Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Tammikuu 2015

(21.3. - 19.4.)

Tammikuu alkaa hektisesti ja suunitelmissasi on luvassa käänteitä jo alku päivinä. Toimit kyllä ripeasti tarvittaessa ja löydät nopeasti ratkaisuja ja uusia toimintamalleja. Kolmannella viikolla ihmissuhteissasi on raikkautta ja hauskuutta luvassa ja voit nyt tutustua uusiin ihmisiin. Neljännen viikon sävyt ovat myös suosiollisia suhdetoimintojen kannalta, joten kannattaa hakeutua muiden seuraan, sillä hyvät tunnelmat ovat päälimmäisenä. Samaan aikaan voit myös tehdä jonkin järkevän päätöksen joka rakentaa asioitasi eteenpäin. Realismin tajusi on kohdillaan ja riskitekijät ovat vähissä. Tosin jokin menneisyyteesi liittyvä keskeneräinen asia vaatii myös huomiotasi ja järkeistämistä. On aika selkiyttää jokin asia, joka on jo pitkään roikkunut ilmassa. Ota tehokas ote ja asiaan vaadittavat faktat selville niin saat pikkuhiljaa tilannetta päivitettyä. Vaikka esteitä tuntuu olevan tielläsi riittämiin, niin ilman omaa panostasi ei nyt taphdu edistystä. Pikkuhiljaa, yhteistyötä tehden voit alkaa selkiyttää mahdottomiakin asioita.

Harka, Tammikuu 2015

(20.4. - 20.5.)

Vältä uutena vuotena tekemästä mitään riskialtista, sillä sinulla on nyt taipumusta olla liian hyväuskoinen ja voit liioitella mahdollisuuksiasi. Toisen viikon alku edellyttää järkeistämisiä ja joudut kiireellä toimimaan tilanteissa. Toimit parhaisten yksin ja omaan tahtiisi, etkä onnistu yhtä hyvin yhteisten asioiden hoitamisten kanssa. Toisaalta saat nyt myös herkästi syyttelyjä siitä että et ota toisen tarpeita huomioon. Kolmannella viikolla on hyvä suhtautua vakavasti neuvotteluihin ja keskusteluihin. Mieti tarkoin etukäteen sanomisiasi ja ota syvääluotaava asenne. Hankinnoissa ei kannata olla liian hyväuskoinen, onko kaikki aivan tarpeellista ja järkevää mitä mielestäsi tarvitset. Neljäs viikko suosii luovuutta ja aika antaakin nyt tilaa toimia helpommalla aikataululla. Voit ideoida jotain uutta ja kannattaakin kuunnella herkällä korvalla sisäisiä ääniäsi. Kuun viimeinen viikonloppu aloittaa ihmissuhteissasi tyydyttävämmän jakson ja sopusointua on helpompi rakentaa.

Kaksoset, Tammikuu 2015

(21.5. - 20.6.)

Uusivuosi on riehakas ja olet innolla mukana tilanteissa. Hauskuutta on luvassa, joten ole liikkeellä aktiivisesti. Kaksosten on hyvä kuitenkin loppukuun ajan olla tarkkoja siitä mihin ryhtyy ja minkälaisia suunnitelmia on liikkeellä. Liian sinisilmäiset haaveet on nyt hyvä unohtaa ja katsoa realiteettien perään ennemminkin. Jos olet aiemmin rakentanut jotain elämässäsi illuusioiden varaan, niin tässä kuussa voivat silmäsi aueta huomaamaan asioiden todellisen laidan. Varsinkin kuun puolivälissä kannattaa tiedostaa tarkasti olosuhteet ja ryhtymiset, sekä kuun viimeisinä päivinä ihmissuhteissa tapahtuvat liikkeet ja ilmapiirit. Jos jotain epämääräistä ja itseäsi vaivaavaa on liikkeellä niin on hyvä alkaa selvittää asioita saman tien, eikä olla liian hyvässä uskossa. Kuun neljäs viikko on toki suosiollinen yhteistyötä edellyttävissä tilanteissa ja yleensä sosiaalisuudessa. Voit saada apuja ja koet että sinua kuunnellaan. Vastuullinen asenne ei nyt ihmissuhteissakaan ole pahitteeksi ja voitkin kokea että tärkeät päätökset jäävät kuitenkin omille harteillesi.

