Eeva Merger

Tarot- ja Enkelikortti tulkitsija

Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Tammikuu 2013

(21.3. - 19.4.)

Tammikuun alkupuolisko tuo eteesi monia selkiyttämistä vaativia asioita ja ratkaisun hetket ovat käsillä. Kuun ensimmäisellä viikolla saamasi viesti tai yhteydenotto voi muuttaa suunitelmiasi ja vaikutukset voivat tuntua ihmissuhteissasi. Joku voi koetella hermojasi ja käyttäytyä omavaltaisesti. Rehellisyys ja avoimuus ovatkin taas paikallaan jotta tilanne selkiytyisi. Muutoksen tuulia on näkyvillä ja katso että kaikki tapahtuu oikeudenmukaisesti ja rehdisti. Olet aloitteellinen ja energinen ja ote velvoitteisiin on suoraa ja jälkeä tuottavaa. Loppukuun tilanteet alkavat jo näyttää vihreää valoa ja voit kokea onnistumisia valintojesi suhteen. Jokin ratkaisu ihmissuhteissasi tai yhteistyössä voi tuntua aluksi kirpaisevalta mutta huomaat suhteellisen pian sen selkeyttävän elämäntilannettasi ja antavan tilaa uusille tuulahduksille. Neljännen viikon tapahtumat ovat positiivisia ja saavat mielesi taas piristymään ja innostumaan uusista asioista.

Harka, Tammikuu 2013

(20.4. - 20.5.)

Tammikuu alkaa erittäin kiireisenä härkäihmisille ja tilanteet edellyttävät järjestelmällisyyttä ja kykyä erottaa olennainen turhakkeista. Raja tekemisiäsi ja keskity olennaiseen jotta välttäisit stressiä kuun toisella viikolla. Kuun toisesta viikonlopusta eteenpäin ihmissuhteisiisi tulee hyvää tekevää sävyä ja voit joissain asioissa tukeutua lähimmäistesi apuun. Järkevä yhteistyö on avain asemassa. Loppukuussa rajoittavat asetelmat voivat olla esteenä joidenkin hankkeiden kannalta, mutta kärsivällisyys on nyt hyve ja pitkäjänteisesti puurtamalla edistät asioitasi. Mikään ei nyt kuitenkaan tunnu tulevan ilmaiseksi vaan kaiken eteen on jaksettava nähdä vaivaa ja työtä. Voitkin huomata olevasi tilanteessa jolloin joudut rajaamaan osallistumistasi ja vetämään ylimitoitettuja hankkeita takaisin. Kannattaa antaa aikaa lepoon ja palautumiseen jotta et polttaisi nyt kynttilääsi molemmista päistä yhtaikaa loppuun. Järkevöitä tehokkaasti ja ole realistinen.

Kaksoset, Tammikuu 2013

(21.5. - 20.6.)

Tammikuun alku voi avata kaksosille hyvinkin yllättäen mahdollisuuden mennä mukaan johonkin uuteen projektiin tai hankkeeseen. Oma aloitteelisuutesi on energistä ja koet innokkuutta asioissa. Kuviot ovat kohdallasi positiiviset joten ole rohkea ja utelias. Voit huomata että pääset toteuttamaan itseäsi ja koet saavasi hyvää palautetta tekemisistäsi. Ole kuitenkin tarkka siitä mitä sovit ihmisten kanssa sillä myös väärinkäsityksiä ja unohduksia voi sattua. Luottamuspula yhteistyössä voi olla vaakalaudalla, katso että itse olet luottamuksen arvoinen. Älä lupaile kellekkään liikoja vaan pidä asiat realistisina. Ole tarkka ja pidä huolta juoksevista asioista jotta välttyisit jälkipyykiltä. Neljännen viikon yhteydenotto ja tapahtumat piristävät mieltäsi ja koet asioiden etenemistä. Uusia ovia avautuu ja mahdollisuutesi laajenevat sinua innostavalla tavalla.

Rapu, Tammikuu 2013

(21.3. - 19.4.)

Rapujen uusivuosi alkaa vilkastuneina yhteydenpitoina moniin tahoihin. Vastavoimat voivat olla ärhäkkäitä ja joudut pitämään tilanteissa puoliasi. Kyseessä voi olla jokin valtataistelu tai saatat kokea että et saa ääntäsi kovin helposti kuuluville. Nyt olisikin suoraan puhumisen aika eikä pitää asioita hampaankolossa, vaikka saatat joutua kuulemaan syytöksiä ja ylimääräistä puuttumista asioihisi. Vaikka tilanteet voivat keikahdella yllättäen suurestikin, niin maalaijärjellä ja harkitsevuudella saat langanpäät pidettyä koossa.

Leijona, Tammikuu 2013

(23.7. - 22.8.)

