Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Syyskuu 2016

(21.3. - 19.4.)

Oinaille syyskuu painottuu pitkälle ihmissuhteisiin ja niissä tapahtuviin muutoksiin. Jokin tilanne voi sysätä sinut uuteen prosessiin ja uudelleenvalinnan paikka on edessä. Kuun alku tuo myös ongelmat pintaan ja jokin ihmissuhde on painostava ja voi tuntua turhan raskaalta. Nyt olisikin hyvä olla mahdollisimman suora ja puhua asioista niiden oikeilla nimillä. Kaikki ei ensin tunnu sujuvan kovin mallikkaasti ja jotain voi sattua, joka vetää sinua mietteliääksi. Loppukuuta kohden asiat alkavat näyttää valoisammilta ja helpotusta tilanteeseen on syntymässä. Onkin hyvä katsoa elämässä eteenpäin, sillä positiivisempi kausi on nyt kohdallasi alkamassa. Neljäs viikko on erittäin sosiaalinen ja olet aktiivisesti mukana yhteisissä tekemisissä. Samoin viimeinen viikko on suosiollinen ja voit luottaa siihen että kykenet puhaltamaan yhteisiin asioihin hyvää henkeä. Olet koko kuun energinen ja pystyt tekemään vastuuntuntoisesti eteesi tulevat tehtävät.

Harka, Syyskuu 2016

(20.4. - 20.5.)

Paras jakso härille syyskuussa painottuu alkukuuhun, jolloin pystyt hyvin ajamaan hankkeitasi eteenpäin ja voit kokea onnistumisia. Sopimusasiat ovat edukkaita mutta näissäkin voi eteen tulla pieniä viivytyksiä ja lisäselvityksiä. Ota selvää asioista uteliaasti ja jaa kysymyksiä ja näkemyksiä eri tahojen kanssa, niin voit oivaltaa jotain uutta ja kehittävää. Olet myös ahkeraan tekemisissä lähiympäristösi kanssa ja tapaamiset ovat onnistuneita. Voit myös alkaa kiinnostumaan jostain hiomisia vaativasta hankkeesta tai ryhtymyksestä. Jotain voi ilmaantua elämänpiiriisi joka edellyttää tarkkuutta ja kykyä viedä asioita pidemmälle. Omat erikoistaitosi voivat tulla hyvään käyttöön ja kykenet spesialistina kehittämään kykyjäsi pidemmälle. Yhteiset resurssit ja varainnot on hyvä ottaa järkevään käyttöön ja yhdessä voit saada enemmän aikaiseksi kuin vain yksin vastuuta kantamalla.

Kaksoset, Syyskuu 2016

(21.5. - 20.6.)

Kaksosten syyskuun alkupuoli tuo esiin keskeneräisiä hankkeita loppuunsaatettavaksi. Jokin karsiutuu elämästäsi mutta samalla tilanteesi selkiytyy ja voitkin nähdä paremmin omat mahdollisuutesi ja realistiset ryhtymisesi. Mieti asioitasi tulevaisuutesi kannalta ja jätä turhakkeet ja sivuseikat taaksesi. Rajaa ja arvota päämääriäsi tehokkaasti niin jo tämän syksyn aikana voit huomata pystyväsi viemään elämän olosuhteitasi eteenpäin pitkään kestäneen seisovan tilanteen jälkeen. Kuun puoliväli tuo eteesi jo jotain yllättävääkin avautumista ja voit kekseliäästi ratkoa pulmiasi. On hyvä jakaa asioita muiden kanssa niin voit huomata keskustelujen avaavan uusia visioita. Olet energinen ja jaksat työstää jo paremmin hankkeitasi eteenpäin. Neljännen viikon uutiset voivat olla vakavasti huomion arvoisia mutta pidä pää kylmäänä ja keskity omaan päämäärääsi. Loppukuusta pystyt kuitenkin hereisesti ottamaan haasteita vastaan ja pienellä pohdinnalla ja rohkeasti toimeen tarttumalla saat uutta vauhtia allesi.

