Eeva Merger

Tarot- ja Enkelikortti tulkitsija

Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Syyskuu 2012

(21.3. - 19.4.)

Syyskuun alkupäivinä on oinaiden hyvä ottaa vastuullinen asenne ihmissuhteissa. Voit kokea itsesi yksinäiseksi hetken mutta suoritat velvoitteet nyt helpommin yksin kuin yhteistyössä. Kuun ensimmäisen viikon positiivinen viesti pistää sinuun vahtia ja voit innostua jostain uudesta ideasta. Voit saada tilaisuuden toteuttaa itseäsi  ja käyttää luovuuttasi. Seuraavalla viikonlopulla jokin kauppa on onnistunut. Kolmannella viikolla kuulet yllättäen jostain läheisestä huolestuttavia asioita. Kykenet nyt hyvin yhteistyöhön ja voit auttaa toista hädässä. Kuun viimeinen viikko on erittäin aktiivinen ihmissuhteissasi. Jokin oglma voi tällöin nousta pintaan ja vaatia selvittämistä. Katso ettet ole liian ehdoton omissa näkökannoissasi mutta älä myöskään suostu toisten määräysvallan alaiseksi. Ole rehellinen ja suora ja vältä valtapelejä. Tilanteeseen voi liittyä uhka kuvia, mutta puhuminen avoimesti on nyt tapa jolla pääset tilanteen yli.

Harka, Syyskuu 2012

(20.4. - 20.5.)

Syyskuu alkaa härillä kiireisenä ja monet asiat ja velvoitteet pitävät sinua aktiivisesti liikkeessä. Hoida yksi asia kerrallaan ja aikatauluta järkevästi tekemisiäsi. Jokin työtehtäviisi liittyvä tärkeä ratkaisu voi nyt olla ajankohtainen ja vaatii perusteellista ja pikaista selvitystä. Mene pintaa syvemmälle niin löydät asemaasi edistävän ratkaisumallin. Kuun toisella viikonlopulla jokin taloudellinen asia järjestyy eduksesi tai voit tehdä edullisia hankintoja. Kuun kolmas viikko sensijaan on riskialtista aikaa edellä mainitussa asiassa ja vaarana on langeta turhiin hankintoihin. Kuun viimeisellä viikolla ihmissuhteesi edellyttävät työstämistä ja selvittelyjä. Jonkun läheisesi omapäinen käytös ärsyttää nyt herkästi. Ota asiat esille ja puhu suoraan suusi puhtaaksi niin huomaat ilmapiirin muutoksen parempaan pikemmiten. Kuun lopulla jokin omaan hyvinvointiisi liittyvä asia vaatii parannusta. Ole utelias uusille asioille ja kokeile jotain uutta rohkeasti.

Kaksoset, Syyskuu 2012

(21.5. - 20.6.)

Kuun ensimmäinen viikonloppu tuottaa herkästi kömmähdyksiä kaksosille. Ole erittäin tarkka sopimuksellisissa asioissa ja tarkista asioiden taustat. Riskinä on nyt huolimattomuus tai jonkun taholta epäluotettavuus. Myös viestintä voi olla takkuista ja vaatia selkitymisiä. Seuraava viikonloppuna huomaat kuitenkin ko. asian olevan jo järjestyksessä ja elämäsi normalisoituu.  Kolmannella viikolla saamasi viesti tai yllättävä yhteydenotto on kannaltasi edullinen ja suunitelmiasi edistävä. Tee yhteistyötä muiden kanssa niin saat enemmän aikaiseksi. Viikonvaihde lupaa ihmissuhteisiisi ja romantiikkaan kasvua, joten hakeudu muiden seuraan ja nauti asioiden jakamisesta. Kuun viimeinen viikko antaa tilaa reviirisi laajentumiselle ja uusien ideoiden syntymiselle. Jokin uusi asia tai hankinta on nyt kannaltasi edullinen, joten ole rohkea ja avoin uusille asioille. Kuun viimeinen viikonloppu on nautittava ja koet innostuvasi ja piristyväsi jostain uudesta tilanteesta.

