Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Bea Blohm

Selvänäkijä

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Helena Tiira

Kaukohoidot, Reiki-energia ja korttien viestit

Kaisa Koskinen

Tunnetyöskentely, ennustaminen ja selvänäkö

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Anni Marketta

Kaukoparantaja ja ennustaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Niina Maarit

Intuitiivinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Agatha Seine

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Enkelivaloselvänäkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Suvi Lempinen

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Assi Lumenvirta

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Selvänäkijä ja parantaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Carita Eklund

Selvänäkijä, unien tulkitsija ja energiahoitaja

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Syyskuu 2019

(21.3. - 19.4.)

Oinaille syyskuu merkannee jonkin asian viilaamista, viimeistelyä ja tarkistusten tekemisiä. Tilanteet edellyttävät yksityiskohtien huomioonottamisia ja paranneltavaa aiheeseen tuntuu riittävän. Mutta pienellä kärsivällisyydellä ja velvollisuuden tunteella saat kyllä jälkeä myös aikaiseksi. Kuun viimeinen viikko tuo jonkun ihmissuhteen myötä vaativan tilanteen ja joudut miettimään sanottavaasi monelta kantilta katsoen. Joku voi olla kovakorvainen omille ideoillesi ja tilanteet kärjistyvät helposti ristiriitaisiksi. Voit joutua toteamaan että jokin aihe on kohdallasi saatettu päätökseensä ja sinun on irtauduttava suhteesta lopullisesti. Päätösten tekeminen kuitenkin tuo helpotuksen tunteen ja jo kuun viimeisellä viikonlopulla voit nauttia helpottuneesta olotilastasi.

Harka, Syyskuu 2019

(20.4. - 20.5.)

Härille syyskuun alun uudet ideat ja ajatukset ovat tuotteliaita ja voit tässä kuussa saada uudistusmielisiä aatteitasi käytännön tasolla toteutettua. Kaksi ensimmäistä viikkoa korostavatkin käytännön työn tekemistä ja tuotteliaisuutta mutta ottamalla asioista järkevästi vastuuta on mahdollisuus saada nyt paljon aikaiseksi. Oma luovuutesi ja idearikkautesi tulevat nyt hyvään käyttöön ja sitkeydellä onnistut luomaan ideaaleistasi todellisuutta. Kuun viimeisellä viikolla voit jo hengähtää kovan rupeaman jälkeen mutta voit myös aidosti olla tyytyväinen aikaansaannoksiisi. 

Kaksoset, Syyskuu 2019

(21.5. - 20.6.)

Syyskuun kahtena ensimmäisinä viikkoina kaksosten on syytä välttää liian yltiöpäisiä ratkaisuja ja ryhtymyksiä. Voit herkästi nähdä tilanteet turhan ruusunpunaisten lasien läpi ja täten virhearviointien riski kasvaa. Ole realistinen niin sopimusasioissa, kauppaan liittyvissä asioissa, ihmissuhteissasi kuin myös tekemisissäsi. Älä usko kaikkea heti miten asioita sinulle esitetään, vaan varmistele ja ota asioista tarkoin selkoa. Kuun viimeinen viikko on jo selkeämpi ja näet itsekin asiat realistisemmin. Myös tiettyä edistystä on niin suhdetoimissasi kuin myös neuvonpidoissa ja juoksevien asioiden hoitamisissakin. Oma aktiivisuutesi tehostuu ja saat jo tulosta aikaiseksi.

Rapu, Syyskuu 2019

(21.3. - 19.4.)

Syyskuu alkaa ravuilla käytännönläheisissä kuvioissa mutta myös jälkeä syntyy omista ryhtymyksistäsi. Olemalla realistinen ja järkevä voit saada aikaiseksi asioita ja tehokkuutesi on näkyvää. Ilman vastuunottoa ei nyt kuitenkaan mitäään synny, joten ota maltillinen ja tehokas ote asioihin. Neljännen viikonlopun viestinnät ja kuulemasi asiat vaativatkin jo pysähtymistä ja joudut järkeilemään jonkin juoksevan asian hoitamisen uuteen uskoon. Voit kokea että olet yksin tilanteesi kanssa mutta harkitse tarkoin sanojasi ja ota myös asioista selkoa ennenkuin suostut kaikkeen. Myös jokin suhde voi tulla siihen pisteeseen, että lopullinen muutos on ajankohtaista.

