Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Tammikuu 2009

(21.3. - 19.4.)

Oinaiden uuden vuoden alku tuo tilanteita joissa huomaat että on aika ryhtyä itsenäisesti toimeen sillä sosiaalisuutesi ei ole nyt parhaimmillaan. Olet herkästi kärsimätön ja malttamaton jos huomaat että asiasi eivät etene haluamallasi tavalla. Kuun toinen viikko on parasta aikaa hoitaa juoksevia asioita jolloin vuorovaikutus kykysi ovat parhaimmillaan. Kuun neljäs viikonloppu tarjoaa hengähdys taukoa, ota tällöin aikaa rentoutumiseen ja osallistu mukaan ympäröivään maailman menoon. Tällöin on hyvä aika laajentaa sosiaalisia ympyröitään ja huomaat miten ystävistäsi on apua. Kuun viimeisellä viikolla ole tarkka itseilmaisustasi ettet ole liian kovakorvainen muiden kommenteille. Myös tekniset viat ympäristössäsi voivat nyt tuottaa ylimääräistä harmia.

Harka, Tammikuu 2009

(20.4. - 20.5.)

Härkä aloittanee 2008 vuoden suhteellisen tasaisissa merkeissä. Olet aikaansaapa ja energinen ja kykenet toimimaan mukana laajoissa sfääreissä. Ihmissuhteissasi on nyt lämpöä ja tukevuutta ja varsinkin kuun 3. viikonloppu on viihdyttävä jos vietät sen läheistesi kanssa. Kuun neljäntenä viikonloppuna varo ylittämästä resurssejasi ja pidä huoli siitä ettet lupaa mitään sellaista mihin sinulla ei ole varaa. Realistina osaat olla menemättä siitä yli mistä aita on matalin.

Kaksoset, Tammikuu 2009

(21.5. - 20.6.)

Kaksosten tammikuu aloittaa kuun toisesta viikosta lähtien positiivisemman jakson. Nyt voit odotta jo laajempaa toimintakenttää itsellesi. Teemat jotka liittyvät korkeakulttuuriin ja kaukaisempiin paikkoihin ovat nyt suosiollisia ja jokin uusi mielenkiinnon kohde voi nyt ilmaantua näköpiiriisi. Pohjavireenä kaikelle on kuitenkin kärsivällisyys ja maltillisuus. Ed. mainittu teema koskee varsinkin ihmissuhteitasi tässä kuussa. Kuun neljännen viikon käänteet voivat tuntua hämmentäviltä kun et tunnu saavan tolkkua läheistesi toimista. Anna aikaa itsellesi ja toisille saadaksesi selkeämmän kuvan tilanteesta sillä ailahtelevuutta ja tarkistamisia on vielä tulossa riittämiin.

Rapu, Tammikuu 2009

(21.3. - 19.4.)

Ravuilla uuden vuoden tammikuu merkitsee kiristyvää otetta tilanteiden käsittelyssä. Voit kokea kilpailutilanteita ja vastustusta ja oma ärsyyntymiskynnyksesi on herkässä. Koeta purkaa energiaasi diplomaattisesti, sillä oma käyttäytymisesi ja suhtautumis tapasi ratkaisevat nyt paljon. Agressiivisuutta on nyt herkästi ilmassa joten pura sitä lenkkeilemällä tai vaikka siivoamalla vanhoja pölyjä nurkistasi. Kuun neljäs viikonloppu tarjoaa mielenkiintoisia käänteitä suhderintamalla, jolloin joustavuudesta ja kyvystä hypätä uusiutuviin tilanteisiin mukaan on hyötyä.

 

 

Leijona, Tammikuu 2009

(23.7. - 22.8.)

