Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Mikä on tämä mystinen tekstikenttä tässä? Tässä pitäisi olla ylimääräiset linkit...

Oinas, Toukokuu 2007

(21.3. - 19.4.)

Toukokuussa planeetta kuviot ovat suosiollisissa asemissa Oinaille. Erityisesti puolenkuun jälkeinen aika osoittautuu hyvinkin energiseksi ja vauhtisi jättääkin nyt hitaammat kanssaeläjäsi ihmettelemään aikaansaannoksiesi määrää. Oinailla onkin nyt mahdollisuus näyttää maailmalle mihin kaikkeen he pystyvät. Oinaille olisikin nyt helpompaa toimia itsenäisesti riippumatta muiden ihmisten toimista ja ihmissuhde kuvioissa saattaa tulla helposti kahnauksia hyvinkin itsenäisestä asenteestasi. Olet parhaimmillasi juuri niinkauan kun saat toteuttaa rauhassa itseäsi ja suunitelmiasi. Taisteluvalmiutesi on nyt huipussaan ja pidätkin erityisen hyvin puoliasi mutta kannattaa muistaa että ihmissuhteesi vaativat edelleen huomioita ja diplomatiaa toimiaksensa tyydyttävästi.

Harka, Toukokuu 2007

(20.4. - 20.5.)

Härkä on toukokuussa omimmillaan vaikkakin kovat kulmat taivaalla asettavat eteesi nyt tilanteita jossa Sinulta vaaditaan kärsivällisyyttä ja kykyä ottaa vastuuta. Lähelläsi on Sinua tarvitsevia ihmisiä jotka vievät huomiotasi. Nyt onkin aika sivuuttaa omat välittömät tarpeesi ja keskittyä ratkomaan muiden ongelmia. Varsinkin kuukauden toisella viikolla syntyneet Härät tulevat jonkin ratkaisun eteen joka vaikuttaa pidemmällekin tulevaisuuteen. Harkitse tarkoin tilannetta, pysy rauhallisena ja tee järkevältä pohjalta ratkaisusi. Koeta karsia päivistäsi pois turhia elementtejä, sillä energiatasosi on nyt hieman matalalla. Venuksen harmooninen kulma merkkiisi auttaa Sinua kuitenkin pitämään sopusointua yllä läheisiin ihmisiin.

Kaksoset, Toukokuu 2007

(21.5. - 20.6.)

Toukokuussa syntyneet Kaksoset heräävät talviunestaan ja saavat uutta vauhtia ja puhtia elämäänsä. Heille kuun loppupuoli on hyvää aikaa ryhtyä toimeen ja tavoitella rohkeasti päämääriään. Kesäkuun alkupuolella syntyneet Kaksoset ovatkin hieman vaihtelevimmissa kuvioissa ja vapunvieton ihmissuhde koukerot vaativatkin nyt hieman jälkiselvittelyjä. Yllättävät käänteet kanssaihmisten elämässä vaativatkin nyt jäitähattuun-asennetta, joten sotkeutuminen kovin kimuranntteihin suhdekuvioihin on nyt vaarana. Varo kaikkea yliampuvaa ja liioittelevia lupauksia vastapuolen edustajilta, sillä herkkäuskoisuus ei tuota nyt kovin pysyviä tuloksia.

Rapu, Toukokuu 2007

(21.3. - 19.4.)

Toukokuu on Ravuille romanttinen kuukausi. Pystyt nyt näyttämään muille parhaat puolesi ja vetoat helposti vastakkaiseen sukupuoleen. Tätä kuukautta Rapujen ei kannata käyttää yksin toimimiseen vaan ennemminkin kannattaa hakeutua yhteistyöhön muiden kanssa ja olla liikkeellä muutenkin ihmisten parissa. Varsinkin kuun loppupuoli saattaa tuoda elämääsi uuden tuttavuuden jos vain itse olet avoimesti suuntautunut uuden tyyppisiin rientoihin. Liiallista itsekkyyttä olisi hyvä kuitenkin välttää, sillä suvaitsevaisuus kaikkea erilaisuutta kohtaan tuottaa nyt parhaan tuloksen. Pysyttele erossa toukokuun 2. viikonlopun ristiriitaisista kuvioista niin pääset itse jatkossa helpommalla.

