Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Syyskuu 2015

(21.3. - 19.4.)

Oinailla syyskuussa päällimmäisenä ovat sopimusasiat, neuvotteluihin tai kaupankäyntiin liittyvät asiat. Jokin ei tunnu asettuvan paikoilleen ja joudut odottamaan ratkaisuja aina seuraavan kuun loppupuolelle asti. Jonkun vastahankaisuus nostattaa ristiriitoja pintaan ja yhteisen sävelen löytyminen on hakusessa. Älä suostu kaikkeen mitä sinulta nyt vaaditaan, vaan pidä puoliasi ja huoli oikeuksistasi. Joku yrittää käyttää valtaa ylitsesi, joten ole tarkkana asioiden suhteen. Olet kuitenkin energinen ja aikaansaava ja varsinkin kuun toinen viikko tuo mielenkiintoista tekemistä ja ryhtymistä. Tällöin on hyvä lähteä kokeilemaan jotain uutta ja mielenkiintoasi herättävää. Ihmissuhteissasi, varsinkin merkittävissä, on hyvää tekevää aikaa tarjolla ja olet monessa mukana. Jokin uusi suhde voi myös alkaa kuun loppupuolella ja vähintäänkin nautit uusista tuttavuuksista. Kuun viimeinen viikonvaihde on kiireinen ja jokin velvoite vaatii viimeistelyä ja voimavarojasi.

Harka, Syyskuu 2015

(20.4. - 20.5.)

Syyskuussa härkäihmisten kiireet ja hektinen tahti jatkuvat ja aikatauluttaminen vaatii huolellisuutta ja realismia. Voit kokea myös ihmissuhteissasi rajoituksia ja vastuu yhteisten asioiden ajamisesta jää itsellesi. Varsinkin toukokuun 18. päivän jälkeen syntyneet härät ovat vielä lujilla kuun puoleen väliin asti mutta tämän jälkeen heilläkin tahti helpottuu ja voit huomata, että olet saanut paljon aikaiseksi elämässäsi viimeisen kolmen vuoden aikana. Tehokkuutesi on ollut viritettynä äärimmilleen ja käytännön tasolla olet voinut saada paljon aikaiseksi. Turhat elementit ovat karsiutuneet matkan varrella pois ja olet joutunut keskittymään olennaiseen. Olet kovalla työllä ja vastuuta ottamalla saanut rakennettua jotain kestävää ja oleellista ja tästä eteenpäin voit rakentaa elämääsi helpommalla tyylillä. Huhtikuun puolella syntyneet härät voivat jo tässä kuussa nauttia elämän harmoniasta ja kuvassa on mukana jo onnistumisen kokemuksia.

Kaksoset, Syyskuu 2015

(21.5. - 20.6.)

Syyskuun ensimmäisinä päivinä kaksosilta edellytetään tarkkuutta ja huolellisuutta sopimus- ja neuvotteluasioissa, sekä juoksevien asioiden hoitamisissa. Riskinä on unohdukset tai liiallinen sinisilmäisyys. Tarkista siis kaikki huolella ja vältä virhearviointeja. Olet tässä kuussa energinen ja hoidat ripeästi ja väsymättä velvoitteesi varsinkin kuun kolmanteen viikonloppuun asti. Tämän jälkeen jokin tilanne tai uusi asetelma vaatii pysähtymistä ja tarkkaa harkintaa. Asia, joka on ehkä odottanut selkiytymistä jo viime talvesta asti, vaatii tästä eteenpäin päivitystä ja ajankohtaistamista. Varsinkin toukokuun 21. - 22. päivä syntyneet ovat muuttuvien tilanteiden äärellä ja järkeviä ratkaisuja edellytetään. Ota järkevä ja vastuullinen asenne ja harkitse asioitasi pitkälle tulevaisuuttasi miettien. Jos olet aiemmin tehnyt jonkin ratkaisun liian heppoisin perustein, niin nyt on aika tehdä korjausliikkeitä. Varsinkin kuun viimeinen viikonloppu tuo tämän tyyppiset ongelmat esiin.