Rapu, Syyskuu 2016

(21.3. - 19.4.)

Syyskuun alku tuo rapujen elämään uutta kontaktipintaa, joka jollain tavoin laajentaa liikkuma-alaasi. Jokin uusi ryhtymys on onnekas ja tuo iloa elämääsi pidemmälle tulevaisuuteen yltäen. Uuden mielenkiintoisen harrastuksen aloittaminen onnistuu hyvin ja uteliaisuutesi tulee hyvään käyttöön. Kokeile jotain uutta ja mielenkiintoasi herättävää. Neljännen viikon tapahtumat vaativat taloutesi kannalta huolellista miettimistä ja ratkaisut edellyttävät syvällistä analyysia omasta tilanteestasi. Ihmissuhteesi ja yhteistyötä vaativat kuviot kuun toisella viikolla ovat vaativia ja voit joutua uuden ja muuttuvan tilanteen eteen. Voit huomata että jokin tuttu rakennelma muuttaa lopullisesti muotoaan ja vanha aikakausi liittyen johonkin läheiseen henkilöön jää auttamatta elämässäsi menneisyyteen. Ole tietoinen pinnanalaisista virtauksista ja tiedosta muuttuvat tekijät. Älä kuitenkaan suostu kenenkään ylikäveltäväksi ja ohjattavaksi, vaan ole rehellinen niin itseäsi kuin toistakin kohtaan.

Leijona, Syyskuu 2016

(23.7. - 22.8.)

Leijonat voivat asennoitua syyskuussa rauhaisin mielin tilanteisiin ja omien suunitelmiensa eteenpäin viemisiin. Olet erittäin energinen ja saat helposti jälkeä aikaiseksi ryhtymisistäsi. Voitkin tehdä nyt suunitelmia luottavaisin mielin ja toteuttaa niitä myös käytännössä. Aivan kuun alkupäivät korostavat hyviä mahdollisuuksia lisätä taloudellista hyvinvointiasi. Jokin hankinta voi olla edukas ja lisätä päivittäistä hyvinvointiasi. Neljäs viikko tuo vilkskettä ja vipinää sosiaalisiin kuvioihisi ja kontaktien pidot sekä yhteistyö kuviot sujuvat hauskasti ja mutkattomasti. Loppukuu tuo hieman velvoitteisemman sävyn ihmissuhteisiisi mutta ilman mitään mullistavia suunnanmuutoksia. Viimeinen viikko on hyvä jakaa asioita muiden kanssa ja liikut ahkeraan lähiympäristössäsi. Voit tällöin myös helposti solmia uusia tuttavuuksia ja saat iloa keskusteluista ja ideoiden vaihdoista.

Neitsyt, Syyskuu 2016

(23.8. - 22.9.)

Elo-syyskuun vaihteessa alkanut uusi ryhtymys neitsyiden kohdalla on hyvinkin mahdollisuuksia laajentava ja innostava. Samalla jotain voi karsiutua kuvioistasi pois ja jäädä menneisyyteen. Joutunet kuitenkin hankkimaan vielä lisää tietoa ja selvityksiä uuden aloituksen myötä ja onkin hyvä tarkistuttaa asioita ennen lopullisia ratkaisuja ja päätöksiä. Aikataulusi on edelleen kiireinen mutta olet selkeästi jo selvemmillä vesillä kuin elokuun olosuhteissa. Kuukauteen mahtuu niin suuria velvoitteita ja kärsivällisyyden vaateita kuin myös onnistumisia ja asioiden osumisia kohdilleen. Syyskuun 20. päivän jälkeen syntyneillä on onni myötä syyskuun 10. päivään asti ja heidän olisikin hyvä sijoittaa tärkeät aloitukset kuun alkuun. Syyskuun alkupäivinä syntyneet sensijaan tekevät elämässään suuriakin siirtoja ja valikoitumisia, jotka vaativat realismin ja omien haaveiden yhdistämistä ja niveltämistä. Kuun viimeiset päivät alkavat tasoittaa tietä enemmän suunitelmallisuuden suuntaan ja alat jo saamaan enemmän tasaisuutta elämääsi.