Leijona, Toukokuu 2007

(23.7. - 22.8.)

Vastuun raskas taakka tuntuu edelleen toukokuussa Leijona merkkisten hartioilla. Koeta ottaa ratkaisuissasi huomioon toisten ihmisten tarpeet, sillä nyt ei ole omanvoiton pyynnin aika. Suunittele asioita pitkällä tähtäyksellä ja suhtaudu asioihin järkevästi niin saat parhaan lopputuloksen aikaiseksi. Kuukauden puolivälistä alkava jakso kertoo energiatason noususta ja siitä eteenpäin Leijonien onkin helpompi tarttua asioihin ja vauhdittaa päämäärien saavuttamista. Pystyt tällöin tuomaan asiasi tehokkaasti esille ilman että muut kokisivat Sinua uhkana. Kaikki fyysisyyttä vaativat toimet sujuvat ja nautit asioiden konkreettisesta toteuttamisesta.

Neitsyt, Toukokuu 2007

(23.8. - 22.9.)

Neitsyeille Toukokuu näyttäytyy ailahtelevana ja mullistus jos toinenkin vaatii tilanteiden hallintaa ja kykyä sietää muuttuvia tilanteita. Koeta välttää kaikkea ylitseampuvaa sillä nyt on helppo mennä mukaan epärealistisiin suunitelmiin. Vastavoimat saattavat kärjistyä kuun toisella viikonlopulla, joten koeta pitää itsesi poissa kovin ristiriitaisista kuvioista ja valtataistelu tilanteista. Olosuhteet ovatkin nyt räjähdysherkkiä ja tahot joilla on vaikutusvaltaa elämässäsi näyttävät herkästi eriävän mielipiteensä. Nyt ei ole aika ottaa riskejä, vaan hyvä olisi toimia varmuutta korostavin asentein.

Vaaka, Toukokuu 2007

(23.9. - 23.10.)

Toukokuun kuviota Vaa'alle siivittävät suhteellisen tasapainoiset olosuhteet. Pystyt realistisesti kohtaamaan vastaantulevat tilanteet ja suurempia suunnan muutoksia on tuskin näkyvillä. Kuun puolivälistä tilanne ihmissuhteissa nousee tapetille ja yhteistyö vaatii tästä eteenpäin lisää panostusta. Varsinkin läheisissä parisuhde tilanteissa kumppanisi saattaa esittää oman kantansa päällepainavasti ja Sinun tehtäväksesi nousee diplomatian ylläpito. Toisen tarpeet tuntuvat eriävän helposti omista päämäristäsi, mutta kykysi toimia sillanrakentajana pääsee nyt oikeuksiinsa. Kommunikointi on Sinun vahvoja puoliasi, joten toisen ihmisen kanssa käytävät keskustelut tuottavat kuitenkin suotuista edistystä.

Skorpioni, Toukokuu 2007

(24.10. - 22.11.)

Skorpioneille kevät antaa vielä aikaa suunitella ja pohtia omia tulevaisuuden näkymiä. On aika ottaa rauhallisesti ja pysytellä ehkä hieman sivummalla ja hioa omia ratkaisuja. Parhaiten etenet ottamalla muut huomioon ja tarjoamalla apuasi silloin kuin läheisesi on pulassa. Ympärilläsi riittää kyllä nyt tapahtumia ja kanssaihmisten suoranaisia ongelmia joten käytä psykologista silmääsi auttaaksesi muita. Varsinkin kuun loppupuoli tarjoaa mukavia piristäviä sosiaalisia tilanteita jolloin romantiikkakin mahdollisesti ilmoittaa olemassa olostaan varsin yllättävältä taholta. 