Leijona, Syyskuu 2019

(23.7. - 22.8.)

Talouteen ja omien resurssien käyttöön voi nyt tulla muutoksia ja voit kokea hämmennystä olosuhteiden muuttumisen myötä. Kyseesä voi olla joitain uudelleenjärjestelyjä mutta anna itsellesi aikaa sopeutua uuteen tilanteeseen. Puolenkuun jälkeinen aika on jo suotuisampaa ja oma mielesikin on selkeytymässä. On hyvä jakaa asioitaan nyt muiden kanssa ja keskustella tilanteestasi. Voit kokea saavasi hyviä neuvoja ja uusia vinkkejä kohentaaksesi tilannetta. Varsinkin viimeinen viikko tuo positiivista henkeä ihmissuhteistasi ja puhuminen on avainasemassa tilanteissa. 

Neitsyt, Syyskuu 2019

(23.8. - 22.9.)

Syyskuu alkaa neitsyillä aktiivisesti ja olet hyvin aloitteikas ja energinen. Voit myös saada mahdollisuuden aloittaa jonkin projektin tai asian, mitä olet jo pidemmän aikaa suunitellut tai haaveillut. Kuun ensimmäisellä viikolla on kuitenkin syytä olla erityisen tarkkana kaupankäyntiin liittyvien asioiden myötä, sillä voit nyt innoistukissasi jättää jotain merkittävää ja tärkeää huomioimatta. Mutta varsinkin luovuudessa ja elämän aineettomien asioiden kanssa saatat pystyä nyt ottamaan aimo harppauksia. Kuun puolen välin jälkeinen aika painottaa rahaan liittyviä asioita ja saatat pystyä nyt saamaan jotain itsellesi merkittävää ratkaistuksi. Loppukuu on rauhoittuneempaa aikaa, vaikkakin varsin energistä ja toimeliasta.

Vaaka, Syyskuu 2019

(23.9. - 23.10.)

Vaaka merkkiset voivat kokea hieman puhdittomuutta syyskuussa ja energiasi ovatkin nyt sisäänpäin kääntyneitä. Voit viihtyä omissa oloissasi ja tahdä asioita omin päin. Kuun kolmas ja neljäs viikko kuitenkin tuovat aloitteikkuutta varsinkin ihmissuhteissa ja kommunikoinneissa. Nyt voi olla ajankohtaista puhua läheisen kanssa vaikeista asioista suoraan niiden oikeilla nimillä. Tilanteita olisi syytä kohdata suoraan ja rohkeasti. Toki voit myös huomata että jokin suhde pitää saattaa päätökseensä tai vähintäänkin on hyvä muuttaa omia asenteitaan ja puolustaa rohkeasti näkökantojaan. On hyvä pysyä kuitenkin kaukana ihmissuhdepeleistä ja välttää epärehellisyyttä. Edellytä tilanteissa oikeudenmukaisuutta.

Skorpioni, Syyskuu 2019

(24.10. - 22.11.)

Syyskuu tuo skorpioneille rauhoittumisen paikkoja ja voitkin nyt tasaisemmin suunitella tekemisiäsi ja ryhtymyksiäsi. Kuun alku antaa tilaa suhtautua asioihin realistisesti mutta tuottavasti. Pystyt nyt näkemään asioita selkeästi, realistisesti mutta kuitenkin luovalla tavalla. Kolmannen viikonlopun keskustelut ja neuvottelut tuottavat hyvää jälkeä ja koet tulleesi kuulluksi. Jos vaikeita tilanteita aiemmin on päässyt jonkun kanssa syntymään, niin voit voit helpommin kuroa katkenneita lankojen päitä taas yhteen. Oman energisyytesi ja realistisuutesi ansiosta saat tämän kuun aikan paljon jälkeä aikaiseksi ryhtymyksistäsi.

Jousimies, Syyskuu 2019

(23.11. - 21.12.)

