Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Bea Blohm

Selvänäkijä

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Helena Tiira

Kaukohoidot, Reiki-energia ja korttien viestit

Kaisa Koskinen

Tunnetyöskentely, ennustaminen ja selvänäkö

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Anni Marketta

Kaukoparantaja ja ennustaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Niina Maarit

Intuitiivinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Agatha Seine

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Enkelivaloselvänäkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Suvi Lempinen

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Assi Lumenvirta

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Selvänäkijä ja parantaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Carita Eklund

Selvänäkijä, unien tulkitsija ja energiahoitaja

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Syyskuu 2017

(21.3. - 19.4.)

Syyskuu alkaa oinailla vauhdikkaasti ja olet valmis äkkinäisiin lähtöihin. Voit saada kimmokkeita ryhtyä nopeasti toimeen jonkin uuden idean myötä. Jo kuun ensimmäinen kokonainen viikko tuo esiin asioissa parantamisen ja viimeistelyn tarpeita hankkeissasi. On hyvä varautua siihen että juoksevien asioiden hoitamiset vievät aikaasi aina loppukuulle asti. Jotain epäselvyyksiä tai väärinymmärryksiä on selvitettävä ja asioita viimeisteltävä. Kuun puoliväli suosii yhteistyötä ja koet että sinua kuullaan itsellesi tärkeissä asioissa. Jaa tällöin omia asioitasi muiden kanssa, niin saat uusia helpottavia näkökantoja tilanteeseesi. Jo kuukauden lopulla huomaat että saat asioitasi järjetykseen ja voit siirtyä syksyyn rauhottuneimmim mielin.

Harka, Syyskuu 2017

(20.4. - 20.5.)

Härkien tilanteet alkavat saada syyskuussa selkeyttä ja uutta järjestystä mutta aivan kommelluksitta tilanteita ei vielä saada menemään läpi. Aina tuntuu löytyvän asioita, joita pitää selkiyttää ja viimeistellä. Huolena voi myös ilmaantua jonkun toisen ihmisen ongelmat, joiden selvittämisiin myös oma aikasi kuluu. Vastuuta edellytetään ja kykyä ottaa empaattisesti vastaan toisen tilanne. Vaikka tilanteet voivat toisinaan näyttäytyä edessäsi hullumaisilta ja kaoottisilta niin sinulla on kuitenkin hyvä perusta viedä asioita haluamaasi suuntaan. Luota intuitioosi ja käytä omia tuntosarviasi herkällä otteella. Kuun lopulla huomaat että suurimmat vaikeudet on jo voitettu ja tilnteet alkavat pikkuhiljaa tasoittua normaaleimmiksi.

Kaksoset, Syyskuu 2017

(21.5. - 20.6.)

Kaksosten syyskuun kulku riippuu paljolti siitä mihin aikaan alkukesästä on syntynyt. Kesäkuun alkupäivinä syntyneillä on käsissään monenmoista kaoottiselta vaikuttavaa tilannetta aina juoksevien asioiden hoitamisiin liittyviä kuin ihmissuhteisiinkin liittyviä ongelmia. Jokin tilanne voi vaatia lisäselkiyttämistä ja väärinkäsitysten oikaissemisia. On hyvä olla tarkkana sopimusasiossa ja riskien ottoa on syytä välttää. Jätä siis suuremmat hankkeet ja uusien asioiden aloittamiset tuonnemmaksi. Juuri ennen kesäkuun puolessa välissä syntyneet ovat muuten vain erittäin velvoitteisia ja vastuuta täytyy asioista ottaa. Realismi, pikäjänteisyys ja asioiden loppuunsaattamiset ovat heidän kontollansa. Puolenkuun jälkeen syntyneet onnistuvat nyt toimissaan ja päässeevät tilanteista kaikkein helpommalla.

Rapu, Syyskuu 2017

(21.3. - 19.4.)

Rapujen toimeliaisuus ja energia tulevat hyvään käyttöön syyskuussa, joskin muuttuvien olosuhteiden myötä ja omaa aikaasi uhraten. Jokin asia tai muuttuva tilanne vaatii selkiyttämistä ja jonkin asteisten sotkujen selvittämistä. Voit nyt kokea että jonkun ongelmallinen tilanne vaatii aikaasi ja kykyä ymmärtää toisen ongelmia. Pystyt kuitenkin ottamaan asioista selvää ja toimimaan itse tilanteita vauhdittaen. Kärsivällisyys ja pikäjänteisyys ovat suotavia asenteita mutta kuun lopulla koet jo saavasi asioita selkiytettyä. Tilanteet eivät suoranaisesti vaikuta omaan elämäntilanteeseesi mutta huoli toisen asioista voi olla stressin aiheuttajana. Talouteen ja rahaan liittyvissä asioissa on hyvä olla maltillinen ja välttää turhuuksia ja riskienottoa.

