Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Bea Blohm

Selvänäkijä

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Helena Tiira

Kaukohoidot, Reiki-energia ja korttien viestit

Kaisa Koskinen

Tunnetyöskentely, ennustaminen ja selvänäkö

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Anni Marketta

Kaukoparantaja ja ennustaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Niina Maarit

Intuitiivinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Agatha Seine

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Enkelivaloselvänäkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Suvi Lempinen

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Assi Lumenvirta

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Selvänäkijä ja parantaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Carita Eklund

Selvänäkijä, unien tulkitsija ja energiahoitaja

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Tammikuu 2021

(21.3. - 19.4.)

Oinailla on tammikuussa edessään vielä muutoksia ja vaativuutta tilanteissa ja joudut puolustuskannalle. Jokin lopullinen ratkaisu on kuitenkin jo muotoutumassa ja onnekkuutta mutta myös harkittuja ja järkeviä valintoja on nähtävillä. Kuun ensimmäisen viikon keskustelut ja viestintä viittaavat vakavaan sävyyn mutta sysäävät sinua myös tekemään valintoja ja ratkaisuja. Toisella viikolla sopimus ja neuvotteluasiat onnistuvat ja saat asioihin uutta järjestystä. Kuun viimeinen viikko tuo ihmissuhteisiin jonkin valinnan paikan ja olet ratkaisusta lopultakin helpottunut. Kuun lopulla voit huokaista, sillä koet että olet saanut paljon aikaiseksi ja tilanteisiin syntyy tästä eteenpäin helpotuksen sävyjä.

Harka, Tammikuu 2021

(20.4. - 20.5.)

Härkien tammikuu on varsin muutospainotteinen ja uudenlaisia asetelmia olosuhteisiin on nyt syntymässä. Olet kuun toisesta viikonlopusta eteenpäin varsin aloitteikas ja saat asioihin vauhdittumisia omalla kekseliäisyydelläsi. Vältä kuitenkin ylilyötejä ja koeta pysähtyä harkitsemaan uusia innoituksen kohteitasi tarkemmin ennenkuin teet mitään lopullista ja ratkaisevaa. Kolmas viikko voi tuoda vapautumisen tunteen jostain tärkeästä asiasta. Samalla jokin uusi vastuualue voi kohdallasi alkaa ja on aika kääriä hihat ylös ja ryhtyä kärsivällisesti työhön käsiksi. Jotain voi karsiutua ja tarkentua vielä mutta olet onneksesi nyt energinen ja pystyt toimimaan tehokkaasti.

Kaksoset, Tammikuu 2021

(21.5. - 20.6.)

Kaksosille on tammikuussa suhteellisen hyvät näkymät ja voitkin tehdä tässä kuussa jotain uutta ja hyödykästä. Jokin tilaisuus on suituisa ja pystyt hieman järkeilemällä ja vastuuta ottamalla tekemään tuottavia päätelmiä ja ratkaisuja. Kuun toisella viikolla kuulemasi asiat tai keksimäsi ratkaisut tuovat lisää tasapainoa elin olosuhteisiisi ja voit saada paljon aikaiseksi käytännön tasolla. Viimeinen viikko voi myös taloudellisesti mahdollistaa jonkin hankkeen tai ryhtymisen, joten ota tilaisuuksista kiinni ja luota intuitioosi. Tilanteisiin voi liittyä jokin menneisyydestä kumpuava asia tai jotain, jota olet jo pitkään unelmoinut tai haaveillut.

Rapu, Tammikuu 2021

(21.3. - 19.4.)

