Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Bea Blohm

Selvänäkijä

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Helena Tiira

Kaukohoidot, Reiki-energia ja korttien viestit

Kaisa Koskinen

Tunnetyöskentely, ennustaminen ja selvänäkö

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Anni Marketta

Kaukoparantaja ja ennustaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Niina Maarit

Intuitiivinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Agatha Seine

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Enkelivaloselvänäkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Suvi Lempinen

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Assi Lumenvirta

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Selvänäkijä ja parantaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Carita Eklund

Selvänäkijä, unien tulkitsija ja energiahoitaja

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Tammikuu 2018

(21.3. - 19.4.)

Vuoden 2018 tammikuu alkaa uusien ideoiden ja yllättävienkin uusien ratkaisujen myötä. Varsinkin kuun ensimmäinen viikonloppu lupaa miellyttäviä ja virkistäviä keskusteluja ja menoja. Kuun toinen viikko sensijaan on vaativa varsinkin yhteistyötä vaativissa tilanteissa. Joku voi käyttäytyä mielestäsi omavaltaisesti ja yrittää kävellä ylitsesi. Ole tietoinen pinnanalaisista virtauksista ja katso että kaikki toimivat oikeudenmukaisuuden periaatteilla. Kuun toinen viikonvaihde voi tuoda elämääsi uuden velvoitteen ja vastuuta on hyvä alkaa ottamaan. Oma panoksesi on harkintaa ja realismia vaativa ja varaudu siihen, että tilanteiden selkiytyminen vie aikaa. Nyt ei ole hyvä hetki ryhtyä neuvotteluihin tai tehdä mitään uutta sopimusta. Kuun loppupuolisko on rauhaisampaa ja saat taas normaalista elämän rytmistä kiinni.

Harka, Tammikuu 2018

(20.4. - 20.5.)

Tammikuun toisen viikon tapaamisiin ja ryhtymisiin on hyvä suhtautua etukäteen valmistaumalla ja asioista selvää ottamalla. Jokin uusi ryhtymys voi alkaa mutta katso ettet suhtaudu asioihin liian sinisilmäisesti. Joku voi nyt luvata sinulle enemmän kuin loppujen lopuksi pystyy pitämään lupauksistaan kiinni. Toinen viikonloppu lisää kiireen tuntua ja saat kyllä paljon aikaiseksi mutta vain kantamalla oman kortesi kekoon. Kolmas viikonvaihde antaa tilaa jo hempeämmille sävyille ja jokin luova toiminta tai ideointi onnistuu hyvin. Tästä eteenpäin ihmissuhteet ja yhteisten hankkeiden eteenpäin vieminen vaatii aikaasi ja kärsivällisyyttäsi. Toisten tarpeet tulevat nyt omiesi edelle. Myös jokin päätös tai ratkaisu on itsellesi sitova.

Kaksoset, Tammikuu 2018

(21.5. - 20.6.)

Tammikuu on kaksosille pääasiassa rauhoittavaa aikaa ja tilanteet eivät vaadi enää kohdallasi suurtakaan vaivannäköä. Kuun alkupäivät edellyttävät jouksevien asioiden hoitamisia ja jokin saa saakin nyt lopullisen päätöksensä. Voit kuitenkin olla helpottunenin mielin, sillä uusia ihmeteltäviä ongelmia ei enää ole näköpiirissäsi. On hyvä keskustella ja ottaa asioista selkoa, sillä voitkin saada nyt yllättävältä taholta itsellesi ovia avaavan vinkin. Jotain vapautumisen tunnelmia kuun alkuun kyllä mahtuu. Kuun puolenvälin jälkeinen aika tuo lisääntyvää sosiaalisuutta ja voitkin luottaa ja tukeutua toisiin ihmisiin. Kuun viimeiset päivät tuovat pientä kiireen tuntua päiviisi ja tekemisen tahtisi saa kiristyvää sävyä.

Rapu, Tammikuu 2018

(21.3. - 19.4.)

