Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Syyskuu 2013

(21.3. - 19.4.)

Syyskuu tuo oinaille eteen vielä päätöksiä ja ratkaisuja, joista jo kesä toi esimakua. Jokin kaupankäyntiin liittyvä asia edellyttää tarkkuutta ja selkeyttämistä. Koeta olla realisti ja miettiä asioita pidemmän päälle, vaikka haluaisitkin toteuttaa villeimmätkin ideasi heti samantien kärsimättömästi. Koeta olla myös ertyisen tarkka siitä että kaikki sopimusasiat ovat rehellisiä ja suoria. Riskinä on mennä mukaan tilanteisiin jotka ovat liian heppoisin perustein määriteltyjä. Ratkaisut ja päätökset ovat painavia ja pitkälle tulevaisuuteesi vaikuttavia. Olet kyllä henkisesti vslmis irroittautumaan vanhoista ja kuluneista elämän raameistasi, mutta käytännön asiat kannattaa ottaa huolella huomioon. Kuun puoliväli tuo erityisesti näitä teemoja esiin. Olet koko kuun energinen ja jaksava, etkä helpolla rasitu paineidenkaan alla. Ihmissuhteissasi on aktiivisin aika kuun alussa ja toinen viikonvaihde on erittäin vilkas sosiaalisesti. Kuun kolmas viikko on realistinen raha-asioiden kannalta ja harkitsevana ja järkevänä huomaat oikeat ratkaisut.

Harka, Syyskuu 2013

(20.4. - 20.5.)

Syyskuu tuo härkien elämään tärkeitä päätöksiä ja ratkaisuja. On aika pysähtyä miettimään arvoja ja asioita joihin oikeasti on tarvetta panostaa ja mitä on aika karsia pois ja jättää menneisyyteen. Järkevyys ja realismi ovat nyt paikallaan ja vastuu ratkaisuista tuntuu jäävän harteillesi. On syytä varata aikaa lepoon ja taukoihin, sillä stressin sietokykysi on nyt alhainen. Mieti asioita pitkällä tähtäimellä ja hoida asioita yksi kerrallaan. Varsinkin kuun kaksi ensimmäistä viikkoa ovat vaativimpia. Kuun puoliväli nostattaa ihmissuhteesi pintaan sekä niissä kytevät kipupisteet. Yhteistyö voikin olla vaativaa ja voit huomata että hoidat asioita helpommalla yksin kuin yhdessä. Voi olla aika ottaa näissäkin suhteissa realiteetit huomioon ja tehdä leikkauksia ja ratkaisuja.  Eloonjäämishuumori on paikoillaan tässä kuussa ja voit huomata olevasi normaalia vaativampi ja jyrkempi kannanotoissasi. Älä kiteytä liiallisuuksiin omia periaatteitasi vaan anna tilaa ja joustoa muutostilanteissa niin itsellesi kuin toisillekin.

Kaksoset, Syyskuu 2013

(21.5. - 20.6.)

Kaksosille syksyn tulo rauhoittaa olosuhteita ja tilanteet tasaantuvat. Oma aktiivisuutesi tuottaa nyt tuloksia ja koet olevasi jaksava ja energinen. Kuun ensimmäisellä viikolla on kuitenkin hyvä ottaa huomioon rajallisuutesi taloudellisissa hankkeissa ja raha-asioissa yleensä. Nyt ei ole varaa mihinkään ylimääräisiin hankintoihin vaan ennemminkin on hyvä pitää kukkaron nyörit tiukilla. Kuun puoliväli antaa tilaa inspiroitumisille ja uusille ideoille. Jokin suunitelma on mahdollista saada käyntiin ja hyvät ideasi tulevat käyttöön. Voit saada mahdollisuuksia tehdä jotain uutta ja mielialaasi kohentavaa. Keskustelut, yhteydenpidot ja paikan vaihdokset ovat nyt onnistuneita ja voit verkostautua laajemmalle. Ihmissuhteeti työympäristössäsi voivat herkästi nostattaa tunneilmapiiriä ja vaatia selkiyttämisiä ja uudentyyppisiä ratkaisuja käytännössä. Satsaa ja anna aikaasi pintaan nousseille tilanteille, sillä kykenet nyt omalla panostuksellasi löytämään järkeviä ratkaisuja ja neuvottelukykysi tulevat hyvään käyttöön.

