Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Bea Blohm

Selvänäkijä

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Helena Tiira

Kaukohoidot, Reiki-energia ja korttien viestit

Kaisa Koskinen

Tunnetyöskentely, ennustaminen ja selvänäkö

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Anni Marketta

Kaukoparantaja ja ennustaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Niina Maarit

Intuitiivinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Agatha Seine

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Enkelivaloselvänäkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Suvi Lempinen

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Assi Lumenvirta

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Selvänäkijä ja parantaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Carita Eklund

Selvänäkijä, unien tulkitsija ja energiahoitaja

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Tammikuu 2020

(21.3. - 19.4.)

Tammikuun alussa kuulemiin uutisiin tai sanomisiin ei ole syytä suhtautua turhan luottavaisesti. Tilanteet voivat liittyä sopimusasioihin tai kaupankäyntiin. Kuun toinen viikonloppu on vaativaa ja stressitasoasi nostattavaa. On hyvä pitää huolta omasta jaksamisestaan ja olla vaatimatta nyt itseltään liikaa ryhtymisiä. Ennemminkin kannattaa karsia kaikki ylimääräinen nyt pois aikatauluista. Jokin velvoite tai elämänpiiriisi liittyvä asia voi nyt jäädä myös menneisyyteen ja näin ollen antaa sinulle tulevaisuutta kohden uutta tilaa. Pidä huoli siitä että sanot oman kantasi asioihin suoraan ja rehellisesti ja nosta asioita pöytään läpinäkyvästi ja avoimesti. Kuun neljäs viikonloppu on vilkas ja suosii matkantekoa ja vuorovaikutussuhteita.

Harka, Tammikuu 2020

(20.4. - 20.5.)

Härkien kohdalla tammikuun alku tuo hyviä uutisia ja antaa sinulle toivomasi tuloksen. Kiireet myös hellittävät ja olet loppukuun helpommilla vesillä ja pystyt järjestämään aikataulujasi oman mielesi mukaisesti. Kuun puoliväli tuo lisää sosiaalisuutta elämääsi ja ihmissuhteisiin ilmentyy hyviä mahdollisuuksia. Jokin uusi yhteistyöhanke on hyvällä kantimilla ja voit alkaa tehdä jotain uutta ja omaa mielenkiintoasi herättävää. Loppukuu varoittaa liian lentoonlähtevistä ideoista ja onkin syytä olla realistinen ja käyttää harkintaa, ennenkuin lähdet toteuttamaan omia impulssejasi. Nyt ei ole hyvä hetki aloittaa mitään kovin suurta uutta hanketta. Tekniikkaan ja liikenteeseen liittyvissä asioissa voi myös ilmetä ongelmia. Kuun neljäs viikko on suosiollinen romantiikassa ja sosiaalisissa suhteissa.

Kaksoset, Tammikuu 2020

(21.5. - 20.6.)

Kuun ensimmäisestä viikonlopusta eteenpäin kaksosilla vilkastuu suhdetoiminta mutta lähinnä jonkun toisen toimesta. Kuun alku on positiivinen sävyltään ja ihmissuhteissasi on hyvä henki. Neljäs viikonloppu varoittaa epärehellisyydestä tai epäluotettavuudesta ja tällöin ei ole syytä olla turhan sinisilmäinen. Riskinä on mennä mukaan sotkuisiin ihmissuhde kuvioihin ja hämmentäviin tilanteisiin. Ole itse ainakin luotettava ja tarkista varsinkin uusien tuttavien taustat ja motiivit. Älä ryhdy myöskään mihinkään suurten ratkaisujen tekoon, vaan aika suosii ennemminkin luovuutta ja ei-materiaalisia asioita. Pidä jalat maassa ja pää kylmänä.

Rapu, Tammikuu 2020

(21.3. - 19.4.)

Tammikuun alun hyvät uutiset ja neuvonpidot tuovat ravuille positiivista mieltä ja voit laajentaa omaa elinpiiriäsi ja verkostoasi positiivisella tavalla. Keskustele ja jaa asioitasi muiden kanssa, niin saat hyviä ideoita ja ratkaisuja omiinkin ongelmiin. Myös kaupankäyntiin ja sopimusasiat onnistuvat hyvin. Kuun toinen viikonloppu on sensijaan tummasävyisempi ja teemat tulevat eteesi ihmissuhteiden myötä. Kuulemasi asiat saavat mielesi vakavoitumaan ja jotain konkreetisia tekoja itsellesikin muotoutuu. Kolmannen viikon tunnelmat kevenevät ja tilanteet saavat positiivisempia sävyjä. Suhde-elämä tasaantuu ja voit taas rauhoittua tilanteiden myötä. 