Uusivuosi alkaa leijonilla kiireellisten velvoitteiden parissa. Tekemättömät työt painavat herkästi mieltäsi ja stressitasosi on kohonnut. Koeta järkeistää ajankäyttösi ja tee yksi asia kerrallaan, vastuullisesti ja kärsivällisesti. Myös projektit joissa olet mukana vaativat nyt ylimääräistä aikaasi ja voit kokea että muut kasaavat nyt harteillesi liikaa velvoitteita. Vaativimpia ovat kuun ensimmäinen kokonainen viikko, sekä kuun viimeiset seitsemän päivää. Yllättävät muutokset olosuhteissa meritsevät lisääntyvää vastuuta kohdallasi.  Riskinä on ihmissuhteiden myötä ilmenevät rajoitukset. Taustalla löytyy kyllä positiivista eteenpäin menoa mutta ainoastaan omalla työllä ansaittua. Kuun alkupäivät ja 23. päivä lupaavat etenemistä ja asioiden helpottumista. Pystyt nyt sitkeydellä ja peräänantamattomuudella osoittamaan että pärjäät ja saat vietyä asioita eteenpäin käytännöllisesti ja järkevästi.

Neitsyt, Tammikuu 2013

(23.8. - 22.9.)

Vuoden ensimmäinen viikonloppu voi tuoda neitsyille tullessaan jonkin viestin tai yhteydenoton, joka edellyttää sinulta uusia käytännön tason järjestelyitä. Arjen pyöritys tuntuu painavalta ja joudut vastuullisesti järjestelemään tilanteita. Pystyt pitämään langan päät käsissäsi kuitenkin tehokkaasti ja järkevästi. Kuun toisella viikolla joku läheisesi kaipaa apuasi. Tue ja kuuntele tarkalla korvalla mutta älä uhraa liikaa itsestäsi toisen eteen. Tästä kuun loppuun asti on ihmissuhteissasi positiivinen jakso ja yhteistyö onnistuu helpommin. Kuun kolmas viikonvaihde olisi hyvä pyhittää ei-materiaalisille asioille. Et ole kovin tehokas mutta anna aikaasi luovuudelle ja elämän pehmeille arvoille. Jokin maiseman vaihto olisi myös nyt paikallaan sillä aistisi kaipaavat nyt uutta virikettä. Loppukuusi etenee suunitelmallisesti ja asiat tuntuvat hoituvan suuremmitta ihmettelyitä.

Vaaka, Tammikuu 2013

(23.9. - 23.10.)

Vaakojen vuosi 2013 alkaa varsin merkityksellisissä käänteissä ja varsinkin jos olet aivan lokakuun alussa syntynyt vaaka, niin uudenvuoden päätökset ja ratkaisut ovat painokkaasti käsillä. Jo kuun ensimmäisinä päivinä saamasi viesti voi muuttaa suunitelmiasi ja joudut punnitsemaan tilannettasi uudestaan. Kuun puoliväli nostattaa ihmissuhteesi esille . Voit kokea tilanteen vaativana ja uusia ratkaisuja edellyttävänä. Tiedosta syvät pinnanalaiset virtaukset, sillä lähelläsi voi olla joku joka yrittää käyttää valtaa ylitsesi. Pidä puolesi ja selkeytä tilannetta.  Olet kyllä hyvin energinen tämän kuukauden ja saat paljon asioitasi hoidettua rasittumatta liiaksi. Kuun lopun käänteet ihmissuhteissasi ovat positiivisia ja antavat mahdollisuuksia hyvään yhteistyöhön. Jokin keskustelu tai yhteydenotto avaa tietoisuuteesi uusia positiivisia näkymiä ja mahdollisuuksia. Kolmannesta viikosta muodostuukin kuukauden helpoin kausi, jolloin koet positiivisuutta tapahtumissa.

Skorpioni, Tammikuu 2013

(24.10. - 22.11.)

Vuosi alkaa skorpioneilla käytännön asioden selkiyttämisillä ja monet asit pitävät sinua kiireessä. On aika pysähtyä miettimään mitkä asiat ovat kohdallasia sellaisia jotka vaativat korjauksia ja suunnan muutoksia. Kuun alku voi jo tuoda esiin joitain esteitä raivattavaksi tieltäsi. Fyysinen vireesi voi olla madaltunut joten katso että varaat aikaa lepoon ja taukoihin. Jokin auktoriteetti taho voi lyödä nyt kapuloita rattaisiin ja sinulta vaaditaan lisääntynyttä vastuunkantoa. Elämässäsi on järkevöitymisen kausi joilloin tekemättömien töiden esiinmarssi voi tammikuussa tuntua kouriintuntuvalta. Kärsivällisyys ja maltti ovat nyt hyveinäsi ja pitkäjänteisesti suunnittelemalla luot uutta vakautta olosuhteisiisi. Mutta mitään ei tunnu nyt tulevan tarjottimella valmiina eteesi vaan kaiken eteen tarvitaan omaa vastuuntuntoista panostustasi. Kymmenennestä päivästä eteenpäin yhteistyökykysi lisääntyy ja voit tukeutua ongelmissasi kanssaihmisten apuun.

Jousimies, Tammikuu 2013

(23.11. - 21.12.)

