Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Toukokuu 2008

(21.3. - 19.4.)

Oinaiden toukokuu helpottuu mitä pidemmälle kevät etenee. Varsinkin kymmenennen päivän jälkeen jaksamisesi lisääntyy ja asioiden toimittamiseen tulee vauhtia. Kuun toisena viikonloppuna olisi hyvä pysähtyä miettimään asioitasi niin loppupeleissä jokin ratkaiseva käänne vauhdittaa etenemistäsi. Ole tarkkana raha-asioittesi suhteen kuun 14. ja 15. päivän tienoilla. Jokin sekaannus voi nyt helposti olla käsillä tai jokin sotku selkiytyy. Älä allekirjoita myöskään mitään tarkeää ennenkuin olet lukenut joka sanan tarkkaan viimeistä pilkkua myöten. Kuun viimeinen viikko on leppoisa, korkeintaan joku läheisesi tarvitsee ymmärtävää kuulijaa omissa ongelmissaan.

Harka, Toukokuu 2008

(20.4. - 20.5.)

Härkäihmisille toukokuu on hieman levoton tuoden mukanaan hetkiä jolloin esirippu aukeaa ja tilanteen oikea laita näyttäytyy. Asiat jotka ovat perustuneet illuusiohin elämässäsi näyttäytyvät eteesi uudella tavalla. Ihmissuhde kentällä tilanteet vaihtelevat tiuhaan tahtiin tuoden mukanaan elämääsi sekä uusia tuulia, hauskuuttakin mutta myös ehkä epärealistisia tunnelmia. 12. ja 18. päivän tapahtumat voivat olla yllättäviä mutta mieluisia. Sen sijaan 14. ja 20. päivä voivat tuoda jotain pettymyksiä ja sekaannuksia muassaan, mutta asioiden näkeminen niiden oikeassa valossa auttaa sinua kuitenkin rakentamaan realistisemman kuvan tilanteestasi.

Kaksoset, Toukokuu 2008

(21.5. - 20.6.)

Kaksoset alkavat olla omassa elementissään toukokuussa. Varsinkin kymmenennen päivän jälkeen energiasi alkavat olla tasapainossa suhteessa tavoitteisiisi ja tekemisen jälki sen mukaista. Koko kuun olet vilkkaassa vuorovaikutussuhteessa kanssaihmisiisi ja yhteydenottoja ja liikkumista lähipiirissä on riittämiin. Kuukausi korostaa myös vastuullisia teemoja jos olet syntynyt heti 22. päivän tienoilla. Varsinkin 3., 24. ja 26. päivä saattavat tuoda ratkaisevia hetkiä eteesi jotka muuttavat tulevaisuutesi suuntaa. Nyt et voi ottaa asioita kevyesti vaan sinun vuorosi on ottaa asioihin vastuuntuntoinen asenne.

Rapu, Toukokuu 2008

(21.3. - 19.4.)

Toukokuu on ravuille suotuisaa aikaa mitä tulee yhteisöllisten asioiden puitteissa esiin. Varsinkin kuun puoliväli on vilkasta aikaa tapaamisten ja yhteyksien suhteen. Mukavia, yllättäviäkin sosiaalisia tilanteita ilmaantuu ja seuraelämä virkistää mieltäsi. Kuun toisena viikonloppuna on syytä paneutua asioihin vastuuntuntoisesti ja myös olla ottamatta turhia riskejä minkään asian suhteen. Yllättävät uutiset ja käänteet ihmissuhteissa ovat mahdollisia kuun kolmannella viikolla. Ole läheisesi olkapäänä hänen purkaessa sydänsurujaan tai epäonneaan.

Leijona, Toukokuu 2008

(23.7. - 22.8.)

