Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Tammikuu 2016

(21.3. - 19.4.)

Tammikuun ensimmäinen viikko voi tuoda oinaille tilanteen eteen, joka vaatii lisäselvittelyä ja jatkotoimenpiteitä. Ota asiat työn alle ja rajaa ja arvota tehokkaasti. Ole valmis suunnan muutoksiin tavalla, joka voi edellyttää äkkinäisiä ja suunittelemattomiakin muutoksia. Tähän liittyen tilanteet elävät aina kuun loppuun asti jotta jokin sopimukseen liittyvä asia saa lisäselvitystä. Pidä puoliasi, äläkä luota siihen että asiat korjaantuisivat itsestään. Joku tai jokin taho voi nyt yrittää kävellä ylitsesi hyvinkin omavaltaisesti ja oikeudenmukaisuutta ei tunnu tilanteessa olevan. Älä suostu valtapeleihin, vaan edellytä suoruutta, avoimuutta ja läpinäkyvyyttä kaikessa. Keskustele ja jaa asioitasi jonkun tilannettasi ymmärtävän läheisen kanssa niin voitte yhdessä keksiä ja ideoida edistävästi. Kuun puolessa välissä eteesi voi tulla tieto, joka on ylimitoitettu tai liioiteltu, joten ota selkoa ja tutki taustoja lisää. Kuun lopulla saamasi yhteydenotto tai tieto voi olla ratkaiseva, joskaan ei kovin tyydyttävä omalta kannaltasi.

Harka, Tammikuu 2016

(20.4. - 20.5.)

Tammikuun ensimmäisen viikon tapahtumat tuovat ylimääräistä tekemistä ja kiirettä toimiisi. Jokin viesti tai yhteydenotto kehoittaa kiirehtimään ja aikataulusi joutuu tiukille. Joudut tekemään selvitystyötä ja tarkkuutta vaaditaan tehtävissä. Varaudu siihen että aikaa kuluu aina seuraavan kuun puolelle, jotta saat valmista jälkeä aikaiseksi. Vastuuta on hyvä nyt ottaa itselle ja koettaa olla tehokas ja realisti. Selviät tehtävistäsi kuitenkin maalaisjärkeä käyttämällä sekä hieman pinnaa venyttämällä, joten katastrofaaliselta tilanteesi ei vaikuta. Jo kuun toisella viikolla huomaat että saat selkiytettyä asioita ja pystyt pitämään suhteellisen hyvin aikataulutuksesta kiinni. Kolmannen viikon alussa kannattaa varautua siihen että kaikki yhdessä sovitut asiat ja aikataulut eivät suju sopimusten mukaisesti, vaan joudut uhraamaan omasta ajastasi yhteisten saavutusten eteen. Loppuviikko voi olla yhteisten asioiden hoitamisen tiimoilta hiljaisempaa ja muhitat asioita mielessäsi. Koeta kuitenkin olla suora ja puhua asioista niiden oikeilla nimillä, sillä avoimuudella pääset kuitenkin loppujen lopuksi pidemmälle kuin yksin miettien.

Kaksoset, Tammikuu 2016

(21.5. - 20.6.)

Kaksosten ihmissuhteet nousevat työn alle ja tilanteet ovat herkästi vaativia ja ratkaisevia. Jos jokin suhde on perustunut epämääräisyyteen tai salailuun, niin nyt on aika suoristaa asiat ja normalisoida tilanne. Joku voi nyt osoittautua epäluotettavaksi ja turhaa kaunistelua ei ole syytä pitää yllä. Olet myös itse normaalia kriittisempi ja huomaat kumppanistasi heikkoja kohtia. Toisaalta voit myös itse saada helposti kritiikkiä osaksesi. Onkin hyvä nostaa asioita esille ja katsoa tilannetta tarkemmin. Voit huomata olevasi tilanteessa, jossa jokin ratkaisu on tehtävä käytännönläheisesti ja realistisesti. Turhaan aikaasi vievät suhteet voivat päättyä ja saada lopullisen käänteen. Varsinkin kuun ensimmäinen viikko on näissä asioissa kriitillinen. Kuun toinen viikko on piristävämpi suhdetoiminnan kannalta mutta turhia ylilyöntejä on kuitenkin hyvä välttää. Tutkiskele itseksesi todellisia arvojasi ja karsi kaikki turha pois. Jokin henkilö voi nyt näyttää todellisen luonteesi ja jättää sinut vastuunkantajaksi tilanteeseen.

