Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Syyskuu 2014

(21.3. - 19.4.)

Syyskuu alkaa oinailla sosiaalisesti ja ihmissuhteiden kannalta hyvissä merkeissä. Kuun ensimmäiset päivät ovatkin suosiollisimpia romantiikan kannalta, joten ole myös itse aktiivinen ja yritteliäs tällä saralla. Kuun toinen viikko vaatii tarkkuutta sopimuksiin liittyvissä asioissa sekä kaupallisissa tilanteissa. Joku voi nyt yrittää hyödyntää sinua, joten tarkista kaikki yksityiskohdat ennen lopullisia siirtoja. Taustatukenasi on nyt kuitenkin jupiter, joten keksit kyllä onnekkaasti keinoja edetä tilanteissa. Kuun puolivälissä voitkin saada yllättävän inspiraation ryhtyä kokeilemaan jotain uutta ja ennenkokematonta. Ole utelias ja käytä luovaa ideointia. Kuukauden jälkimmäinen puolisko lisää vauhdikkuuttasi ja energisyyttäsi ja saat tilaisuuksia toteuttaa itseäsi. Kuun viimeinen kokonainen viikko onkin merkityksellinen uusine haasteineen ja ryhtymisineen. Voit saada hullujakin ideoita ja elämääsi uutta viritystä. Tee jotain mieltäsi inspiroivaa ja ole utelias uusille mahdollisuuksille.

Harka, Syyskuu 2014

(20.4. - 20.5.)

Härkien syyskuun ensimmäinen puoli on vielä kiireinen mutta sävyltään kuitenkin jo helpompi kuin velvoitteinen elokuu. Kuun ensimmäinen viikko edellyttää päätösten tekoa ja tietoista asennetta siitä mihin asiat johtavat tulevaisuudessa. Pystyt kuitenkin selkiyttämään tilannetta tervejärkisesti ja tuottavasti. Kuun toinen viikko antaa tilaa luovuudelle ja voitkin olla nyt erityisen idearikas. Anna aikaa elämän leppeimmille sävyille, sillä tehokkuuden vaade alkaa hälvetä. Kolmas viikonloppu on tuottavaa ja yhteistyö vaatii vastuuta ja järkevää asennetta. Voit nyt kuitenkin saada yhdessä enemmän aikaiseksi kuin yksin. Huomaat kuitenkin olevasi pääorganisoijan roolissa, joten suunittele kaikki tarkasti etukäteen ja ole huolellinen ja pidä aikatauluista kiinni. Kuun loppu tasoittaa tietäsi eteenpäin ja huomaat miten voit nauttia pelkästä oleskelusta edes hetken. Ole kuun viimeisinä päivinä tarkka siitä mitä sovit ja pidä huoli juoksevien asioiden hoitamisista mitään unohtamatta, jotta välttyisit jälkikäteen sotkuista.

Kaksoset, Syyskuu 2014

(21.5. - 20.6.)

Kaksosille syyskuun ensimmäinen viikko on suosiollinen yhteistyössä ja ihmissuhteissa. Tämän jälkeen toimit parhaiten omiin voimavaroihisi luottaen ja itsenäisesti toimien. Kuun toisella viikolla tehdyt hankinnat ovat onnistuneita ja tuovat lisää toimialaa itsellesi. Liikut myös ahkerasti ja matkanteko ja paikanvaihdokset  piristävät mieltäsi. Keskustelut, neuvottelut ja sopimusasiat ovat suosiollisia ja tähän viikkoon onkin hyvä sijoittaa kaikki tärkeät päätökset. Puolesta kuusta eteenpäin energiatasosi on laskussa ja vaaditkin ehkä normaalia enemmän aikaa palautumiseen työrupeamien jälkeen. Kuun neljännen viikon alkupäivinä riskinä on toimia huolimattomasti ja jokin kommellus on mahdollinen. Käytännön asioiden hoitaminen takkuaa ja viettäisitkin mieluiten aikaasi loikoillen ja asioitasi suunitellen. Vältä riskialttiita toimia ja tee kaikki varman päälle. Kuun viimeinen päivä palauttaa sosiaalisuutesi ja tästä eteenpäin voit paremmin luottaa toisiin ja yhteisiin hankkeisiin.

