Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Tammikuu 2010

(21.3. - 19.4.)

Oinaat aloittavat vuoden alun järkevästi ja elämän käytännöllisiä puolia painottaen. Ennen maaliskuun 26. päivää syntyneet voivat huomata olevansa elämässään uuden suunnanoton edessä. Jokin aikakausi on vääjäämättömästi nyt jäämässä elämässäsi taakse ja uudet asenteet ja keinot edetä olisi nyt otettava haltuun. Asiat olisi nyt laitettava tärkeysjärjestykseen ja eteneminen maltillisesti mutta tehokkaasti askel kerrallaan hyödyttäisi nyt parhaiten. Loppukuu aktivoi sinua tekemään tärkeitä ja sitovia asioita jotta kaikki tulisi tehokkaasti päivitetyksi. Ihmissuhteissasi on mukavuutta ja leppoisuutta loppukuussa ja romanttiset tunnelmat nostattavat mielialaasi. Pystyt osoittamaan välittämisesi kauniisti ja vastakaiku on sen mukaista. Seuraelämäsi on mielenkiintoista ja viihdyt muiden seurassa.

Harka, Tammikuu 2010

(20.4. - 20.5.)

Härkien tammikuu lienee ärhäkkään oloinen ja asiasi tuntuvat toisinaan töksähtelevän suuntaan jos toiseenkin. Tehokas asioiden suorittamisen jälki tuottaa nyt vaihtelevia tuloksia ja olet ärsyyntymisherkällä tuulella. Tilanteessa voi ilmetä jotain joka estää sinua nyt toimimasta tehokkaasti ja tuottavasti. Kuun toinen viikko lupaa vilkastumista sosiaalisissa piireissä ja luvassa onkin virkistäytymistä ja lennokkuutta. Jokin uusi idean poikanen voi nyt myös syntyä, joka myöhemmin osoittautunee käyttökelpoiseksi. Kuun kolmas viikko on varsinkin huhtikuussa syntyneille härille aloittamassa positiivissävyitteistä kehitysjaksoa. Tästä alkaa ajanjakso, jolloin ryhtymiset ja uudelleen asettautumiset tuottavat hyvää tulosta. Itse kannattaa olla tällöin aktiivinen ja aloitteikas, sillä asioihisi on nyt tulossa uutta vauhdittumista. Kuun viimeinen viikko voi tuoda tullessaan tilanteen ihmissuhteissa, joissa eri ihmisten kesken tahtovoimat kalahtavat vastakkain herkästi. Diplomatialla on nyt suhdetoiminnoissasi tilausta.

Kaksoset, Tammikuu 2010

(21.5. - 20.6.)

Kaksoset aloittavat uuden vuoden innokkaasti ja vilkkaasti ympäristössään liikkuen. Kontatktit lähipiirissäsi ovat innoittavia ja kiireitä tuntuu riittävän joka suuntaan. Asennoidu kuitenkin vakavuudella tilanteisiin joissa olet kuun toisella viikolla, sillä nyt joku läheisesi voi harmistua liian yliolkaisesta asenteesta. Jos läheisesi purkaa sinulle syntyjä syviä, niin koeta olla ymmärtäväinen toisen asemasta ja näkökannoista. Kuun kolmas viikko käytännöllistää elämääsi ja vaatinee sinulta hitusen kärsivällisyyttä. Jokin työrupeama onnistuu hyvin jos vain vähän maltat paneutua. Kuun viimeinen viikko palkitsee sinut, jos olet yhteistyössä kanssaihmistesi parissa. Kaikilla tavoin suhdetoiminnoissasi on nyt vauhtia ja tukevuutta, joten vietä aikaasi sinulle tärkeiden ihmisten parissa.

Rapu, Tammikuu 2010

(21.3. - 19.4.)

Ravuille vuoden alku muodostuu vaihtelevaksi, riipuen pitkälle siitä mihin aikaan keskikesää syntymäpäiväsi osuu. Juhannuksen tietämillä syntyneet löytävät itsensä vaativista ja kärsivällisyyttä edellyttävistä olosuhteista. Jokin voimia vaativa ponnistus tai vastaava voi nyt olla keskittymiskykyä vievä ja ylimääräistä malttia ja asennetta edellytetään tilanteissa. Kysymyksessä on kuitenkin jonkin asteinen pysähdyttävä tilannekatsaus ja uudenlaista asennetta vaativat olosuhteet. Ihmissuhteissasi voi nyt tapahtua jotain merkittävää ja uutta suuntaa luovaa. Loppukuu antaa kuitenkin varmuutta asemastasi ja pystyt kohtaamaan asiat positiivisemmin. Heinäkuun ravut viilettävät rauhallisemmilla vesillä, mutta huomioon otettavaa on kuitenkin ihmissuhde tilanteiden esiin nousu. Vilkkautta on odotettavissa varsinkin kuun toisella viikolla ja kuvassa on mukana hauskuutta, joskin myös yllätyksellisyyttä. Viikko korostaa myös jonkin tärkeän tiedon tahi viestin eteenpäin menoa. Pyrkimyksesi vauhdittaa taloudellisia asioitasi on myös pinnalla koko kuun ja tällä rintamalla saavutettava tuloksellisuus on hieman jähmeää ja antaa vielä odotuttaa itseään.

