Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Bea Blohm

Selvänäkijä

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Helena Tiira

Kaukohoidot, Reiki-energia ja korttien viestit

Kaisa Koskinen

Tunnetyöskentely, ennustaminen ja selvänäkö

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Anni Marketta

Kaukoparantaja ja ennustaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Niina Maarit

Intuitiivinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Agatha Seine

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Enkelivaloselvänäkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Suvi Lempinen

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Assi Lumenvirta

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Selvänäkijä ja parantaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Carita Eklund

Selvänäkijä, unien tulkitsija ja energiahoitaja

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Syyskuu 2018

(21.3. - 19.4.)

Syyskuu alkaa oinailla kiirettä pitäen ja jokin asia vaatii uudelleen arvioimista ja aloitusta. On hyvä järkeillen tehdä yhteistyötä jonkun läheisen kanssa mutta käytä diplomatiaa, sillä erimielisyyksiä on helposti syntymässä. Kuun kolmas viikko vauhdittaa asioiden etenemisiä ja ottamalla itse työteliäs ja vastuullinen asenne, voit saada nyt jonkin hankkeen järkevästi eteenpäin. Sopimukset ja neuvottelut eivät kuitenkaan vielä tuota tulosta vaan asioihin tulee peruutuksia ja lykkääntymisiä. Viimeisellä viikolla olet kyllä energisempi ja aikaansaavempi mutta jonkin velvoitteen kaatuminen harteillesi lisää stressä ja ihmissuhdeongelmat ovat päällimmäisinä. Vaativa kuukausi edellyttää kaiken turhan karsimista ympäriltäsi ja keskittymistä olennaiseen ja tärkeään.

Harka, Syyskuu 2018

(20.4. - 20.5.)

Syyskuun alku tuo mielenkiintoisen ja uteliaisuuttasi herättävä hankkeen esiin ja koet että pääset toteuttamaan ideoitasi ja luovuuttasi käytännön tasolla. On hyvä hetki aloitaa jotain uutta ja ryhtyä toimeen. Toinen viikko lisää kiirettä ja ja jokin yhteistyö taho vaatii järkevää asennoitumistasi. Jotain voi sattua henkilökemioiden myötä muuttaen tilanteen uuteen suuntaan. Kuun puoliväli suosii kaupankäyntiin, sopimuksiin ja neuvotteluihin liittyviä asioita ja tilanteita. Kolmas viikko tuo tarpeita muuttaa omaa työskentelytapaasi ja yllättävät suunnanmuutokset ovat mahdollisia.  On hyvä välttää toimimasta hetken mielijohteesta vaan nukkua yön yli ennen ryhtymistä. Loppukuun jälki on tasaisempaa ja rauhoittumista tilanteissa on jo näkyvillä.

Kaksoset, Syyskuu 2018

(21.5. - 20.6.)

Syyskuun alku ei suosi uusien ryhtymisten aloittamisia, sillä riskinä on liiallinen hyväuskoisuus kannaltasi. Jotain voi jäädä huomaamatta ja väärinkäsitysten riski on kasvanut. Kuun toinen viikko painottaa saman tyyppisiä teemoja mutta nyt voivat sopimusasiat ja liikenteeseen sekä tiedonsiirtoon liittyvät aiheet tuottaa toimimattomuutta ja päänvaivaa. Pidä huoli sovituista aikatauluista itse ja tarkista että juoksevat asiasi ovat ajanmukaisesti hoidettu. Kuun viimeinen viikko on jo suotuisa ja yhteiset tekemiset ja uudet ryhtymiset etenevät mallikaasti. Olet energinen eivätkä asiat stressaa nyt itseäsi. Liiku, keskustele ja jaa asioitasi muiden kanssa niin saat enemmän aikaiseksi kuin yksin tehden.

Rapu, Syyskuu 2018

(21.3. - 19.4.)

Syyskuun alku tuo ravuille painotusta ihmissuhteisiin ja niissä esiintyviin ylimääräisiin paineisiin. Jotain velvoittavaa ja omaa vastuutasi korostavaa tilanteisiin liittyy mutta asettamalla asiat tärkeysjärjestykseen vastuullisesti vältät kyllä hyvin suuremmat ongelmat. Kuun toinen viikko lupaa sosiaalisuutta ja muutenkin mukavampia hetkiä. Ihmissuhteissasi on hauskoja yllätyksiä ja hyvää yhteishenkeä. Myös jokin luova tekeminen innostaa ja voi olla uudella tavalla avautuvaa. Kuun viimeinen viikko tuo vaateita paperiasioiden ym. juoksevien asioiden hoitamisiin. Liikennevälineet, sopimusasiat tai tiedonsiirtoon liittyvät asiat tuovat velvoitteita ja tarpeita päivittää asioita ajankohtaisemmiksi.