Rapu, Syyskuu 2013

(21.3. - 19.4.)

Syyskuun alku on ravuille harmooninen, jopa suosiollinen. Tilanteet muodostuvat asioitasi edistäviksi ja koet helppoutta tehtävissäsi. Liikut vilkkaasti ympäristössäsi ja nautit keskusteluista ja seuranpidoista. Kuun puolessa välissä ilmapiiri muuttuu yllättävistä käänteistä johtuen vakavamielisemmäksi ja joudut suhtautumaan uudella tavalla muuttuneeseen tilanteeseen. Joku sopimuksellinen asia edellyttää nyt tarkkasilmäisyyttä ja asioihin syvällisesti pureutumista. Joku ympärilläsi voi olla kovakorvainen ja joudut esittämään näkökantojasi painokkaasti ennenkuin koet että sinua kuunnellaan. Taustalla voi olla valtapeliä ja epäluotettavuutta ja joudut käyttämään tahtovoimaasi jotta tulisit kuulluksi.. Onnekkuutta on kohdallasi kyllä kuvassa mukana jos vain itse olet aktiivinen ja rohkea. Kuun viimeinen viikko suosii ihmissuhteita ja nyt onkin aika panostaa yhteistyöhön ja seuranpitoon. Jos jotain selvittämätöntä on päässyt syntymään suhdekuvioissasi niin nyt on aika kutoa katkenneita langanpäitä taas takaisin yhteen.

Leijona, Syyskuu 2013

(23.7. - 22.8.)

Leijonat toimivat syyskuun aktiivisesti ja aloitteellisuus on kohonnutta. Alkukuu voi kylläkin nostattaa vastustusta ympäristön ja olosuhteiden taholta hankkeitasi kohtaan, jotka eivät ole loppuun asti mietittyjä. Aloita siis kuukausi harkitsevasti ja kärsivällisesti ja suunnittele toimintaasi etukäteen. Kuun puoliväli avaa mahdollisuudet toimintaan ja jotain uutta voi nyt sattua joka vauhdittaa asioitasi. Ole siis utelias ja mene rohkeasti mukaan vaikka uudet mahdollisuudet avautuvatkin yllättävällä ja uudella tavalla.  Kolmannella viikolla ihmissuhteesi vaativat huomiota ja edellyttävät kärsivällisyyttä. Jokin yhteistyö voi nyt tuntua hankalalta ja ristiriidat ovat herkästi pinnassa. Jos olet käyttäytynyt kovin omaehtoisesti tai itsekkäästi, niin nyt palaute on sen mukaista. Koeta ottaa vastuuta asioista ja mieti ristiriitojen taustoja ja syitä harkiten ja pintaa syvemmältä. Tässä prosessissa on hyvä ylläpitää huumoria ja olla kiteyttämättä liiaksi omia näkökantojasi ja asenteitasi.

Neitsyt, Syyskuu 2013

(23.8. - 22.9.)

Neitsyille syyskuu antaa hengähdystaukoa ja olosuhteissa helpottumisia.  Jo kuun ensimmäinen viikko avaa tietä ja edistää asioita mutta jonkin päätöksen tai uuden ratkaisun myötä. Taustalla on positiivinen henki, joten ole rohkea ja avoin avautuville  mahdollisuuksille.  Vaikka voit kokea energiatasosi olevan nyt hieman hakusessa niin koeta ottaa uudistuvista tilnteista vaarin. Kuun toisella viikonlopulla joku läheisesi voi tarvita apuasi ja tukevaa olkapäätä mihin nojata. Kanna vuorostasi kortesi kekoon, odottamatta hyötyä tai etua itsellesi. Älä ole kuitenkaan liian sinisilmäinen, varsinkaan jos tilanteisiin liittyy taloudelliset asiasi. Tarkista faktat ennenkuin sitoudut mihinkään suurempaan projektiin mukaan. Kuun viimeinen viikko sensijaan on tukevammalla pohjalla ja yhteistyö on helppoa ja suorasukaista. Romanttiset suhteet saavat positiivista sävytystä ja voit luottaa tekemiisi ratkaisuihin ja olosuhteisiin.

Vaaka, Syyskuu 2013

(23.9. - 23.10.)

