Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Syyskuu 2011

(21.3. - 19.4.)

Syyskuu tuo helpotuksen tunteita oinaille vaativan loppukesän jälkeen. Ratkaisua vaatineet tilanteet on nyt pääsääntöisesti päivitetty ja jotakin entisestä elämästä on jäänyt taakse menneisyyteen. Syyskuu ei anna tilaa enää miettiä ja vatvoa vanhoja asioita vaan nyt sinua kiidätetään vauhdilla kohti uusia asioita. Alkukuu selkeyttää vielä jotain väärinkäsityksiä ja vapauttaa sinut selkeimmille vesille. Kuun puolesta välistä eteenpäin ihmissuhteissa tapahtuvat käänteet tuovat muassaan yllättäviäkin ratkaisuja ja uusiutuvia tilanteita. Oma uteliaisuutesi ja avoimuutesi herättää nyt mielenkiintoa vastakkaisessa sukupuolessa, mutta vasta aika näyttää onko uusista tuttavuuksista pidemmän päälle kantavuutta. Kuun neljäs viikko aloittaa hyvin energisen jakson ja voit loppukuusta saada yllykkeitä tehdä jotain täysin uutta ja ennen kokematonta. Viimeinen viikko vaatii yhteistyöltä vakavampaa ja syvälle menevää asennetta. Ole tietoinen omasta asenteestasi ja valinnoista mitä teet.

Harka, Syyskuu 2011

(20.4. - 20.5.)

Kuukausi alkaa härille suotuisana ja onnekkaanakin. Jonkin epäselvyyden ratkeaminen tuo helpotusta elämääsi ja asiat ovat tästä eteenpäin maanläheisempiä ja helpompia käsitellä. Niin paperiasioiden käsittely kuin vuorovaikutus tilanteiden helpottuminen normalisoituu ja väärinkäsitysten oikaiseminen selkeyttää tietoisuuttasi siitä missä todellisuudessa mennään. Kuun toinen viikonvaihde on sosiaalisesti miellyttävä ja rakkausasioitakin suosiva. Kuun puolen välin yhteydenotto tai viesti on mieltäsi nostattava ja innostava. Kuun neljäs viikonloppu saa sinut mietteliääksi, kaikki ei mene ihan suunnitelmien mukaan ja yllättävät käänteet vaativat sinulta joustavuutta. Uusia tuulia puhaltaa ympärilläsi ja tilanteet edellyttävät sinulta uskallusta mennä uteliaana mukaan. Taustalla on kuitenkin sävynä tietynlainen onnekkuus tapahtumissa joten rohkeudella ja avoimuudella saat pitkälle asioihin edistystä.

Kaksoset, Syyskuu 2011

(21.5. - 20.6.)

Kaksosille syyskuun alku aina kuun puoleenväliin asti nostattanee ihmissuhteissa olevat kipupisteet pintaan. Koeta ottaa huomioon toisten näkökantoja ja olla sopeutuvainen. Varsinkin kuun toinen viikonloppu voi tuoda raha-asioissa erimielisyyksiä ja ratkaistavia asioita. Olet kuitenkin realistinen ja kykenet suhtautumaan asioihin rauhallisesti. Kuun puolesta välistä eteenpäin sosiaalisuutesi kasvaa ja yhteistyö helpottuu. Kolmas viikonloppu tuokin lähellesi yllättävältä taholta hauskuutta rientoihin, joten mene mukaan ja nauti vaihtelusta. Loppukuun koet olevasi virkeämpi ja saat helpommin velvoitteesi tehtyä. Viimeinen viikko on taas yllätyksiä täynnänsä, mutta positiivisessa mielessä. Tee jotain uutta, jotakin joka antaa vapaalle ilmaisullesi tilaa. Käänteet osoittautuvat uusia uria luoviksi ja uutta sisältöä elämääsi tuoden, jos vain olet utelias ja avoin.

Rapu, Syyskuu 2011

(21.3. - 19.4.)