Rapu, Syyskuu 2015

(21.3. - 19.4.)

Syyskuu tuo ravuille raha-asioiden uudelleenjärjestelyitä ja tilanteeseen myös selkiyttämistä. Toisella viikolla neuvottelu- ja sopimusasiat vaativat energioitasi ja tilanteet edellyttävät tarkkuutta ja varmennuksia ennen selkiytymistä. Valmistaudu siihen että ennen lopullisen päätöksen tai ratkaisun syntymistä kuluu aikaa aina lokakuun loppupuolelle asti. Joku voi nyt ohittaa oikeudenmukaisuus säännöt, joten pidä puoliasi ja varmista taustat ennen lopullista sopimuksen tekemistä. Jokin yllättävä käänne asioiden kuluissa voi vaatia uudelleenjärjestelyitä ja suunitelmien muutoksia. Realismin tajusi on kuitenkin kohdillaan ja osaat tarkkanäköisenä havaita käytännön toimissa ja ratkaisuissa vaadittavat edut ja hyödyt. Positiivisina teemoina tässä kuussa sinua kuitenkin siivittävät sisarusten ja läheisten naapureiden suoma tuki. Keskustelemalla ja ottamalla asioista selvää, saat tilanteitasi edistettyä.

Leijona, Syyskuu 2015

(23.7. - 22.8.)

Leijonat saavat tilaisuuden ryhtyä toteuttamaan jo jotain kauan suuniteltua tai harkittua. Olet harkitsevainen ja pohdit asioita tarkkaan pitkälle tulevaisuuteen. Ole kuitenkin aktiivinen ja aloitteikas, sillä on aika ryhtyä toimeen. Kuun toisen viikon tapahtumat avaavat yllättävälläkin tavalla tietäsi eteenpäin ja onkin syytä olla nyt utelias uusien tilaisuuksien ja mahdollisuuksien suhteen. Kuun toisella viikonlopulla jokin keskustelu on edistävä ja neuvottelut ovat kannaltasi edukkaita. Jaa asioitasi muiden kanssa, sillä saamasi ideat ja vinkit ovat huomion arvoisia. Taloudelliset asiat ovat kohdallasi nyt positiivisessa vaiheessa ja jotain uutta laajennushanketta voi olla näköpiirissäsi. Kuun neljännellä viikolla näissä asioissa tapahtuu ratkaisuja ja päätöksiä hyvinkin tehokkaasti ja järkevästi. Ihmissuhteissasi on koko kuukauden hyvä henki ja yhteistyö ja yhteiset hankkeet onnistuvat mieltäsi virkistäen.

Neitsyt, Syyskuu 2015

(23.8. - 22.9.)

Neitsyillä avautuu syyskuussa uusia mahdollisuuksia lähteä toteuttamaan jotain uutta ja kauan jo ideoimaasi asiaa. Riskinä on kuitenkin liiallinen hyväuskoisuus asioiden kehitykseen ja onkin syytä olla uusien hankkeiden kanssa nyt erityisen huolellinen ja tarkka. On syytä ottaa tarkempaa selkoa asioista ja ihmisistä, ketä elämänpiiriisi nyt astuu mukaan, jotta välttyisit myöhemmiltä korjausliikkeiltä. Ole siis harkitseva ja maltillinen ja anna vielä hetken ajan kulua, ennenkuin lyöt lukkoon asioita ja teet lopullisia päätelmiä tilanteista. Lue tarkkaan kaikki sopimusasiat ja käytä maalaisjärkeä ja kenties asiantuntijoiden apuakin. Saattaa kulua vielä muutama kuukausi ennenkuin riskitekijät ovat jääneet taakse ja voit luottavaisesti lähteä rakentamaan jotain uutta ja elämällesi merkittävää. Pidä kuitenkin mieli korkealla, sillä käänne parempaan on pikkuhiljaa toteutumassa. Tee sen sijaan jotain luovaa, vaihda hetkeksi maisemaa tai anna muuten uusia virikkeitä sielullesi ja aisteillesi.

Vaaka, Syyskuu 2015

(23.9. - 23.10.)

