Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Toukokuu 2009

(21.3. - 19.4.)

Oinaille toukokuu voi merkitä voimakasta uudistautumista ihmissuhteissa ja romantiikassa. Kaiken kaikkiaan tunnet olevasi elämäsi vedossa ja vauhtisi saa muut haukkoamaan henkeään. Osaat myös tuoda nyt itsestäsi parhaat puolet esille ja näin ollen palaute on sen mukaista. Ennen maaliskuun 25. pääivää syntyneet voivat kokea nyt voimakkaita latauksia kuun ensimmäisinä päivinä. Käytät luontaista rohkeuttasi edesauttaaksesi asioitasi eteenpäin, mutta valtataistelu teemat voivat olla kolikon kääntöpuolena. Kuun viimeinen viikko korostaa luovuutta ja uusien ideaalien löytymistä. Ole kuulolla mitä sisäiset visiosi nyt yrittävät sinulle tuoda esiin pinnan alta. Kuun kolmannella viikolla olisi hyvä olla tarkka raha-asioissa sillä hutilointi tai tuhlailu tulee nyt kalliiksi.

Harka, Toukokuu 2009

(20.4. - 20.5.)

Vappuviikonloppu voi nostattaa härälle esiin menneisyydestä selvittämättömiä ihmissuhteita. On ehkä aika kohdata kipeätkin tilanteet ja päästää niistä irti. Kuun ensimmäinen viikko on tuottelias ja hyvä keskittymiskyky käytännön asioissa tuottaa tulosta. Ole vastuullinen ja järkevä ja hoida asioitasi itsenäisesti. Kuun toinen viikko varoittaa liioittelun vaaroista niin rahallisesti kuin myös luullen että voi mennä siitä yli missä aita on matalin. Herkistä sen sijaan itsesi yhteishyvälliseen toimintaan niin huomaat miten voit olla muille avuksi. Kolmannen viikon vuorovaikutussuhteet voivat hämmentää mieltäsi mutta pidättäydy päätelmistä kunnes tiedä asioiden faktat. Jonkin asiapaperin kanssa on syytä olla nyt tarkkaakin tarkempi ja olisi hyväksi antaa itselle lisää miettimis aikaa.

Kaksoset, Toukokuu 2009

(21.5. - 20.6.)

Kaksosten kevät kuukausi on hereinen ja varsinkin sosiaalisesti vilkas. Koet ihmissuhteesi tukevina ja rakkauselämäsi positiivisena. Ole aktiivisesti mukana yhteisissä riennoissa ja apua tarvitessasi ole rohkeasti yhteydessä kanssaihmisiisi. Kuun viimeiset 10 päivää korostavat luovuuttasi ja uusien ideaalien löytymistä. Kykenet tällöin löytämään elämääsi pehmeiden arvojen kautta uutta sisältöä elämääsi. Pystyt myös tuomaan itsestäsi esille parhaita puoliasi joten ole rohkea tilanteissa. Kesäkuun 5. päivän tienoilla syntyneet kokevat helpotusta sillä pitkään jatkunut pysähtynyt tilanne jossain asiassa saa nyt vauhtia alleen ja suunitelmat alkavat olla toteutusta vaille. Olosi tuntuu helpottuneelta ja tehdyt työt keventävät elämääsi.

Rapu, Toukokuu 2009

(21.3. - 19.4.)

Kesäkuun Ravuille toukokuun ensimmäiset päivät voivat vaatia asennemuutosta ihmissuhde rintamalla. Saatat kokea jonkin ajanjakson olevan jäämässä menneisyyteen ja nostattavan haikeita tuntemuksia sisälläsi. On aika luopua aikansa eläneistä asioista ja raivata tilaa tulevaisuudelle. Toisella viikolla olet käytännöllinen ja mahdollisuus on saada paljon aikaiseksi käytännön tasolla. Kuun kolmannella viikolla luovien voimavarojen käyttöönotto tuottaa hedelmää ja uusia tuulahduksia on hyvä haistella. Ole rohkea ja avoin uusille virtauksille. Kuukauden kokonaissävy on vaatelias ja edellyttää tiukkaa energioiden hallintaa. On hyvä asennoitua työteliäästi tilanteisiin, kulmia ja särmiä hioten.

Leijona, Toukokuu 2009

(23.7. - 22.8.)

Leijonien toukokuu ilmenee hyvinkin sosiaalisesti energisissä merkeissä. Yhteistoiminnallisuus on tuottavaa ja koet helposti saavasi aikaan asioita mieluummin muiden tukemana kuin omiin nimiin toimiessasi. Energiatasosi on korkealla joten toiminnallisuutesi ei vie voimiasi. Puolenkuun tietämillä kuulemasi huhut vaatinevat tarkistuksia ennenkuin kykenet luomaan totuudellispohjaista kuvaa tilanteesta. Ole myös tarkka asiapapereiden kanssa sillä väärinkäsityksen vaara on nyt olemassa. Jos jokin tilanne tuntuu nyt liioittelulta niin luota vaistoosi äläkä anna luulottelun edustaa tosiasioita. Kuun loppupuoli on hyvää aikaa elämän herkempien sävyjen pintaan nostattamiselle. Käytä luovuuttasi, harrasta kulttuuria ja taidetta; nyt asioilta ei vaadita tehokkuutta vaan uusien ideaalien syntymistä. Yhteistoiminta yli rajojen on nyt mahdollista joten hakeudu aktiivisesti mukaan uusiin mahdollisiin tilaisuuksiin. Romanttinen alkukesän kuukausi on nyt laadultaan piristävä.

