Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Tammikuu 2014

(21.3. - 19.4.)

Oinaiden tammikuu on helposti täynnä myllerryksiä ja uusien suuntien ottamista. Ensimmäinen viikko on varsinkin vaativa ja vastavoimia tuntuu riittävän monelta suunnalta. Kysessä on helposti valtataistelut ja joudutkin pitämään huolta siitä että kaikki tapahtuu oikeudenmukaisesti ja omaa vapauttasi kunnioittaen. Joku tai jokin taho edellyttää vaativia selvityksiä ja onkin hyvä miettiä uusien suunnan muutosten syvällisiä merkityksiä. Varaudu siihen että asioiden asettuminen kohdilleen vie aikaa kauemmin kuin ehkä etukäteen suunittelit ja pidä puoliasi sitkeästi epäoikeudenmukaisuutta kohdatessasi. Kolmannen viikon yhteydenpidot ja kuulemasi ja ideoimasi asiat vievät sinua eteenpäin ja antavat jo tilaa omille asioillesi. Kuun sävy on omaehtoinen ja joudutkin työstämmään tilanteita yksin ja omiin nimiisi. Neljännellä viikolla neuvottelut ja keskustelut ovat tiukkasävyisiä mutta tuottavat jo tulosta. Kuun viimeisenä viikkona saat toteutettua jo jotain suunitelmastasi ja voit nauttia vapauden tuulahduksista.

Harka, Tammikuu 2014

(20.4. - 20.5.)

Uusivuosi alkaa härillä varsin suotuisissa ja asioitasi edistävissä olosuhteissa. Uudenvuoden viikko lupaa leppoisia tunnelmia ja hauskuutta. Kuun toinen viikko on sitävastoin tehokas ja toimelias. Hoidat jouhevasti mutta kuitenkin vastuuntuntoisesti velvoitteesi ja asioihin tulee selkiytymisiä. Kuun puolivälissä kuulemasi asia tai saamasi yhteydenotto pistää sinut mietteliääksi. Joudut keskittymään parannuskeinoihin tehokkaasti ja aikaasi uhraten. Mitään ei tunnu selviävän ilman omaa panostasi ja vastuunkantoasi. Ole tarkka ja älä jätä mitään sattuman varaan vaan tarkista kaikki yksityiskohdat tarkoin. Kuun viimeisenä viikonloppuna käymäsi keskustelut ja neuvottelut ovat vaativia ja edellyttävät malttia ja harkintaa. Viimeinen viikko on yllättäviä käänteitä täynnänsä ja tilanteet muuttavat suuntaa alituiseen. Joustavuutta ja kekseliäisyyttä tarvitaan että saat asiat asettumaan omiin uomiinsa. Tee tässä kuussa yhteistyötä ja kysy neuvoja asiantuntijoilta ja läheisiltäkin, niin saat kullanarvoisia vinkkejä tilanteisiin.

Kaksoset, Tammikuu 2014

(21.5. - 20.6.)

Vuosi 2014 alkaa kaksosten kohdalla suhteellisen tasaisissa olosuhteissa. Saat tehokkaasti käyttöösi resurssejasi ja toimintasi on ripeää. Energiasi ja yritteliäisyytesi voi kanavoitua harrastuksiin ja vapaa-ajan irroitteluun. Jokin talouteesi vaikuttava hanke on kohdallasi positiivinen ja tilannettasi edistävä. Kuun puoliväli suosii näköalojen avartamisia verkostoitumisen, uusien yhteyksien ja vilkkaiden keskustelujen myötä. Voit ideoida rikkaasti ja saat uusia mielenkiintoisia ja eteenpäin kehitettäviäkin ideoita. Jokin matka tai retki onnistuu ja tuo piristystä elämään. Liikut muutenkin ahkerasti ympäristössäsi ja luot mielenkiintoisia kontakteja. Kuun lopulla jokin suunittelematon tapahtuma tai tilaisuus on suotuisa, vaikkakin yllätyksellinen. Avoimuus ja uteliaisuus uusille, ennenkokemattomille alueille vaatii rohkeutta ja uskallusta. Tätä kuukautta ei ole syytä viettää omissa oloissa, vaan liikkuminen ja asioista selvää ottaminen tuo suurimmat edistysaskeleet.