Leijona, Syyskuu 2018

(23.7. - 22.8.)

Uudet ajatukset ja ideat innostavat leijonia syyskuun alussa ja tutkit ja otat selvää asioista innokkaasti. Taloudellinen tilanteesi voi kuitenkin olla sen laatuinen, että joudut miettimään resurssejasi ja niiden antamia rajallisia mahdollisuuksia. Kuun toisella viikolla omat ryhtymyksesi voivat antaa aihetta kritiikkiin jonkun taholta ja omaa tahtoasi et tunnu saavan esiin haluamallasi tavalla. Onkin hyvä nyt välttää turhan äkkivääriä ryhtymisiä ja hetken mielijohteesta putkahtavia yllykkeitä. Jotain piristävää ja mieltäsi innoittavaa tekemistä sensijaan olisi hyvä aloittaa, siten saisit purettua tarpeesi kokea jotain uutta. Suuriin siirtoihin sensijaan ei sinulla nyt ole varaa. Kuun viimeisellä viikolla huomaat jo löytäväsi itsesi rauhoittuneemassa olotilassa.

Neitsyt, Syyskuu 2018

(23.8. - 22.9.)

Syyskuun alku tuo hyviä ja piristäviä tilanteita neitsyille ja voit päästä aloittamaan jotain uutta ja mielenkiintoista. Yllättävyyttä ja radikaalisuuttakin on ryhtymisissä mukana mutta kuitenkin olet harkitusti liikkeellä ja jalat tiukasti maan kamarassa kiinni. Omat ideasi tulevatkin nyt hyvään kayttöön ja pystyt tuomaan omaa luovuuttasi esiin. Toinen viikko tuo mielenkiintoisia ihmisiä ympärillesi ja aika suosii jotain luovaa tekemistä. Ole tarkka kuitenkin sopimusasioissa, sillä jotain epärealistista ja hajamielisyyteen liittyvää mahtuu kuvaan mukaan. Riskinä ovat myös väärinkäsitykset ja huhupuheet, joihin ei ole luottamista. Loppukuu soljuu tasaisesti ja suunitemiesi mukaisesti eloasi myötäillen.

Vaaka, Syyskuu 2018

(23.9. - 23.10.)

Vaaoilla syyskuun alku on ihmisläheistä ja yhteistyön kykyä korostavaa. Tilanteet ovat konkreettista tekemistä ja ryhtymistä edellyttäviä ja omaa panostasi tarvitaan. Pienellä ponnistuksella onnistut paremmin kuin aikoihin puhaltamaan yhteiseen hiileen ja diplomatialla vältät mahdolliset ristiriidat. Kuukauteen painottuu mahdollisuus parantaa omia resurssejaan taloudellisesti. Jotain onnekkuutta on kuvassa mukana ja oma yritteliäisyytesi palkitaan. Neljäs viikonloppu painottaa vakavia mietteitä ja mahdollisesti sopimuksiin ja neuvotteluihin liittyviä ongelmia. Ole realisti, sillä ansiotta et saa mitään takaisin. Onneksesi oma energisyytesi on kohdillaan ja voit saada asioihin loppuunsaattamisia ja selkeyttä.

Skorpioni, Syyskuu 2018

(24.10. - 22.11.)

Syyskuu on skorpioneilla muutosalttiutta tuova. Hyvä onni ja taustasävy on kuitenkin tukenasi ja ryhtymiset mitä nyt aloitat, tuovat kyllä pitkän päälle lisää toimitilaa elämässäsi. Kuun ensimmäinen viikonloppu tuo jotain uutta mutta realistista ja järkevää ryhtymistä. Jokin tilanne voi syntyä yllättäen ja vaatii omia toimiasi. Kolmas viikonvaihde on suosiollinen niin sopimus kuin neuvotteluasioidenkin suhteen. Voit myös tehdä joitain edukkaita hankintoja. Neljäs viikonloppu tuo odottamattomia käänteita ja äkkivääriä aloituksia. Turha tehdä mitään kovin riskialtista tai uhkarohkeaa vaan ennemminkin pitää järki mukana. Nuku yön yli ja mieti uutta innostusta herättävää ryhtymistä vielä hieman.