Rapu, Syyskuu 2012

(21.3. - 19.4.)

Rapujen syyskuun alku nostattaa ihmissuhteesi pintaan ja jokin tilanne vaatii vastuullista ratkaisua. Jokin aikakausi voi nyt tässä suhteessa tulla päätökseen tai uusi kausi on alkamassa. Tilanne edellyttää suoraa ja rehellistä keskustelua väärinkäsitysten selvittämiseksi. Ole itse aktiivinen ja huomaat ratkaisun olevan suotuisa kaikkien kannalta. Kuun puolenvälin jälkeen jokin yllättävä käänne voi muuttaa tilannettasi rajustikin. Asia voi nyt liittyä työkuvioihisi ja niissä tapahtuviin uudelleen järjestelyihin. Koeta olla utelias ja ajattele luovasti, mutta tarkista kuitenkin että kyseisessä tilanteessa kaikilla osapuolilla on puhtaat jauhot pussissa. Joku tai jokin voi nyt käyttää valta asemaansa väärin ja hyväksikäytön mahdollisuus on olemassa. Ole tarkka keskusteluissa ja rehellinen ja suora. Viimeinen viikko edellyttää pikaisia ratkaisuja. Tiedosta että päätöksissä ja sopimuksissa missä olet osallinen, edellytyksenä on vastuu asioista itselläsi.

Leijona, Syyskuu 2012

(23.7. - 22.8.)

Syyskuun alku edellyttää leijonilta ripeitä otteita ja kykyä toimia nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Käytä luovuuttasi ja kokeile uusia ratkaisumalleja. Uteliaisuus ja avoimuus uudelle edistää nyt asioitasi. Kuun toinen viikonvaihde aloittaa suotuisan jakson ihmissuhteissasi, joka kestää aina kuun loppuun asti. Yhteistyöllä ja kimpassa toimimalla saat toteutettua tavoitteitasi. Pystyt tuomaan itsestäsi edukkaat puolesi esiin ja näin ollen viehätät myös vastakkaista sukupuolta. Varsinkin kuun neljäs viikonloppu suosii illallisia kynttilän valossa rakkaasi seurassa. Kuun viimeinen viikko on tapahtumarikas ja olet monessa mukana. Viikko suosii sopimuksia, keskusteluja ja kaupantekoa. Läheistesi kanssa voi myös ilmetä jotain selvitettävää mutta pystyt nyt diplomaattisesti toimimaan sillanrakentajana erimielisyyksissä. Kuun viimeisinä päivinä voit luottaa intuitioosi ja voit löytää uusia keinoja asennoitua johonkin tilanteeseen.

Neitsyt, Syyskuu 2012

(23.8. - 22.9.)

Neitsyille syyskuun alussa esiin tuleva väärinkäsitys tai muu sotku edellyttää lisäselvitystä ja oikaisua. Kannattaakin olla nyt itse aktiivinen, sillä mitääntekemättömyydellä et asiaasi edistä. Kyseesä voi olla huolimattomuus virhe tai jopa tahallinen sumutus. Koeta säilyttää faktat faktoina, äläkä tee johtopäätöksiä ilman tausta työtä. Keskustele, ota selvää ja jaa asioitasi muiden kanssa niin koet saavasi arvokkaita vinkkejä. Kuun toinen viikonloppu tarjoaa vilkasta menoa ja monien yhteyksien ylläpitoa. Kaiken kaikkiaan energiatasosi on kohdallaan ja jaksat uurastaa tehtäväsi läpi helpostikin. Kuun puolesta välistä eteenpäin talousasiasi edellyttävät ajankohtaistamista ja hoitoa. Ota tilanne haltuun niin huomaat kyllä selkiyttäväsi asemaasi. Käytä mielikuvitusta ja kokeile jotain uutta ja ole utelias. Kuun viimeisellä viikolla joku ihminen menneisyydestä voi nousta esiin merkittävästi ja sysätä muassaan jotain uutta.

Vaaka, Syyskuu 2012

(23.9. - 23.10.)