Leijona, Tammikuu 2020

(23.7. - 22.8.)

Aika tammikuussa aina kuun puoleenväliin asti on leijonien kohdalla varsin sosiaalista ja ihmisläheistäkin aikaa. Suuria suunnanmuutoksia kuukausi tuskin tälle saralle tuo, vaan tilanteet ovat pysyvyyttä korostavia. Kuun ensimmäisestä viikosta eteenpäin oma energiatasosi on kohdillaan ja pystyt tekemään asioita rauhaisasti ja tuottavasti. Kuun kolmannella viikonlopulla kuulemasi asiat yllättävät sinut ja joudut ehkä muuttamaan omaa asennettasi avoimempaan suuntaan jotakin tilannetta kohtaan. Voit olla idearikas ja keskustelut ovat moninaisia mutta mielenkiintoasi herättäviä. Kuun loppu tuo yhteistä tekemistä muiden myötä ja koetkin saavasi nyt enemmän aikaiseksi yhdessä kuin yksin tehden.

Neitsyt, Tammikuu 2020

(23.8. - 22.9.)

Neitsyille tammikuun alku on suotuisaa aikaa ideoida ja tehdä jotain luovuuttasi kirvoittavaa. Voitkin löytää uusia tapoja ilmaista itseäsi ja jokin omien arvojesi mukainen idea voi saada tuulta alleen. Kuun ensimmäinen viikonloppu aloittaa kiireisemmän jakson ja velvoitteita ja tekemisä tuntuu olevan riittämiin. Kuun neljäs viikko varoittaa kuitenkin ryhtymästä mihinkään kovin riskialttiiseen hankkeeseen, joka vaikuttaisi elämäsi perustaan ratkaisevasti. Tällöin myös ihmissuhteissasi on epävarmuutta ja jokin suhde voi kariutua luottamuspulaan. Koeta itse olla realisti ja pidä kiinni tämän maailman realiteeteista. Toisaalta jonkun huolet ja murheet voivat kaatua niskaasi ja aikasi kuluu toisen ongelmien selvittämiseen.

Vaaka, Tammikuu 2020

(23.9. - 23.10.)

Tammikuun ensimmäinen kokonainen viikko edellyttää realismia ja järkeilynkykyä asioiden hoitamissa, jotta keskeneräiset asiat eivät muotoutuisi turhan painaviksi ja pakottaviksi. Nyt ei ole syytä olla turhan luottavainen, vaan tarkistuttaa kaikki huolella ja olla vastuullinen. Jokin tilanne tai asia ei tunnu nyt korjaantuvan sillä että antaisit ajan kulua, vaan on otettava rohkea asenne ja selvittää oma kantasi suoraan. Ole rehellinen ja vaadi oikeudenmukaisuutta myös tilanteilta ja muilta ihmisiltä. Jo kuun neljäs viikonloppu tarjoaa kevyempiä tunnelmia ja voit päästä tekemään jotain hauskaa ja mieltäsi piristävää. 

Skorpioni, Tammikuu 2020

(24.10. - 22.11.)

Kuun alku tarjoaa hyvää mieltä skorpioneille ja jokin kuulemasi asia on kannaltasi positiivinen. On hyvä aika ottaa asioita puheeksi ja jakaa ajatuksiaan muiden kanssa. Voit saada hyviä ideoita, joita voit lähteä pistämään käytäntöön. Kuun ensimmäinen kokonainen viikko korostaa sensijaan luovuutta ja inspiroitumista jostain estetiikasta, hengellisyydestä ja oman mielikuvituksesi tuotteista. Kuun neljäs viikko korostaa hieman ärhäkkäämpiä tunnelmia ja jonkun toisen käyttäytyminen voi käydä hermoille. Toisaalta voit kokea myös itse tarvetta irtautua kaikesta sitovasta ja arjen rutiineista. Kuun viimeinen viikonloppu korostaa kuitenkin sopuisuutta ja positiivisuutta ihmissuhteiden myötä.