Tammikuu tuo ryhtyvyyttä, aloitteikkuutta ja energiaa tilanteissa. Kuun toisen viikon aloitukset ovat sitovia ja yhteistyötä edellyttäviä. Jotain paineikasta kuvassa on mukana mutta myös edistystä ja kantavuutta. Ole kuitenkin tarkka millä tasolla yhteistyötä teet ja parhaan lopputuloksen saat toimimalla mahdollisimman itsenäisesti. On kuitenkin hyvä miettiä asioita harkiten vielä kuun toisen viikonlopun yli ennen lopullisia päätöksiä. Myös kuun neljännen viikon keskustelut ja neuvottelut edellyttävät hyvää etukäteis harkintaa ja asioista selvää ottamista. Jonkun sanomiset ja asenne voi olla päällekäyvä ja voit kokea että et tule kuulluksi. Puolusta asiaasi, äläkä mene mukisematta ihan kaikkeen mukaan. Kuun viimeiset päivät rauhoittavat tunnelmaa.

Leijona, Tammikuu 2018

(23.7. - 22.8.)

Tammikuu tuo leijonille jonkin verran selvitettäviä tilanteita ja tehtäviä eteen. Kiireen tuntua on ilmassa ja voit kokea tarvetta hyvinkin rohkeasti ja kurittomasti tehdä jotain uutta. On hyvä kuitenkin olla olematta turhan luottavainen ja sinisilmäinen tilanteissa. Voit saada yllykkeitä hetken päähänpistosta tehdä jotain hankintoja, mitkä myöhemmin osoittautuvat turhakkeiksi. Ole myös huolellinen asioiden hoitamisissa ja vältä riskien ottoa. Varsinkin kuun toinen viikko varoittaa ed. mainituista teemoista. Sosiaalisuutesi lisääntyy kuun kolmannesta viikonlopusta eteenpäin ja seuraelämä saa lempeämpiä sävyjä. Kuun viimeinen viikonloppu rauhoittaa tahtiasi ja olet taas tästä eteenpäin riskittömimmillä alueilla.

Neitsyt, Tammikuu 2018

(23.8. - 22.9.)

Neitsyeille tammikuu tuo helpotusta tilanteisiin ja jokin odottamasi asia selkiytyy. Voit taas päästä tekemään oman näköisiä ratkaisuja ja valintoja. Olet erittäin energinen ja voit ryhtyä tekemään jotain uutta ja ratkaisevaa. Varsinkin kuun toinen ja neljäs viikko ovat suotuisia ja asioitasi vauhdittavia. Olosuhteissa on hyväksyvyyttä ja vihdoinkin voit jossain määrin alkaa nauttia oman vaivannäkösi hedelmistä. Realismia on tilanteissa, samoin kuin onnekkuutta ja vakuuttavuutta myöskin. Kuun viimeinen viikonloppu aloittaa hieman kiireisemmän jakson mutta suuria muutoksia kuvaan ei tule.

Vaaka, Tammikuu 2018

(23.9. - 23.10.)

Vaakojen tammikuu on vaativa ja jokin asia voi tuntua ylitsepääsemättömältä. Kuvassa voi olla mukana epäoikeudenmukaisuutta ja kaikkeen ei ole luottamista miten asiat sinulle esitetään. Voit joutua ristiriitaiseen tilanteeseen ja omaa tahtovoimaasi koetellaan. Jos huomaat tilanteissa epäoikeudenmukaisuutta niin nyt on oltava rohkea ja tuotava julki oma näkökantasi. Joskus kuitenkin paras vaihtoehto on vain luovuttaa ja siirtyä mahdottoman edessä takavasemmalle. Tässä kuussa ei ole syytä ryhtyä mihinkään uuteen hankkeeseen tai ryhtymykseen, sillä seurauksista ei ole tulevaisuudessa takuita. Aivan kuun viimeiset päivät jättävät nämä myllerrykset taaksesi.

Skorpioni, Tammikuu 2018

(24.10. - 22.11.)

Skorpioneilla on kova tahti tammikuussa ja energisyys ja ryhtyminen ovat etualalla. Olet aloitteikas ja olemalla itse aktiivinen voit saada jotain suurempaakin aikaiseksi. Toisaalta voit olla myös räikyvän itsekäs ja omaehtoinen ja näin ollen yliampumiset voivat ajaa ojasta allikkoon. On hyvä ennen uusia aloituksia myös harkita tilannetta ja ottaa asioista selvää ennen lopullisi päätöksiä. Jokin asia voi nyt houkutella sinua menemään siitä yli missä aita on matalin ja seuraukset voivat nostattaa vastarintaa. Älä siis ole yltiöpäinen varsinkaan kuun toisella viikolla, jolloin yliampumisen riski on suurinta. Kuun toisena viikonloppuna olet jo harkitsevampi ja realismia on enemmän kuvassa mukana.