Jousimies, Syyskuu 2018

(23.11. - 21.12.)

Syyskuun tunnelmat nostattavat haikeuden tuntemuksia jousimiehille ja jokin tilanne voi tuntua siltä kuin olisin jotenkin tyhjän päällä. Varsinkin kuun puoleenväliin asti voit olla hieman puhditon ja vetämätön ja käytännön toimet eivät tunnu kiinnostavilta. Oma toiminta vireesi voi olla matala ja unohdukset ja hajamielisyys voi vaivata. Katso kuitenkin että juoksevat asiat tulevat tarkoin hoidetuksi niin vältyt turhilta harmeilat. Varsinkin toinen ja kolmas viikonloppu voi tuoda ylimääräisiä sotkuja olosuhteisiisi. Kuun neljäs viikonloppu painottaa kiiretta ja ryhtymisiä mutta olet jo energisempi ja aikaansaavamoi. Viimeinen viikko vauhdittaa jo jouhevasti asioiden hoitamisia ja saat jälkeä helpommin aikaiseksi.

Kauris, Syyskuu 2018

(22.12. - 19.1.)

Syyskuun alku tuottaa kauriille hyvää mieltä uusien ryhtymysten ja tekemisten vauhdittumisten myötä. Jokin jo pidempään jumissa oleva hanke saa vauhdittumisia alleen ja pääset toimeen käsiksi. Jotain uudistavaakin tilanteisiin liittyy ja uudet ideat ovat nyt realistisia ja kannattavia. Kuun toinen viikko tuo rauhoittumista asioiden hoitamisissa ja vaateet ovat vähenemässä. Kuun kolmas viikonloppu suosiikin huvittelua tai jotain luovuuttasi herattävää tekemistä. Viimeinen viikko tuo uutta asetelmaa kuvioihisi ja vastuuta ja harkintaa tarvitaan. Hoida juoksevat asiat huolella ja vastuu asioiden etenemisestä on omilla harteillasi. Järkevyydellä ja sitkeydellä saat hyvinkin nyt paljon aikaiseksi.

Vesimies, Syyskuu 2018

(20.1. - 19.2.)

Syyskuu on vesimiehille aktiivista aikaa ja koet saavasi uutta innoitusta ryhtymisiisi. Varsinkin kuun kolmas viikko tuo hektisyyttä ja nopeita lähtöjä. On hyvä lähteä kokeilemaan ja tekemään jotain aivan uutta ja mielenkiintoasi herättävää. Kuun puolen välin aikaa on hyvä olla tarkkana kuitenkin tekemisissään, sillä liian hätäiset ja äkkiväärät ryhtymiset voivat tuottaa huonoa jälkeä. Harkitse ja ota rauhallisesti. Joka tapauksessa uusia tuulia on puhaltamassa elämääsi, joten ole avoin ja utelias uudelle. Käytä luovuuttasi ja idearikkauttasi uusissa tilanteissa. Viimeinen viikko soljuu mukavasti ja koet mielekkyyttä ja innoitusta elämässäsi.

Kalat, Syyskuu 2018

(20.2. - 20.3.)

Syyskuun alku tuo kaloille vaativuutta lähinnä ihmissuhteisiin ja yhteistyö kuvioihin liittyvissä asioissa. Joku voi nyt käsittää herkästi väärin ja sotkea näin myös omia asioitasi. Ensimmäisellä ja toisella viikolla onkin hyvä tarkastaa itse kaikki huolella ja olla luottamatta liikoja toisten apuun. Aika voi tuoda ongelmia myös sopimus- ja kaupankäyntiin liittyvissä asioissa. Kuun kolmas viikonloppu antaa jo tilaa rentoutumisille ja suurimmat riskin paikat ovat ohitettuja. Neljäs viikonloppu tuo mukavaa yhdessä tekemistä ja voit nauttia vuoprovaikutusten hyvistä ilmapiireistä. Kovin energinen tai ryhtyvä et tässä kuussa koe olevasi vaan energiasi ovat hieman sisäänpäin kääntyneitä.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.