Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Helena Tiira

Kaukohoidot, Reiki-energia ja korttien viestit

Kaisa Koskinen

Tunnetyöskentely, ennustaminen ja selvänäkö

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Anni Marketta

Kaukoparantaja ja ennustaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Niina Maarit

Intuitiivinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Agatha Seine

Selvänäkijä

Irene Purhonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvoja, reikihoitaja ja chakrojen puhdistus

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä ja unientulkitsija

Saga Malmi

EnkelivaloSelvänäkijä ja EnkeliValoParantaja

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Suvi Lempinen

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Assi Lumenvirta

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Selvänäkijä ja parantaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Carita Eklund

Selvänäkijä, unien tulkitsija ja energiahoitaja

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Syyskuu 2020

(21.3. - 19.4.)

Oinaiden on hyvä varautua asioiden lykkääntymisiin ja suunitelmien muutoksiin syyskuun aikana. Jotain täytyy niveltää toimivammaksi ja karsia jotain turhaa pois suunitelmistaan. On aika toimia vastuullisesti ja harkiten ja välttää turhan äkkinäisiä ryhtymyksiä tai asioiden suurempia ratkaisuja. Kuun alun kuulemasi asiat viitoittavat loppukuun teemaa. On hyvä pitää huolta omasta terveydestään ja välttää ylirasittumisia, vaikka tuntisitkin itsesi energiseksi ja aloitteikkaaksi. Ennen 13. päivää huhtikuussa syntyneet oinaat ovat kuitenkin enemmän selvemmillä vesillä tässä kuussa ja suurempia riskin paikkoja ei heillä ilmenne. Sen jälkeen syntyneet ovat elämässään suurempien muutosten äärellä.

Harka, Syyskuu 2020

(20.4. - 20.5.)

Syyskuussa toinen viikko lupaa härille onnekkuutta ja asioiden vauhittumisia. Ensimmäisen viikon tilanteet yhteistyössä ja sosiaalisissa kuvioissa vaativat kuitenkin jämäkkyyttä, vastuunottoa ja kykyä kohdata vaikeitakin asioita toisten kanssa. Kolmannella viikolla ihmissuhteissa on syytä olla olematta turhan luottavainen, sillä äkkikäännöksiä jonkun toisen taholta voi nyt esiintyä. Nyt ei ole myöskään syytä ryhtyä uusiin hankkeisiin jonkun kanssa, sillä lopputulema voi olla riskialtis. Loppukuukausi lupaa jo tasaisempaa etenemistä. Kuun viimeisinä päivinä tosin neuvotteluissa ja sopimusasioissa on hyvä olla hätäilemättä, vaan ennemminkin tarkistuttaa kaikki vielä huolella.

Kaksoset, Syyskuu 2020

(21.5. - 20.6.)

Syyskuun ensimmäiset kaksitoista päivää voivat tuoda kaksosten elämään epävarmuutta lisääviä tekijöitä. Alkukuu ei siis ole suotuisaa aikaa tehdä mitään suurisuuntaisia ratkaisuja ja päätöksiä. Kyseessä voi herkästi olla väärinkäsitys tai jonkun toisen tekemä huolimattomuus. Tarkista siis itse kaikkien asioiden hoitamiset, äläkä ole turhan luottavainen siihen mitä kuulet tai miten asioita sinulle esitetään. Puolenkuun aikaan olet realistisemmin liikkeellä ja pystyt jo paneutumaan asioihin järkiperäisesti ja huolella. Alkukuukausi suosii toki luovuutta ja muutenkin elämän pehmeitä arvoja. Tee siis mieluimmin jotain aistejasi herkistävää tai omien arvojesi mukaisia asioita. Loppukuukausi sujuu tasaisesti.

Rapu, Syyskuu 2020

(21.3. - 19.4.)

