Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Tammikuu 2011

(21.3. - 19.4.)

Tammikuu alkaa työntäyteisissä merkeissä. Paljon mietittävää ja järjestettävää tuntuu riittävän koko kuulle. Aina on muistettava ottaa huomioon rajat ja esteet, joita putkahtelee tuon tuostakin eteesi. Sinulla ei ole nyt varaa jättää mitään sattuman varaan, joten hoida tilanteet velvollisuudentuntoisesti ja tarkista faktat. Neljännellä viikolla voit kuitenkin jo hengähtää ja pitkäaikaiset suunnitelmasi alkavat saada vauhtia alleen. Muös energisyytesi ansiosta koet saavasi enemmän aikaiseksi ja herääväsi jostain talvihorroksen keskeltä. Kuun loppu notkauttaa sinut jo huomattavasti toiveikkaammalle mielelle ja näet selkeästi valoa tunnelin päässä. Jokin haave tai suunnitelma saa nyt uutta visiota ja koet että sinulla alkaa olla vapautta valita uusia suuntauksia. Tästä alkaa koko kevään kestävä positiivisempi ajan jakso, joka siivittää uusine visioineen sinua pitkälle tulevaisuuteen.

Harka, Tammikuu 2011

(20.4. - 20.5.)

Ole tarkkana kuun alusta ihmissuhteissasi, että asiat pysyvät asioina. Voit joutua tilanteeseen jossa ymmärrystäsi ja tukeasi tarvitaan toisen aiheuttamissa sotkuissa. Toisaalta kumppanisi voi nyt ratkaisuilleen pistää sinut miettimään suhteesi perustaa uusiksi. Koeta ymmärtää tilännetta toisen kannalta ja ole empaattinen ja avulias. Kuun toinen viikko on kuun helpoin ja pystyt luovasti säätämään tilannettasi uusiksi. Elämän halusi palautuu ja koet kykeneväsi vaikuttamaan asioihin. Jokin positiivinen käänne piristää mieltäsi. Kolmannella viikolla saat vauhtia johonkin pitkään roikkuneeseen paperiasian hoitoon. Lopputulos on mieleinen ja koet helpotusta. Myös viestit ja uutiset mitä kuulet tällä viikolla piristävät mieltäsi. Loppukuussa voit hengähtää ja antaa asioiden soljua omalla painollaan.

Kaksoset, Tammikuu 2011

(21.5. - 20.6.)

Joku tai jokin tuntuu pitävän sinua levottomuudessa ja juoksua paikasta toiseen tuntuu riittävän. levoton alkukuukausi ihmissuhteissasi, jolloin asenteesi on kääntymässä toiseksi joka toinen viikko. Koeta pitää yllä realistisuuttasi ja hillitse levottomuuttasi, ettet hätiköisi liikaa tilanteissa. Puolesta kuusta eteen päin saat toimiisi enemmän vakautta ja järjestystä. Energiasi virtaa tasaisemmin ja keskittymiskykysi paranee. Kuun neljäntenä viikonloppuna vakava ja harkitseva asenne parisuhteessasi edistäisi nyt tilannettasi. Ota vastuuta ja itse tekemällä voit parantaa asemiasi. Kuun viimeinen viikko nostaa mielialaasi uusien positiivisten mahdollisuuksien ilmaantuessa näköpiiriisi. Nyt on aika olla koputtamassa uusia ovia auki, sillä onnekkuutesi on palaamassa ja koet tilanteet uutta uraa luovana. Myös elämän onnen kantamoinen antaa osansa sinulle, joten ole avoin ja rohkea valinnoissasi.

Rapu, Tammikuu 2011

(21.3. - 19.4.)

Rapujen vuosi  alkaa työntäyteisenä. Päivittettäviä ajankohtaisia asioita riittää hoidettavaksi ja nyt onkin mahdollista saada paljon aikaiseksi. Asiat jotka olet menneisyydessä hoitanut hyvin alkavat tuottaa pikkuhiljaa tulosta ja etenemistä on tapahtumassa. Valmiiksi tarjoiltuna et saa nyt mitään, vaan ennemminkin vaivaa näkemällä ja vastuuta ottamalla pääset eteenpäin. Nyt vaaditaan kärsivällisyyttä ja malttia, mutta huomaat myöhemmin miten suuresta edistysaskeleesta on ollut kysymys. Juhannuksen aikoihin syntyneet ravut ovat suuren läpimurron taitteessa. Ole tietoinen valinnoistasi ja asioista joihin sitoudut, sillä ratkaisut joita nyt teet, vaikkuttavat pitkälle tulevaisuuteesi. Alkukuussa ihmissuhteissasi on positiivinen henki ja koet saavasi tukea ja hyväksyntää. Kuun toinen viikko lupaa myös hetken taukoa hektisestä tahdistasi.

Leijona, Tammikuu 2011

(23.7. - 22.8.)