Tammikuun alku antaa jousimiehille energiaa ja innostusta tekemisissä ja ryhtymisissä. Innostut uusista asioista ja oma aktiivisuutesi tuottaa uusia, luovia tapoja tehdä ja toteuttaa asioita. Myös ihmissuhteissasi on hyvä henki ja aika korostaa edistymistä suhdetoiminnoissa. Taloudellisissa asioissa on kuitenkin syytä olla nyt tietoinen siitä missä olet mukana. Jokin tilanne voi tuntua pakottavalta ja edellyttää selkiyttämistä. Vältä näissä asioissa valtapelejä ja koeta olla mahdollisimman selkeä ja suora. Katso että kaikki menee oikeudenmukaisesti ja rehellisesti. Kuukauden loppupuoli antaa sinulle enemmän vapaata tilaa toimia omien suuntaviivojen mukaisesti. Ilmassa on uusia ideoita ja luovuutesi tulee hyvään käyttöön. Voit innostua jostain uudesta hankkeesta, joka antaa sinulle enemmän tilaa käyttää luovuuttasi. Keskustelut ja vuorovaikutustilanteet piristävät mieltäsi ja yhteishenki asioiden toimittamisissa on kohdallaan.

Kauris, Tammikuu 2013

(22.12. - 19.1.)

Tammikuu ajoittaa kauris merkkisille monia tärkeitä päätöksiä. Kuun ensimmäisenä viikkona kuulemasi asia tai uutinen pistää sinut mietteliääksi ja koet että sinun on tehtävä itse päätöksiä ja ratkaisuja. Koeta ilmaista itsesi ja kantasi vastaantulevissa tilanteissa mahdollisimman suoraan ja rehellisesti, mutta kuitenkin niin että otat huomioon myös toisten mielipiteet. Kuun toinen viikonvaihde nostaa ihmissuhteesi esiin ja käänteet näissä asioissa edellyttävät tietoista otetta. Katso myös näissä olosuhteissa että oikeudenmukaisuus toteutuu ja vältä valtapelejä. Realismisi ansiosta näet kyllä kuka on vastuussa mistäkin asiasta ja löydät järkevän otteen tilanteessa. Voit olla kohdassa jolloin sitoutumesi taso suhteeseen mitataan ja tilanne edellyttää kauaskantoista näkökulmaa. Rehellisyys niin itselle kuin toiselle on nyt paikallaan. Loppukuu rauhoittaa tunnelmia ja tuo ihmissuhteisiin lempeämpää sävyä muassaan.

Vesimies, Tammikuu 2013

(20.1. - 19.2.)

Vuoden ensimmäiset päivät ovat vesimiehille innoittavia ja saat inspiraation kokeilla jotain uutta. Innostuksen puutteesta ei nyt ole kyse vaan ennemminkin käytännön rajoitusten huomioon ottamisesta ja realismin puutteesta. Voit kokea herkästi vastustusta omille asioillesi jos muut kokevat että käyttäydyt liian itsekeskeisesti. Nyt onkin aika pysähtyä miettimään mitkä asiat elämässäsi edellyttävät suunnan muutoksia ja järkevästi ryhtyä toimeen tilanteen korjaamiseksi. Vastuu jää nyt sinulle joten maltti ja kärsivällinen ote edistää nyt parhaiten. Mikään liian heppoinen ei nyt mene läpi vaan asiat vaativat loppuun asti pohtimista ja pitkäntähtäimen suunitelmia. Kuun kolmas viikko on innostava ja pidät yhteyksiä yllä moneen suuntaan. Oma aktiivisuutesi tuottaa tulosta ja voit löytää uusia ideoita tilanteen parantamiseksi. Loppu kuukausi näyttää kyllä välittömästi mitkä ajatukset ovat kantavia ja mitkä epärealistisia.

Kalat, Tammikuu 2013

(20.2. - 20.3.)

Uusivuosi herkistää nyt ajatuksesi elämän pehmeille arvoille ja tilanteet saavat sinut mietteliääksi. Kuun ensimmäinen viikonloppu kuitenkin edellyttää järkeviä päätöksiä ja vastuunkantoa käytännöllisesti. Joku läheisesi voi tarvita apuasi ja ymmärrystäsi omissa ongelmissaan ja nyt onkin hyvä uhrata aikaa toisten auttamiseksi. Olet energisesti hieman sisäänpäin kääntynyt mutta hyvät keskustelut ja neuvottelut piristävät mieltäsi. Kuun kolmas viikonvaihde onkin sosiaalisesti vilkas ja yhteyksien pito muihin aktiivista. Joskin sunnuntaina koet että mietit asioitasi mieluiten omissa oloissasi yksin pohtien. Katso seuraavalla viikolla että asiat missä olet mukana, eivät ole resursseiltaan ylimitoitettuja. Joku voi nyt herkästi luvata liikoja ja antaa liian ruusuisen kuvan tilanteesta. Loppukuusta oma realismisi auttaa kyllä karsimaan turhat asiat pois päiväjärjestyksestä ja koet tarvetta keskittyä olennaiseen.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.