Leijona, Tammikuu 2010

(23.7. - 22.8.)

Leijonat aloittanevat astumisen uuteen vuoteen tutkiskellen, ehkä hieman sisäänpäin kääntyen. Olosuhteissa voi olla mukana epävarmuustekijöitä ja omien rajoitusten tiedostamisia. Täysillä mukaan-asenne ei nyt tunnu asianmukaiselta ja tilanteet vaativat hillintää itsetoteutuksessa. Joudut kenties puurtamaan työasioiden parissa yliaikaisesti tai koettaa muuten miettiä miten olosuhteitasi voisit parantaa. Kuun viimeiset kaksi viikkoa tuovat ihmissuhteesi pinnalle, vaatien ehkä tällä saralla myös tietoista työstämistä. Tiimityöskentely voi nyt tuoda yhteisön puutteet pintaan ja parisuhteessa tilanteet kärjistyvät herkästi. Kuun viimeinen viikonloppu voi herätellä sinut huomaamaan ja hämmästelemään ihmissuhteissa ilmenevää monimuotoisuutta ja kimurantteja tilanteita.

Neitsyt, Tammikuu 2010

(23.8. - 22.9.)

Neitsyet voivat astua uuteen vuoteeen luottavaisesti ja huohahtaa helpotuksesta pitkään kestäneen elämän järkevöittämiskauden jälkeen. Paljon sinulta vaatineet elämäntilanteet alkavat nyt helpottaa ja jo loppukuu antaa viitteitä siitä, miten asiasi alkavat loksahdella helpoimmin paikoilleen. Ihmissuhteissasi on piristävää vilkkautta ja uusiutumisia. Pystyt virtailemaan tilanteissa rennosti ja uteliaan luovasti. Et ole ehkä kovin suunitelmallinen, vaan enemminkin olet avoimen uteliaana liikkeellä. Imet itseesi herkästi uusia virtauksia ja näin ollen matkailu tai jollain tavoin irti rutiineista asenne olisi nyt kohdallaan.

Vaaka, Tammikuu 2010

(23.9. - 23.10.)

Vaaka ihmisille uuden vuoden ensimmäinen kuukausi alkaa rauhoittumisella omiin oloihin tai ainakin sellaiseen pyrkien. Velvoitteet ja tekemättömät sekä keskeneräiset työt tuntuvat olevan päälimmäisenä mielessä ja koet tarvetta järjestellä asioitasi. Varsinkin jos olet lokakuun vaaka niin elämän tärkeät kysymykset kumpuavat pintaan ja vaativat aikaasi. Jokin suuri muutostarve on nyt herkästi astumassa tietoisuuteesi ja olisikin nyt syytä kuulostella mihin suuntaan elämääsi olet kuljettamassa. Asiat, joita olet yrittänyt väistää ja välttää voivat nyt vaatia selkiyttämistä ja päivitystä. Joku tai jokin voi myös yrittää jyrätä sinua alleen tai ainakin sinusta voi tuntua sellaiselta. Kohtaa suoraan ja rehellisesti tilanteet vaikka diplomaattinen puolesi ei olisikaan kovin viehättynyt ko. tavasta olla mukana olosuhteissa. Jokin uusi asia mikä nyt on tulossa elämääsi voi tuntua pakottavalta mutta paljastuu loppujen lopuksi myös uutta uraa luovaksi.

Skorpioni, Tammikuu 2010

(24.10. - 22.11.)

Skorpionit alkavat uuden vuoden liikkumalla vilkkaasti lähipiirissä ja pitämällä yhteyksiä moneen suuntaan. Ihmissuhteissasi on tasapainoa ja kuun toinen viikko varsinkin tuo elämääsi piristävää vaihtelua seurapiirissäsi. Suunitelmissa on luvassa spontaania vaihtelua ja uusia tuulahduksia. Kuun viimeisellä viikolla olisi kuitenkin paikallaan toimia tilanteissa omin päin, sillä ärsyyntymiskynnyksesi on tällöin madaltunut ja tahtovoimat kumppanisi kanssa kalahtelevat herkästi vastakkain. Koeta olla tällöin rakentava ja ottaa huomioon toisen näkökanta tilanteisiin. Jokin tilannettasi muuttava uutinen tai yhteydenotto voi olla mahdollinen kuun toisella viikolla ja asioiden eteneminen piristää mieltäsi. Viimeinen viikko saakin sinut positiiviselle kannalle ja alat hahmottaa uuden, tilannettasi parantavan suunnan muutoksen.

Jousimies, Tammikuu 2010

(23.11. - 21.12.)

