Eeva Merger

Tarot- ja Enkelikortti tulkitsija

Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Tammikuu 2008

(21.3. - 19.4.)

Oinaiden vuoden ensimmäinen kuukausi kuluu suuremmitta kommelluksitta eikä suurempia vaateita myöskään ole näkyvillä. Nauti suhteellisen harmoonisesta ajanjaksosta ja kerää voimia. Romantiikassa parasta aikaa on kuun viimeiseen viikkoon asti jota ennen on mahdollista kuroa takaisin katkenneita langan päitä. Ole sosiaalisesti aktiivinen sillä saat helposti tukea muilta ihmisiltä. Varsinkin kuun puoliväli herkistää sinut romanttisiin kuvioihin.

Harka, Tammikuu 2008

(20.4. - 20.5.)

Härät kokevat saavan elämäänsä kannustusta vuoden ensimmäisen kuukauden aikana. Jos syksy olikin hieman raskasta ja tökkivää niin nyt alkaa olla sadonkorjuu aika käsillä. Ainut varoituksen sana osuu kuun neljännelle viikolle jolloin saatat saada uutisen joka hätkähdyttää sinua. Ehkä jokin asia on paljastumassa hieman toisenlaiseksi kuin ennen olet ajatellut. Varo tällöin myös väärinkäsityksiä joita syntyy nyt helposti sovittaessa asioista tai aikatauluista muiden tahojen kanssa. Jos käsillä on allekirjoitettavia sopimuksellisia asioita niin tarkkuus viimeiseen asti on nyt valttia.

Kaksoset, Tammikuu 2008

(21.5. - 20.6.)

Kaksosilla varsinkin vuoden ensimmäisen kuun alkupuoli tuntuu töksähtlevältä ja keskenjääneiden asioiden esiinmarssi myös rasittavalta. Olisikin hyväksi nyt ottaa vastuuta tilanteista ja rohkeasti käydä selvittämään katkenneita langanpäitä. Kovin helppoa väylää asioiden hoitamiseen ei nätä löytyvän vaan nyt tarvitaan sitkeyttä ja säntillisyyttä. Seuraelämä on kyllä vilkasta mutta helposti jää tapaamisista tunne että jotain jäi kesken tai selvittämättä. On aika ottaa rauhallisesti ja miettiä asioita pitkällä tähtäimellä ja valmistella pohjaa uuteen aikakauteen.

Rapu, Tammikuu 2008

(21.3. - 19.4.)

Rapujen vuoden ensimmäinen kuukausi korostaa kanssakäymistä muiden kanssa - niin hyvässä kuin pahassa. Sinun on ehkä palattava menneisiin, keskeneräisiin kuvioihin vuorovaikutussuhteissasi ymmärtääksesi tapahtumia. Kuvassa on mukana helposti liioittelua ja yliampumisia, joten kannattaa koettaa pitää realistinen ote asioihin. Pidä huoli ettet lupaa liikoja itse muille ihmisille, äläkä ota myöskään täysin todesta mitä saat kuulla tai sinulle tarjotaan. Kuun loppupuolella jokin tärkeä ihmissuhde nousee tapetille. Energia tasosi voi olla hieman matalalla joten anna itsellesi aikaa lepoon ja mietiskelyyn.

Leijona, Tammikuu 2008

(23.7. - 22.8.)

Leijonien vuoden ensimmäinen kuukausi on tukeva ihmissuhteiden kannalta. Oletkin sosiaalisissa tilanteissa nyt parhaimmillasi ja saat helposti tukea ja hyväksyntää. Kuun neljännellä viikolla kuulet yllättäviä uutisia joka saa sinut hämennyksiin. Ole tällöin myös tarkkana allekirjoitettavien papereiden kanssa. Jonkin asian selvittely saattaa venyä aina maaliskuulle asti. Tammikuu ei vaadi sinulta nyt kuitenkaan suurempia suunnan muutoksia elämäsi suhteen, joten nauti rauhaiselosta ja harmoniasta mitä tämä aika tarjoaa.

Neitsyt, Tammikuu 2008

(23.8. - 22.9.)

Neitsyille tammikuu nostaa esiin jonkin selvittämättömän asian menneisyydestä joka vaatii selvittämistä. Ole rohkea ja rehellinen tilanteissa. Joku saattaa tarjota sinulle nyt jotain helpotusta mutta on syytä tarkistaa asian taustat ja pitää jalat maassa ja raamittaa asiat omilta lähtökohdiltasi. Kuun puolivälissä yllättävät käänteet ihmissuhteissa vaativat sinulta joustavuutta. Nyt on aika suunitella asioita pitkällä tähtäimellä järkevästi sillä liiallisiin toilailuihin nyt ei ole varaa. Jokin työtilanne saa toistaiseksi positiivisen käänteen. Panosta tähän sillä aika on nyt puolellasi.

Vaaka, Tammikuu 2008

(23.9. - 23.10.)

