Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

2023 tammikuu

Oinas, Tammikuu 2023

(21.3. - 19.4.)

Uudenvuoden päivä on oinaille varsin tunteita nostattavaa aikaa ja jokin ihmissuhde voi tuntua painostavalta ja vaativalta. Koeta välttää riidanhaluisuutta mutta älä suostu myöskään ylikäveltäväksi. Seuranvalinta on nyt tärkeää, joten älä mene mukaan mihinkään epämääräisiin porukoihin. Vuoden alku voi myös viivästyttää jonkin sopimusasian hoitamista ja aikaa ja vaivannäköä tarvitaan. Älä tee mitään suurempia taloudellisia siirtoja, sillä joku voi nyt yrittää hyötyä kustannuksellasi. Onneksesi jupiterin kulku merkissäsi tuo tähän kuukauteen myös onnekkuutta ja onnistumisia, joten pystyt nyt kyllä selkiyttämään paljonkin asioita. Varsinkin kuun ensimmäinen viikko suosii ihmissuhteita ja kuun loppu tuo edistystä johonkin ajamaasi asiaan.

Harka, Tammikuu 2023

(20.4. - 20.5.)

Olet tammikuun alussa kekseliäs ja pystyt nyt löytämään idearikkaasti ratkaisuja ongelmiin. Voit myös laajentaa verkostoasi ja ole moniin tahoihin yhteyksissä. Kuun toinen viikko voi tuoda ihmissuhteissa yllätyksiä ja tällä elämänalueella on hyvä koettaa olla turhan hätäpäinen muutosten suhteen. Kolmas viikko painottaakin ihmissuhteissa mahdollista käännekohtaa ja vaikeudet vaativat aikuismaista otetta ja vastuullista asennetta. Jotain yllättävää voi tässä kuussa sattua, joka voi muuttaa suhteita suuntaan jos toiseenkin. Kuun loppu tuo johonkin asiaan ratkaisun. ole utelias jakamaan ideoitasi ja asioitasi nyt muiden kuullen. Jokin keskustelu tai yhteydenotto on kannaltasi mieluinen yllätys. Pystyt nyt myös hyvin kartuttamaan uusia tietoja ja taitoja, joten rohkea uteliaisuus on nyt paikallaan.

Kaksoset, Tammikuu 2023

(21.5. - 20.6.)

Tammikuun alku on kaksosille hieman puhditonta aikaa ja jokin ryhtymys tai aloitus voi siirtyä kuun kolmannelle viikolle. Siitä eteenpäin asiat alkavat edetä vauhdilla ja koet itsesi varsin aloitteikkaaksi ja energiseksi. Saat nopeasti jälkeä aikaiseksi toimistasi, eivätkä stressitekijät vie nyt voimiasi. Kuun neljäs viikko tuo varsinkin edistäviä tekijöitä ja saat onnekkaastikin viedyksi asioita läpi. Ihmissuhteissasi on sopuisa tilanne ja asiat etenevät varsinkin kuun ensimmäisellä viikolla suotuisasti. Loppukuun päivät tuovat hitusen verran enemmän vaateita vastuunottoon ja omatoimisuutta ihmissuhteissasi. Loppukuu on muuten energinen ja toimi täyspainoisesti tehtävissäsi. Hyvä vuoden aloitus, jolloin saat järkeistettyä elämänolosuhteitasi suotuisissa merkeissä.

Rapu, Tammikuu 2023

(21.3. - 19.4.)

Jokin neuvottelu- tai sopimusasia vaatii tammikuussa ravuilla uudelleen miettimistä ja järkeistämistä. Älä ole nyt täysin luottavainen siihen mitä sinulta odotetaan, sillä joku voi nyt olla liikkeellä omanvoiton pyynnin tarkoitusperänään liikkeellä. Aivan kuun alussa tilanteet liittyvät ihmissuhteisiin ja niissä tapahtuviin muutoksiin. Jotain peruuttamatonta voi sattua ja on aika jättää jokin aikakausi taakseen. Kuun toinen viikonloppu jo kuitenkin tuo kuvioihin mukaan uutta mielenkiinnon nousua ja jokin uusikin tuttavuus voi nyt alkaa. Kuun kolmas viikko on kriitillinen ja alkukuun päivien teemat toistuvat. Vältä väärässä seurassa liikkumista ja älä suostu ensinäkemältä kaikkeen mitä sinulta vaaditaan. Viimeisen viikonlopun keskustelut ovat yllätyksellisiä mutta tietä eteenpäin avaavia.