Syyskuun toisella viikolla alkavat neuvottelu- tai sopimusasiat vaativat pitkällistä selvittelyä ja päättäväisyyttä. Voit kokea että kantaasi ei oteta huomioon ja joudut hakemaan lisätietoa asiasta tai tilanteesta. Jokin epäoikeudenmukaisuus voi vaatia kovia otteita ja puolustautumista. Älä mene mukaan valtapeleihin, vaan pidä huoli oikeuksistasi. Varaudu siihe, että asian selkiytyminen vie aikaasi jopa seuraavan kuun puolelle asti. Olet kuitenkin energinen ja jaksat toimittaa asioitasi väsymättä, tilanteiden viemättä liiaksi voimavarojasi. Kuun toisella viikolla voit yllättäen päästä tekemään ja toteuttamaan jotain uutta ja mielenkiintoista. Mene mukaan uusiin juttuihin, niin huomaat että saat uutta piristystä elämääsi. Toisen viikonlopun tapaamiset ja keskustelut ovat myös kannaltasi suosiollisia ja voit jakaa asioitasi sinua ymmärtävän ihmisen kanssa. Myös neljäs viikko vilkastuttaa suhdetoimintaasi ja voit luoda uusia mielekkäitä kontakteja.

Skorpioni, Syyskuu 2015

(24.10. - 22.11.)

Syyskuun alussa skorpioneja hiertää ylimääräinen vastuu ihmissuhteissa ja nyt kannattaakin ottaa vastuuta tilanteesta itse ja selkiyttää tilannetta järkevästi. Yhteistyö voi tuntua hankalalta ja niveltämistä tarvitaan. Pitkäjänteinen ote auttaa, vaikka kärsivällisyyttäsi koetellaankin. Kuukauden sävy on muutenkin kiireinen ja velvoitteita tuntuu riittävän toisensa jälkeen. Aikatauluta tehokkaasti tekemisiäsi ja hoida järkevästi velvoitteesi yksi kerrallaan. Kuun toinen viikko on vaativin ja kannattaakin varata tarpeeksi aikaa lepoon, jotta välttyisit stressioireilta ja liikarasitukselta. Voit kuitenkin tehostamalla toimiasi saada paljon aikaiseksi ja jälkeä syntyy tekemisistäsi. Kuun viimeinen viikonloppu antaa vihdoin itsellesi omaa aikaa ja saat rentoutua ja aikatauluttaa olosi oman mielesi mukaisesti. Ansaittu lepo on nyt tarpeen ja voit kerätä voimiasi kohti tulevia koitoksia rauhassa.

Jousimies, Syyskuu 2015

(23.11. - 21.12.)

Jousimiehet tekevät energisesti asioitansa syyskuussa aina puolen kuun yli, jolloin teemat muuttuvat tempoltaan hitaimmiksi ja viipyileviksi. Varsinkin kuun toinen viikko piristää mieltäsi ja voit saada tilaisuuden tehdä jotain uutta ja piristävää. Kokeile tällöin jotain ennenkokematonta , sillä loppukuu on sävyltään velvoitteisempi. Kuun toinen viikonvaihde on sosiaalisesti myös aktiivinen ja onnistunut. Kuun viimeisen viikonlopun tapahtumat sensijaan ovat pysäyttäviä ja jokin selvittelyä vaativa asia tai hanke pistää sinut mietteliääksi. Kyseessä voi myös olla ratkaisu, jota olet jo vuoden alusta asti miettinyt ja harkinnut, joka vihdoin täytyy pistää käytännön tasolla toteen. Ole realisti ja ota asiasta vastuuta, sillä ilman omatoimisuutta mikään ei nyt edisty. Harkitse tulevaisuuden kannalta valintojasi ja pidä pää kylmänä. Vältä kaikessa riskinottoa ja pelaa varman päälle taustavaikuttimet tiedostaen. Pidä huoli terveydestäsi ja varaa aikaa palautumisiin, jotta välttyisit liialta stressiltä.

Kauris, Syyskuu 2015

(22.12. - 19.1.)