Vaakojen syyskuu alkaa ihmissuhteissa ja yhteistyö kuvioissa aktiivisesti ja aloitteikkaasti. Parhaat puolesi tulevat sopuisasti esiin ja näinollen saat hyvää palautetta kanssaihmisiltä. Kuun ensimmäiset puolitoista viikkoa onkin hyvää aikaa niin sosiaalisesti kuin romanttisestikin. Kuun puoliväli korostaa aikaa jolloin viestintään, liikennöintiin, kaupankäyntiin ja sopimus asioihin nousee herkästi ongelmia. Jokin tilanne vaatii muutosta ja tehokkaita toimia itseltäsi. Kannattaakin nyt olla varsin tietoinen ratkaisuista joita teet ja ottaa huomioon seikat, jotka eivät heti alkumetreillä ilmene. Kolmas viikko painottaa taloudellista tilannettasi ja kykenet löytämään nyt järkeviä ratkaisuja tilanteesi edistämiseen. Olisi kuitenkin hyvä välttää ratkaisuja ja päätöksiä ennen 20. päivää, jonka jälkeen näät asioista jo pintaa syvemmälle. Ota siis selvää, pengo faktoja ja taustoja esiin, sillä joku tai jokin voi nyt käyttää valtaa ylitsesi ja vain itse toimimalla voit vaikuttaa lopputulokseen. Onneksesi olet koko kuun energinen ja aikaansaava, eivätkä velvoitteet tunnu rasittavan sinua liikaa.

Skorpioni, Syyskuu 2013

(24.10. - 22.11.)

Syyskuu painottaa skorpionien kannalta jalkojen maassa pitämistä ja maltillisia, järkeviä päätöksiä ja valintoja.  Kuun toinen viikko on pysäyttävä ja edellyttää harkintaa ja tämän maailman rajojen ja säädösten huomioon ottamista. Nyt ei kannata yrittää mennä tilanteissa siitä yli mistä aita on matalin vaan ennemminkin varman päälle tehdyt ratkaisut ja valinnat ovat paikallaan. Jokin velvoite tai rupeama vaatii ylityötä ja pitkäjänteisyyttä ja onkin tietoisesti hyvä tehdä järkevä aikataulutus tehtäville ja varata tarpeeksi aikaa myös lepoon. Kuun loppu nostattaa ihmissuhteesi tapetille ja muuttuvat tilanteet niissä. Jonkin asteinen sitoutuminen johonkin yhteistyöhön tai liittoumaan voi tulla ajankohtaiseksi ja sinulta edellytetään sitoutumisia käytännöllisesti. Jo kuun viimeinen viikko kertoo että ihmissuhteissasi on hyvä henki ja yhteistyö on hedelmällistä ja tuottavaa. Ole kuun viimeisenä viikonvaihteena suhteissasi suvaitsevainen toisten erilaisten näkökantojen suhteen, sillä avoimuudella ja diplomatialla saat kyllä ymmärrystä puolellesi.

Jousimies, Syyskuu 2013

(23.11. - 21.12.)

Syyskuun alku painottaa jousimiesten talousasioita ja tällöin onkin syytä olla olematta liian luottavainen raha-asioissa ja yhteisten resurssien hoidoissa. Kuun puolessa välissä kommunikointi, keskustelut ja yhteydenpidot ympäristön kanssa ovat myötätuulessa ja rikastuttavat elämääsi. Yllättäviä käänteitä mahtuu kuvaan mukaan mutta pystyt omalla avarakatseisuudellasi ja joustavuudella viemään tilanteita eteenpäin. Uusia verkostoja ja yhteyksiä on syntymässä, jotka rikastuttavat elämääsi ja tyydyttävät uteliaisuuttasi ja tutkimushaluasi. Taloudellinen tilanteesi vaatii nyt selkeyttämistä, sillä jokin asia voi nyt paljastua eteesi toisenlaisena kuin alunperin ymmärsit. Riskinä on liiallinen sinisilmäisyys, huolimattomuus tai jopa hyväksikäyttö. Koeta olla tarkka ja selvittää taustat jotta et menisi mukaan liian suuriin projekteihin ja ryhtymisiin. Olet onneksesi koko kuun energinen ja aloitteellinen, eivätkä velvoitteesi vie liikaa energiaasi, vaan saat helpolla asioita tehdyksi.