Leijona, Tammikuu 2023

(23.7. - 22.8.)

Tammikuu on leijonilla vaativaa aikaa lähinnä ihmissuhteiden myötä. Jos pitkään kestänyt ihmissuhde on kerännyt aikojen kuluessa liikaa selvittämättömiä asioita taakaksi, niin tilanteet edellyttävät nyt niiden avaamista. Jokin suhde voi nyt myös päättyä ja saada uuden muodon, jos olosuhteissa on kertynyt liikaa painolastia. Asiat tuodaan eteesi hyvinkin yllättävästi ja joudut nopeasti mukautumaan muuttuviin olosuhteisiin. Neljännen viikonlopun jälkeen tilanteet rauhoittuvat. Tällöin uusiakin tuulia voi jo puhaltaa suhdekenttääsi nähden ja kuvassa on onnekkuutta ja tilanteiden vauhdittumisia. Kuukausi vaihtuu jo varsin leppeissä tunnelmissa.

Neitsyt, Tammikuu 2023

(23.8. - 22.9.)

Tammikuun alku on neitsyillä varsin mukavaa aikaa varsinkin keskusteluihin ja neuvotteluihin liittyvien asioiden myötä. Jokin piristystä tuova kuulemasi asia on mieluinen ja onkin hyvä puhua omista asioistaan nyt ääneen. Voit saada uusia ideoita jonkin asian suhteen ja olet varsin kekseliäs. Voit myös laajentaa verkostosi uusiin suuntiin. Toisaalta jokin asia elämässäsi roikkuu taustalla vielä keskeneräisenä ja jotain pitää tarkentaa ja selkeyttää, ennekuin pystyt olemaan tyytyväisempi asian laitaan. Kuun viimeisten päivien viestit ja yhteydenpidot ovat taas positiivisella tavalla tapetilla ja mielesi kohentuu ja saata innostua jostain uudesta asiasta.

Vaaka, Tammikuu 2023

(23.9. - 23.10.)

Uusivuosi voi nyt vaakojen kohdalla nostattaa draamallisia tilanteita pintaan ja varsinkin ihmissuhteet vaativat erityishuomiotasi. Joku voi nyt yrittää esittää sinulle kohtuuttomia vaateita ja joudut puolustamaan itseäsi. Ole ainakin itse mahdollisimman suora ja rehellinen, mutta nyt on myös seuranvalinta tärkeää. Jo kuun ensimmäinen viikko on ihmissuhteiden myötä sopuisampi ja kannustavampi. Tässä kuussa jonkun juoksevan asian hoitaminen herkästi venyy ja aikaa kuluu ennen kuin sinulla tilanteen vaadittavat faktat edessäsi. Kuun kolmas viikko voi merkitä jonkin asian kärjistymistä ja jokin suurempi elämän muutos voi olla ajankohtainen. Viimeinen viikko on jo helpottavampi ja edistävämpi.

Skorpioni, Tammikuu 2023

(24.10. - 22.11.)

Kuun toinen viikonloppu tammikuussa ilahduttaa skorpioneja, sillä mielenkiintoiset keskustelut ja yhteydenpidot piristävät mielialaasi. Olet tekemisissä moneen suuntaan ja voit laajentaa kontaktipintojasi uusiin suuntiin. Kolmannen viikonlopun yllättävät käänteet ihmissuhteissasi pistävät eteesi uutta ajateltavaa ja jokin tilanne voi tuntua mahdottomalta hyväksyä. Voitkin seuraavalla viikolla pistää lopullisen pisteen jollekin suhteelle, joka on aikansa elänyt. Kuukausi loppuu kuitenkin huojentunein mielin ja koet piristyväsi uusiin suuntiin ja ideoihin. Ole utelias uusille asioille ja ihmisille.