Rapu, Tammikuu 2015

(21.3. - 19.4.)

Tammikuun ensimmäiset päivät ovat vielä työläitä ja tilanteet edellyttävät muutosten sietämisiä ja vastaan hangoittelevia tilanteita. Eritoten ongelmat ilmenevät ihmissuhteissasi ja joudut puolustusasemiin. Älä mene mukaan peleihin vaan ilmaise oma kantasi suoraan ja avoimesti. Joku voi nyt ympärilläsi käyttäytyä omavaltaisesti ja on hyvä oppia sanomaan mikä käy sinulle ja mikä taas ei käy. Puolenkuun jälkeinen aika tuo enemmän rauhoittumista elämääsi ja voit rakentaa olosuhteita tasaisemmin. Joku tosin voi tarvita apuasi ja myötätuntosi omissa ongelmissaan ja pystytkin nyt toimimaan hyvin yhteisen edun nimiin. Tämä kuukausi voi nostaa pintaan myyös jonkun tahon myötä yhteiset raha-asiat ja uudelleenmuokkausta voi olla näköpiirissä. Jokin yhteinen hanke on nyt edukas kannaltasi ja edistää omaakin tilannettasi kohti tulevaisuutta. Tosin jonkin asian vireillepanon jälkeen voi kulua aikaa aina maaliskuun puolelle asti, ennenkuin tilanteet selkiytyvät ja asettautuvat uomiinsa.

Leijona, Tammikuu 2015

(23.7. - 22.8.)

Leijonille on varsin vauhdikas ja tapahtumarikas tammikuu tiedossa. Olet paljon erinäisten tahojen ja ihmisten kanssa kontakteissa ja romantiikassakin on eritoten positiivinen lataus. Jos olet sinkku niin nyt on hyvä olla ulospäin suuntautunut, sillä jotain uutta voi nyt alkaa suhderintamallasi. Raikkaita uusia tuulahduksia on kuvassa mukana ja koet saavasi piristystä elämääsi. Varsinkin kuun puoliväli on aktiivista aikaa ja sopimukset ja neuvottelut onnistuvat kohdallasi hyvin. Verkostoituminen ja uusien yhteyksien luominen on kannattavaa ja asioitasi edistäviä. Tosin jonkin hankkeen myötä vasta maaliskuu voi antaa tietä eteenpäin, joten odotukseen on hyvä varautua. Lopputulos on kuitenkin odottamisen arvoista, joten älä lyö hanskojasi heti tiskiin. Kuun neljäs viikko eritoten on onnekas suhderintamalla ja huomaat helpostikin saavasi positiivista vastakaikua vastakkaiselta sukupuolelta. Älä siis heitä hyviä tilaisuuksia hukkaan, vaan ole myös itse aloitteikas ja aktiivinen.

Neitsyt, Tammikuu 2015

(23.8. - 22.9.)

Neitsyiden eloon tammikuu tuo uusia velvoitteita ja tehtäviä. Jokin tilanne, lähinnä ihmissuhteissa, voi olla pysäyttävä ja pistää sinut miettimään asioitasi uusiksi. Jos elämässäsi on viime vuosina ollut hieman mitääntekemättömämpi kausi, niin tämä kuukausi aloittaa kohdallasi jakson, joka vaatii nyt omia toimiasi ja vastuunottoa tilanteista. Jokin uusi hanke voi olla aluillaan mutta on hyvä varautua pidempiaikaiseen suunitteluun, ennenkuin asiat lähtevät edistymään. Riskinä on toisaalta lähteä mukaan johonkin epärealistiseen projektiin, joka ei nyt ole suotavaa. Tarkista huolella asioiden todenperäisyys, realistisuus ja ihmisten luotettavuus ennenkuin suostut mihinkään ratkaisevaan päätökseen. Älä ole sinisilmäinen ja liian luottavainen, vaan koeta pitää jalat tiukasti maan pinnalla. Varsinkin kuun puoliväli on tässä kohtaa merkille pantavaa aikaa. On aika kantaa vastuuta tekemisistään ja organisoida ennemminkin käytännön asioita ja järjestää elämääsi tehokkaammaksi. Jos olet aiempina vuosina rakentanut jotain illuusioiden varaan, niin nyt on aika olla realistinen.