Leijonien kevät vauhdittuu toukokuun toisesta viikonlopusta eteenpäin. Energia tasosi on nyt huipussaan ja saatkin aikaan jotain joka on jäänyt tekemättä aiemmin. Huolena on ainoastaan ehkä liiallinen itsekeskeisyys taholtasi joka vaatii hillintää. Älä unohda omien asioittesi pyörityksessä että muillakin on tilanteisiin sanottavansa. Puolen kuun jälkeen voit löytää itsesi jostain ihmissuhde sotkusta jollet pidä varaasi. Nyt ei ole syytä päästää itseään lentoon tilanteiden kanssa, vaan tarkistaa ennenkaikkea asioiden todellinen laita ennen toimintaa. Loppukuusta on mahdollista löytää sopua kanssaihmisten kesken jos jotain riitaisuutta on jäänyt päälle. Käytä tilanne hyväksesi puhumalla asiat halki, kommunikointi on nyt ehkä ainut tapa viedä tilannetta eteenpäin.

Neitsyt, Toukokuu 2008

(23.8. - 22.9.)

Toukokuu tuo neitsyiden elämään tilanteita jotka vaativat vakaavaa asennoitumista. Selkeitä päätöksiä tulevaisuuden suhteen joutuvat tekemään elokuussa syntyneet. Ajanjaksoja jolloin on pysähdyttävä miettimään asioita niiden oikeilla nimillä ovat kuukauden ensimmäinen viikonloppu ja neljäs. Asiat eivät tunnu etenevän halutulla tavalla vaan leikkauksia ja korjauksia on suoritettava. Ota vastuu tilanteista ja järkevä asennoituminen vie nyt eteenpäin. Syyskuun puolen välin jälkeen syntyneillä neitsyillä on luvassa mukavia yllätyksiä kuun kolmannella viikolla. Nauti tällöin seuraelämän riennoista kuten myös läheistesi tuesta. Romantiikkakaan ei ole tällöin kuvioista pois pyyhitty, ennemminkin saat nyt ehkä kuulla rakastetultasi kuinka tärkeäksi hän sinut kokee.

Vaaka, Toukokuu 2008

(23.9. - 23.10.)

Kuun ensimmäiset kymmenen päivää ovat vielä hektisiä vaaoille. Tilanteet kiristävät helposti hermojasi ja vaatimukset ympärilläsi vaihtelevia. Joko olet itse kärsimätön tai muut ovat nopeita käänteissään. Tämän jakson mentyä energiasi tasapainottuvat ja sinun on helpompi viedä asioitasi eteenpäin. Loppukuusta näyttää muutenkin helpommalta; yhteistyö toimii ja ristiriidat sovitellaan. Nyt on hyvä käyttää diplomaattisuuttasi ja kuroa yhteen kadonneet langanpäät. Vuorovaikus suhteet elpyvät ja parhaiten tuot itseäsi esille suusanallisesti. Voit ojentaa auttavan kätesi jonkun läheisesi ongelmien ratkaisemisessa.

Skorpioni, Toukokuu 2008

(24.10. - 22.11.)

Skorpionit joutunevat toukokuussa jokseenkin vaativiin tilanteisiin suhdetoimintojensa kautta. Varsinkin 14. ja 20. päivä saattavat tuoda ilmoille monimutkaisia tilanteita; joku muu saattaa käsittää väärin tarkoitusperäsi tai itse ilmaiset itseäsi vajavaisesti. Koeta tällöin olla tarkka vuorovaikutussuhteissasi jotta välttyisit turhilta sekaannuksilta. Kymmenennestä päivästä eteenpäin energia tasosi heilahtelee aiheuttaen toisinaan turhia agressionpurkauksia, toisinaan vauhdittaen toimiasi hyvinkin vilkkaasti. Varaudu 18. päivänä äkillisiin suunitelmien tai aikataulujen muutoksiin jonkun toisen taholta. Kuun viimeisellä viikolla joku tarvitsee tukeasi omien ongelmien selvittämiseen. Sinulla on tilaisuus lohduttaa toista hänen vaikeuksissaan.

Jousimies, Toukokuu 2008

(23.11. - 21.12.)