Jousimies, Tammikuu 2023

(23.11. - 21.12.)

Jousimiehille tammikuussa on luvassa uutta puhtia ja aloitteikkuutta aina kuun toisesta viikosta eteenpäin. Jo jonkin aikaa sisälläsi muhinut suunitelma tai asia saa vihdoin vauhtia alleen ja päätät ryhtyä vihdoin tuumasta toimeen. asia voi liittyä jonkin oman unelmasi toteuttamiseen. Aika ei kuitenkaan ole vielä kypsä suurempien päätösten tai ratkaisujen tekemisiin, vaan anna ajan kulua vielä kevättä kohti ennen lopullisten päätösten tekemisiä. Kuun ensimmäinen viikko on parasta aikaa yhteistyölle ja ihmissuhteissa yleensä. Kuun viimeiset päivät tuovat onnistumisen kokemuksia myös, mutta omista toimistasi johtuen.

Kauris, Tammikuu 2023

(22.12. - 19.1.)

Tammikuu alkaa kauriille varsin tunnelmallisissa tilanteissa. Jokin ihmissuhde voi nyt saada syveneviä sävyjä ja suuret tunteet - niin pahassa kuin hyvässä - ovat pinnassa. Koeta ottaa kuitenkin toisenkin tilanne ja asema huomioon, jotta et olisi nyt turhan omaehtoinen pyrkimyksissäsi. Kuun toinen viikonloppu on kevyempi sävyltään ja hauskuutta ja innostusta uusissa tilanteissa on mukana. Jokin uusi idea tai ajatus on nyt harkitsemisen arvoinen. Ole rohkea kuitenkin kokeilemaan jotain uutta ja ennen kokematonta. Kolmannen viikon ratkaisut ja valinnat ovat kauaskantoisia ja voivat muuttaa elämäsi suuntaa. Viimeinen viikko tuo eteesi vihdoin odottamasi uutisen tai viestin.

Vesimies, Tammikuu 2023

(20.1. - 19.2.)

Tammikuun ensimmäinen viikko on vesimiehille ihmissuhteisiin positiivisuutta tuovaa aikaa ja lämpimiä tunteita on tarjolla. Kolmantena viikonloppuna on hyvä olla tekemättä mitään äkkiväärää päätelmää jonkun toisen suhteen. Muuttuvia tekijöitä on nyt kuvassa mukana ja jokin odottamaton käänne voi laittaa suunitelmasi uusiksi. Neljäs viikko on kriitillinen tunne-elämän kannalta ja jokin päätös tai lopullinen ratkaisu voi nyt syntyä suhteessa johonkin toiseen ihmiseen. Neljäs viikko lupaa suotuisaa kehitystä omissa ryhtymisissäsi ja onneakin on kuvassa mukana. Loppukuu on hyvää aikaa toteuttaa käytännön tehtäviä, sillä ylimääräistä energiaa on nyt tarjolla.

Kalat, Tammikuu 2023

(20.2. - 20.3.)

Kaloille tammikuun alku on hieman puhditonta aikaa ja jokin hanke tai ryhtymys saa viiveitä matkaansa. Toisesta viikosta eteenpäin tekemisen tahti kiihtyy ja kiireen tuntua on aina kuun loppuun asti. Stressin puolelle ei nyt tilanteissa kuitenkaan mennä ja saat nyt jälkeä aikaan tekemisistäsi. Kuun toinen viikonloppu tuo uusia virityksiä matkaan ja voit innostua kokeilemaan jotain uutta ryhtymistä. Ole utelias uudelle ja tee asioita uudella tavalla. Kuun viimeinen viikonloppu suosii ihmissuhteitasi ja seuraelämän tilaisuudet lisääntyvät. Pystyt nyt tuomaan itsestäsi parhaat puolesi esiin, joten palaute on myös sen mukaista.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.