Syyskuun alku painottaa ravuilla ihmissuhteita ja niihin liittyviä vaateita ja vaikeitakin tilanteita. Älä suostu kenenkään pelinappulaksi, vaan vaadi ja edellytä kaikessa suoruutta, avoimuutta ja rehellisyyttä. Jokin tilanne voi myös vaatia itseltäsi ratkaisuja, jotka voivat olla lopullisia jonkun toisen suhteen. Voit joutua puolustamaan itseäsi ja asemaasi mutta katso että kaikki sujuu oikeudenmukaisesti ja rehdisti. Neljännen viikon keskustelut ja neuvonpidot voivat olla vaativia ja on hyvä ottaa vastuullinen ja tarkka asenne kaikissa sopimus ja neuvotteluasioissa. Kuukausi on kaiken kaikkiaan stressitasoasi nostattavaa, joten älä ylitä voimiasi ja pidä huolta terveydestäsi.

Leijona, Syyskuu 2020

(23.7. - 22.8.)

Leijonien kohdalla syyskuu tuo ihmissuhteisiisi ja tunne-elämään vauhdittumisia aina kuun toisesta viikosta alkaen. Kuun puolivälin tapahtumat muodostuvat yllättäviksi ja onkin tällöin hyvä pitää kiinni tämän maailman rajoista, jotta välttyisit myöhemmiltä murheilta tunne-elämän kannalta. Aika suosii laajemmalle verkostoitumista ja uusien mielenkiintoisten ihmisten tapaamisia. Muuten kuukausi korostaa hyviä suhteita ja koet ihmissuhteet tukevina ja antoisina. Varsinkin kuun loppu tuo mukavaa yhteistä tekemistä. Olet tämän kuun energinen ja stressitekijöitä ei nyt osu eteesi, kuin ei myöskään suurempia muutosvaateita. Hyvä kuukausi tuo nyt tasapainoa elämääsi.

Neitsyt, Syyskuu 2020

(23.8. - 22.9.)

Syyskuun alkupuoliskolla neitsyillä voi avautua mahdollisuus tehdä jotain luovuutta korostavaa tai hengellisyyttä nostattavaa. On hyvä antaa itsellensä aikaa kuulostella omaa sisintään herkällä korvalla. Sen sijaan kovin tehokas et nyt ole, joten älä vaadi itseltäsi suurempia ryhtymyksiä. Jos nyt et tiedä mitä valitsisit, niin melkeimpä on syytä olla valitsematta mitään. Riskinä on myös virhearviointi tai huolimattomuus, joten jätä suuret ratkaisut tuonnemmaksi. Kolmas viikko on jo käytännönläheisempi ja pystyt pitkäjänteisempään työskentelyyn. Eteen tulevat asiat eivät ole ylitsepääsemättömiä, vaan vastuuta kantamalla ja toimimalla itse saat asioihin järjestystä.

Vaaka, Syyskuu 2020

(23.9. - 23.10.)

Vaakojen on hyvä syyskuussa varautua kiireisiin ja ylimääräisiin vaateisiin. Kuun alku tuo epäluotettavuutta ihmissuhteissa ja yhteisten asioiden eteenpäin viemisissä. Jokin tilanne voi olla puun ja kuoren välissä olemista ja pitkäjänteisyyttä, suunnittelutaitoa ja järkevää, vastuullista asennetta tarvitaan. Jokin tilanne voi tuntua epäoikeudenmukaiselta ja voit kokea että ylitsesi kävellään. Nyt ei ole syytä katsoa sormien läpi jonkun toisen ihmisen tai tahon väärikäytöksiä, vaan asioihin olisi hyvä puuttua jämäkästi ja rohkeasti. Katso että ainakin itse toimit läpinäkyvästi ja asioista suoraan puhuen, äläkä suostu manipuloitavaksi.

Skorpioni, Syyskuu 2020

(24.10. - 22.11.)

Skorpionien syyskuun alku tuo uudenlaista käytännöllisyyttä elämään ja pystytkin nyt tehokkaasti tekemään ja suoriutumaan ajan vaateista. Jokin käytännöllinen ratkaisu tai velvoite voi alkaa mutta tukevalla pohjalla. Myös ihmissuhteissa ja yhteisten asioiden hoitamisissa on realismia mutta tilanteet eivät nyt vie sinua stressin puolelle. Kuun puoliväli voi tuoda ihmissuhteisiisi uuden tilanteen ja jotain yllättävääkin voi nyt sattua. Voit verkostoitua laajemmalle ja uusia tuttavuuksia voi syntyä. Tunne puolella kumppani voi omalla käytöksellään antaa ihmetyksen aihetta, lähinnä käyttäytymällä turhan omaehtoisesti tai tunteettomasti kannaltasi. Loppukuun tilanteet ovat rauhoittuneita ja suuria vaateita ei synny.