Vaaka, Syyskuu 2016

(23.9. - 23.10.)

Vaakojen syyskuu painottaa ihmissuhteita ja niissä tapahtuvia muutoksia. Myös uuden aikakauden alkaminen vaakojen kohdalla alkaa kuun toisena viikonloppuna ja olet siirtymässä uusien mahdollisuuksien avautumisen aikakauteen, joka siivittää eloasi aina seuraavan vuoden lokakuun alkupuolelle asti. Ennen syyskuun 28. päivää syntyneet vaa´at ovat saamassa ensimmäisiä edistysaskeleitaan jo kuun loppuun mennessä ja jotain uutta on avautumassa mahdollisuuksien maailmassa. Voit päästä toteuttamaan itseäsi, lahjojasi ja taipumuksiasi tavalla, joka kohentaa itsetuntoasi. Suhderintamalla voi vaaoilla tapahtua täyskäännöksiä. Jokin vanha suhde voi saada loppusilauksen mutta myös jotain uutta ja yllättävää voi myös olla tarjolla. Kuun 11. päivään asti sävy on rajoitteinen ja vakavuuttakin vaativa ja lopullisia ratkaisuja voi syntyä. Loppukuu on sävyltään iloittelevampaa ja yllättäviä yhteensattumuksia voi tapahtua hyvinkin merkittävällä tavalla.

Skorpioni, Syyskuu 2016

(24.10. - 22.11.)

Syyskuun alun siirrot ja tilanteet skorpionien kohdalla lupaavat hyviä asioita ja olosuhteissa edistymisiä. Jokin sopimus- tai neuvottelu edistää asemiasi ja jokin uusi tilanne on syntymässä. Jonkin verran kuvassa on mukana odottelua ja viipyilyä mutta voitkin nyt rauhoittua tilanteissa, sillä vahvistus asioiden etenemiseen tulee kyllä mutta hieman jälkijunassa. Kuun puoliväli tuo raha- ja talousasioihin uudelleen järjestelyjä mutta keskustelemalla ja jakamalla asioita toisen/toisten kanssa saat kyllä järkituloksia aikaiseksi. Neljännellä viikolla saamasi yhteydenotto tai viesti tasoittaa ja rauhoittaa mielesi ja synnyttää sitovia ratkaisuja ja sopimuksia. Tasainen eteneminen on kuitenkin taattua ja päämäärien saavuttaminen rauhoittaa kuvioitasi. Loppukuu aloittaa niin sosiaalisesti kuin tunnetasollakin suotuisan jakson ja voit huomata saavasi taaksesi hyväksyntää ja huomiota hyvää tekevällä tavalla.

Jousimies, Syyskuu 2016

(23.11. - 21.12.)

Syyskuun alku on vielä jousimiehille kiirettä tuova ja asioiden tehokasta suorittamista korostava. Kuun ensimmäiset päivät vaativat keskittymiskykyä ja ylimääräisten häiriötekijöiden karsimisia. Ole realisti ja järkeistä olosuhteita niin että pystyt keskittymään olennaisiin käsillä oleviin keskeneräisten hankkeiden loppuunsaattamisiin. Jotain uutta voidaan sinulle tarjota ja ehdottaa mutta ei ole vielä syytä lyödä asioita lukkoon liian hätäisesti vaan on hyvä hankkia lisätietoa ja informaatiota tilanteen kartoittamiseksi ennen kuin aloitat mitään uutta. Kuun puoliväli on tapahtumarikasta aikaa ja sävynä on jo edistyts ja asioiden helpompi töystäminen voi alkaa pikkuhiljaa luottaen siihen että olet oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Neljännen viikon yllättävät käänteet ovat mieltäsi piristäviä ja voitkin uteliaana lähteä mukaan uusiin rientoihin. Myös jokin tieto tai tietoisuus tulevasta alkaa olla riskitön ja voit löydä asioita lukkoon luottavaisesti vihdoinkin jo monia kuukausia kestäneen epävarmuuden jälkeen.

