen. Kuun puolesta välistä eteenpäin viihdytkin sitten paremmin omissa oloissasi, asioita yksin pohtien. Kuun neljäntenä viikkona varaudu yllättäviin suunnitelmien muutoksiin. Ennalta varoittamatta yllättäviä käänteitä on luvassa, joten säilytä utelias ja avoin mielesi ja ole joustava. Viimeinen viikko palauttaa asiat järjestyneisiin uomiinsa ja hyvää tekevä rutiini palaa arkeesi.

Kauris, Syyskuu 2010

(22.12. - 19.1.)

Kauriiden syksy alkaa hieman takkuilevasti ja sovittelutaitoa tarvitaan varsinkin kun teet yhteistyötä eri tahojen kanssa. Koeta olla vaatimatta liian nopeaa edistystä asioiden kanssa, sillä nyt on aika hioa suurimpia särmiä sileäksi. Kuun puoliväli tuo helpotuksen tunteen ja stressi paineet vähenevät. Kuun neljäs viikko tarjoaa positiivisen käänteen, joskin hieman suunnittelematta ja yllättäen. Ihmissuhteissasi alkaa myös jouhevampi jakso ja loppukuu on sosiaalisesti vilkas ja tunne-elämäsi tasaisempaa. Kuun viimeisellä viikonlopulla on taas aika ottaa lusikka kauniisti käteen ja hyväksyä elämän realiteetit. Jokin keskeneräinen työ tai muu velvoite vaatii tällöin aikaasi, joten karsi kaikki ylimääräinen jotta pystyt keskittymään olennaiseen. Ole vastuuntuntoinen ja kaihda ylimääräistä riskinottoa. Sitoutuminen harkinnalla vie nyt asioitasi parhaiten eteenpäin.

Vesimies, Syyskuu 2010

(20.1. - 19.2.)

Vesimiesten syksy alkaa sosiaalisesti nautittavissa merkeissä ja yhteistoiminta on tuottavaa. Nauti kuun ensimmäisestä viikonlopusta hyvässä seurassa ja rakkaimpasi kanssa yhteistä aikaa jakaen.  Jokin retki tai ajan vietto luonnon helmassa ruokkii nyt parhaiten harmonian kaipuutasi. Tärkeimmät toimet on myös hyvä ajoittaa ennen kuun puoltaväliä, sillä olet energinen ja aikaansaava. Siitä eteenpäin toimesi etenevät parhaiten kun luotat omiin voimavaroihisi ja toimit yksin. Aikatauluttaminen muiden ihmisten mukaan tuntuu työläältä tai kiinnostuksen kohteet vetävät eri suuntiin. Saat kyllä tässä kuussa paljon aikaiseksi jos vaan aikataulutat tehokkaasti ja ryhdyt toimeen. Luvassa on kuitenkin tasainen jakso ja saatkin ehkä seurata vierestä kun kanssaihmiset tahivat tahoillansa ja tarvitsevat kuulijaa ongelmissaan.

Kalat, Syyskuu 2010

(20.2. - 20.3.)

Kaloille, varsinkin maaliskuun puolenvälin jälkeen syntyneille, syyskuu avaa uusia mahdollisuuksia. Jokin suunnitelma tai hanke etenee, joten ole itse aktiivinen ja koputtele ovia uusiin mahdollisuuksiin. Yllättävistä tahoista voi nyt tulla tarjouksia, jolloin oma vastaanottavaisuus ja avoimuus on vain hyväksi. Kuun toisesta viikosta eteenpäin ihmissuhteisiisi on tulossa lämpöä ja helppouden tuntua. Saat apua tarvittaessa ja yhteistyö on luontevaa. Satsaa tässä kuussa myös aikaasi romanttisille suhteille, sillä olet itsekin sovitteleva ja kykenet tuomaan parhaat puolesi esiin. Kuun neljäs viikko on hektinen ja olet liikkeellä monessa paikassa yht`aikaa. Luovuutesi tulee nyt hyvään käyttöön taiteillessasi asioita eteenpäin. Taloudellisesti olet tuottava ja asiasi ovat kohenemassa tällä suunnalla. Sopimukselliset asiat ovat nyt kunnianhimoisia, mutta realistisia. Laajenna elämänpiiriäsi ja ole rohkea.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.