Vaaka, Tammikuu 2015

(23.9. - 23.10.)

Vaakojen kuvioissa on tammikuussa raskaan alkutalven jälkeen enemmän onnistumisia ja tilanteiden helpottumisia, varsinkin kuun ensimmäisten päivien jälkeen. Kuun alussa on vielä varovaisuutta ja kankeutta ja pyhänä on riskinä sattua jotain, joka muuttaa epämiellyttävästi asioitasi. Liialliset ja suunittelemattomat vaatimukset kiristävät herkästi sinua tiukoille, mutta nyt on syytä pitää puolensa ja olla suostumatta aivan kaikkeen. Joulusta on jollekkin saattanut jäädä jotain hampaankoloon ja saat vielä selvitellä jälkipyykkejä. Katso tarkkaan että asiat sujuvat oikeudenmukaisesti ja jätä omaan arvoonsa ilkeämieliset kuviot. Kolmannen viikon yllättävät mutta hauskat käänteet pistävät sinuun taas eloa ja innostusta. Voit saada jonkin piristävän viestin miellyttävältä henkilöltä ja keskustelu saa sinut positiiviselle mielelle. Voit alkaa kehittää ja rakentaa jotain mielenkiintoasi herättävää ja luvassa on hauskuutta ja hyvää yhteishenkeä.

Skorpioni, Tammikuu 2015

(24.10. - 22.11.)

Tammikuun kaksi ensimmäistä viikkoa edellyttävät toimintojen suunnittelua ja kiireen tuntua on ilmassa. Pääsääntöisesti skorpionit kuitenkin kokevat velvoitteet nyt helpompina ja asioiden järjestelyt tuottavat nyt tulosta. Voit vihdoinkin hengähtää raskaiden vuosien jälkeen ja koet oman jaksavuudenkin nyt parempana kuin aikoihin. Raha-asioihisi on syntymässä uudenlaista järjestystä ja talouteen liittyvät asiat vaativat selkiyttämistä. Nyt on hyvä suhtautua järkevästi ja vastuuntuntoisesti näihin asioihin, jotta saisit uudet systeemit toimimaan. Jokin sopimuksellinen asia tai neuvotteluihin liittyvä aihe vaatii vielä lisäselvityksiä ja on hyvä varautua odotukseen aina maaliskuulle asti, ennenkuin saat läpiajettua sovittavat asiat. Puolenkuun aika on leppoistelua ja voit päästä toteuttamaan luovia puolia itsestäsi. Kannattaakin antaa aikaa omille luoville impuksseille, sillä velvoitteinen sävy on nyt hieman sivumpana aina loppukuulle asti.

Jousimies, Tammikuu 2015

(23.11. - 21.12.)

Vaikkakin tammikuun alku on jousimiehille hyvinkin toiminnallinen ja vauhdikas niin jokin elämäsi keskeinen tekijä tuntuu jämähtävän paikolleen ja jumittavan sinua. Tämä kuukausi aloittaa jousimiehille uuden jakson, jolloin on pysähdyttävä miettimään pidemmän päälle tulevaisuutta. Onkin aika alkaa miettiä mitkä asiat elämässäsi ovat tarkeitä ja mitkä taas turhuuksia. Päivitettävien ja keskeneräisten asioiden esiinmarssi voi tuntua painavalta mutta nyt on aika ottaa vastuullinen asenne ja alkaa organisoimaan elämääsi tehokkaammaksi. Jos olet aiempina vuosina rakentanut asioita illuusioiden varaan, niin nyt on aika tarkistaa suuntaa ja ottaa elämän perusfaktat huomioon. Varsinkin kuun puoliväli voi tuoda asioita pintaan, joita on alettava pistämään uuteen uskoon. Nyt ei ole oikea hetki myöskään ryhtyä mihinkään uuteen projektiin ja tai suuriin hankkeisiin, sillä riskinä on liiallinen hyväuskoisuus ja sinisilmäisyys. Koeta hoitaa juoksevat asiat tehokkaasti ja jämäkästi, jotta asioita ei lykkääntyisi tuleviksi riesoiksi.