Jousimies, Tammikuu 2020

(23.11. - 21.12.)

Jousimiehet saavat tammikuussa uutta puhtia alleen ja oma aktiivisuutesi tulee hyvään käyttöön. Olet energinen ja aloitteikas ja pystyt väsymättä suoriutumaan tehtävistäsi varsinkin alkukuun aikana. Kuun neljäs viikko varoittaa tosin ryhtymästä mihinkään kovin riskialttiiseen hankkeeseen, sillä riskinä nyt on oma sinisilmäisyytesi tai hyväuskoisuutesi. Jonkun luottamus voi myös horjua ja asiat voivat sotkeentua myös ihmissuhteissasi. Vältä suuria sopimuksellisia asioita ja tee itsenäisiä ja realistisia ratkaisuja. Ole tarkka siitä miten asiat sinulle esitetään. Aika suosii luovuutta ja eimateriaalisia aiheita kuten hengellisyyttä ja estetiikkaa. Kuuntele siis herkällä korvalla sisintäsi ja anna aikaa unelmointiin ja haaveiluun.

Kauris, Tammikuu 2020

(22.12. - 19.1.)

Ennen tammikuun viidettä päivää syntyneiden tammikuu osoittautuu varsin menestyksekkääksi ja jokin toivomasi asia voi nyt saada alkunsa konkreettisella tasolla. On siis syytä asettaa rima korkealle ja tavoitella uusia ryhtymyksiä ja alkuja. Tammikuun kahdennentoista päivän jälkeen syntyneet sensijaan ovat vaativimpien tilanteisen kourissa ja kyse on ennemminkin rajoituksista ja niukkuuden vaatimuksista. Nyt heidän ei ole syytä ryhtyä mihinkään uuteen hankkeesen, vaan ennemminkin on syytä karsia elämästään jotain epäoleellista jotta pystyisit keskittymään tärkeimpään. On hyvä ottaa suora ja rehti asenne tilanteisiin ja edellyttää myös muilta kaikessa oikeudenmukaisuutta. Kiikkerimmät tilanteet syntyvät ennen puoltakuuta.

Vesimies, Tammikuu 2020

(20.1. - 19.2.)

Tammikuun alkupäivinä vesimehille kiireet ja hoidettavat asiat saavan kepeämmän tahdin ja oletkin pirteämpi ja toimeliaampi loppukuun. Kuun puolenvälin jälkeen olisi hyvä olla menemättä mukaan kovin äkkivääriin ja ennakoimattomiin kuvioihin mukaan, sillä oma arviosi tilanteista ovat kovin muuttuvaisia ja poukkoilevia. Voit saada ideoita alkaa tekemään jotain hetken mielijohteesta ja uudet ryhtymykset eivät ole kovin kauaskantoisia. Toki elämän kevyempiä kokeiluja on riskittömämpää aloittaa, liittyen esim. harrastuksiin tai uuden mielenkiinnon kohteen löytymiseen. Kuun neljäs viikko painottaa myös talous- ja raha-asioissa järkevyyttä ja maltillisuutta ja ylimääräistä harkintaa on syytä harjoittaa.

Kalat, Tammikuu 2020

(20.2. - 20.3.)

Tammikuun alku on suosiollinen ihmissuhteiden myötä ja yhteinen tekeminen tuottaa iloa ja hauskuutta. Kuun ensimmäisestä viikonlopusta eteenpäin kiireet kasautuvat ja velvoitteiden määrä lisääntyy. Kuun neljäs viikko tuo ihmissuhteisiisi uutta sävytystä ja jokin sotku voi sekoittaa tällöin omiasikin suunitelmia. On hyvä katsoa tarkkaan kenen kanssa on tekemisissä ja välttää ainakin olla luottamasta liikaa tuntemattomiin ja etäisempiin tuttuihin. Voit olla myös ryhtymisissäsi turhan idealistinen, joten jätä ainakin suurempien ratkaisujen tekemiset tuonnemmaksi. Koeta itse olla luotettava sovittujen asioiden suhteen ja pidä muutenkin pää kylmänä. Jos sensijaan kyseessä on jokin luovuuteen liittyvä asia, niin voit nyt saada uusia visioita ja ideoita.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.