Jousimies, Toukokuu 2007

(23.11. - 21.12.)

Toukokuun kaksi ensimmäistä viikkoa pitävät Jousimiestä kiireessä monien eri tahojen vaatiessa huomiota. Koeta keskittyä olennaiseen ja varsinkin kuun toinen viikonloppu vaatii sinulta järkevyyttä koettaessasi pitää tilannetta hallinnassa. Yritä välttää liikaa ehdottomuutta omissa kannanotoissasi mutta älä myöskään anna toisten kävellä ylitsesi. Mahdollisesti vappujuhlien sekavat käänteet vaativat jälkiselvittelyjä. Loppu kuukausi lisää energia tasoasi jolloin Sinun on helppo pistää suunitelmiin vauhtia ja nautit asioiden eteenpäin viemisestä. Kaiken kaikkiaan elämässäsi on aika jolloin suuret harppaukset eteenpäin ovat käsillä. Rohkeus ja yritteliäisyys tuottavat suotuisia tuloksia ja pystyt luomaan itsestäsi positiivisen vaikutelman ihmisille joita tapaat.

Kauris, Toukokuu 2007

(22.12. - 19.1.)

Toukokuu pitää Kauriit kiinni totutuissa kuvioissa ja vanhan järjestyksen ylläpito luontuukin Sinulle parhaiten. Sosiaalinen elämäsi on kuitenkin vilkastumassa ja kontaktit muihin ihmisiin piristävät muuten rauhallista elämääsi. Monet läheisesi tarvitsevatkin Sinun käytännöllisiä neuvoja omien sotkujensa selvittelyihin. Sinkkueläjien olisi syytä olla kuulolla toukokuun viimeisella kokonaisella viikolla, silloin on mahdollista törmätä yllättävissäkin olosuhteissa uuteen piristävään ihastukseen.

Vesimies, Toukokuu 2007

(20.1. - 19.2.)

Toukokuu merkitsee Vesimiehille realistista eteenpäin menoa. Sinulla on nyt onnekkuutta asioiden hoidossa samalla kuitenkin harkitsevuutta ja tarvetta varmistella taustoja. Kuukauden viimeiset kaksi viikkoa antavat elämääsi vauhtia ja nautitkin mielelläsi itsesi rasittamisesta. Saat helposti jälkeä aikaiseksi toimillasi ja vuorovaikutus suhteesi toimivat leppoisasti. Nyt onkin aika nauttia rauhallisemmista kuvioista ja valmistella tulevia muutoksia. Jokin Sinua vaivannut keskeneräinen hanke vaatii vielä selvittelyjä ja taustojen penkomista ennenkuin tiedät oikean suunnan.

Kalat, Toukokuu 2007

(20.2. - 20.3.)

Toukokuu vaatii Kaloilta syvää motivaatioiden tiedostamista sillä pinnanalaiset tarpeet vievät sinut nyt herkästi mennessään. Tarpeesi toimia ja tehdä ratkaisevia suunnan muutoksia on nyt huipussaan ja nautit kun voit jättää olemassaolosi merkkejä asioihin ja tilanteisiin. Käytä kohonnutta energiamäärääsi käytännön asioiden eteenpäin viemiseksi. Ihmissuhteissa voit näyttää tahtovoimasi hyvinkin päällekäyvästi ja kuukauden polttopiste tapahtumissa onkin kuun toisella viikonlopulla, jolloin ristiriidat nousevat pintaan. Jos olet vappuriennoissa päästänyt seikkailun halusi valloilleen niin nyt voi olla jälkiselvittelyjen paikka. Kuun loppu on kuitenkin romanttisessa mielessä positiivista aikaa jolloin on helppo koota kadonneita langan päitä yhteen.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.