Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Bea Blohm

Selvänäkijä

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Helena Tiira

Kaukohoidot, Reiki-energia ja korttien viestit

Kaisa Koskinen

Tunnetyöskentely, ennustaminen ja selvänäkö

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Anni Marketta

Kaukoparantaja ja ennustaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Niina Maarit

Intuitiivinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Agatha Seine

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Enkelivaloselvänäkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Suvi Lempinen

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Assi Lumenvirta

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Selvänäkijä ja parantaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Carita Eklund

Selvänäkijä, unien tulkitsija ja energiahoitaja

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Tammikuu 2017

(21.3. - 19.4.)

Tammikuun tilanteet oinaiden kohdalla vaativat jonkinasteista salapoliisityötä ja asioiden penkomisia juuria myöten, jotta saisit jonkun juoksevan asiain hoidon tehdyksi. Ajatuksesi voivat olla hieman hakusessa epämääräiseltä tuntuvan informaation myötä ja tarvetta selkiyttää olosuhteita faktojen perusteella on vaikeaa saavuttaa. Myös keskustelut ja kommunikointi voi tuottaa ongelmia yhteisen kielen puutteessa. Joku tai jokin asia voi olla vaikeaselkoinen ja vaatia aikaasi, jotta tietäisit oman asemasi tilanteessa. Pidä puoliasi ja älä suostu kaikkeen ensikuulemalta. Voit kokea olevasi jaksamaton ja haluton ryhtyä mihinkään ja vietät aikaasi mieluimmin hieman sivussa asioita pohtien. Kuun viimeiset päivät palauttavat toimintatarmosi ja tilanteeseen on syntymässä selkeämpi visio.

Harka, Tammikuu 2017

(20.4. - 20.5.)

Härkien tammikuu on rauhaisampi tahdiltaan kuin mitä loppuvuosi oli. Voit kokea että pääset toimimaan kevyemmällä tahdilla ja velvoitteet ovat hieman sivummalla. Kuukausi antaakin paljon aikaa oman luovuutesi ilmituloon ja voit kehitellä rauhassa uusia virityksiä. Onkin hyvä aika antaa tilaa herkemmille sävyille elämässään ja kuunnella hienovireisesti mitä uusia ideaaleja omasta sisuksistasi ilmaantuu. Varsinkin kuun alkupuoli suosii tämänsuuntaisia energioita. Jonkin juoksevan asian selkiytyminen antaa odotuttaa aina kuun neljännelle viikolle asti. Saat kohtuullisen lopputuleman ja uhkakuvat väistyvät mielestäsi.

Kaksoset, Tammikuu 2017

(21.5. - 20.6.)

Kuun ensimmäiset kaksi viikkoa ovat koksosille joulukuussa riskialtista aikaa ja onkin hyvä olla nyt erittäin tietoinen riskeistä ja virhearviointien mahdollisuuksista. Kuun alku kehoittaa pidättäytymään kovin suurista ryhtymyksistä, jotta et joutuisi korjaamaan ylenmäärin jälkiäsi. Toinen viikko tuo epäluottamusta pintaan jonkun toisen taholta tai mahdollisesti joudut uhraamaan aikaasi toisen ongelmien eteen. Kolmas viikko on vaativa kiireineen ja tekemättömät työt vaativat aikaasi. Ota rauhallisesti ja hoida yksi asia kerrallaan pois työlistastasi. Viimeinen viikko tuo yksinäisyyden tunnetta, sillä koet että ihmissuhteesi vievät nyt liikaa aikaasi.

Rapu, Tammikuu 2017

(21.3. - 19.4.)