Rapu, Tammikuu 2016

(21.3. - 19.4.)

Rapujen aikaa tammikuussa vie sopimuksiin, neuvotteluihin tai kaupankäyntiin liittyvät asiat. Nyt on hyvä hetki selkiyttää olosuhteita ja raamittaa asioita ottamalla selvää ja puhumalla suoraan omasta näkökannastasi lähtien. Ole tietoinen että ryhtymykset ja aloitteet edellyttävät syvällistä asennetta ja ymmärrystä siitä että sopimukset vaikuttavat pitkälle tulevaisuuteesi. Varaudu myös siihen että asioiden valmistelu vie oman aikansa aina helmikuun puolelle asti, joten ei ole syytä hätiköidä. Olet energinen ja saat vaivatta velvoitteesi suoritettua väsymättä liikoja. Ihmissuhteissasi on aktiivisuutta ja tapahtumaa mutta pääasiassa sosiaaliseti ennemminkuin romanttisesti. Kuun viimeinen viikko on merkittävä neuvottelujen ja keskustelujen myötä ja ihmissuhteissasi on empatiaa ja ymmärrystä. Katso kuitenkin tarkkaan että asiat mihin menet mukaan, ovat kaikkien kannalta tasa-arvoisia ja oikeudenmukaisia. Älä uhraa itsestäsi liikaa toisten eteen vaan pidä tarkkaan mielessä omat tarpeesi ja oikeutesi.

Leijona, Tammikuu 2016

(23.7. - 22.8.)

Leijonille vuosi alkaa uusien haasteiden merkeissä ja jo alkukuu näyttää mitkä asiat vaativat nyt erityishuomiotasi. Ensimmäisellä viikolla kuulemasi asia saa sinuun vauhtia ja tilanne vaatii toimiasi. Mutta kannattaa antaa ajan kulua aina helmikuun puolelle, jotta huomaat saavasi selkeyttä ja jälkeä aikaiseksi. Kuun alussa ihmissuhteesi ovat velvoitepitoisia ja joitain rajoituksia on otettava huomioon. Kuun puoliväli tuottaakin sitten enemmän iloa yhteisestä tekemisestä. Jotain piristävää ja hauskaa on luvassa joten ole avoin ja utelias toisen ehdotuksille. Kiireinen ote ei tunnu hellittävän koko kuukautena vaan aina tuntuu löutyvä jotain, joka vaatii ryhtymistäsi ja asioiden tarkkaa hoitamista. Olet kuitenkin realistinen ja löydä asiat, jotka ovat toimiesi arvoisia ja mitkä taas eivät. Vielä kuun viimeinenkin viikko tuntuu vaativalta mutta huomaat jo saaneesi paljoin aikaiseksi käytännönläheisesti ja rakentavasti.

Neitsyt, Tammikuu 2016

(23.8. - 22.9.)

Vuoden ensimmäinen viikko on hektinen neitsyille, tuoden eteesi muuttuvat ja vaativat tilanteet ihmissuhteissasi. Jokin rajoite tai viivytys on otettava huomioon ja tilanteet vaativat vastuuta ja järkeistämistä. Jonkun läheisen elämäntilanteen muutos voi vaatia osaltasi ymmärrystä ja kykyä uhrata omaa aikaasi. Suurimpana riskinä voi olla luottamuspula jonkun suhteen ja vastuu tilanteen edistämisestä kasautuu omille harteillesi. Katso että uhraudut oikeiden asioiden eteen ja mieti kuka on sen arvoinen. Jokin tilanne voi avata silmäsi huomaamaan tilanteen todellisen laidan ja vatii sinulta uudelleen asennoitumista. Tonen viikko on jo rauhoittavampi ja huomaat ottavasi edistysaskelita elämässäsi. Keskustelut ja neuvottelut ovat tietäsi avaavia mutta varaudu siihen että neuvoteltavaa vielä riittää seuraavalle kuulle asti. Onneksesi olet erittäin energinen ja löydät positiivisia ratkaisumalleja tilanteissa, jotka lopulta vievät sinua eteenpäin. Kuun loppu tuo jotain tärkeää eteesi ja vaatii jämäkkää toimintaa ja ryhtymistä. Ole tällöin rohkea ryhtymisissäsi.