Leijona, Syyskuu 2017

(23.7. - 22.8.)

Syyskuu tarjoaa leijonille mukavaa ja pirtistävää vaihtelua ja toimintaa. Kuun ensimmäisen viikonlopun suunittelemattomatkin tilanteet syntyvät nopeasti ja saat yllykkeitä tehdä jotain sponttaania ja avartavaa. Jokin uusi idea on mieltäsi kohottava ja saa kiinostuksesi heräämään. Olet varsin sosiaalinen ja ihmissuhteesi ovat positiivisessa kehityksessä. Kuun puoliväli varsinkin suosii panostusta ihmissuhteisiin ja oma aktiivisuutesi otetaan suosiollisesti vastaan. On hyvä jakaa asioitaan toisten kanssa aina kuun 20. päivään asti, jolloin pystyt tuomaan itsestäsi viehkeimmät puolesi esiin. Tässä kuussa on kuitenkin hyvä olla tarkkana rahaan ja talouteen liittyvissä asioissa, sillä tällä saralla voi sattua virhearviointeja herkästi. Ole myös huolellinen siitä, että olet muistanut hoitaa raha-asioitasi säntillisesti ja tarkasti.

Neitsyt, Syyskuu 2017

(23.8. - 22.9.)

Syyskuu tuo varsinkin syyskuun alkupäivinä syntyneille neitsyille monia epäselviä tilanteia ja selkeyttä ja järjestelmällisyyttä on vaikeaa pitää yllä. Riskinä on nyt virhearvioinnit, joten suuriin siirtoihin tai asioiden aloituksiin ei ole hyvä nyt ryhtyä. Jotain voi myös tulla ilmi ja joudut katsomaan todellisuutta uudenlaisten lasien läpi. Ota kuitenkin tosiasioista selvää ennenkuin luot lopullista kuvaa todellisuudesta, sillä oma, kuten myös toistenkin arviointikyky voi nyt pettää. Syyskuun puolessa välissä ja sen jälkeen syntyneet neitsyet ovat sensijaan stressipaineiden alla ja vastuunkanto ja realismi sekä kärsivällisyys ovat nyt paikallaan. He voivat kuitenkin saada asioita päätökseen ahkeralla työnteolla ja jälkeä alkaa syntyä konkreettisesti.

Vaaka, Syyskuu 2017

(23.9. - 23.10.)

Vaaka tyypeillä on syyskuu muutoksia tuovaa aikaa mutta positiivisessa ja yllätyksellisessäkin sävyissä. Jokin uusi ryhtymys tai tilaisuus voi aueta ja onkin hyvä suhtautua nyt tilanteisiin uteliaasti ja rohkeudella. Jo kuun alkupäivät voivat avata tilannettasi eteenpäin mutta hyvinkin odottamattomalla tavalla. Varsinkin lokakuun puolenvälin jälkeen syntyneet vievät vauhdilla asioita eteenpäin ja onnekkuutta on tilanteissa. Kuun ensimmäisen viikon viestinnät ja yhteydenpidot ovat kannaltasi eteenpäin vieviä, joten jaa asioita avoimesti muiden kanssa ja ota asioista selvää. Jotain merkittävää voi nyt kohdallasi alkaa, joka kantaa pitkälle elämääsi kohti tulevaisuutta.

Skorpioni, Syyskuu 2017

(24.10. - 22.11.)

Lokakuun alkupäivät ovat skorpioneilla kiireisiä ja yllättäviä lähtöjä ja ryhtymyksiä on luvassa. Kiireinen aikataulu laantuu jo kuudennen päivän jälkeen ja tahtisi muuttuu tasaisemmaksi. Paperiasioiden ja juoksevien asioiden hoitamiset edellyttävät tässä kuussa tarkkuutta ja huolellisuutta. Vaikka olisit itse toiminut säntillisesti niin on sopimusasioissa hyvä tarkistaa toisen osapuolen osuus ja se että asiat ovat järjestyksessä kaikin puolin. Ympäristössäsi on tässä kuussa muuttuvia tekijöitä mutta varsinaisesti ne eivät vaikuta omien asioiden perustaasi. Voitkin huomata olevasi monasti tilanteessa, jossa toinen tarvitsee olkapäätäsi tuekseen.