Tammikuu tuo ravuille tilanteita ja muuttuvia asioita kohdille lähinnä ihmissuhteiden myötä. Ensimmäisen viikon viestit tai yhteydenotot voivat saada sinut vakavalle mielelle. Toinen viikko jatkaa samansuuntaista teemaa mutta kuvassa on mukana myös uusia kontakteja ja tunnelmaa keventäviä ihmissuhde tilanteita. Sinkkujen onkin hyvä olla uteliaita uusien ihmisten kohtaamisissa, sillä elämänpiiriin voi tulla jotain uutta ja mielenkiintoasi nostattavaa. Kolmas viikko lupaa toimeliaisuutta ja voit tehdä jotain uutta ja virkistävää. Voit keksiä uusia tapoja tehdä asioita ja pystyt toimimaan nopeasti tilanteissa. Viimeinen viikko vaatii jonkin toisen ihmisen kohtaamista psykologista silmää käyttäen.

Leijona, Tammikuu 2021

(23.7. - 22.8.)

Tammikuu voi osoittautua koettelevaksi ajanjaksoksi leijona merkkisille, sillä jokin yllättävä tai suunnittelematon käänne voi aiheuttaa asioiden uudelleen miettimisiä. Voit myös itse kokea suurta tarvetta irroittautua jostain vanhasta ja sitovasta ja tarpeesi saada elämään lisää vapautta voi nyt korostua. Muutokset voivat liittyä niin työnkuvaasi kuin myös ihmissuhteisiisi. Nyt on kuitenkin syytä olla hyppäämättä aivan harkitsematta uusiin olosuhteisiin ja olisi hyväksi miettiä mitkä ovat todelliset tarpeesi, jotta asiat eivät karkaisi aivan käsistäsi. Vältä kovin äkillisiä ratkaisuja ja pidä pää kylmänä. Kuun toinen ja viimeinen viikko painottavat näitä muutosvoimia.

Neitsyt, Tammikuu 2021

(23.8. - 22.9.)

Neitsyet saavat levottoman joulukuun jälkeen rauhoittua tasaisempaan etenemiseen ja asioihin on avautumassa enemmän selkeyttä ja normaaliutta. Kuun ensimmäinen viikonloppu aloittaa mm. ihmissuhteissasi positiivisemman jakson ja jokin tilanne ilostuttaa ja piristää mieltäsi. Ole utelias kohtaamaan myös uusia ihmisiä, sillä jokin uusi kehityskulku voi nyt alkaa hyvinkin yllättävällä tavalla. Kuun kolmas viikko suosii kokeilevuutta ja asioiden tekemistä uudella tavalla. Voit saada tilaisuuden tehdä jotain itsesi näköistä ja mieltäsi kohottavaa. Rohkeutta hypätä uuteen tilanteeseen tarvitaan.

Vaaka, Tammikuu 2021

(23.9. - 23.10.)

Tammikuussa vaakojen suurimmat paineet ja kiireet hellittävät ja aikaa alkaa löytyä enemmän oman elämän keskittymiseen. Stressitekijät helpottuvat ja koet olevasi jaksavampi ja ryhtyvämpi kuin aikoihin. Kuun toisella viikolla kuulemasi asiat on hyvä ottaa tosissaan, sillä jokin viesti tai yhteydenotto on kannaltasi suotuisa. Viimeinen viikko korostaa hyviä ja realistisia mahdollisuuksia tehdä jokin hyvä valinta tai ratkaisu. Vaativin tilanne tässä kuussa ilmenee ihmissuhteiden kautta ja jokin muutos ja lopullinen käänne voi kuun lopulla tulla eteesi. Voit kokea olevasi puun ja kuoren välissä ilman omaa tahtovoimaa. 

Skorpioni, Tammikuu 2021

(24.10. - 22.11.)

Skorpioneille tammikuu osoittautuu varsin ihmissuhdekeskeiseksi ja muuttuvia tekijöitä ja ilmituloja mahtuu kuvaan mukaan. Kuun toinen viikonloppu on suotuisa ja asiat etenevät lutvikkaasti. Seuraavalla viikolla voit joutua tekemään jotain rajojen vetoja, sillä toisen käytös voi nyt olla hyvinkin epäluotettavaa. Kuukauden sävy on kaikkinensa hyvinkin olosuhteita ihmissuhteiden myötä tilannettasi uudistava, sillä jotain uutta voi ilmaantua nyt elämääsi mutta samalla voit joutua poissulkemaan jotain jo aikansa elänyttä. Nyt ei ole hyvä tehdä mitään suurisuuntaista päätöstä hetken mielijohteesta vaan ennemminkin varsinkin ihmissuhteissa nukkua yön yli ennen lopullisia siirtoja.