Vaaka, Tammikuu 2016

(23.9. - 23.10.)

Uuden vuoden vilinän ja vaiherikkaan juhlinnan jälkeen vaakaihmisten vuoden alkua määrittää jokin jo viime vuoden lopulle esiin noussut vaikeaselkoinen asia. On hyvä varautua siihen että tilanteen selkiyttäminen vaatii itselle asioista selvää ottamista ja jopa asiantuntijan apua. Jokin sopimuksiin tai neuvotteluihin liittyvä asia venyy aina kuun lopulle ja turhautumisen kokemuksia voi herkästi nousta pintaan. Älä suostu ylikäveltäväksi vaan puolusta kaikessa oikeudenmukaisuutta jokaiseen osapuoleen nähden tasapuolisesti. Jos jokin asia ei tunnu menevän läpi ensiyrittämällä, niin nyt ei ole hyvä lannistua, vaan on pidettävä puoliasi sitkeästi. Kuun puolessa välissä on hyvä uskoutua ja jakaa asiaa jonkun ystävän kanssa, jolta voit saada helpottavia näkemyksiä ja vinkkejä hyvinkin yllättävällä ja edistävällä katsontakannalta. Kuun lopulla saat jo päätökseen asioita ja vaikka lopputulos ei valttämättä ole kaikkein suotuisin, niin voit kuitenkin rauhoittua ja antaa pölyn laskeutua.

Skorpioni, Tammikuu 2016

(24.10. - 22.11.)

Skorpioneilla on varsin hereinen ja aloitteikas tammikuu ja oman aktiivisuutesi vuoksi voit nyt saada paljon aikaiseksi. Tosin kuun ensimmäisellä viikolla saamasi yhteydenotto tai käymäsi keskustelu voi myös saada aikaan ryhtymisiä ja omatoimisuutta tarvitaan saadaksesi juoksevia asioitasi järjestykseen. Jonkin asian kärsivällisyyttä vaativa selvitys vaatii hermojasi ja onkin hyvä varautua siihen että aikaa kuluu viikkoja ennen lopullisen ratkaisun syntymistä. Oma ryhtymisesi kuitenkin tuottaa tulosta ja voit selkiyttää asioitasi tehokkaalla yrittämisellä. Talous- ja raha-asiat edellyttävät myös maalaisjärkeä ja tarkkaavaisuutta normaalia enemmän ja joitain väärinkäsityksiä ja oikaisuja pitää tehdä. Voit huomata jo kuun ensimmäisellä viikolla että jokin väärinkäsitys on tapahtunut ja omaa aktiivisuuttasi vaaditaan tilanteen korjaamiseksi. Kuun toinen viikko on suosiollinen asioiden korjaamiseksi ja voit jo edistää olosuhteita onnekkaasti eduksesi.

Jousimies, Tammikuu 2016

(23.11. - 21.12.)

Ihmissuhteet ja niihin liittyvät asiat ovat jousimiehillä varsinkin tammikuun alussa muuttuvaisia ja huomiota vaativia. Jotain uutta vastuuta tällä alueella voi nyt tulla harteillesi ja tilanteet vaativat sopeutumista ja vaivannäköäsi. Joku lähimmäisesi voi olla apua tarvitseva tai jonkun tilanne voi muuttua niin että asiat koskettavat itseäsikin. Rakkaussuhteissa voit olla tilanteessa jossa joudut miettimään suhteen jatkomahdollisuuksia järkiperäisesti. Jos jokin suhde on alunperin perustunut epärealistisiin odotuksiin, niin nyt voi olla aika tehdä päätöksiä, ratkaisuja ja suunnanmuutoksia. Jokin pettymys tai kolhu voi olla peruuttamaton ja saada asenteesi muuttumaan. Voit myös kokea väsymystä ja energiasi ovat säästöliekillä niin, että joudut arvottamaan tehtäviäsi uudestaan. Koeta olla myös tarkkana raha-asioiden hoitamisissa, sillä jos jokin on jäänyt aiemmin retuperälle, niin nyt on aika alkaa korjaamaan tilannettasi. Vaivannäköä ja lisäselvityksiä voi olla tarpeen, jotta saisit tarkasti kaikki hoidettua.