Jousimies, Syyskuu 2017

(23.11. - 21.12.)

Syksyn tulo tietää jousimiesten kohdalla monia selkiyttämistä vaativien asioiden parantamisia ja kohentamisia. Jokin jo jonkin aikaa tilannettasi sotkevat asiat voivat tuntua kaoottisilta ja arvostelukykyäsi hämärtäviltä. Ole maltillinen ja ota asioista selvää, ennenkuin teet mitään lopullisia johtopäätelmiä. Jokin väärinkäsitys voi vaatia oikaisuja ja aikasi kuluu asioiden hoitamisissa. Ei ole myöskään hyvä ryhtyä tässä kuussa mihinkään kovin suurisuuntaisiin suunnan muutoksiin eikä uusiin ryhtymisiin, vaan ennemminkin saada päätöksiin keskeneräisiä asioita. Kiireen tuntu kasvaa viidennestä päivästä eteenpäin ja onkin hyvä tehdä aikataulutuksia järjestelmällisesti ja hoitaa alta pois yksi asia kerrallaan.

Kauris, Syyskuu 2017

(22.12. - 19.1.)

Kauriiden syyskuu alkaa rivakasti etukäteen suunnittelemattomien tilanteiden esiinmarssissa. Jokin voi muuttaa suunitelmiasi ja joustavuutta tilanteissa tarvitaan. Vaikka ympärilläsi on tänä kuukautena epämääräisiä ja selvittämättömiä asioita niin omaa asemaasi tai tilannettasi ne eivät nyt suuremmin muuta. Voit ennemminkin olla toisille apuna heidän ongelmissaan ja rauhallinen sekä järkevä asenteesi tulee hyvään käyttöön. Kuukausi suosii myös joitain luovuutta tai hengellisyyttä sivuavia aiheita ja ryhtymisiä. Olet vastaanottavainen elämän pienille äänille ja oma luovuutesikin tulee hyvään käyttöön. Voit kokea hetkittäin pysähtymisen tarpeita ja hyväksi olisin antaa sisäisen äänen nousta pinnalle herkällä korvalla kuunnellen.

Vesimies, Syyskuu 2017

(20.1. - 19.2.)

Vesimiesten syyskuun alku on vaiherikas ja aktiivinen. Jokin yllättävä ulkopuolelta tuleva yllyke saa sinut innostuneeksi ja nopeasti toimimaan. Jokin uusi mielenkiinnonkohde tai ryhtyminen on kiinnostustasi herättävää ja olet valmis uusiin koitoksiin. Myös uudet ideat ja keskustelut ovat vireitä ja uteliaisuuttasi herättäviä. Myös sosiaalisuutesi on virkeää aina kuun kolmannen viikonlopun yli asti ja ihmissuhteissasi on runsautta ja mukavia tilanteita. Tässä kuussa on kuitenkin hyvä kiinnittää huomiota yhteisten varantojen ja raha-asioiden hoitamisiin. Jokin väärinymmärrys tai epäselvyys voi tuottaa päänvaivaa ja tilanteeseen olisi hyvä saada selkeyttä ja järjestystä. Älä suhtaudu ylimalkaisesti asioihin vaan tarkista huolella kaikki ja ole järkevä.

Kalat, Syyskuu 2017

(20.2. - 20.3.)

Maaliskuun alkupäivinä syntyneille kaloille syyskuu on vaativa siinä mielessä, että asioita tuppaa herkästi unohtumaan, väärinymmärryksiä ihmissuhteissa syntyy tai jonkun lähellä olevan kanssaihmisen ongelmat ryöpsyvät käsistä. Voit herkästi kokea olevasi tilanteissa uhrin osassa ja asioiden oikaisu on vaativaa. Tällöin syntyneiden kalojen ei ole syytä ryhtyä tässä kuussa mihinkään käytännönläheiseen, suurisuuntaiseen hankkeeseen, millä olisi kauaskantoiset seuraukset. Sen sijaan elämän näkymätön puoli kuten hengellisyys tai esteettisyys voivat innoittaa ja herättää uusia luovia voimia. 12. päivän jälkeen syntyneet kalat ovat realistisemmissa kuvioissa, jotka edellyttävät asioiden  ja keskeneräisten töiden loppuunsaattamisia. Tunnollisuus, vastuullisuus ja käytännönläheisyys ovat etualalla ja järkevät, maltilliset ratkaisut vaativat aikaa ja paneutumista pitkän kaavan mukaisesti.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.