Jousimiesten uusivuosi alkaa tasaisissa merkeissä. Elämäsi asettautuu uomiinsa ja saanet pysytellä sivustakatsojana, kun muut ympärilläsi pistävät tilanteitansa uusiksi. Taloudellinen tilanteesi on mahdollisesti polttopisteessä ja etsit uusia keinoja hoitaa tilannettasi. Kuun toinen viikko merkannee uusia tapoja löytää ratkaisuja resurssiesi käyttöönotossa. Luota uusiin, esille nouseviin mahdollisuuksiin. Olet loppukuun käytännöllisesti liikkeellä ja aikaansaamisesi jälki on tuottavaa. Ihmissuhteesi ovat käytännöllisiä ja realistisia, mikä ei suinkaan heitä romantiikkaa pois kuvioista. Päin vastoin, voit olla nyt hyvinkin vakavasti asennoitunut ihastukseesi, mutta odotuksesi pysyvät mahdollisuuksien rajoissa. Kärsivällisyyttä vaativat toimet eivät tunnu vievän energioitasi piippuun vaan vireystasosi on nyt kohdillaan ja koet velvoitteiden suorittamisissa helppoutta.

Kauris, Tammikuu 2010

(22.12. - 19.1.)

Kauris merkkisille vuosi alkaa vaihtelevasti riippuen vahvasti siitä minä päivänä olet syntynyt. Tammikuun toisella viikolla syntyneet ovat hyvin innovatiivisesti liikkeellä ja mahdollisuuksia uudistumisiin on tarjolla. Uusia virkistäviä tuulahduksia kohtaat niin omien luovien voimavarojen käyttöönotossa kuin myös suhdetoiminnoissasikin. Osaat olla nyt luontevasti viehättävä ja kykenet toimimaan helposti yhteistyössä muiden kanssa. Jos olet sinkku niin aika korostaa uusia mahdollisuuksia romantiikassa. Kuukauteen kehkeytyy hieman toisen tyyppistä sävytystä jos olet joulun ajan kauris. Koko elämää koskettava suunnan muutos on käsillä ja tarve hypätä tuntemattomaan on nyt käsillä. Jostain pitkään säilyneistä elementeistä ja rakennelmista elämässäsi on ehkä nyt luovuttava, jotta uudistuminen mahdollistuisi. Kyse on kuitenkin loppujen lopuksi elämäsi tasapainottamisesta todellisuuden kohtaamisen kautta. Nyt sinulta vaaditaan uskallusta kurkata sielusi syövereihin ja kohdata omat erityispiirteesi kaunistelematta ja rehellisesti. Kuun loppu tuo kuitenkin jo nopeasti tilaisuuden kohdata tapahtumat mahdollisuuksiasi avartaen.

Vesimies, Tammikuu 2010

(20.1. - 19.2.)

Tammikuu alkaa voimakkaasti positiivisissa merkeissä, varsinkin helmikuun 15. päivän jälkeen syntyneillä vesimiehillä. Heidän on nyt hyvä koputella ovia, sillä nyt on mahdollisuuksia niiden aukeamisille. Jokin onnekas asia avartaa horisonttejasi ja luo sinulle uusia mahdollisuuksia itsesi toteuttamiselle. Ihmissuhteissasi on tässä kuussa hieman ristivetoa, toisaalta koet herkästi toisen ihmisen itsekkyyden ja vastakkainasettelut voivat olla jyrkkiä. Toisaalta varsinkin kuun kolannesta viikosta eteenpäin löydät mahdollisuuksia harmoniaan ja pystyt tuomaan itsestäsi parhaat puolet esiin. Käytä loppukuu ristiriitojen selvittelyyn ja anna mahdollisuus sovinnon hierontaan. Myös alitajuntasi on vilkastuneessa tilassa tämän kuun, joten olisi hyvä myös pysähtyä kuulostelemaan mitä piilossa pitämääsi viestiä yrität nostaa pintaan tai mitä asiaa olet yrittänyt kieltäytyä huomaamasta.

Kalat, Tammikuu 2010

(20.2. - 20.3.)

Kaloille vuoden vaihtuminen merkannee siirtymistä huimasti elämässä eteenpäin. Varsinkin jos olet helmikuun 19.- 22. päivänä syntynyt, niin jonkinlainen positiivinen uusi mahdollisuus tarjoutuu nyt jo tammikuussa näköpiiriisi. Ole myös itse aktiivinen, niin huomaat miten asiasi alkavat loksahdella paikoilleen. Muina aikoina syntyneet kalat ovat varsinkin kuun puoleen väliin asti uudistusmielisiä ja luovasti mukana asioiden edistämisissä. Ihmissuhteissasi on hyvää tekevää henkeä ja olet suosittu seurapiirissäsi. Kuun toisella viikolla jokin yhteydenotto tai viesti merkannee kohdallasi asioiden tahi suunitelmien vauhdittumista. Kuun kolmas viikko starttaa kaloille hyvin merkittävän ja positiivishenkistä ominta aikaa aina seuraavalle vuodelle asti. Nyt olisi hyvä tiedostaa mitä haluat elämältäsi ja lähteä aktiivisesti liikkeelle haluamaasi suuntaan. Vuosi 2010 tullee olemaan elämässäsi muistorikas vielä myöhempinäkin vuosina, sillä teemat jotka tänä vuonna lähtevät liikkeelle merkitsevät pitkälle tulevaisuuteen uusia aluevaltauksia elämässäsi.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.