Kauris, Tammikuu 2016

(22.12. - 19.1.)

Vuosi alkaa kauriiden elämässä muuttuvissa merkeissä ja olosuhteissa tapahtuviin muutoksiin on satsattava aikaa ja vaivannäköä. Jokin keskeinen asia elämässä edellyttää rohkeutta ja uskallusta, jotta voisit toteuttaa itseäsi ja kaikkia potentiaalejasi. Jotain yllätyksellistä ja suunnittelematonta voi tapahtua, joka pistää sinut vakavien asioiden äärelle. Jotain voi jäädä elämästäsi menneisyyteen ja uudet tuulet puhaltavat. Koeta olla rohkea tutkailemaan omia motiivejasi ja ole mahdollisimman rehellinen niin itsellesi kuin muillekin, jotta säästyisit myöhemmiltä korjausliikkeiltä. Nyt on hyvä katsoa pintaa syvemmälle asioita ja suhtautua tilanteeseen avoimin ja joustavin mielin. Jonkin asian selvittäminen vie aikaasi aina seuraavalle kuulle asti, ennenkuin saat mustaa valkoiselle aikaiseksi. Tutki, keskustele ja ota selvää taustatekijöistä ajan kanssa, jotta saisit kaikki vaikuttimet selville. Olet kyllä energinen ja saat täten paljon aikaiseksi suuremmitta väsymyksittä.

Vesimies, Tammikuu 2016

(20.1. - 19.2.)

Jokin uusi velvoite tai ryhtyminen alkaa vesimiesten elämässä vaikuttamaan jo heti tammikun alkupäivinä. Asia vaatii tutkimuksia, neuvotteluja ja sopimuksiin liittyvät teemat ovat etusijalla. On hyvä varautua siihen että aikaa vaaditaan selvittääksesi kaikki faktat ja taustat mitkä liittyvät uuteen projektiin. Tehtävä tuntuu jäävän vastuullesi mutta olet kyllä kekseliäs ja idearikas saadaksesi asiasta kaiken tarvittavan esille. Ihmissuhteissasi on hyvää tekevää yhteisyyttä ja kykyä puhaltaa yhteiseen hiileen. Jaa siis asoita muiden kanssa, sillä yhdessä saat nyt enemmän aikaiseksi kuin yksin tehden. Pystyt hyvin havannoimaan asioita ja faktoja jotka ovat ratkaisevassa asemassa ja tutkimalla taustoja saat edistettyä hankkeitasi. Huomaat että sinua kuullaan ja näkökantasi otetaan huomioon. Varsinkin ennen 10. päivää helmikuuta syntyneet vesimiehet saavat valmista jälkeä aikaiseksi. Sen jälkeen syntyneet joutuvat vielä odottamaan uuden tehtävän esiin nousua aina seuraavalle kuulle asti.

Kalat, Tammikuu 2016

(20.2. - 20.3.)

Ihmissuhteissa olevat olosuhteet voivat helposti pistää kalojen pään pyörälle jo tammikuun ensimmäisellä viikolla. Jokin outo tilanne tai sattumus voi olla hämmentävä ja luottamuksesi jotakuta kohtaan voi kärsiä. Katso myös että itse hoidat yhdessä sovitut asiat tunnollisesti, äläkä jätä mitään riskivaraa. Kovin luottavainen ei ole nyt hyvä olla, sillä jotain voi nousta esiin, joka pistää rajoja suhdetoimillesi. Ota vastuuta ja koeta olla mahdollisimman realistinen. Tilanne voi myös kääntyä sellaiseksi että joku tarvitsee apuasi ja ymmärrystäsi. Tääsäkin suhteessa on hyvä pitää jalat maanpinnalla ja olla uhraamatta itsestäsi liikaa toisen eteen, jotta et loppujenlopuksi tekeisi karhunpalvelusta hänelle. Kolmas viikko varoittaa myös yltiöpäisyydestä ja halusta mennä siitä yli mistä aita on matalin. Ole tarkkana tilanteissa ja myös talouteen liittyvissä asioissa. Jokin hanke tai osto voi näyttäytyä parempana kuin se loppupeleissä onkaan. Olet kuitenkin suhteellisen energinen ja saat velvoitteitasi hoidettua pitkäjänteisyydellä ja suunnittelulla.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.