Vuoden ensimmäinen viikko saa sinut miettimään ihmissuhteitasi ja kokemaan olosi ehkä hyväksikäytetyksi. Myös joku voi tarvita tukeasi ja ymmärrystäsi omassa vaikeassa tilanteessaan. Anna tukesi ja koeta olla empaattinen, sillä järkevänä pystyt nyt antamaan toiselle tarvittavaa realismia hänen ongelmissaan. Kuun toisesta viikosta eteenpäin suhteisiisi on tulossa helpompi kausi ja yhteistyö onnistuu paremmin tästä eteenpäin. Kuun puolestä välistä alkaen energisyytesi kasvaa ja ryhtymisissäsi on vauhtia ja liikettä. Koet herääväsi jostain talviunen omaisesta horroksesta ja sinulle ilmaantuu uusia mielenkiintoisia mahdollisuuksia. Jokin mielenkiintoinen suunnitelma herättää uteliaisuutesi ja saa sinut toiveikkaalle kannalle. Voitkin nyt luottaa asioiden edistymiseen ja rakentavuuteen. Koeta kuitenkin ottaa huomioon toisen näkökanta tilanteissa, sillä myös pientä itsekkyyttä on ilmassa.

Neitsyt, Tammikuu 2011

(23.8. - 22.9.)

Neitsyille uusi vuosi alkaa hyvin sosiaalisissa kuvioissa. Yllättäviä, mutta piristäviä käänteitä tässä asiassa osuu kuun kahdelle ensimmäiselle viikolle. Romanttisessa mielessä kuvassa on mukana kasvuvaihetta ja rakkaudellista ilmapiiriä. Kaikki on oikeastaan vain itsestäsi kiinni, haluatko seikkailla vapaasti vai olisiko sitoutuminen ajankohtaista. Seikkailun halusi voi olla nyt vaativaa ja vauhtisi onkin hurjaa, jossa toisen voi olla hankalaa pysytellä mukana. Toisena viikkona kuulemasi uutiset ovat yllätyksellisiä ja mukana voi olla hieman liioittelun sävyä. Kuun puoliväli kertoo asioiden edistymisistä ja vauhdittumisista. Positiivisuutesi on huomattavaa ja näin ollen jaksat innostua ja mennä mukaan asioihin. Käytä energiaasi oikeisiin kohteisiin, niin saat paljon aikaiseksi. Loppukuu sujuu rauhallisemmissa merkeissä ja sinulla on aikaa hengähtää. Voit kuitenkin astua vuoteen 2011 innostuneesti ja virkistynein mielin.

Vaaka, Tammikuu 2011

(23.9. - 23.10.)

Vaakojen uusi vuosi alkaa työntäyteisenä. Esteitä riittää raivattavaksi ja kärsivällisyytesi tuntuu olevan hakusessa. On hyvä ottaa äärimmäisen vastuuntuntoinen ote asioihin ja tehdä asia keraallaan ja karsia kaikki ylimääräiset aikataulutuksestasi pois. Tammikuun ensimmäinen viikko vasiten tuo nämä teemat pintaan. Kuun toisesta viikosta eteenpäin koet jo saavasi ihmissuhteisiisi tukevuutta ja yhteistyön tulee enemmän yhteisymmärrystä. Pyydä tällöin neuvoa ja apuja kanssaihmisiltäsi, sillä muut voivat nyt olla tukenasi. Puolesta kuusta eteenpäin jokin sopimuksellinen tai paperiasia alkaa saamaan selkeyttä. Ole kuitenkin tarkkana ja ota selvää yksityiskohdista, sillä joku tai jokin voi nyt helposti käyttää valta-asemaansa väärin suhteessa sinuun. Energia määräsi on kuitenkin samalla kasvamassa ja koet että jaksat työstää asioitasi paremmin. Olosuhteesi helpottuvat kuun viimeiseksi viikonlopuksi ja koet pääseväsi asioistasi enemmän selville vesille. Tällöin myös voit rauhoittuneena hengähtää ja suunnitella jotain kivaa itsellesi.

Skorpioni, Tammikuu 2011

(24.10. - 22.11.)

Skorpionien uusi vuosi alkaa hyvin. Koet energisyyttä tammikuun kaksi ensimmäistä viikkoa ja koet saavasi helposti paljon aikaiseksi. Tälle kuulle mahtuu vielä jokunen onnistuminenkin päämääriesi saavuttamisen suhteen. Varsinkin kuun puoliväli on edistävää aikaa, jolloin asioitasi loksahtelee helposti kohilleen. Uuden vuoden pyhinä voi kyllä sattua lipsahdus jos toinenkin ihmissuhteissasi. Pidä huoli siitä että itse olet rehellinen toiselle, mutta on myös syytä olla edes hieman epäileväinen jos toinen lupaa sinulle taivaat ja maat. Loppu kuussa jokin virallinen paperiasia, jonka ratkaisua olet odottanut, on selkiytymässä. Tässä kuussa on erittäin tärkeää, että annat mahdollisuuden jollekin uudistumiselle tai uudelle tilaisuudelle, jota sinulle tarjotaan. Seuraavaan tarjoukseen mitä kohdallesi osuu kuluu muutama kuukausi aikaa.