Uusi vuosi alkaa rapujen kohdalla juoksevien asioiden huolehtimisista ja jokin selkiytettävä tilanne vaatii aikaasi. Liikennöintivälineet tai tiedonkulku voivat olla kyseessä ja edellyttävät syvempää harkintaa. Myös jokin sopimusasia voi olla kyseessä ja vaatia aikaasi ja lisäselvittämisiä. Loppukuussa voit rauhoittua ongelman ratkettua. Olet melkein loppukuulle asti erittäin jaksava ja saat toimitettua velvollisuutesi ajoissa ja liikaa väsymättä. Myös ihmissuhteissasi on hyväksyvä henki ja nautit rauhoittuneesta tilasta ihmissuhteissasi.

Leijona, Tammikuu 2017

(23.7. - 22.8.)

Vuosi alkaa leijonien kohdalla suhteellisen tasoittavasti ja oman elämän hyväksyvässä tunnelmassa. Suuria muutokisa ei tarvinne pohtia ja asiasi tuntuvat olevan mallillaan. Kuun alku puolella esillä ovat yhteisiin varoihin liittyvät hankkeet, on se taho sitten virallinen tai henkilökohtaisempi. Jotain epärealistista on ilmassa ja onkin aika tarkistuttaa ja järkevöittää tilannetta. Olet kekseliäs ja pystyt kuitenkin harkitsevuuteen, joten asia ratkennee sopuisasti ja realistisesti. Ota myös yllättäviäkin ja uusia ratkaisumahdollisuuksia huomioon parhaan lopputuloksen takaamiseksi.

Neitsyt, Tammikuu 2017

(23.8. - 22.9.)

Neitsyillä ihmissuhteet ovat tammikuussa esillä vahvasti ja tapahtumat liittyvät jonkun läheisen ihmisen käytökseen ja hänen ongelmiin. Jo kuun alussa joku voi tarvita omaa aikaasi omien ongelmien selvittämisessä. Jotain epäluottamustakin voi olla ilmassa ja onkin hyvä nyt olla tietoinen omasta panostuksestaan toisen eteen, että et turhaan uhraisi aikaasi. Kiireen tuntu on päällimmäisenä ja aikataulusi kiristyy loppu kuuta kohti. Voit tulla kuun puolenvälin jälkeen tilanteeseen, jossa joudut toteamaan että suurinkin uhraus toisen eteen ei tunnu tuottavan nyt tulosta. Luovu epärealistisista odotuksista ja tee tarvittavat ratkaisut järkeistäen ja realistisesti.

Vaaka, Tammikuu 2017

(23.9. - 23.10.)

Tammikuussa vaakojen aikaa vievät juoksevien asioiden hoitamiset, jotka vaativat ylimääräistä miettimistä ja vaivaa. Niin sopimusasiat kuin liikennöintiin tai viestintään liittyvät teemat ovat tapetilla ja voit kokea olevasi jonkun asian kanssa ahtaassa raossa. Älä suostu kaikkeen ehdoitta, vaan pidä puoliasi. Joku voi myös olla kovakorvainen omille ehdotuksille ja joudut puolustamaan näkökantaasi tiukkaan sävyyn. Loppukuu selkiyttää tilanteesi ja asia poistuu näköpiiristäsi ja rauhoittaa mielesi. Sinulla on onneksesi onnea nyt mukana tilanteissa, joten pelivaraa ongelmien noustessa kyllä itseltäsi löytyy.

Skorpioni, Tammikuu 2017

(24.10. - 22.11.)

Tammikussa skorpioneilla on käsillä jokin ratkaisematon asia, jonka venyminen vetää hermojasi hieman kireämmälle. On hyvä varautua siihen että asian ratkeaminen vie aikaasi aina kuun loppupuolelle asti ennen selkiytymistään. Ota selvää faktoista ja käytä asiantuntijan apua ongelmatilanteissa. Olet kuitenkin tässä kuussa aikaansaava ja energinen ja jaksat viedä väsymättä asioitasi eteenpäin. On hyvä neuvotella asioista ja jakaa tilanteita läheistesi kanssa, sillä ihmissuhteissasi on nyt positiivinen vire ja koet että yhdessä toimiminen tuottaa hyvää tulosta. Loppukuu rauhoittaa mieltäsi ja asiat selkiintyvät kaikeksi onneksesi.