Rapu, Tammikuu 2014

(21.3. - 19.4.)

Tammikuu nostaa ravuilla ihmissuhteesi, niissä tapahtuvat muutokset ja myös ristiriidat herkästi esiin. Jo ensimmäinen viikko on hektinen ja jokin päällepainava tilanne voi sotkea asiasi. Jotain voi tapahtua, joka pistää sinut miettimään syvälle ja perinpohjin suhdetilannettasi. On syytä olla tarkkana että et mene mukaan kovin epämääräisiin kuvioihin. Riskinä ovat eturistiriidat, manipulointi ja epäoikeudenmukaisuus. Ole itse suora ja rehellinen ja vältä valtataistelupelejä. Kuun toinen viikko korostaa järkeviä ratkaisuja ja valintoja tilanteessasi. Kuukausi voi tuntua erityisen työläältä ja jokin uusi velvoite tai ryhtyminen on merkityksellinen, vaikkakin vaativa ja aikaasi vievä. Varaudu siihen, että mihin menet mukaan tässä kuussa, vaatii aikaasi aina keskikesään asti. Taustalla on kuitenkin kohdallasi onnekkuutta, vaikkakin on syytä olla tarkka valinnoissa. Parhaiten onnistuvat ja tuovat menestystä kohdallesi  hankkeet, joissa saat toimia mahdollisimman pitkälle omin voimin ja itseesi luottaen.

Leijona, Tammikuu 2014

(23.7. - 22.8.)

Tammikuu alkaa leijonilla tasaisesti ja rauhaisastikin. Energisyytesi on kohdillaan ja koet olevasi jaksava ja virkeäkin. Kuun toinen viikko velvoittaa sinua viimeistelyihin ja jonkin asian hiomiseen ja loppuunsaattamiseen. Hoida asiat tunnollisesti, vaikket mitään kunniamainintaa odottaisikaan tekemästäsi työstä. Ole tarkka myös omasta hyvinvoinnistasi ja pidä tarpeeksi taukoa, jotta saat aikaa palautumiseen kiireiden keskellä. Kolmannen viikon yhteydenotto tai yllättävä uutinen saa sinuun taas vauhtia ja vipinää. Asia tai tilanne voi edellyttää loppukuusta myös käytännön toimia ja sitoutumista johonkin projektiin. Kuun viimeinen viikonloppu on hektinen ja olet monessa mukana. Keskustelut ja yhteydenpidot ovat vilkkaita ja liikut ympäristössäsi monien tahojen parissa. Viimeisinä päivinä jokin uusi idea tai keksimäsi asia saa sinut innokkaaksi ja olet valmis kokeilemaan jotain uutta ja hauskaakin.

Neitsyt, Tammikuu 2014

(23.8. - 22.9.)

Vuodenvaihteen juhlinnan jälkeen neitsyet ottavat tehokkaasti käyttöön omia resurssejaan. Jokin sijoitus tai hankinta voi nyt olla mahdollinen heti tammikuun alku päivinä ja näin ollen tuoda elämääsi lisää toimivuutta ja tehokkuutta. Loppiainen muodostuu kohdallasi hauskaksi ja sosiaaliseksi. Jokin avartava ajatustenvaihto voi siivittää sinut hyvälle mielelle ja tuoda uusia piristäviä näkökantoja ja ideoita elämääsi. Kuun alkupää painottaakin positiivisia asioita, joten nyt on hyvä olla liikkeellä ja tehdä asioita varsinkin yhteistyössä muiden kanssa. Kuun puoliväli aloittaakin sitten velvoitteisemman ajanjakson ja loppukuun teemat ovatkin asioiden hiominen ja viimeistelyt tehtäviesi suhteen. Kriittisempi mieliala on vallalla ja monet asiat vaativat lisäselvityksiä edetäkseen. Äkilliset ja muuttuvat tilanteet edellyttävät ripeää toimintaa ja tehokkuutta. Pääsääntöisesti selviät tilanteissa hyvin, sillä taustalla on hyvä realismin taju ja jopa onnekkuuskin.

