Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Tammikuu 2012

(21.3. - 19.4.)

Oinaan vuosi alkaa leppoisasti ja rauhallisesti. Kuun kolmas viikko lupaa ihmissuhteissasi positiivista kehitystä. Kuvassa on mukana niin realismia kuin romantiikkaakin. Kolmas viikko palauttaa jalat maahan takaisin ja työtilanteet vaativat huomiotasi ja keskittymistä. Käsillä voi olla jokin ratkaiseva käänne. Toisen viikon yhteydenotto voi saattaa sinut edellä mainittuun tilanteeseen. Anna kuitenkin itsellesi vielä aikaa hahmottaaksesi olosuhteita, kysessä voi olla jokin väliaikainen ratkaisu. Kuun viimeinen viikko edellyttää tarkkuutta ja jalkojen maassa pitämistä. Jokin sopimuksellinen asia voi olla käsillä, joten järki ja maltti ovat nyt avainsanoina. Neljäs viikonvaihde on monisärmäinen ja oletkin monessa mukana uteliaana ja aikataulusi on yllätyksiä täynnä. Kuun viimeinen viikonloppu antaa yllättäen mahdollisuuden paikan vaihtoon lomailu mielessä. Ota tilaisuudesta vaarin ja huomaat piristyväsi liikkumisesta ja uusista maisemista.

Harka, Tammikuu 2012

(20.4. - 20.5.)

Härkien vuosi 2012 alkaa pääsääntöisesti positiivisella etumerkinnällä ja taustalla on elämässä tiettyä onnekkuutta. Tammikuun ensimmäisellä viikonlopulla kontaktisi ovat runsaita ja olet ahkerasti liikekannalla.  Myös seuraava viikonloppu on vaiherikas, joskin ihmissuhteissasi voi nyt tapahtua heräämisiä. Tarkista tapahtumien taustoja ja koeta pitää realiteetit etualalla. Jokin suhde voi nyt osoittautua turhan korkealentoiseksi ja ruusunpunaiseksi. Jos olet antanut mielikuvien edustaa todellisuutta niin nyt voivat silmäsi aueta näkemään asiain tilan. Toisaalta joku läheisesi voi myös kipeästi tarvita aikasi uhraamista yhteisen hyvän eteen. Neljäs viikko suosii kommunikaatiota ja suorasanainen keskustelu tuottaa selkeyttä asioihisi. Kuun viimeinen viikonloppu tuo myös vilkkautta yhteydenpitoihisi ja olet monessa mukana.

Kaksoset, Tammikuu 2012

(21.5. - 20.6.)

Uusivuosi on kohdallasi hieman sähäkkä sävyltään ja kannattaa kiinnittää huomiota sanomisiinsa ja myös siihen miten olet liikenteessä. Kuun toinen viikonvaihde on sosiaalisesti monimuotoinen ja ihmiset ympärilläsi vaihtuvat tiuhaan tahtiin. Kuvassa on myös romanttista sävyä, joten avaa itseäsi toisen myötä. Toisaalta loppukuu tuo muutoksia ja vaihtuvuutta näihin asioihin ja varmuustekijät ovat herkästi hukassa. Neljäs viikonloppu tuo yllättäviä impulsseja kokeilla jotain uutta, vaihtaa maisemaa tai tehdä jotain päähänpistosta. Ole utelias ja valmis muuttamaan suunnitelmiasi. Samoin kuun viimeinen viikko korostaa vaihtelunhalua ja tarvetta rikkoa rutiineja. Perustavanlaatuisia muutoksia kuukausi tuskin tuo tullessaan ja jokin kotiin tai asumiseen liittyvä jumitus voi häilyä ärsyttävänä taustalla. Kannattaakin suhtautua tämän tyyppisten asioiden selkiytymisen vievän vielä kuukausia, ennenkuin tuloksia on näkyvillä.

Rapu, Tammikuu 2012

(21.3. - 19.4.)