Leijonien uuden vuoden ensimmäinen kuukausi sujunee ilman muutospaineita ja saanevatkin seurata ennemmin sivusta muiden kamppailuja elämän melskeissä. Jakso korostanee ennemminkin tasaisuutta ja käytännöllisyyttä asioiden hoidossa. Elämän säännöllisyys ja kykyjesi hyödyntäminen käytännön tasolla luo nyt elämässäsi tyydytystä. Jos koet että jokin asia hyödyttää sinua niin saat vauhtia toimiisi. Heinäkuun leijonat kokevat imua yhteiskunnalliseen osallistumiseen ja nyt olisikin suotuisa aika kuulostella mitä ympäröivässä maailmassa on tapahtumien keskipisteessä. Osallistu yhteisösi toimiin niin voit kokea että joukolla on enemmän voimaa kuin yksin asioita ajaessa.

Neitsyt, Tammikuu 2009

(23.8. - 22.9.)

Neitsyet ovat hyvässä vireessä heti vuoden ensimmäisenä kuuna. Aikaansannoksesi ovat nyt mittavia ja työskentelysi tuottaa tulosta. Ihmissuhde kuvioissa kuun loppupuoli tuo muassaan uusia käänteitä; ratkaisevia hetkiä on tällöin muodostumassa niin suhteiden lopettamisen kannalta kuin myös uusien tuulien myötä. Nyt on aika selvittää ennen ratkaisemattomia pulmatilanteita tai jos aika on ajanut jossain suhteessa ohi niin on parasta hyväksyä tosiasiat. Voit myös tuntea tarvetta vetäytyä omiin oloihisi ja sisäinen tutkiskelu voikin olla nyt hedelmällisintä. Pystyt kyllä hoitamaan tehtäviäsi ja työ voikin olla tilanteeseen parasta lääkettä.

Vaaka, Tammikuu 2009

(23.9. - 23.10.)

Vaaoilla uuden vuoden alku alkaa asioiden työstämisellä ja toimesi tuottavat kyllä tulosta jos jaksat hioa ja niveltää tilanteiden kanssa. Syyskuun 23. - 25. päivä syntyneillä voi olla edessä isojakin ratkaisuja jotka vaativat perimmäistä tarkastelua. Ole tarkka valinnoissasi sillä nyt syntyvät ratkaisut voivat vaikuttaa todella pitkälle tulevaisuuteen. On ehkä aika luopua joistain aikansa eläneistä asioista tai olosuhteista ja olla valmiina uusiin siirtoihin. Kuun toinen viikko aloittaa kohdallasi jakson joka näyttää tietäsi eteenpäin. Mieti perinpohjaisesti mitkä asiat elämässäsi vaativat suunnan tarkistusta, mikä ei enää palvele kehitystäsi.

Skorpioni, Tammikuu 2009

(24.10. - 22.11.)

Skorpionien uusi vuosi alkaa energisesti. Olet toimelias ja pystyt vaivatta viemään asioitasi eteenpäin. Kuun toinen viikko aloittaa myös suotuisan jakson ihmissuhteissasi. Kykenet esittämään nyt itsestäsi parhaat puolet muille ihmisille joka tuo takaisin hyvää tekevää palautetta. Ainoastaan kuun neljäntenä viikoloppuna saatat huomata olevasi ristiriitaisessa tilanteessa jossa turvalliset, totutut metodit seurapiiri kuvioissasi voivat saada nyt yllättäviä käänteitä. Kuun kolme ensimmäistä viikkoa korostavat vuorovaikutus tilanteissa tarkkuutta ja täsmällisyyttä, muuten väärinkäsitysten syntymisen vaara on suuri. Ei ole ehkä syytä uskoa suoralta kädeltä kaikkea kuulemaansa tai luottaa siihen että oma viestisi on mennyt perille tarkoittamallasi tavalla.

Jousimies, Tammikuu 2009

(23.11. - 21.12.)