Jousimies, Tammikuu 2017

(23.11. - 21.12.)

Jousimiesten tammikuu vaatii itsekuria, kärsivällisyyttä ja vastuuta asioiden hoitamisissa. Jotain täytyy suunitella ja pohtia huolella ennenkuin voit ryhtyä toimeen. Asioiden parantelua ja ylimääräistä panostusta tarvitaan, jotta saisit jotain konkreettista aikaiseksi. Varaa aikaasi tarpeeksi lepoon, jotta stressitekijät eivät uuvuttaisi itseäsi liikaa. Toimit tässä kuussa parhaiten omiin voimiisi luottaen ja asioita itseksesi työstäen. Ihmissuhteissasi voit tulla jonkun suhteen tilanteeseen, joka ylittää kärsivällisyytesi ja sinun on puututtava realistisesti asiaan. Käytä malttia ja harkintaa ennenkuin reagoit.

Kauris, Tammikuu 2017

(22.12. - 19.1.)

Kauriit ovat jaksavia ja aikaansaavia tammikuussa ja velvoitteet hoituvat vaivatta. Sen sijaan jokin päätäsi vaivaava ongelma vie aikaasi aina kuun loppupuolelle asti ennen selkiytymistään. Kyseessä voi olla jokin sopimusasia, liikennöintiin, kauppaan tai viestintään liittyvä ongelma, joka teettää itsellesi ylimääräistä selvittämistä.  Ennen kuun puoltaväliä saat kuitenkin myös jonkin tärkeän ja merkittävän asian hoidettua mutta ole tarkkana että kaikki asian osapuolet tulevat oikeudenmukaisesti kuulluksi. Jotain valtataistelua voi liittyä tilanteisiin ja vain rohkeus, rehellisyys ja suoraselkäisyys ovat nyt hyveinäsi.

Vesimies, Tammikuu 2017

(20.1. - 19.2.)

Tammikuun alku tuo suunitelmiisi jonkin uuden kannattavan ja realistisen ratkaisun, joka lisää hyvinvointiasi. Talouteen liittyvät asiat ovat keskiössä ja ylimääräistä tarkkuutta ja selkiytymistä tarvitaan, jotta saisit tilannettasi tasapainoon. Aikaasi kuluu tammikuussa myös oman sisäisen elämäsi kuulostelua ja jokin menneisyyden asia pyörittää mielesi maisemaa. Koeta löytää omaa aikaa pohdintaan ja kuulostele myös mitä esim. unesi koettavat nyt sinulle viestittää alitajunnastasi esiin. Koeta jakaa aikaasi niin että sekä ulkoiset velvoitteet tulevat hoidettua mutta myös hengellisempi puolesi vaatii huomiota. Pientä rauhoittumista kuukausi vaatii sosiaalisista kuvioista muiden omien asioiden tieltä.

Kalat, Tammikuu 2017

(20.2. - 20.3.)

Kalojen on hyvä aivan tammikuun alusta lähtien olla tietoisia valinnoistaan niin ryhtymisissään kuin ihmissuhteissaankin. Jotain voi sattua joka pistää olosuhteitasi nyt uusiksi ja uudelleenarviointia tarvitaan. Riskinä on olla liian luottavainen niin omiin tekemisiin kuin muidenkin ja lopussa voit huomata jääväsi vastuunkantajaksi tilanteissa. Nyt ei ole sopiva aika ryhtyä mihinkään suurisuuntaiseen tai tehdä mittavia uusia aloitteita. On aika suunitella, varmistella ja laskeskella asioita sisäisesti. Jotain voi tässä kuussa karsiutua pois elämänkuvioistasi, jotta pystyisit keskittymään olennaisten asioiden hoitamisiin. Loppukuuta kohti paineet kiristyvät ja tarvitset paljon aikaa lepoon, jotta stressitekijät pysyisivät hallinnassasi.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.