Vuoden ensimmäisen kuukauden teemat liittyvät vahvasti kommunikointiin, vuorovaikutukseen ja kenties liikennöintiin liittyviin asioihin.  Joudut ehkä mietiimään tarkoin sanomisiasi yllättävissä tilanteissa. Satsaa niin ilmaisuusi kuin tietotekniikkaan ja liikennöintiinkin. Joitain uudelleen järjestelyitä näihin liittyvissä asioissa voi nyt ilmetä vaatien ylimääräistä huomiotasi. Kuun ensimmäinen kokonainen viikonloppu vilkastuttaa elämääsi ja suunnitelmasi saavat uusia suuntia ja aikataulutuksia. Toinen viikonloppu suosii ihmissuhteita ja tuo niihin uutta sävyä ja runsautta. Kolmas viikko on työntäyteinen joten karsi kaikki ylimääräinen jotta et polttaisi kynttilaasi molemmista päistä yhtä aikaa. Delegoi tehtäviäsi ja pyydä apua kanssaihmisiltä niin saat helpoimmin vauhditettua tilanteita. Onneksesi olet energinen ja koet jaksavasi ja näin ollen vauhditat aikaansaanoksiasi, vaikkakin asiat vaativat nyt kärsivällisyyttä ja vastuullista otetta.

Leijona, Tammikuu 2012

(23.7. - 22.8.)

Leijonille vuoden alku on merkityksellinen ihmissuhteiden kannalta. Voit joutua tekemään arvion siitä, kenet pidät lähelläsi, kehen voit luottaa. Jos olet ollut epärealistinen ja katsellut suhdettasi liiaksi vaaleanpunaisten lasien läpi, voi kuukausi avata silmäsi todellisuuteen. Tieto voi lisätä tuskaa mutta auttaa sinua luomaan tilanteesta selkeämmän kuvan. Ensimmäinen viikko on käytännönläheinen ja kykenet hoitamaan asioitasi velvollisuuden tuntoisesti. Kuun kolmas viikonloppu tuo edellämainitut suhde tilanteet pinnalle. Neljäs viikonvaihde on muutoksia tuova suunitelmiisi mutta miellyttävällä tavalla. Tee jotain uutta ja itseäsi piristävää. Kuun viimeisen viikonlopun yhteydenotto voi myös olla yllätyksellinen ja saa sinut mietteliääksi. Ole avoin ja utelias. Voit nyt päästä keskustelemaan sinua kiinnostavista asioista. Talous ja raha-asiat ovat tässä kuussa esillä ja voitkin saada kimmokkeita tehdä joitain ratkaisuja, jotka lisäävät hyvinvointiasi.

Neitsyt, Tammikuu 2012

(23.8. - 22.9.)

Neitsyden on hyvä miettiä aivan vuoden ensimmäisinä päivinä miten ilmaista itseään. Sanaharkat ovat herkässä ja mielenmaltti hakusessa jos joku ilmaisee olevansa oikeassa silloinkin kun on väärässä. Myös liikennevälineet ja tekniset laitteet voivat tuottaa ylimääräistä harmia. Koeta olla tarkkana siitä, että korjailet yleisiä asioita, etkä niinkään toisia ihmisiä. Energisyytesi ansiosta olet innokas ja aloitteellinen mutta koeta katsoa ettet astu toisten varpaille innostuksissasi. Toimit nyt hyvin suoraviivaisesti ja riskinä on että herkemmät sävyt jäävät huomaamatta. Kuun kolmas viikonloppu muodostuu mielenkiintoiseksi ja hauskaksikin jonkun yllättävän henkilön myötä. Ole sosiaalisesti mukana ja huomaat tapahtumien piristävän mieltäsi. Kuun viimeinen viikko antaa tilaa rakentavalle keskustelulle jos eripuraa on päässyt aiemmin syntymään. Varaudu jonkun projektin aloittamisen siirtymiseen myöhemmäksi kuin alunperin suunittelit.

Vaaka, Tammikuu 2012

(23.9. - 23.10.)