Jousimiehet voivat vihdoinkin hengähtää ja vuosi alkaa helpottunein mielin. Kuun toisesta viikosta lähtien maailma alkaa tarjoamaan sinulle avujaan ja huomaat miten olet päässyt eroon suuremmista karikoista. Olosi tuntuu keveämmältä ja koet voivasi tehdä valintoja elämässä. Jotta kaikki ei olisi ihan näin ruusuista niin velvoitteet ja uudet käänteet odottavat tässä kuussa vielä ihmissuhteissasi. Voit kokea ristiriitaa siitä että uskaltautuakko suunnata kohti tulevaisuutta vai yrittääkö lämmittää vielä vanhoja kuvioita. Varsinkin kuun neljäs viikko tuo eteesi muutospaineita ja koet herkästi hämmennystä suhdekuvioissasi. Tammikuussa olisi hyvä jos keskittyisit löytämään itsestäsi uusia resursseja, vauhdittamaan omien voimavarojesi käyttöön ottoa ja sijoittamaan panoksesi järkevästi niin että tuottoa syntyisi.

Kauris, Tammikuu 2009

(22.12. - 19.1.)

Uusi vuosi alkaa kauriiden kohdalla varsin vauhdikkaasti. Olet joka suuntaan aktiivinen ja suorastaan puhkut uutta intoa ja energiaa. Jos olet syntynyt tammikuun 18.-20. päivinä, niin ensimmäiset päivät ovat nyt merkityksellisiä korostaen positiivisuutta ja uusien mahdollisuuksien aukeamista. Nyt kannattaa kolkutella avautuvia ovia joka suuntaan sillä tulosta syntyy helposti. Jos taas olet 22.-23. joulukuuta syntynyt niin tilanne on toisen tyyppinen; On syytä tarkistaa mihin muutoseen olet ajautumassa ja luopua aikansa palvelleista asioista tai ihmissuhteista. Nyt on syytä miettiä elämän perustekijöitä kuten mikä minusta tulee isona tai elämän tarkoitusta yleensä. Koko kuun aina toisesta viikosta lähtien korostuu hyvät ja tukevat ihmissuhteet. Ota muut huomioon niin aikaansaannoksesi ovat mittavampia.

Vesimies, Tammikuu 2009

(20.1. - 19.2.)

Vesimiehet starttaavat uuden vuoden kierron mahtavasti. Itse asiassa koko vuoden kestävä jakso Jupiterin ollessa vesimiehen merkissä korostaa uusien ovien avautumista elämässä. Voit toteuttaa nyt itseäsi ja ryhtyä toimeen itselle tärkeissä pitämissä asioissa. On aika koputella uusia ovia sillä nyt niiden avautumiseen tarjotaan mahdollisuuksia. Asiat joiden eteen olet puurtanut alkavat kantaa hedelmää. Jos olet tammikuun aikana syntynyt älä anna uusien tilaisuuksien mennä ohitsesi vaan varsinkin kuun 21.- 25. päivien aikana syntyneet voivat olla rohkeasti liikkeellä. On nyt kysymys ihmissuhteista tahi omista projekteistasi niin olisi hyvä pistää toimeksi, sillä onnistumiset ovat nyt mahdollisia.

Kalat, Tammikuu 2009

(20.2. - 20.3.)

Kalat viihtyvät omissa maailmoissaan ja kokevatkin herkästi sisäisiä visioita alkavan uuden vuoden teemoista. Nyt on hyvä aika antaa aikaa unelmointiin ja luovuudelle; suuria muutoksia edeltää aina ensin sisäinen ideointi. Ihmissuhteissa on nyt positiivista liikehdintää ja osaatkin tuoda nyt itsestäsi parhaat puolesi esiin. Kuun neljäs viikko on merkityksellinen ja uusia tuulia nostattava. Olet ehkä sitoutumassa uuteen tehtävään tahi ihmiseen ja tilanne vaatii sinulta rohkeutta ja avomielisyyttä. Toisaalta voit löytää itsesi tilanteesta jossa vanha ja koettu tuntuu turvalliselta mutta uusi ja tuore ihminen tahi tilanne vetää sinua vastustamattomasti kohti uutta.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.