Ravut voivat helpottuneina siirtyä syksyyn paineisen loppukesän jälkeen. Tilanteet ovat vaatineet jämäkkää otetta ja tarpeellisia siirtoja ja päivityksiä mutta pystyt nyt jo luottamaan asioiden vakaampaan etenemiseen. Saat kyllä vieläkin paljon aikaiseksi omasta energisyydestäsi johtuen mutta paljon helpommalla tyylillä kuin elokuussa. Voit myös nauttia sosiaalisuudesta ja hyvistä ihmissuhteista kuun kaksi ensimmäistä viikonloppua. Kuun kolmas viikko lupaa hyviä uutisia ja mielekkäitä keskusteluja. Sen sijaan kuun kolmas viikonloppu luo uudentyyppisiä näkymiä jonkun läheisesi taholta ja joustavuutesi joutuu koetukselle. Joku tuntuu pelaavan kustannuksellasi ja toisen kovakorvainen asenne saa sinut mietteliääksi ja vakavasti suhtautumaan muuttuneeseen tilanteeseen. Yhteistyö taitosi joutuvat koetukselle ja sinusta voi tuntua että joudut vastuunkantajaksi liian paljosta. Viimeinen viikko lupaa myös vilkastuvia ja yllättäviä muutoksia ja joudut pistämään liukkaasti vipinää töppösiin pysyäksesi perässä.

Leijona, Syyskuu 2011

(23.7. - 22.8.)

Leijonat voivat jo syyskuun toisella viikolla huomata, että jokin asia näyttäytyykin hieman toisessa valossa kuin alunperin olit ajatellut. Totuus on kuitenkin aina selkeyttävää ja helpottavaa, faktat tietäen. Kovin energinen et alkukuussa ole vaan toimit mieluimmin omaan tahtiin omien asioittesi parissa. Kuun kolmas viikonvaihde herättelee sinua läheistesi taholta ja yllättäviä yhteydenottoja ja tapaamisia alkaa sadella. Sen jälkeen hereistyt myös itse aktiiviseksi ja haluat toimintaa ja tekemistä. Aloitteellisuutesi ansiosta saat hoidettavat asiat ripeästi päiväjärjestykseen ja jaksat vielä ylimääräisiäkin menoja ja toimituksia. Tilanteiden sävy on piristävä ja uusia ideoita luova. Olet valmis avoimesti ja uteliaasti kokeilemaan jotain uutta ja repäisevääkin. Anna tilaa hullutuksille, kaikki ei ole aina niin vakavaa ja arkista.

Neitsyt, Syyskuu 2011

(23.8. - 22.9.)

Neitsyille jo syyskuun alkupäivät ovat onnekkaita ja riskittömiä. Olet itsekin positiivinen asenteeltasi ja näin ollen onnistut tekemisissäsi. Toinen viikonvaihde on riemastuttavan sosiaalinen ja jopa romanttinenkin. Oma viehätysvoimasi on nyt ylimmillään, joten älä hukkaa aikaasi yksin olemiseen vaan hakeudu muiden seuraan. Kolmannella viikolla saat jonkin tärkeän asian hoidettua ja voit nauttia lopputuloksesta. Ole raha-asioissa kuitenkin tarkka, sillä yllättävät yllykkeet vievät sinua nyt herkästi mukanaan. Loppukuussa on kaiken kaikkiaan syytä tarkastella kriittisesti taloudellista tilaasi ja miettiä vaadittavia muutoksia järkevästi laskeskellen. Kuun neljännestä viikonlopusta eteenpäin olet hieman sisäänpäin kääntyneempi ja sisäavaruudelliset asiat viehättävät sinua. Tai sitten universumin tasoiset kysymykset. Suuria siirtoja ja tilanteiden muuttumisia ei liene näköpiirissä, ainoastaan ihmissuhteissa ilmenevät parannukset ovat tervetulleita.

Vaaka, Syyskuu 2011

(23.9. - 23.10.)