Vuosi alkaa vaaka merkkisille suhteellisen vaateliaissa merkeissä ja moninaisia muutoksia kuvaan tuoden. Kuun toisen viikon yhteyden otto merkitsee muutoksia ja yllättäviäkin sellaisia. Ratkaisuja ja uudelleen järjestelyitä riittää ja tilanteet vaativat hermoja ja kärsivällisyyttä. Jotain voi nyt elämässä jäädä menneisyyteen ja uusia tuulia alkaa puhaltaa elämääsi. Jaa elämääsi ja tilanteita kanssaihmisten kanssa, sillä saat nyt tukea lähimmäisiltäsi ja yhteistyö on hedelmällistä.  . Kolmas viikko tuo jo käytännön tason tapahtumia ja sinulta vaaditaan järkevää ja aikuismaista otetta. Lepää aina kuin voit ja hoida asia kerrallaan. Jälkeä kyllä syntyy mutta vastuuntuntoisella asenteella ja pikkuhiljaa työstäen. Johonkin projektiin sitoutuminen on ajankohtaista ja vaatii uudellenjärkeistämistä. Viimeinen viikonloppu lupaa jo lepoa ja hauskuutta ja koet tilanteiden taas asettuvan aloilleen.

Skorpioni, Tammikuu 2012

(24.10. - 22.11.)

Skorpionien vuosi alkaa raha- ja taloudelliseten asioiden selvittelyissä. Kyseessä voi olla jonkinmoisesta sekaannuksesta jonka selkiytyminen vaatii aikaasi ja panostustasi. Kuun kolmas viikonloppu edellyttää ihmissuhteissasi tietoisena olemista. Älä lupaa mitään mitä et voi pitää. Toisaalta joku voi nyt tuottaa sinulle pään vaivaa omilla toilailuillaan ja luottamus voi kärsiä. Kykenet kuitenkin nopeasti sopeutumaan tilanteeseen ja selkiyttämään olosuhteita. Sopusointu ja kyky yhteistyöhön palautuu jo seuraavalla viikolla jos vain vähänkin panostat puolestasi asioiden korjaantumiseen. Kuun neljäs viikonvaihde lupaa vaihtelua rutiineihisi ja kuvassa on mukana yllättäviä käänteitä ja hauskuutta. Olet aktiivisesti liikkeellä lähiympäristössäsi ja vuorovaikutussuhteesi vilkastuvat. Kuun viimeisen viikonlopun tapahtumat ja käänteet ilmaantuvat eteesi kuin salamat kirkkaalta taivaalta. Avoimuuden ja uteliaisuuden avulla saat elämääsi uusia kokemuksia ja tervetullutta vaihtelua.

Jousimies, Tammikuu 2012

(23.11. - 21.12.)

Jousimies on alkukuun tehokkaasti järjestämässä paperiasiotaan ja sopimuksellisia asioita järjestykseen. Pitkään roikkuneet epäselvät tilanteet saavat nyt uutta järkeistämistä ja alat tehdä suunnitelmistasi totta käytännön tasolla. Luota ystävän neuvoon ja muiden ihmisten apuun. Aina puoleen kuuhun asti voit luottaa yhteistyön helppouteen ja ihmissuhteissa tukevuuteen. Puolen kuun jälkeinen aika tuokin sitten pintaan tummempia sävyjä suhdekuvioihisi. Voit olla tilanteessa jossa jokin suhde saa uuden muodon tai joku jää elämässäsi menneisyyteen. Kuun neljäs viikonvaihde tarjoaa tilaisuuden tehdä jotain hauskaa ja uutta. Käytä luovuutta ja ole avoin ja mene rohkeasti mukaan tarjouttuihin tilaisuuksiin. Kuun viimeinen viikonloppu avaa mahdollisuuden vaihtaa maisemaa ja matka tai retki piristääkin nyt mielialaasi. Kovin energinen et tässä kuussa ole, joten älä vaadi itseltäsi nyt ylisuorituksia.