Vaaka merkkisille jotkin asiat vaativat syyskuussa vielä loppuun saattamisia mutta kuukausi ei enää vaadi niin järeitä toimintoja kuin kesäkuukaudet edellyttivät. Kuun alussa jokin ihmissuhteissasi roikkunut ratkeamaton tilanne vaatii vielä päätöksiä ja ratkaisuja ja voit kokea tunneilmastossasi tarvetta järkevyyteen ja selkiytymiseen. Kuun toinen viikonvaihde suosii matkailua rauhaisissa maisemissa ja inspiroidut ennemminkin hiljaisuudesta kuin hälystä ihmisten keskellä. Kolmas viikko vilkastuttaa tahtiasi ja moninaiset yhteydenpidot ovat sinulle suosiollisia. Saat uusia ideoita jotka innostavat sinua ryhtymään johonkin uuteen. Ihmissuhteesi ovat hyvällä mallilla ja jos jotain erimielisyyttä on aiemmin päässyt syntymään niin nyt on oiva hetki solmia katkenneita langanpäitä taas yhteen sovinnollisesti. Viimeisen viikon uutinen tai viesti saa sinut myös innostumaan ja aikaansaa jonkin muutoksen tai käänteen tai suunitelmien muutoksen.

Skorpioni, Syyskuu 2012

(24.10. - 22.11.)

Skorpioneille syyskuu merkitsee varsin aloitteikasta aikaa, jolloin tarmoa ja aikaansaavuutta on riittämiin. Nyt olisikin hyvä ryhtyä johonkin hankkeeseen, jonka aloitus on antanut odotuttaa itseään. Riskinä on liiallinen itsensä rasittaminen ja ylityöllistyminen. Kannattaa kuitenkin muistaa ottaa läheiset kanssaihmiset huomioon kaikessa tekemisissäsi, sillä voit nyt toimia varsin suorasukaisesti ja muista piittaamattomasti. Varsinkin miespuoliset henkilöt elämässäsi voivat tuntua käyttäytyvän varsin päällepainavasti. Kuun ensimmäinen viikko onkin varsin vauhdikas ja olet uteliaana monessa mukana. Yhteistyö toimiikin parhaiten alkukuusta, sillä toimit loppukuun mieluummin itsenäisesti. Kuun viimeinen viikko voi nostattaa pintaan ihmissuhteissasi kytevät ristiriidat ja tilanteet vaativat normaalia enemmän diplomaattista otetta. Koeta poistaa liiallisia höryjä esim. urheiluun tai muuhun tietoiseen rasitukseen välttyäksesi ärisemästä toisille väärään aikaan ja väärässä paikassa.

Jousimies, Syyskuu 2012

(23.11. - 21.12.)

Jousimiehille syyskuu etenee varsin tasapainoisesti, kunhan selviät kuun ensimmäisen viikonlopun mahdollisista sekaannuksista. Ole varsinkin tarkkana talouteesi ja kaupankäyntiin liittyvissä asioissa, sillä sinut voidaan nyt ylipuhua helposti mukaan johonkin turhuuteen. Myös kuun ensimmäinen viikko voi tuoda muassaan ylilyöntejä ja liioiteltuja mahdollisuuksia. Kuun kolmas viikko on suosiollinen ja voit saada kimmokkeen toteuttaa jonkin uuden idean. Viikonlopulla sosiaalisuutesi ansiosta olet monessa mukana ja viihdyt ihmisten parissa. Ihmissuhteesi ovat mieltäsi piristäviä ja yhteistyö onnistuu helposti. Loppukuu korostaa myös vilkasta yhteydenpitoa ja hyviä uutisia. Keskustele ja jaa asioitasi muiden kanssa. Uusia virityksia ja hankkeita syntyy tiuhaan tahtiin ja tilanteet vaativat ripeää toimintaa. Uteliaisuutesi ja avoimuutesi uusia asioita kohtaan tuo nyt uutta vauhtia elämääsi.

Kauris, Syyskuu 2012

(22.12. - 19.1.)