Rapu, Syyskuu 2014

(21.3. - 19.4.)

Syyskuun alussa ravut tekevät tehokkaasti tiliä menneisyyteen liittyvissä asioissa ja tilanteet saavat uusia muotoja. Toisella viikolla jokin viesti tai yhteydenotto pistää sinuun vauhtia. Kyseessä voi olla jokin epäoikeudenmukaisuus tai päälle painava vaade. Selvitä asioita tehokkaasti niin huomaat jo samalla viikolla että saat asioitasi selkiytettyä. Vastuunottoa vaaditaan mutta maalaisjärjellä pääset eteenpäin, vaikka tilanne aluksi näyttäytyisikin sotkuisena. Joku voi käyttäytyä lähiympäristössäsi hullumaisesti mutta kukapa toisinaan ei sellaiseen sortuisi. Kuun toisen viikon tapahtumat ovat myös yllättäviä ja ennakoimattomia mutta avoimuudella ja suvaitsevaisuudella pääset parhaiten eteenpäin tässä tilanteessa. Kolmannella viikolla jokin yhteistyötä vaativa tilanne onnistuu, jos vain suostut kantamaan oman kortesi kekoon. Kuun kaksi ensimmäistä viikkoa ovat tuottavia ja toimeliaita, eivätkä ryhtymiset rasita liikoja.

Leijona, Syyskuu 2014

(23.7. - 22.8.)

Leijonille, varsinkin elokuussa ennen yhdeksättä päivää syntyneille, on syyskuussa tarjolla edistystä roppakaupalla. Nyt on syytä olla rohkea jos jotain uutta on ilmaantumassa elämääsi. Kannattaa myös itse olla aloitteikas ja ryhtyvä, sillä oma aktiivisuutesi tuottaa nyt tulosta hyvinkin edukkaasti. Voit saada tässä kuussa mahdollisuuden ryhtyä toteuttamaan jo jotain kauan suunnittelemaasi. Varsinkin kuun viimeinen viikko voi tuoda hyvinkin yllättäviltä tahoilta uusia mahdollisuuksia. Elokuun kymmenennen päivän jälkeen syntyneet ovat vielä tilanteessa, jossa suunitelmat vasta viriävät mutta aikaa vielä vaaditaan ennenkuin pääset vauhtiin. Kuun toisen viikon ideat ja keskustelut ovat kehittämisen arvoisia kaikille leijonille, joten ole utelias ja ota selvää asioista. Myös kuulemasi viesti tai yhteydenotto on asioitasi edistävä. Raha-asioissa kannattaa olla erityisen tarkkana kuun toisella viikolla ja antaa ajan kulua muutaman päivän, ennenkuin teet ratkaisuja näissä asioissa.

Neitsyt, Syyskuu 2014

(23.8. - 22.9.)

Syyskuun alussa neitsyet tekevät rohkeita siirtoja ja jättävät joitain elementtejä elämästään menneisyyteen, samalla siirtyen kohti tulevaisuuden rakentamista. Kuun toinen viikko voi olla sekava ihmissuhteiden kannalta ja luotettavuus voi kärsiä sekaannuksista johtuen. Koeta olla realisti ja tarkentaa tilanteita, sillä virhearvioinnin mahdollisuus on nyt suurta. Joku voi toisaalta tarvita nyt myös tukeasi ja ymmärrystäsi ja näin ollen olet oikea ihminen neuvomaan järkeviä vaihtoehtoja toisen tukemiseksi ja auttamiseksi.
Talousasiat vaativat myös aktiivisia toimia ja joudut kenties selvittämään jotain uutta esille tulevaa. Varaudu siihen että tilanteen selkiytyminen voi viedä aikaa aina ensi kuun loppupuolelle asti. Kuun puolivälistä eteenpäin energiatasosi on madaltunutta ja vaaditkin enemmän aikaa lepoon ja palautumiseen kuin normaalisti. Haluttomuus ryhtyä toimeen voi vaivata ja olisikin eduksi jos pystyt järjestämään asiasi niin, ettei sinulta vaadita kuun lopulla kovin tehokasta suorittamista.