Kauris, Tammikuu 2012

(22.12. - 19.1.)

Kauriilla on jo heti vuoden alussa ratkaisujen paikkoja jotka voivat olla hyvinkin käänteen tekeviä ja pitkälle tulevaisuuteen vaikuttavia. Ole tietoinen valinnoistasi ja niiden seuraamuksista sillä on kysymys siirtymisestä uuteen aikakauteen jättäen paljon vanhaa menneisyyteen.  Tammikuun toisen viikon yhteydenotto tai viesti voi sysiä sinua nyt eteenpäin ja saa aikaan vipinää töppösiin. Onneksesi olet energinen etkä rasitu helposti mistään. Kuun kolmas viikonloppu tuo muassaan yllättäviä ihmisiä lähellesi ja nautit yhteisestä ajanvietosta. Kolmas viikko vaatii vastuullista asennetta ja malttia. Jokin velvoite tai sitoutuminen on nyt ajankohtainen ja vaatii työstämistä. Ota myös kuun viimeisellä kokonaisella viikolla yhteisistä asioista vastuuta ja hoida asiat omiin nimiin. Loppukuu tuo elämääsi jo tilanteiden rauhoittumista ja koet helpottuneisuutta.

Vesimies, Tammikuu 2012

(20.1. - 19.2.)

Vesimiehet nauttivat tammikuun hyvistä ihmissuhteista ja rakkaudellisuudesta aina puoleen kuuhun asti. Nyt on romantiikkaa ilmassa joten ei kannata viettää aikaa omissa oloissa vaan olla ennemminkin liikkeellä ihmisten parissa. Taloudelliset asiat nousevat pintaan kuun kolmannella viikolla ja tilanteet vaativat ratkaisuja. Kuun neljäs viikonvaihe tuo yllättäviä käänteitä suunnitelmiisi mutta sinua piristävällä tavalla. Tee jotain poikkeuksellista ja ole avoin uusille virtauksille. Hauskuudesta on kysymys ja nyt ei tarvitse ottaa asioita vastaan ryppyotsaisesti. Viestintä-ja liikennöintivälineet tuottavat pään vaivaa kuun viimeisellä viikolla. Kaikki ei ehkä sujunut niin näppärästi ja käytännönläheisesti kuin alunperi luulit, vaan lisäselvityksiä on tiedossa. Kuun viimeinen viikonloppu tarjoaa taas piristysruisketta ja jokin retki tai maiseman vaihto olisi nyt paikallaan. Käytä luovuuttasi ja tee jotain uutta niin huomaat sen virkistävän mielialaasi.

 

 

Kalat, Tammikuu 2012

(20.2. - 20.3.)

Kaloille uusi vuosi alkaa hieman hermoja kuluttavissa merkeissä, varsinkin kommunikointi ja viestintä voi nyt olla kiikkerää ja ristiriitoja nostattavaa. Työssäsi voi olla joitain teknisiä ongelmia jotka aiheuttavat ylimääräistä järjestelyjä ja pohdintaa. Toinen viikko voikin vaatia jo järeitä ratkaisuja tilanteen parantamiseksi. Viikonloppu tuokin sitten piristystä ihmissuhteiden kautta ja jotain yllättävää ja suunnittelematonta voi tapahtua joka kohentaa olotilaasi. Puolesta kuusta eteenpäin ihmissuhteisiin tulee kaiken kaikkiaan positiivisempaa sävyä ja pystyt tuomaan itsestäsi parhaita puoliasi esiin. Romantiikkaa voi nyt olla kuvioissa mukana joten sinkkujen on syytä aktivoitua. Loppukuu on myös hyvää aikaa vanhojen ristiriitojen sopimiseen ja yhteistyö on helpompaa. Viimeinen viikko suosii myös viestintää ja kontaktien yllä pitämisiä. Kuun viimeisellä viikonlopulla joku henkilö menneisyydestä voi ilmestyä elämääsi. Ole utelias ja avoin sillä luvassa on hauskuutta ja ilonpitoa.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.