Suurimmalle osalle jousimiehiä toukokuu avautuu suht rauhallisissa merkeissä. Olet energinen ja aikaansaavuutesi on hyvä. Nyt on hyvä aika tarttua käsillä oleviin asioihin ja saatkin vaivatta myös jälkeä tekemisistäsi. Kommunikointisi ja vuorovaikutus suhteesi ovat myös tapetilla, mutta vaatien myös toisen näkökannan huomioimista tietoisesti. Vastakkain asettelut keskusteluissa ovat herkässä ja sinun olisikin huomioitava missä kohdin asiat riitelevät keskenään eivätkä ihmiset. Jos olet syntynyt marraskuun 23. päivän tienoilla tilanteet kärjistyvät ristiriitaisiksi helposti kuun 4., 23. ja 26. päivä. Pysähdy tällöin miettimään elämän perusasioita ja karsi turha hörhellys. Ole vastuuntuntoinen ja mieti ratkaisuja pitkällä tähtäimellä. Nyt on aika jättää jotain lapsellisuuksia pois elämästäsi tahi joku tai jokin näyttää sinulle rajasi mitä et voi ylittää.

Kauris, Toukokuu 2008

(22.12. - 19.1.)

Kaurismerkkisten toukokuun kuviot vaihtelevat riippuen oletko alku- vai loppupään merkki.Joulukuun 22. - 24. päivä syntyneet joutuvatten suurien ratkaisujen eteen jotka viitoittavat elämääsi pitkälle eteenpäin tulevaisuuteen. Toukokuun lopulla tilanne vaatii järkevää asennoitumista työasioittesi kohdalla. Jokin leikkaus tai uudelleenjärjestely voi vaatia aikaasi. Tammikuun toisella viikolla syntyneillä taasen ihmissuhteet ovat korostuneesti tapetilla. Nyt on syytä käyttää aikaasi seuraelämässä tai tukevoittaaksesi suhteita lähimmäisiisi. Tapaamiset onnistuvat ja yhteydenotot piristävät mieltäsi. Romantiikka kukoistaa kuun kolmantena viikonloppuna.

Vesimies, Toukokuu 2008

(20.1. - 19.2.)

Toukokuu on vesimiehelle vaiherikas korostaen tilanteita jotka vaativat tiedostavaa yritteliäisyyttä. Asiat ja ihmiset menevät helposti sotkuun ja varsinkin kuun kaksi ensimmäistä viikkoa on syytä perustaa tilanteet todenperäisyyden mukaan ja välttää turhaa luulottelua. Tarkista asioiden ja ihmisten totuudenperäisyys ennenkuin luot kuvaa tilanteista. Loppukuu vaatiikin toimia saattaaksesi asiat ajantasalle ennenkuin joku muu tekee sen puolestasi. Kommunikointi ja asioista suoraan puhuminen on nyt keino päästä eteenpäin. Ole rohkeasti yhteydessä kanssaihmisiin ja jakamalla huolesi saat asioihin perspektiiviä.

Kalat, Toukokuu 2008

(20.2. - 20.3.)

Kalojen toukokuu aina viimeiselle viikonlopulle asti on tukevoittava ihmissuhderintamalla. Sen sijaan viestimet ja liikennevälineet saattavat tuoda elämääsi takkuisuutta. Joudut ehkä ajankohtaistamaan laitteitasi päiväntasalle. Kuun loppu voi johdattaa tilanteeseen jossa sinulta vaaditaan ratkaisua suuntain tai toiseen. Ajattele tällöin järkevästi ja tee pitkäntähtäimen suunitelmia. Ota vastuu harteillesi sillä nyt ei tunnu avuja heltiävän kanssaihmisiltä. Tilanne voi tuntua ristiriitaiselta toisen tahon vievän sinua kohti vapautta ja uudistautumista, toisaalta taas velvoitteet ja vastuu repivät toiseen suuntaan.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.