Kauriiden elämään vaikuttaa syyskuussa jokin mieltä vaivaava sopimus- tai neuvotteluasia. Myös kauppaan tai johonkin hankintaan liittyvät asiat voivat viivästyä ja joudut peräänkuuluttamaan oikeuksiasi. Voit kohdata kovakorvaisuutta ja kokea että sanomisillasi ei ole vaikutusta. Koeta olla kuitenkin mahdollisimman diplomaatinen, samalla kuitenkin pitäen huolta omista oikeuksistasi. Koeta välttää kuun toisella viikolla ryhtymisiä mihinkään uuteen hankkeeseen, niin vältyt tulevilta ongelmilta. Tässä kuussa voit saada tilaisuuden ryhtyä viemään eteenpäin jotain jo kauan suunittelemaasi tai haaveilemaasi. Jonkin unelman eteenpäin vieminen on mieleistä puuhaa ja voit nauttia suunitelmien sijaan jo toteutuksestakin. Voit samassa yhteydessa käyttää luovuuttasi ja idearikkauttasi ja näin ollen saada uutta mielekkyyttä elämääsi. Varsinkin kuun loppu tuo erityisesti aktiivisuutta näihin hankkeisiin.

Vesimies, Syyskuu 2015

(20.1. - 19.2.)

Jokin velvoite tai loppuunsaattamaton asia painaa vesimiesten mieltä aina syyskuun puolenvälin yli ja hidastaa toimintaasi ja reaktiokykyäsi. Asiat ovat kuitenkin ratkaistavissa harkinnalla ja järkevällä asenteella. Tämän maailman rajat näyttäytyvät edessäsi jonkun asian tai tilanteen suhteen, liittyen mahdollisesti ihmissuhteisiisi. Vaatiiko tilanne konkreettisia tekoja vai riittääkö oman asenteen muutos? Jollain tasolla olet nämä kysymykset selvittänyt itsellesi kuun loppuun mennessä ja voit hengähtää ja antaa pisteen asialle. Vaikka voitkin kokea yksinäisyyttä ja painavaa vastuuta tilanteissa niin keskustelut ja ajatusten vaihdot ovat nyt hedelmällisiä ja auttavat sinua ideoimaan uudella tavalla. Voit jakaa ajatuksiasi nyt jonkun läheisen kanssa ja saat selkiytettyä tätä myöten omaa tilannettasi. Syksyllä 2012 alkanut raskassoutuinen jakso päättyy kohdallasi nyt ja voit huomata saaneesi paljon konkreettisia siirtoja aikaiseksi käytännön tasolla. Jokin asia on tullut opeteltua kantapään kautta ja tulevaisuus on tätä myöten tasaisempaa.

Kalat, Syyskuu 2015

(20.2. - 20.3.)

Kaloille syyskuu muodostuu mielenkiintoiseksi ja vaiherikkaaksi ajankohdaksi, silä jotain uutta tietä on mahdolisesti avautumassa kohdallasi lähinnä ihmissuhteiden kautta. Joku voi jo alkukuun päivinä tarjota sinulle jotain uutta ja mieltäsi kutkuttavaa mutta hälytyskellojen olisi kyllä syytä soida jos jotain ylimaallista on tarjolla. Riskinä on nyt mennä mukaan epärealistisiin hankkeisiin ja kuvioihin. Kaikki tosiasiat eivät välttämttä ole heti näkyvillä, joten on hyvä antaa ajan kulua, ennenkuin luot kuvaa todellisuudesta. Aika suosii sensijaan luovuuttasi ja uusien ideaalien syntymistä. Voit keksiä uuden tavan ilmentää ja tuoda maanpinnalle unelmiasi ja haaveitasi ja jopa saada tilaisuuksia alkaa toteuttamaan niitä. Loppuvuosi kuitenkin näyttää, mitkä asiat ovat toteuttamiskelpoisia ja mitkä haihattelua. Olisikin hyvä jos et nyt vieä sitoutuisi mihinkän elämääsi suuresti vaikuttavaan hankkeeseen vaan sensijaan kuulostelisit huolella mahdollisuuksiasi.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.