Kauris, Syyskuu 2016

(22.12. - 19.1.)

Kauriiden on hyvä ottaa syyskuussa neuvotteleva, utelias ja vuorovaikutteinen ote tilanteisiin. Aivan kuun alussa syntyvä tilanne on positiivinen mutta saattaa viedä aikaa aina seuraavan kuun alkuun ennenkuin näet kouriintuntuvia tuloksia sopimuksiin ja neuvonpitoihin liittyvissä asioissa. Ole kuitenkin optimistinen vaikka kaikki ei välttämättä aivan kädenkäänteessä olisikaan valmista. Ihmissuhteesi edellyttävät tässä kuussa hyvin tietoista ja psykologisesti suuntautuvaa asennetta, jotta ymmärtäisit pinnanalaisia virtauksia. Joku voi nyt käyttäytyä lähelläsi omavaltaisesti ja voit kokea että sinua ei kuulla. Pakottavat keinot eivät nyt auta vaan ennemminkin hyvin suoraan puhuminen niin että olet mahdollisimman rehellinen niin itsellesi kuin toisellekkin. Älä mene mukaan peleihin, äläkä jätä mitään hampaankoloon muhimaan, jotta pääsisit tilanteessa mahdollisimman nopeasti eteenpäin. Neljännen viikon yllättävät käänteet saavat sinut hämilleen mutta koeta olla avarakatseinen ja joustava.

Vesimies, Syyskuu 2016

(20.1. - 19.2.)

Vesimiehille syyskuu on tasapainottavaa aikaa ja energiat tulevat hyvään ja tuottavaan käyttöön. Vaikka alkukuusta ihmisillä ympärilläsi on huolia ja murheita niin voit nyt olla apuna ja neuvonantajana tilanteissa, joissa toisen ongelmat tuntuvat vyöryävän yli äyräiden. Olet realisti ja pystyt hereisesti ymmärtämään toisen asemaa ja mielipiteesi otetaan ongelmakohdissa huomioon. Kolmas viikonloppu on jo riemukas sosiaalisesti ja yllättävät mutta piristävät käänteet tuovat hauskuutta suhdetoimiisi. Voit päästä kokeilemaan jotain uutta ja mieltäsi virkistävää yhdessä muiden kanssa. Viimeiset päivät rauhoittuvat enemmän omissa oloissasi mutta sen sijaan voit päästä toteuttamaan jotain omia suunitelmiasi ja laajennushankkeitasi, jotka parantavat elämäsi laatua. Oma toimeliaisuutesi ja aktiivisuutesi tulevat tällöin hyvään käyttöön, joten ole utelias ja ryhtyvä uusia hankkeita kohden.

Kalat, Syyskuu 2016

(20.2. - 20.3.)

Kaloille merkittävä käänne tapahtuu syyskuun toisella viikonlopulla jolloin suurimmat niveltämiset ja virhearviointien riskit alkavat olla ohi. Jo viime jouluna alkanut vaativa ajanjakso, varsinkin helmikuun kalojen kohdalla, päättyy ja suurimmat oppiläksyt on opittu. maaliskuun kalojen on hyvä olla tietoisia maltillisuuden vaatimusten jatkosta ja kärsivällinen ja vastuullinen asenne on hyvä ottaa ohjenuoraksi. Kiirettä on kuvassa mukana koko kuun mutta ei enää niin vaativalla tavalla kuin vuoden aiempina kuukausina. Kuun alussa syntyneet ideat ja uudet sopimusasiat venyvät myös kohti lopullista ratkaisua aine seuraavalle kuulle asti, joten ei ole syytä hoputtaa valmiita ratkaisuja ennen aikojaan. Kuun neljännen viikon sopimusasiat ovat vaativia mutta asioitasi vauhdittavia. Sosiaalisimmat ajat ajoittuvat kuun alkuun ja syyskuun viimeisestä viikonlopusta eteenpäin, jolloin varsinkin koet että alat saada enemmän aikaa seuraelämään kuin aiemmin.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.