Vaakojen elämänmenoon ei uuden vuoden alku tuo erityisiä suunnan muutoksia. Parasta aikaa kuitenkin lienee kuun neljäs viikko joka korostaa ihmissuhteiden merkitystä elämällesi. Joku läheisistäsi tarvitsee näkemyksiäsi omasta tilanteestaan jolloin sinulla on nyt tukea antavaa sanottavaa. Käytä diplomatiaasi jonkin suhdesolmun selvittämiseen. Muuten kuukausi on hieman taustalla pysyttelemisen aikaa ja suuret suunitelmat pysyttelevät vielä piilossa.

Skorpioni, Tammikuu 2008

(24.10. - 22.11.)

Lokakuussa syntyneiden skorpionien vuoden alku tarjoaa vauhdittumista suunitelmien toteuttamisissa. Teet realistiselta pohjalta ratkaisuja mutta onnenkantamoisen siivittämänä. Varsinkin kuun loppu tarjoaa mahdollisuuksia sekä ihmisuhteiden tukevoitumiseen että taloudelliseen onnistumiseen. Kuun 4. viikolla saamasi viesti tai yhteydenotto paljastaa eteesi elämän paradoksaalisuuden ja kuvion selvittäminen vie ratkaisun aina ehkä maaliskuulle asti. Ole tällöin tarkkana kaikkien sopimuksellisten asioiden suhteen, äläkä jätä unohtumisille tai huolimattomuuksille jalansijaa. Nauti yllätyksellisyydestä vuoden ensimmäisenä viikonloppuna.

Jousimies, Tammikuu 2008

(23.11. - 21.12.)

Jousimiesten vuoden alkukuukausi nostaa esiin ihmissuhdekuvioita menneisyydestä. Jokin selvittämättä jäänyt ihmissuhdetilanne vaatii nyt kohtaamista ja asiaintilan lopullista selvitystä. Ole rehellinen itsellesi niinkuin kanssaihmisillekin niin pääset suuremmitta kolhuitta eteenpäin. Kriittisimmät ajat osuvat kuun ensimmäisen viikon sekä kolmannen viikon sisään. Kuun toiseen viikonloppuun mahtuu kuvaan mukaan positiivisia yllätyksiä jos vain suot siihen itsellesi tilaisuuksia. On ehkä aika kokeilla täysin jotain uutta suhtautumistapaa kun olet tekemisissä vastakkaisen sukupuolen edustajan kanssa. Ole avarakatseinen ja joustava tällöin.

Kauris, Tammikuu 2008

(22.12. - 19.1.)

Kauris elää tammikuussa mielenkiintoista vaihetta, jolloin monen elämä saa uutta suuntaa. Uusia tilanteita syntyy, jotka vaativat sinua arvioimaan tavoitteitasi uudelleen. Myös edistystä on nähtävissä asioissa jotka ovat vaatineet sinulta aiemmin panostusta. Tämä kuukausi on kauriille sadonkorjuu aikaa, jolloin pitkään hautuneet toiveet saattavat saada konkreettisia muotoja. Kuun loppupuolella saattaa ihmissuhdekuvioissa tapahtua uusia käänteitä, jotka myös pakottavat arvioimaan tilannetta uudelta näkökannalta. Jyvät karsiutuvat nyt akanoista ja vanhoja aikansa eläneitä suhdemuotoja jää menneisyyteen antaen tilaa uusien muotoutumiseen.

Vesimies, Tammikuu 2008

(20.1. - 19.2.)

Vesimiehille varsinkin tammikuun alkupuoli on hieman taustalla pysyttelemisen aikaa. Nautitkin hiljaiselosta vilkkaiden joulunpyhien jälkeen eikä seuranpito tunnu kiinostavalta. Vilkastumista alkaa olla vasta 20. päivän jälkeen jolloin ihmissuhteissa on liikehdintää ja tapahtumia jotka saavat sinut mietteliääksi. Sinun on helppo ymmärtää lähimmäisiäsi jotka saattavat nyt tarvita tukeasi omissa ongelmissaan. Jonkin oudolta kuulostavan uutisen selvittäminen saattaa venyä aina maaliskuulle asti. Muuten energiatasosi on mallillaan ja koetkin helppona töihin paluun pitkien pyhien jälkeen.

Kalat, Tammikuu 2008

(20.2. - 20.3.)

Kaloille vuoden alku merkitsee selvittelyjä ja herkästi vastakkainasetteluja varsinkin suhderintamalla. Jokin menneisyydestä kumpuava tilanne ei tunnu jättävän sinua rauhaan ja vaatii sinulta jämerää rajojen vetoa. Koet herkästi että muut ovat eri linjoilla tilanteiden suhteen kuin itse olet ja näin ollen riitaisuuksia tuntuu esiintyvän vähän joka suhteessa. Kuun loppu kuitenkin antaa tilaisuuksia sovitteluun ja yhteistyö kyky on palautumassa. Kuun ensimmäinen ja kolmas viikko ovat kaikkein tulen arimpia ja tällöin esiin nousevat tilanteet tuntuvat mahdottomilta ratkaista kädenkäänteessä.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.