Vaakojen syyskuun alku on vielä kiireinen ja toimitettavia asioita täynnänsä, vaikkakin suurimmat päätökset ja ratkaisut elämän olosuhteissa on jo tehty. Realistisuutesi ja vastuuntuntoisuutesi ansiosta saat nyt päivitettävät asiat hoidettua ja järkevästi päivitettyä. Kuun puolesta välistä eteenpäin ihmissuhteesi vaativat selvityksiä ja ajankohtaistamista. Jokin vaativa ja ehdottoman sävyinen suhde kohtaa kipupisteensä ja vaatii selvittämistä. Nyt on syytä olla tarkkana siitä ettei tilanteisiin liity hyväksikäyttöä ja liiallista ehdottomuutta, niin omalta osaltasi kuin vastapuolenkaan taholta. Olisi hyvä jos asioista puhutaan niiden oikeilla nimillä ja ilman valtataistelu peliä. Koeta olla manipuloimatta tilanteita ja ole mahdollisimman suora. Loppukuu merkinneekin sitoutumisia pitkällisiin projekteihin, jotka menevät läpi ainoastaan kyvyllä realistiseen asenteeseen ja pitkäjänteiseen vastuunottoon.

Skorpioni, Syyskuu 2011

(24.10. - 22.11.)

Skorpioneilla jokin selvittämätön asia roikkuu ilmassa aina yhdeksänteen päivään asti ja epäselvyydet hiertävät siihen asti mieltäsi. Energisesti kyllä hoidat toimitettavat asiat aina 19. päivään asti, jonka jälkeen koet että mieluummin toimit itsenäisesti työtä tehden omaan tahtiisi. Kuun ensimmäinen ja toinen viikonvaihde ovat sosiaalisesti miellyttäviä ja yhteistyö muiden kanssa on helppoa. Vietä nämä ajat läheistesi seurassa, eikä romantiikkakaan ole kaukaa haettua. Puolenkuun aikaan saamasi hyvä uutinen piristää myös mieltäsi. Kuvaan mahtuu myös maiseman vaihdosta tai matkailua. Neljäntenä viikonloppuna on hyvä antaa aikaa vaihtelulle ja suunnittelemattomuudelle, sillä etukäteis suunnitelmat eivät nyt oikein osu kohdilleen. Ole avoin ja utelias ja anna tilaa aikataulujen muutoksille. Viimeisen viikon viihdyt mieluummin omissa oloissasi, keskittyen tunnelmoimaan sisäisissä sfääreissäsi.

Jousimies, Syyskuu 2011

(23.11. - 21.12.)

Jousimiehet saavat rauhoittua syksyyn suuremmitta ongelmitta. Ainoastaan toisten murheet ja elämänolosuhteet vaatinevat ymmärrystä ja joustavuutta jonkin verran myös omissa aikataulutuksissasi. Puoleen kuuhun asti sinulta vaaditaankin jaksamista ja tietoista asennetta suhdetoiminnoissasi ja yhteistyö ei osu aina ihan nappiin. Mutta teemat koskettelevat pieniä, arjen murheita, isommilta muutospaineilta välttyen. Siitä eteenpäin hereistyt ja sosiaalisuutesi on kasvamaan päin. Oma energisyytesi myös alkaa tuottaa tulosta ja kykenetkin loppukuusta realistisesti ja tavoitteellisesti toimimalla saamaan paljon aikaiseksi. Kyseessä saattaa olla myös joku yhteinen projekti joidenkin kanssa ja siinäkin sävy on loppupeleissä tuottava ja yhteistyöhön sitova. Kuun viimeisen viikon vaihtelun halu nostaa päätään ja olisikin hyvä antaa tilaa ja aikaa jollekin uudelle idealle, vaihtaa maisemaa tai tehdä jotain uutta ja mieltäsi virkistävää.

Kauris, Syyskuu 2011

(22.12. - 19.1.)