Jousimiesten syyskuu on pääsääntöisesti jouheva mutta pieniä kommelluksia voi myös alkukuuhun mahtua. Kuukauden ensimmäiset kaksi viikkoa edellyttävätkin normiaalia tarkempaa suhtautumista varsinkin uusien ryhtymysten ja aloitusten suhteen. Riskinä on olla liian sisisilmäinen valinnoissaan ja voitkin liiallisessa hyväuskoisuudessa nyt jättää huomioimatta jotain merkittävää. Kuun ensimmäinen viikko edellyttää tarkkutta ihmissuhteiden suhteen ja sopimusasioissa. Jokin väärinkäsitys voi sotkea asioita tai oma huolimattomuus ja unohtelu voivat aiheuttaa päänvaivaa. Tarkista kaikki juoksevat asiat huolella ja varmista että olet ymmärtänyt toisten sanomiset oikein. Toisella viikolla voit päästä tekemään jotain omaa luovuuttasi esiin tuovaa mutta jätä tarkeät ryhtymiset myöhempään ajankohtaan. Loppukuu on myös kiireinen ja vauhdikas mutta vältyt kommelluksilta ja olet tehokas.

Kauris, Syyskuu 2019

(22.12. - 19.1.)

Syyskuun alkupuolisko on kauriiden kohdalla hyvinkin aikaansaavaa ja tehokasta. Pystyt tarttumaan asioihin hyvin ja osaat aikatauluttaa tehtäviäsi tehokkaasti ja tuottavasti. Neuvottelut ja neuvonpidot ovat vaativia mutta myös tulosta tuottavia. Ihmissuhteesi ovat nyt myös käytännönläheisiä ja yhteistyökykyä korostavia. Kuun puolenvälin jälkeinen aika onkin vaativampaa ihmissuhteiden myötä ja vastuu asioiden hoitamisista jää kontollesi. Jokin tilanne vaatii asioista suoraa puhumista ja tarkempaa selkoa ottamista. Katso että olet oikeudenmukaisnen ja että kaikki tulee tehdyksi huolella ja toisenkin osapuolen näkemyksiä kuullen. Voit kokea että seuranpito ei nyt maistu, vaan ennemminkin jotain haikeutta on ilmassa.

Vesimies, Syyskuu 2019

(20.1. - 19.2.)

Syyskuu tuo rauhoittavampia olosuhteita vesimiesten elämään vaiherikkaan loppukesän jälkeen. Saat tilanteisiin enemmän vakautta ja pysyvyyttä ja tilanteet edistyvät maltillisemmin. Kuun alku on tasainen ja suunitelmallinen ja koet asiat rauhoittavina. Kuun kolmas viikko tuo sopimusasioihin ja neuvonpitoihin muuttuvia sävyjä mutta olemalla joustava ja diplomaattinen saat asioihin selkeyttä ja edistystä. Koet että tulet kuulluksi ja saavasi hyväksyntää myös omille näkökannoillesi. Varsinkin viimeinen viikko suosii yhteisiä hankkeita ja ihmissuhteita ylipäätään. Panosta yhteistyöhön ja jaa aikaasi muiden kanssa.

Kalat, Syyskuu 2019

(20.2. - 20.3.)

Syyskuun alku on kalojen kohdalla hektinen ja kiireinen. Ihmissuhteet ja yhteiset tekemiset ovat keskiössä mutta aivan kommelluksitta tilanteet eivät edisty. Riskinä ovat väärinkäsitykset tai luottamuspula. Koeta itse olla mahdollisimman realistinen ja tarkka sopimusasioissa ja tarkista että olet ymmärtänyt kaiken oikein. Jonkun tahon luotettavuus voi myös paljastua kyseenalaiseksi. Nyt ei ole hyvä kuukausi tehdä mitään suuria päätöksiä tai ratkaisuja elämänolosuhteissa, sillä riskinä on että asiat esitetään sinulle turhan hövelisti. Vältä sotkeutumasta kovin epämääräisiin ihmissuhteisiin ja tarkista kaikki kuulemasi huolella. Loppukuu tasoittaa jo tietäsi ja ongelmat jäävät jo taaksesi.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.