Kauris, Syyskuu 2013

(22.12. - 19.1.)

Syyskuu alkaa kauriille vireisesti ja positiivisessa hengessä. Voit saada mahdollisuuksia toteuttaa jotain jo aiemmin suunittelemaasi ja aikomaasi. Kuun puoliväli on herkästi kriittinen ja tilanteet vaativat tietoista asennetta ja syitä penkovaa otetta. Nyt ei ole järkevää tehdä suuria päätöksiä tai muutoksia, ennenkuin tiedät tarkalleen mitä teet. Sopimusasioissa ja kaupankäyntiin liittyvissä asioissa on syytä olla tarkkana, sillä kaikki ei nyt ole niin ilmeistä kuin miltä vaikuttaa. Jokin liikennöintiin tai viestintään liittyvä ongelma voi yllättäen myös tuottaa suunnitelmien muutoksia. Koeta itse ainakin olla rehellinen ja suora ja tuoda kaikki faktat esiin mitä tiedät tilanteissa. Kuun kolmannella viikolla ihmissuhteesi ovat esillä mutta tavalla jossa sinulta edellytetään järkevyyttä ja vastuuta. Älä mene mukaan valtapeleihin, äläkä yritä pakottaa muita tahtosi alle, vaan koeta säilyttää huumorintajusi ja avoimuutesi. Kuun viimeinen viikko tarjoaa suhdetoiminnoissasi jo parempaa ja hyväksyvämpää henkeä ja sopuisuus on palautumassa.

Vesimies, Syyskuu 2013

(20.1. - 19.2.)

Syyskuussa vesimiehille ihmissuhteissa parasta aikaa on kuun ensimmäinen viikko, jolloin olet hyvässä hengessä mukana yhteistöissä ja romantiikassakin. Jo kuun toisella viikolla voit ollä herkästi ärsyyntyneempi ja työläämpi ajatellaksesi asioita toisen kannalta.Tämä viikko voi muutenkin tuda tämän maailman rajoituksia vastaasi ja sinun on siedettävä minimaalista vapauden tunnetta. Kyseessä voi olla tekemättömien töiden esiinmarssi tai koet muuten olevasi tiukoilla tilanteissa. Ihmissuhteesi edellyttävätkin tietoista asennetta aina kuun lopuun asti ja on hyvä säilyttää huumorintajusi tekemisissäsi muden kanssa. Voit kokea että vastuuta asioista sälytetään liiaksi omille hartioillesi ja koet tarvetta miettiä ja tehdä asioita yksin. Kuun toinen viikonvaihde on kuitenkin piristävä ja tapahtumat ovat mieltäsi herättäviä. Öle tällöin utelias ja tee jotain uutta ja yllätyksellistä. Loppukuussa voit olla turhan ehdoton suhteessa läheisiisi, joten mielemaltti ja itsesi hillintä on tällöin paikallaan.

Kalat, Syyskuu 2013

(20.2. - 20.3.)

Syyskuun alkaminen laannuttaa kalojen tilanteet tasaisimmiksi kuin mitä kesäkausi on tarjonnut. Kuukausi alkaa miellyttävästi ja ihmissuhteisiisi nousee positivista henkeä. Vuorovaikutussuhteesi ovat vilkkaita ja olet menossa mukana. Kuun toinen viikonloppu korostaa myös suhdetoimintaasi mutta kuvaan voi liittyä tilanne, jossa apuasi ja empatiankykyäsi tarvitaan. Ojenna auttava kätesi sitä tarvitsevalle mutta katso ettet uhraa liikaa omasta puolestasi toisen eteen. Luovat hankkeet ovat myös myötätuulessa ja voit saada aikaiseksi jotain jo kauemmin suunnittelemaasi. Kolmannella viikolla oletkin käytännöllinen ja saat helpost ideoitasi tuotua maanpinnalle ja työstettyä asioitasi haluamaasi suuntaan. Yhteistyö on tuottavaa ja pienellä vaivalla saat läheisesi tukemaan näkökantaasi ja hankkeitasi. Kuun viimeinen viikko antaa tilanteisiin hengähdystaukoa ja tilaisuuksia suotuisiin hankintoihin. Romanttista tunnelmaa on myös ilmassa, joten älä tuhlaa aikaasi yksinoloon tai asioiden yksin tekemiseen.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.