Vaaka, Syyskuu 2014

(23.9. - 23.10.)

Vaaka ihmiset ovat syyskuussa idearikkaita ja kekseliäitä, joka tulee hyvään käyttöön jo heti kuun toisella viikolla. Jokin kuulemasi asia tai tilanne voi ensin tuntua mahdottomalta mutta oman kekseliäisyytesi myötä jöydät tilanteeseen edistävän ratkaisun. Tutki, ota selvää ja jaa asioitasi muiden kanssa niin löydät mullistavan ratkaisun, joka antaa vapaata tilaa edetä. Varaudu kuitenkin siihen että lopullisen järjestäytymisen selviämiseen voi kulua aikaa aina seuraavalle kuulle asti. Kuun puoliväli aloittaa energisen jakson ja saat velvoitteitasi tehtyä vaivattomasti. Tässä kuussa rohkeus ja yrittäminen palkitaan ja sävynä on asioiden vauhdittuminen pitkästä aikaa vaikean alkuvuoden jälkeen. Olet valmis uuteen ja nyt kannattaakin koputella ovia, sillä saat vauhditettua tilanteisi hyvällä onnella. Jokin pitkään keskeneräisessä vaiheessa roikkunut asia saa nyt potkua alleen ja pääset toteuttamaan pyrkimyksiäsi ja suunitelmiasi.

Skorpioni, Syyskuu 2014

(24.10. - 22.11.)

Skorpionit saavat syyskuussa enemmän hengähdystaukoja kuin mitä elokuu heille tarjosikaan. Varsinkin 9. - 12. marraskuuta syntyneet ovat saaneet asioitansa hoidettua siihen malliin syyskuun alkuun mennessä, että voivat olla tyytyväsiä saavutettuunn tilanteeseen. 12. päivän jälkeen syntyneet joutunevat vielä pakertamaan ennen kuin tilanteet asettuvat kohdilleen. Kuun alku aina puoleen väliin asti on kiireistä ja aloitteikasta aikaa ja erinäiset aktiviteetit vievät aikaasi. Onneksesi oma energisyytesi on kohonnutta ja saatkin jälkeä aikaiseksi tekemisistäsi. Ihmissuhteissasi on myös aikaansaava kausi ja yhteistyö on tuottoisaa varsinkin puolenkuun tietämillä. Tämän jälkeen tahtisi rauhoittuu ja saat enemmän aikaa omille asioillesi ja hektinen tahti laantuu. Vastuuta loppukesä on kontollesi tuonut lisää mutta voit myös huomata, että aika on ollut erityisen tuottavaa ja elämäntilannettasi selkiyttävää.

Jousimies, Syyskuu 2014

(23.11. - 21.12.)

Jousimiesten on hyvä panostaa yhteistyöhön jo syyskuun ensimmäisellä viikolla, sillä loppukuun aikana toimit parhaiten asioita yksin tehden. Kuun toisella viikolla voi ilmetä jopa jotain epäluottamusta suhdetoiminnoissasi ja asiat menevät herkästi solmuun. Jokin tilanne voi tällöin vaatia liikaa uhrautumista omalta kantiltasi ja aikasi voi valua hukkaan. Tällä viikolla onnistuvat tosin sopimuksiin liittyvät asiat sekä hankinnat voivat olla kannattavia. Olet utelias ja voitkin keksiä uusia ratkaisuja vanhoihin ongelmiin, joten ota selkoa asioista ja keskustele muiden kanssa. Kuun puoliväli aloittaa erittäin energisen jakson kohdallasi ja aloitteikuutesi kasvaa. Oma aktiivisuutesi tuottaa tuloksia, etkä rasitu tehtävistäsi. Ole kuitenkin tekemisissäsi tarkkana neljännen viikon alussa, sillä tällöin jokin haluttomuus tai kömmähdys voi olla kompastuskivenä. Tee sensijaan jotain luovaa ja mielikuvituksekasta, sillä käytännöllisyys ei ole nyt hyveenäsi. Kuun loppu voi vaatia jonkin selkeän ratkaisun ja päätöksen jollekkin tilanteelle, joka on roikkunut jo pitkään ilmassa.