Syyskuun ensimmäinen viikko jo tuo kauriille helpotuksen tunteita ja rauhoittumista asioiden hoitamisissa. Elämässäsi viime aikoina esiin nousseet karikot ja rajojen kohtaamiset on nyt pääsääntöisesti kohdattu ja tarvittavat vuotokohdat korjattu. Joskin vielä kuun puoleen väliin asti on syytä rajata tehtäviä oman jaksamisen suhteen. Kuun toinen viikonloppu antaa tilaa jo sosiaalisuudelle ja aikaa rentoutua läheistesi kanssa. Kolmas viikko merkannee viestinnän helpottumista niin virallisten tahojen kanssa kuin henkilökohtaisellakin tasolla. Syyskuun puolesta välistä eteenpäin työskentelet parhaiten itseksesi, sillä yhteistyö kumppanisi voivat tuntua tästä eteen päin hankalilta ja päälle painavilta. Voit joutua kohtaamaan kovakorvaisuutta ja omavaltaisuutta, joihin koet että sinun on puututtava tiukalla otteella. Yllättäviä käänteitä voi nyt olla vastassa ja tilanteet vaativat sulattelua. Koeta muistaa ettet ole ainut vastuun kantaja yhteisten asioiden hoidossa.

Vesimies, Syyskuu 2011

(20.1. - 19.2.)

Syyskuun alku selkeyttää vesimiesten elämää. Jokin pitkään ilmassa roikkunut epäselvyys ratkeaa, liittyen viestintään, liikkumiseen ja vuorovaikutus tilanteisiin. Jos väärin ymmärryksiä on ollut ilmassa niin nyt on selkeys palaamassa elämääsi. Jokin luova prosessi voi nyt olla käsillä tai mielenkiintoinen ja inspiroiva harrastus voi viedä sinut mukanaan. Kolmas viikonloppu on sosiaalisesti vilkas ja piristävä. Uusia tuttavuuksia saattaa löytyä yllättäen, joka tapauksessa viihdyt hyvin seurassa ja tutustut uteliaasti uusiin ihmisiin. Neljäs viikonvaihde voi herkästi kiristää hermojasi yllättävien muutosten ja käänteiden myötä. Joku voi mielestäsi käyttäytyä nyt arvaamattomasti tai itse voit saada yllykkeitä tehdä jotain täysin uutta. Ole avoin, joustava ja utelias, silloin pystyt parhaiten pysymään kelkassa mukana. Loppukuu vaatii sinulta vastuullista ja aikuismaista otetta jonkun läheisesi suhteen. Voit joutua luopumaan jostain omista mukavuustekijästä toisen hyväksi. Nyt on sinun vuorosi antaa auttava kätesi.

Kalat, Syyskuu 2011

(20.2. - 20.3.)

Kaloille syyskuun alkupuoli tuo moninaisia kohtaamisia ihmissuhderintamalla. Ensimmäinen viikko on onnekas ja positiivis henkinen ja jokin työstämäsi asia loksahtaa kohdilleen. Toinen viikonloppu on hauska ja ihmissuhteissasi tapahtuu edistystä niin romanttisestikin kuin seurapiirielämässäkin. Nauti läheisyydestä ja seuranpidosta. Kolmannen viikon uutinen tai yhteydenotto virkistää mieltäsi ja koet asian positiivisena. Olet myös energinen ja aikaansaapa aina kolmannen viikonlopun yli, sen jälkeen tahtisi hieman hidastuu.  Loppukuussa kannattaa kiinnittää huomiota taloudellisiin seikkoihin ja tarttua päättäväisesti vaadittaviin toimenpiteisiin. Tilanne voi alkuun näyttäytyä vaativalta mutta vastuullinen ja maanläheinen asenne auttaa nyt selkiyttämään tilannettasi. Varsinkin viimeinen viikko tuo ehkä yllättäviä käänteitä mukanaan ja raha-asiat vaativat uudelleen arviointeja.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.