Kauris, Tammikuu 2015

(22.12. - 19.1.)

Kauriille tammikuun alku on merkittävä jonkin uuden hankkeen tai projektin alkamisen myötä. Tilanteet voivat saada ennalta arvaamattomia käänteitä ja asioita on työstettävä uuteen malliin. Ratkaisut ja päätökset ovat painavia ja vaikuttavat pitkälle tulevaisuuteen. Otat kuitenkin mallikkaasti asioita haltuusi ja voimistutat asemiasi. On uskallettava ottaa hyppy kohti tuntematonta, vaikka lopputuloksesta ei takeita olisikaan. Rohkeutta vaaditaan ja ymmärrystä valintojesi seurauksista. Ihmissuhteissasi on alkupäivinä tukevuutta ja yhteistyö on edistävää. Keskustelut ja neuvottelut ovat kannaltasi positiivisia, joten pidä yhteyksiä yllä ja jaa asioitasi muiden kanssa. Loppukuukausi onkin jo tasaisempaa ja etenet suunitellusti. Puolenkuun vaiheilla jokin itseilmaisuusi liittyvä luova prosessi on ajankohtainen. Tilanne voi olla senkaltainen että edistät omalla panoksellasi kaikkien hyvinvointia ja puolustat heikoimmassa asemassa olevien asemaa.

Vesimies, Tammikuu 2015

(20.1. - 19.2.)

Vesimiesten tammikuu on helpotusta elämän olosuhteisiin tuova ja saat uusia mahdollisuuksia toteuttaa asioitasi. Jotain uutta voi alkaa elämässäsi ja vapautta lisätä hyvinvointiasi on kuvioissa mukana. Olet itse aloitteikas ja energinen ja jokin uusi asia voi innostaa ja tuoda positiivisuutta elämääsi. Kuun kolmannen viikon yhteydenpidot ja neuvottelut voivat syntyä hyvinkin spontaanisti ja yllättäen. Voit nyt laajentaa yhteyksiäsi uusiin suuntiin ja oma uteliaisuutesi ja kekseliäisyytesi vievät sinua eteenpäin. Jonkin asian edistymistä voit kuitenkin joutua odottamaan ennen selkiytymistä vielä tulevaisuuteen. Neljännellä viikolla myös ihmissuhteissasi on runsautta ja voit olla luottavaisin mielin yhteistyötä vaativien asioiden suhteen. Tällöin on kuitenkin raha-asioissa hyvä olla tarkkana ja hoitaa talousasiat järkevästi. Tosin jokin käytännön toimia vaativa tilanne edistää hankkeitasi ja vastuuta ottamalla ja maltilla selkiytät tilannetta eteenpäin.

Kalat, Tammikuu 2015

(20.2. - 20.3.)

Tammikuun alku on suosiollinen yhteistyötä vaativissa asioissa, joten ole sosiaalinen ja jaa asioitasi muiden kanssa. Kuun kolmas viikko aloittaa jakson, jolloin jokin käytännön asia alkaa vaatia voimavarojasi. Nyt on syytä ottaa erittäin realistinen ote asioihin ja varautua tilanteisiin siten, että mikään ei edisty ilman omaa satsausta ja panostasi. Jos olet aiemmin ollut turhan hyväuskoinen jonkin asian suhteen, niin nyt voivat silmäsi aueta huomaamaan asioiden taustat ja todellisen tilan. Jos aloitat jotain selvitystyötä niin on hyvä varautua siihen että ensimmäisellä yrittämällä et vielä saa paljonkaan aikaiseksi. Kärsivällisyyttä ja malttia vaaditaan ajan kanssa jotta saisit korjattua tilannettasi eteenpäin. Sitkeydellä ja peräänantamattomuudella voit kuitenkin pikkuhiljaa saada jotain aikaiseksi. Jokin menneisyydessä tapahtunut virhe vaatii nyt korjauksia ja paneutumista. Koeta hoitaa yksi asia kerrallaan ja varaa aikaa tarpeeksi lepoon, jotta stressi ei ottaisi sinusta ylivaltaa.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.