Kauris, Syyskuu 2014

(22.12. - 19.1.)

Kauriiden on hyvä valmistautua syyskuun alussa tekemään jokin tärkeä ja ratkaiseva päätös, joka osoittautuu positiiviseksi loppujen lopuksi. Mieti kuitenkin tilanteen syvällistä merkitystä elämääsi ja tulevaisuuteesi. Toisella viikolla jokin sopimus asia on ajankohtainen ja tilanne edellyttää tietoista asennetta. Jotain yllättävää vastustusta on kuvassa mukana ja asiat eivät suju aivan niin kuin itse ajattelit. Varaudu siihen että tilanne vaatii lisäselvityksiä, jotka voivat helposti venyä seuraavalle kuulle asti. Pidä huoli siitä että kaikki tapahtuu oikeudenmukaisesti ja rehdisti. Myös viestintä tai liikennevälineet voivat tuottaa ylimääräistä harmia ja tuoda mukanaan uusia järjestelyitä. Kuun toinen viikonloppu korostaa ihmissuhteitasi ja jotain ratkaisevaa voi olla käsillä mutta positiivisessa hengessä. Kolmas viikonvaihde on myös suhdekeskeinen mutta kyseessä voi olla jokin hanke tai ryhtymys, jossa vaaditaan vastuullista asennetta ja kykyä puhaltaa yhteiseen hiileen.

Vesimies, Syyskuu 2014

(20.1. - 19.2.)

Vesimiehille syyskuun ensimmäinen puolisko on hitaammalla käymisen aikaa ja tilanteiden suunnittelua ja pohtimista. Stressitasosi voi olla korkealla ja vaaditkin enemmän aikaa lepoon. Kuun puolestaväliustä eteenpäin pääset taas vauhtiin ja energiatasosi kohoaa. Kuun ensimmäinen viikko kannattaa käyttää keskusteluihin, neuvotteluihin ja asioista selvää ottamiseen. Voit saada jonkin uuden idean tai vinkin tehdä asioita uudella tavalla. Käytä ideointikykyäsi tehokkaasti, jotta suunitelmat olisivat valmiina ennen kuun puoltaväliä, jolloin pääset toimimaan. Neljännellä viikolla on hyvä olla kuitenkin tarkkana tekemisistään, sillä voit herkästi sotkea raha-asioitasi liian sinisilmäisesti. Tarkista kaikki huolella ennen lopullista päätöstä. Jokin ryhtyminen tai tekeminen voi osoittautua kalliimmaksi kuin alunperin luulit. Kuun viimeiset päivät ovat ratkaisevia ja toimit tilanteissa jotain taaksesi jättäen. Ole tietoinen valinnoistasi ja siitä mitä ne merkitsevät tulevaisuuteesi nähden.

Kalat, Syyskuu 2014

(20.2. - 20.3.)

Syyskuun alku merkinnee ratkaisevia päätöksiä lähinnä sosiaalisesti, yhteistyössä ja ihmissuhteissa. Jotain muutosta on kuvassa mukana ja lopullisia ratkaisuja. Ole erityisen tarkka siitä että ymmärrät toisten motiivit ja tarkoitusperät, sillä väärinkäsitysten riski on olemassa. Katso että sinut ymmärretään ja tee tarkistusten tarkistuksia siitä, että olet ymmärtänyt toiset oikein. Toisella viikolla olet tehokas ja aikaansaava, mutta lähinnä jonkun toisen vaatimuksista. Kuun kahtena ensimmäisenä viikkona olet kuitenkin energinen ja saat tekemisistäsi jälkeä aikaiseksi. Kannattaakin sijoittaa tähä jaksoon vaativimmat tehtäväsi, sillä puolesta kuusta eteenpäin väsymys ja haluttomuus tarttua toimeen lisääntyvät. Neljännen viikon alussa ei kannata ryhtyä mihinkää vaativaan aktiviteettiin, sillä väsyneenä jokin kömmähdys sattuu helpommin. Ota aikaa oleiluun tai tee jotain luovaa, sillä käytännön asiat eivät nyt tunnu luistavan eivatkä huvittavankaan.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.