Jousimies, Tammikuu 2018

(23.11. - 21.12.)

Jousimiehillä tammikuun ensimmäisten päivien viestit tai keskustelut ovat suosiollisia ja avaavat uusia näkymiä eteesi vihdoin. On itsekin tällöin hyvä olla asioista selkoaottava ja keskustella tilanteestasi ja ideoistasi muiden kanssa, niin voit keksiä uuden tavan tai idean ratkaista jokin tilanne. Sisäinen alitajuntasi on erittäin aktiivinen ja viihdyt hyvin omissa maailmoissasi. Jotain merkillepantavaa voikin pulpahdella esiin, jos vain kuuntelet itseäsi herkällä korvalla. Kuun kolmas viikonloppu aloittaa kuitenkin jo sosiaalisemman jakson ja seuranpito alkaa olla mielekästä. Kuun viimeisellä viikonlopulla hereistyt ja innokkuutesi ja aloitteikkuutesi vie sinua taas vauhdikkaammin eteenpäin.

Kauris, Tammikuu 2018

(22.12. - 19.1.)

Kauriit ovat tammikuussa erittäin energisiä ja tahtovoimaisia. Jotain ihmissuhteisiin liittyvää teemaa nousee myös voimakkaasti esiin ja muutoksia tällä saralla on myös odotettavissa. Koeta kuitenkin tilanteissa katsoa, että et ole liian päällepainava ja ehdoton omissa näkökannoissasi. Jotain voi nyt jäädä elämässäsi menneisyyteen ja paluuta entiseen ei enää ole. Kyseessä on kuitenkin loppujen lopuksi siitä että aikansa eläneet aiheet ja teemat poistuvat elämästäsi, jotta saisit luotua elävämmän kontaktin itseesi ja todellisuuteen. Kuun toinen viikko painottaa erityisesti näitä teemoja. Kuun toinen viikonvaihde on myös herkästi mullistuksellinen ja äkkinäisiä, yllättäviä tilanteita syntyy. Vasta loppukuun viimeiset päivät tuovat rauhoittumista asioihin ja olosuhteisiin.

Vesimies, Tammikuu 2018

(20.1. - 19.2.)

Vuosi alkaa vauhdikkaasti vesimiehillä ja uudet mielenkiinnon kohteet tuovat innostusta päiviisi. Kuun ensimmäisellä viikonlopulla on kuitenkin hyvä miettiä ratkaisujaan etukäteen ja on hyvä välttää hetken mielijohteesta syntyviä ratkaisuja. Voit nyt herkästi lähteä johonkin turhan uhkarohkeaan hankkeeseen mukaan, mitä voit joutua katumaan jälkikäteen. Jokin tai joku voi yllyttää itseäsi liian äkkinäisiin ratkaisuihin. Voit myös tässä kuussa olla liikkeellä turhan itsekkäästi ja näin ollen saada lähimmäisisltäsi kritiikkiä ja arvosteluja. Kuun kolmannesta viikosta eteenpäin ihmissuhteissasi alkaa suotuisampi jakso ja saat kyllä mahdolliset syntyneet ristiriidat selvitettyä.

Kalat, Tammikuu 2018

(20.2. - 20.3.)

Vuosi alkaa kalojen kohdalla suotuisissa asetelmissa ja koet taas pitkästä aikaa olevasi tukevammalla pohjalla. Kuun toinen viikko tuo hyviä mutta painokkaita ratkaisuja, jotka viitoittavat tietäsi selkeämmin eteenpäin. Jokin neuvonpito tai keskustelu on kannaltasi järkevä ja edukas. Voit myös saada pitkään jatkuneeseen epävarmaan tilanteeseen uutta selkeyttä ja varmuutta. Olet erittäin energinen ja aikaansaava ja velvoitteet hoidat vauhdilla ja tehokkaasti. Kuun kolmas viikonloppu ruokkii luovuuttasi ja voit ideoida joptain uutta ja inspiroivaa.  Parasta aikaa yhteistyössä ja yleensä ihmissuhteissa on kuun 18. päivään asti, sen jälkeen tyydyt mieluimmin omaan seuraasi omien ajatusten parissa.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.