Jousimies, Tammikuu 2011

(23.11. - 21.12.)

Jouskarin vuosi 2011 alkaa vauhdikkaasti liikkumalla ja olemalla aktiivisesti tekemisissä lähiympäristön kanssa. Viestimet ja yhteydenotot saattavat nyt kuitenkin helposti sotkea aikataulujasi ja sinulta vaaditaankin nyt muuttuvuutta ja joustavuutta aikatauluissasi. Uteliaisuutesi voi kyllä nyt myös johdattaa sinua uusiin paikkoihin tai mielen tutkimuksiin, mutta järjestystä ja tasaisuutta ei tunnu olevan käsillä. kuun toisesta viikonlopusta eteenpäin romantiikkaa alkaa olla ilmassa ja koet toisen ihmisen läheisyyttä. Jos olet sinkku niin ole aktiivinen vastakkaisen sukupuolen nähden, sillä osaat nyt viehättää olemuksellasi ja charmillasi toista. Taloustilanteesi voi olla hieman huteralla tolalla ja tilanteet vaativatkin järkeistämistä ja uudelleen mietintää. Loppukuusta oma aktiivisuutesi tuottaa tulosta ja löydät keinoja parantaa tilannettasi. Saatkin lopettaa vuoden ensimmäisen kuukauden paremmista lähtökohdista käsin kuin pitkiin aikoihin.

Kauris, Tammikuu 2011

(22.12. - 19.1.)

Kauriille vuoden alun kulku on suuresti riippuvainen siitä minä ajankohtana olet syntynyt. Jos olet joulun ajan kauris niin käsillä on syvällisiä ja suuntaa muuttavia tapahtumia elämässäsi. Jokin sopimuksellinen tai paperiasia selkiytyy kohdallasi tämän kuun aikana puolesta kuusta eteenpäin. Jos taas olet tammikuun ensimmäisellä viikolla syntynyt niin kuukaudesta muodostuu velvoitepitoinen ja joudut kohdallasi pysähtymään miten järjestää jokin hyvin käytännön läheinen asia elämässäsi. Ota vastuuta ja ole kärsivällinen ja suunnittele pitkällä tähtäyksellä elämääsi eteenpäin. Nyt on aika tarkistaa menneisyydessä valittu suunta ja päivittää asioita tehokkaasti. Yhdeksännen päivän jälkeen syntyneet päässeevät helpoimmalla ja tilanteissa on positiivisuutta ja mahdollisuuksia edistää elämääsi eteenpäin helpollakin tavalla. Varsinkin ihmissuhteissasi koet hyvää tekevää yhteisyyttä ja rakkaudellista ilmapiiriä on ympärilläsi.

Vesimies, Tammikuu 2011

(20.1. - 19.2.)

Vesimiehille tammikuun ensimmäinen viikko nostattaa ongelmat ihmissuhteissa esiin. Voit kokea että joudut ymmärtämään toista nyt omalla kustannuksellasi ja uhraamaan jotain itsestäsi toisten hyvin voinnin eteen. Aika korostaa realistista otetta ihmissuhteissasi ja nyt ei ole varaa kurkotella kuuta taivaalta. Kuun toisesta viikosta eteenpäin tilanteet näissä asioissa helpottuvat ja yhteistyö alkaa olla helpompaa. Puolesta kuusta eteenpäin energisyytesi on kasvamassa ja koet velvoitteiden hoitamisissa helppoutta ja reippautta. Liikennevälineet tai viestimet voivat osoittaa tukkeumia tai päivitysten tarvetta kuun kolmannella ja neljännellä viikolla ja vaatia korjauksia. Kuun viimeinen viikko aloittaa kohdallasi positiivishenkisen jakson kohti kevättä ja mielialasi alkaa olla huojentuneempi kuin aikaisemmin tänä talvena.

Kalat, Tammikuu 2011

(20.2. - 20.3.)

Tammikuu on varsinkin 16. päivän jälkeen syntyneille kaloille hurjaa etenemistä elämän käänteissä. Nyt on syytä ajaa asioitasi ja ryhtyä tuumasta toimeen ja toteuttaa suunnitelmiasi. Uusia mahdollisuuksia toteuttaa itseäsi ja unelmiasi on nyt avautumassa. On aika uudistua rohkeasti ja ottaa käyttöön sellaisiakin voimavaroja, joita et edes tiennyt aikaisemmin omaavasi. Uusien mahdollisuuksien myötä itsetuntosi on kasvamassa ja huomaat eläväsi nyt sadonkorjuu aikaa. Rakkaudellinen ilmapiiri on ylläsi kuun ensimmäisen viikon ajan. Anna aikaasi läheisillesi tällöin, koska loppukuun muut asiat vaativat aikaasi. Kuun toisella viikolla aikataulutukset tuppaavat mennä sekaisin ja yllättäviä suunnitelmien muutoksia on luvassa. Voit myös itse säheltää kiireellä joka suuntaan, että unohdukset ovat mahdollisia ja keskittymiskykyä on vaikea saavuttaa.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.