Syyskuun ensimmäiset kuusi päivää nostattavat kauriille ihmissuhteet työn alle. Ristiriidat ovat herkässä ja voitkin kokea yksinäisyyttä ja tarvetta hiljentyä omiin oloihisi. Ole kärsivällinen ja pidä tilanteissa jalat maassa. Suoraan puhuminen ja asioiden syitä penkova ote auttaa nyt. Energisyytesi ansiosta voitkin tässä kuussa saada paljon aikaiseksi, vaikka velvoitteita ja päivitettäviä asioita tuntuukin vielä tälle kuulle riittävän. Kuun kolmas viikko on kiireinen ja yhteydenpidot ja liikkumiset edellyttävät soputumista yllättäviin käänteisiin. Ole myös tarkkana kaupankäyntiin liittyvissä asioissa ja tarkista tarkkaan sopimukselliset asiat. Myös kuun viimeinen viikonloppu edellyttää joustavaa asennetta muuttuviin tilanteisiin. Joustavuus ja avoimuus sekä uteliaisuus ovat avunasi, mutta katso tarkkaan että toimit rehellisesti ja avoimesti. Edellytä myös muilta avointa ja rehtiä peliä sillä joku tai jokin voi nyt yrittää käyttää valta-asemaansa väärin.

Vesimies, Syyskuu 2012

(20.1. - 19.2.)

Syyskuun alku tuottaa vesimiehille äkkinäisiä käänteitä ja tekemisiisi tulee uusia tuulahduksia. Voit saada kimmokkeita tehdä jotain uudella tavalla mutta vasta aika näyttää onko uudistuksillä käytännön arvoa. Tekemisesi jälki voi olla hieman epätasaista ja ryhtyminen sekä aloitteellisuutesi voi olla aika-ajoin hakusessa. Tarkat aikataulutukset ja tehtävien etukäteis rytmitykset edesauttaisivat nyt elämääsi. Kuun toinen viikko tuo muassaan yllätyksellisyyttä lähinnä toisten ihmisten myötä. Ole kuitenkin utelias ja avoin uusille käänteille, sillä huomaat niiden piristävän päiviäsi. Kuun kolmas viikko on suosiollinen itseilmaisusi kannalta ja ulosantisi on nyt runsasta ja soljuvaa. Neljäs viikonvaihde on sosiaalinen ja suosiollinen ihmissuhteissasi. Kuun neljäs viikko sen sijaan edellyttää suhdetoiminnoissasi työstämistä, sillä ristiriidat nousevat tällöin herkästi pintaan. Keskustelemalla ja neuvottelemalla saat kuitenkin sopua aikaiseksi. Kuun viimeinen viikonloppu tuo uusia tuulahduksia tullessaan ja mielenkiintoasi herättävät asiat sävyttävät elämääsi.

Kalat, Syyskuu 2012

(20.2. - 20.3.)

Jokin kömmähdys tai väärinkäsitys voi sekoittaa kalojen kuvioita heti syyskuun alkupäivinä mutta tarmokkuutesi ja perusteellisuutesi auttaa nyt selkiyttämään tilannettasi. Olet koko kuukauden energinen ja aikaansaapa, eivätkä työtaakkasi kasva liian suureksi. Ole kuitenkin kuun toisella viikonlopulla tarkka kaupanteossa ja vältä sinisilmäisyyttä. Kuun puoliväli on erittäin tehokas ja saat omalla aktiivisuudellasi helposti paljon aikaiseksi. Myös yhteistoiminta muiden läheistesi kanssa on vilkasta ja yhteydenpito muihin ihmisiin vie aikaasi. Loppukuu tuo talousasioitasi esille ja yhteiset varannot ja niiden hoitaminen edellyttää sinulta tietoista ja tarkkaa otetta. Muuttuvat tilanteet ovat peruuttamattomia, joten ole tietoinen siitä missä olet mukana. Pidä huoli oikeuksistasi ja katso että oikeudenmukaisuus toteutuu ja jokainen saa osansa. Joku voi näissä tilanteissa olla nyt kovakorvainen ja vallanhaluinen ja joudut omalta osaltasi raamittamaan tilanteita.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.