Jousimies, Tammikuu 2021

(23.11. - 21.12.)

Jousimiesten vuosi alkaa varsin leppoisissa tunnelmissa. Kuun ensimmäinen viikko tarjoaa ihmissuhteiden myötä mielihyvää ja koet tulevasi huomioon otetuksi. Toisen viikon alun kuulemasi asiat vaativat hieman miettimistä ja järkevää asennetta mutta samalla viikolla huomaat että olet saanut ajetuksi tilannetta eteenpäin ja somis ja neuvotteluasiat sujuvat osaltasi onnistuneesti. Ota selvää itse asioista ja kysy neuvoja niin olet asioiden kanssa tuotapikaa selvillä vesillä. Viimeisellä viikolla jokin uusi hanke tai ryhtymys voi alkaa ja saat tilaisuuden tehdä jotain käytännön tasolla ja tuottavaa.

Kauris, Tammikuu 2021

(22.12. - 19.1.)

Kuun ensimmäinen viikko voi tuoda jonkin päätöksen tai ratkaisun ja kauan miettimällesi ja suunitelmissa olleelle asialle. Vararaudu kuitenkin siihen että jos haluat oman näköistäsi lopputulosta nyt aikaiseksi, sinun on todella panostettava kaikkesi asian eteen. Kuun toinen viikko painottaa hauskuuta ja uusia tuulia ihmissuhteiden myötä ja jokin tilanne muotoutuu yllättävällä tavalla mieleiseksesi. Kolmas viikko suo tilaisuuksia tehdä jotain oman mielesi mukaista ja näköistä. Viimeinen viikko edellyttää ihmissuhteissa rehtiyttä ja suoruutta. Älä pelaa nyt kenenkään kustannuksella.

Vesimies, Tammikuu 2021

(20.1. - 19.2.)

Tammikuussa vesimiehille voi alkaa jokin merkittävä uusi hanke tai aloitus jonkin itsellesi kokemasi tärkeän asian parissa. Varrsinkin ennen tammikuun 30. päivää syntyneet voivat saada mahdollisuuden alkaa tehdä jotain oman näköistä tekemistä varsin onnekkaasti. Uutta vastuuta asian etenemisestä on kuitenkin aihetta ottaa, jotta saisit jotain valmista jälkeä aikaiseksi. Käytännön asioita on mietittävä mutta toimimalla pää kylmänä ja jalat maan pinnalla saat asiasi nyt hoidettua. Kuvassa voi olla jotain hyvinkin yllätyksellistä mutta pääsääntönä on, että omat luovat lahjasi tulevat nyt hyvään käyttöön. Kuun toinen viikko painottaa sopimus- ja neuvotteluasioita.

Kalat, Tammikuu 2021

(20.2. - 20.3.)

Kalat saavat aloittaa uuden vuoden varsin leppoisissa tunnelmissa ja mitään kovin suuria vaateita kuukausi ei eteesi aseta. Kuun toinen viikko voi ihmissuhteiden myötä tuoda jotain piristystä elämääsi ja ihmissuhteissa on hyvä henki. Jokin yllättävä tarjous tai ehdotus on syytä ottaa uteliaana vastaan, sillä seuraava viikko kertoo uusista ryhtymyksistä ja uusista tuulista olosuhteisiisi. Olet energinen ja innokas tekemään ja koeilemaan jotain mielenkiintoasi herättävää. Viimeisellä viikolla ihmissuhteet ovat painavampia ja jokin tilanne vaatii psygologista silmää havaita pinnanalaisia tuntemuksia ja virtauksia.

Uusimmat artikkelit

Rakkauden enkelit
01.03.2021
Lue artikkeleita

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.