Vaaka, Tammikuu 2014

(23.9. - 23.10.)

Tammikuun ensimmäiset päivät ovat vaaoille muutoshakuisia ja äkkinäisiä käänteitä korostavia. Jokin tilanne voi nostattaa ristiriitaisia tunteita ja tarvetta tehdä asioista omia johtopäätöksiä. Vastavoimat ovat herkässä ja voit joutua olemaan puolustusasemissa valtataistelutilanteessa. Katso että kaikki osapuolet otetaan oikeudenmukaisesti huomioon, niin vältyt suuremmilta harmeilta. Kuun toinen viikko varoittaa ylilyönneistä ja halusta mennä siitä yli missä aita on matalin. Vältä liian heppoisia ratkaisuja ja varaudu siihen että mihin projektiin tai juttuun menet nyt mukaan, voi olla pitkälle vievät seuraukset. Kolmannella viikolla käymäsi keskustelu tai kuulemasi asia on positiivinen ja avaa uusia mahdollisuuksia. Neljännellä viikonlopulla liikut ja jaat asioitasi vilkkaasti lähiympäristössäsi ja tilanteet ovat hyvinkin vauhdikkaita ja piristäviä. Viimeisen viikon yllättävä käänne on positiivinen ja voit saada tilaisuuden kokea jotain uutta ja mielenkiintoista. Ole avoin ja utelias muuttuvalle asialle.

Skorpioni, Tammikuu 2014

(24.10. - 22.11.)

Tammikuun alku on skoppareille suotuisaa aikaa olla aktiivinen ja ryhtyvä, sillä monet asiat etenevät eduksesi. Kuun ensimmäinen viikonvaihde viihdyttää sinua moninaisine keskusteluineen ja yhteydenpito läheisiisi tuottaa iloa. Toinen viikko suosii sopimuksellisia asioita ja käytännön asioiden hoitamisia. Jokin sitoutuminen johonkin yhteistyöhön voi nyt olla paikallaan ja vie sinua eteenpäin. Kuun toinen viikonloppu edellyttää vastuunkantoa ja järkevää asennetta. Jokin asia vaatii realismia ja jalkojen maassa pitämistä. Kuun puolivälissä jokin yllättävä tilanne muuttaa suunitelmiasi ja jokin pitkäjänteisyyttä vaativa tilanne hiertää paikoillaan. Loppukuussa vastuusi lisääntyy entisestään ja nyt onkin syytä aikatauluttaa elämäsi tehokkaaksi paketiksi. Kiireinen tahti vaatii vastaavasti ylimääräistä lepoa ja palautumisia ja onkin hyvä karsia turhia menoja ja tehtäviä ja keskittyä olennaiseen. Tee käytännöllisiä ratkaisuja ja pidä pää kylmänä.

Jousimies, Tammikuu 2014

(23.11. - 21.12.)

Jousimiesten tammikuu on rauhoittumisen aikaa ja saatkin edetä asioissa nyt suunitellusti. Energiatasosi on kohdillaan ja tehtävistäsi selviät ripakasti. Vaikka ympärilläsi kuun alkupäivinä tapahtuu muutoksia ja hyörinää, niin asiat eivät varsinaisesti kosketa sinua itseäsi henkilökohtaisesti. Raha-asioissa on kuitenkin nyt syytä olla tarkkana ja toimittaa siihen liittyviä asioita tunnollisesti ja omaan vastuusi luottaen. Kuun puoliväli antaa tilaa yllättäville mutta hauskoille tapahtumille. Kuulet tai saat viestin jostain ideasta tai mahdollisuudesta lähteä kokeilemaan jotain uutta ja kannattaakin olla rohkea ja utelias tarjotuille tilaisuuksille. Kuun viimeinen viikonloppu on kiireinen ja liikut ja verkostoidut aktiivisesti . Keskustelut ja vuorovaikutus suhteesi laajentavat nyt näkemystäsi, joten jaa asioitasi muiden kanssa. Ota selvää, ideoi ja ole utelias. Kuun viimeinen viikko lupaa rentoa sävyä ja voit tehdä jotain luovaa ja inspiroivaa.