Jousimies, Syyskuu 2020

(23.11. - 21.12.)

Jousimiehille syyskuun alku tuo herkästi epätietoisuutta tai ratkaisemattomia asioita eteen ja jokin sekaannus voi olla riskinä. Ylimääräistä huolellisuutta ja tarkkuutta asioiden hoitamisissa nyt tarvitaan ja aivan täysin et voi nyt luottaa toisten tekemisiin tai sanomisiin. Koeta itse pitää faktat järjestyksessä ja älä ole turhan sinisilmäinen asioille. Kuun alkupuoli suosii ennemminkin luovuutta tai ei-materiaalisia asioita mutta kovin tuottava tai käytännönläheinen et nyt ole. Kuun neljännen viikon tilanteet ovat jo edistävämpiä ja uudet ideat ja keskustelut kantavat asiaasi eteenpäin. Tällöin on riskitöntä jakaa asioitaan muiden kanssa ja yhteiset aatteet saavat vauhditusta alleen.

Kauris, Syyskuu 2020

(22.12. - 19.1.)

Kauriiden syyskuu tuo ylimääräisiä velvoitteita ja olosuhteiden rajoitusten huomioonottamista. Jotain käytäännön tehtävää tai asiaa täytyy suunitella ja hahmottaa uusiksi ja uusia käytäntöjä on opeteltava. Vastuu on kasvamassa ja stressitekijät nousussa, joten on hyvä muistaa myös oman jaksamisensa rajat. On hyvä oppia myös sanomaan "ei" tilanteissa, jotka verottavat liikaa voimiasi. Kuun neljännen viikon uutiset tai kuulemasi asiat vaativat ryhtymisiäsi ja tällöin on hyvä olla toimimatta hetimiten, vaan on hyvä käyttää harkintaa ja varautua siihen, että asioiden järjestäytymiseen kuluu aikaa. Kuun toinen viikko lupaa jonkin asian järjestymistä onnekkaasti ja tähän viikkoon kannattaa panostaa ylimääräisesti.

Vesimies, Syyskuu 2020

(20.1. - 19.2.)

Syyskuu ei suurempia ongelmia tai muutospaineita vesimiesten elämään tuo, vaan voit nyt toimia suunitellusti ja rauhaisin mielin. Olet energinen ja omat ryhtymiset tuottavat hyvin tulosta. Toisesta viikosta eteenpäin sosiaalisuutesi kasvaa ja ihmissuhteisiin tulee tapahtumia ja yhteisyys kasvaa. On hyvä jakaa asioitaan muiden kanssa niin koet tulevasi kuulluksi. Kuun puoliväli voi kylläkin tuoda yllättävyyttä ihmissuhteisiin ja toisen käytös voi olla tällöin yllätyksellistä ja äkkiväärää. Neljännen viikon neuvottelut ja sopimusasiat viriävät vauhtiin ja olet vuorovaikutussuhteissa moniin tahoihin. On hyvä puhua asioista ääneen ja saat näin parhaiten vauhditusta toimiisi.

Kalat, Syyskuu 2020

(20.2. - 20.3.)

Syyskuun puoleenväliin asti kalojen on syytä olla realistinen kuulemasi asioiden suhteen, sillä yksityiskohtien unohtamiset tai väärinkäsitykset voivat tuoda ylimääräistä harmia. Ole siis tarkkana siitä miten asiat sinulle esitetään ja tarkista itse kaikki huolella. Vaikka jotain onnekkuuttakin tilanteissa esiintyy, niin on hyvä välttää suurempien ratkaisujen tekemisiä. Luova yhteistyö onnistuu kuitenkin nyt hyvin mutta myös jonkun avuntarve voi veroittaa voimiasi. Talouteen liittyvissä ratkaisuissa on nyt myös hyvä olla tarkkaakin tarkempi. Kolmas viikko tuo tehtävää ja käytännön vaateita mutta toimimalla tunnollisesti voit myös saada paljon aikaiseksi. 

Uusimmat artikkelit

Mikä ihmeen PSI?
15.01.2021
Lue artikkeleita

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.