Kauris, Tammikuu 2014

(22.12. - 19.1.)

Ensimmäisten päivien muutospaineet kauriille tammikuussa tuovat monenmoista mietittävää. Jokin tilanne tai asia edellyttää niveltämistä ja kykyä katsoa asioihin pintaa syvemmälle. Jokin asia ei nyt suju suunitelmallisesti, mutta kannattaa välttää liian hätiköityjä ratkaisuja. Jotain liioiteltua on herkästi esillä ja virhearvioinnit ovat mahdollisia. Kuun toisella viikolla jokin keskustelu tai neuvottelu tuottaa jo parempia tuloksia ja loppuviikosta saat jo realistisemmat näkymät asioihisi. Tässä kuussa aloittamasi projektit tai ryhtymiset vievät aikaasi aina kesään asti ennen selkiytymistä, joten varaudu asioiden hitaaseen edistymiseen ennenkuin sovit mitään olennaista.  Kuun neljäs viikko painottaa raha-asioden nousua työn alle. Ole tarkka ja vastuullinen ja selvitä realistiset mahdollisuutesi. Tässä kuussa ihmissuhteissasi ja romantiikassa on positiivinen taustaväre. Jaa asioitasi muiden kanssa ja tee yhteistyötä. Pystyt nyt omalla viehätysvoimallasi saamaan tukea taaksesi ja koet että läheisesi tukevat sinua.

Vesimies, Tammikuu 2014

(20.1. - 19.2.)

Vesimiehille tammikuu osoittautuu suhteellisen energiseksi ja aikaansaavaksi vuodenajaksi. Realismia on kyllä rutkasti kuvassa mukana ja iloittelu ja sosiaalisuus jäävät ennemminkin taka-alalle. Voit kokea tunnesuhteissasi hieman viileyttä ja viihdyt omissa oloissasi parhaiten.  Puolessa kuussa saamasi idea tai kuulemasi asia herättää mielenkiintoasi ja saa sinut toimeliaaksi. Jokin uusi mahdollisuus näyttää hyvältä ja uusia uria luovalta. Ota uteliaana selvää ja selkeytä tarkemmin kuvaa tilanteesta ennenkuin teet päätöksiä. Voit alkaa kenties opetella jotain uutta asiaa ja kehittää taitojasi pidemmälle. Jokin sitoutuminen johonkin prosessiin tai rupeamaan voi kuun lopulla alkaa ja vaatii vastuullista sitoutumista. Se mihin nyt menet mukaan, vaatii aikaasi aina seuraavaan syksyyn asti. Kannattaakin ottaa kärsivällinen ja pitkäjänteinen ote nyt kaikkeen mihin ryhdyt, niin saat parhaan lopputuloksen vaivannäöstäsi.

 

 

Kalat, Tammikuu 2014

(20.2. - 20.3.)

Kalojen uuden vuoden alku on sosiaalinen ja viihdyttäväkin. Yhteydenpito läheisiisi on moninaista ja liikut vilkkaasti paikasta toiseen aina loppiaiseen asti. Voit myös verkostoitua uusiin suuntiin ja keskustelut sekä vuorovaikutus tilanteet ovat kiinostavia. Tästä eteenpäin olet keskittyneenpi hoitamaan asioitasi enemmän erillään muista ja toimitkin parhaiten yksin ja vastuutasi kantaen. Jokin asia tai työ vaatii hiomista ja parantelua ja aikasi kuluu painottaen velvollisuuksiasi. Jokin talouteesi liittyvä asia vaatii nyt pitkäjänteisyyttä ja suunitelmallisuutta. Nyt ei ole syytä hätäillä ratkaisujen teossa, vaan aikaa kuluu ennenkuin tilanteet saadaan selkiytettyä loppuun asti. Jokin menneisyyteen liittyvä asia voi putkahtaa pintaan yllättäen ja muuttaa suunitelmiasi ja vaatia uudenlaista asennetta ja ajattelutapaa tilanteessasi. Koeta olla mahdollisimman selkeä ja tarkista asioiden faktat ja taustat ennenkuin teet mitään hätiköityä.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.