Neitsyt, Toukokuu 2009

(23.8. - 22.9.)

Kuun ensimmäinen viikko korostaa käytännöllisyyttä ja pitkäjänteisesti asioihin suhtautumalla kykenet saamaan valmista jälkeä aikaiseksi. Jokin pitkään muhinut suunitelmasi alkaa kenties saada selkeyttä ja hahmotusta ja kykenet saamaan tilanteisiisi vauhditusta. Tee kuitenkin ratkaisujasi vastuullisesti kohti tulevaisuutta, sillä asiat joihin nyt sitoudut saattavat antaa suuntaa pitkälle tulevaisuuteen. Suhtaudu kuun kolmannen viikonlopun yllättäviin suunitelmien muuttumiseen positiivisesti ja avoimesti, raikastavat tuulahdukset arkirutiinin ulkopuolelta ovat tervetulleita ja piristävät vakavoitunutta mieltäsi. Kuun viimeisellä viikolla olisi hyväksi jos voisit liittoutua kanssaihmisten myötä jonkin asian eteenpäin saattamiseksi; jonkun tai jonkin toisen resurssit voivat nyt myötäauttaa myös omia hankkeitasi.

Vaaka, Toukokuu 2009

(23.9. - 23.10.)

Vaaoille toukokuu merkitsee aktiivisuutta kanssakäymisten merkeissä. Kohtaamisia läheisten kanssa on riittämiin mutta tilanteita sävyttää herkästi vastakkainasettelut. Saat helposti kuulla olevasi itsekeinen tahi kohtaat ihmisiä jotka toimivat oman päänsä mukaan välittämättä muiden kannanotoista. Tilanteet vaativat herkkää tiedostamista ja psykologista silmää. Syyskuun aikana syntyneet vaa�at ovat hieman kiistanalaisessa tilanteessa rakkauselämässään kuun alkupäivinä. Jokin aikakausi on jäämässä taakse elämässäsi jossain ihmissuhteessa tai asia vaatii tiukkaa analyysiä. Katso ettet itse lähde mukaan valtataisteluihin tai peleihin niin pääset vähemmillä kolhuilla. Tilanteen suora ja avoin kohtaaminen edistää nyt suhdetoimintoja.

 

 

Skorpioni, Toukokuu 2009

(24.10. - 22.11.)

Skorpionien on toukokuussa syytä olla tarkkana siitä ettei mielikuvitus edusta todellisuutta. Olisi hyväksi tarkistaa asioiden oikea laita pilkkujen kera ennenkuin luot tilanteestasi arvioita. Voit olla tilanteessa jossa yhteinen etu vaatii luopumista hetkeksi omista päämääristäsi. Ole empaattinen ja kärsivällinen; jonkun toisen tilanne voi nyt vaatia huolenpitoasi ja avunantoa. Varsinkin kuun kolmas viikoloppu tuo tämän tyyppisiä tilanteita pintaan. Luova asennemuutos kohti varovaisuutta ja tuhlailua vältellen olisi nyt hyväksi niin huomaat jälkeenpäin säästyneesi yliampumisilta.

Jousimies, Toukokuu 2009

(23.11. - 21.12.)

Jousimiesten toukokuu etenee suhteellisen tukevalla tavalla. Varsinkin ihmissuhteesi ovat nyt hedelmällisessä vaiheessa ja koet yhteistyön helpoksi. Anna aikaa läheisillesi ja jos erimielisyyksiä on aikaisemmin päässyt syntymään niin nyt on oikea aika korjata tilanteita. Koet myös itsesi energiseksi eikä asioiden toimittaminen vie liikaa voimiasi. Varsinkin kuun viimeinen viikko tuo elämääsi helpottavia ratkaisuja; kuuntele intuitiotasi niin löydät luovan tavan edetä tilanteissa. Jokin pitkään paikallaan junnannut asia voi nyt saada vihdoin vauhtia ja alkaa tuottaa tulosta, mutta tilanne ei ratkea ilman omaa ratkaisevaa vastuullista panostustasi. Kuukauden sävynä on yhteistyö lähiympäristösi kanssa, joka tuottaa nyt helposti tulosta.

Kauris, Toukokuu 2009

(22.12. - 19.1.)

Toukokuu on ihmissuhteiden kannalta kauriille tietoista työstämistä vaativaa aikaa. Vapun kuvioissa on muutospaineita varsinkin joulun tienoilla syntyneillä kauriilla. On ehkä aika katsoa silmästä silmään muodostuneita tilanteita ihmissuhde rintamalla ja ottaa ratkaisevia askeleita kohti uusia sijoituksia. Kuun ensimmäinen viikko korostaa energioiden keskittämistä tuottavaan työhön ja kykenet helpostikin päivittämään velvoitteitasi. Toinen ja kolmas viikko tuovat tullessaan piristystä ja vaihtelua. Anna uusien tuulien puhaltaa ja ole tilanteissa joustava ja avoin. Kuun viimeinen viikko varoittaa impulsiivisesta tuhlailusta, ole tarkkana taloudellisissa asioissasi. Jonkun muun epätarkkuus voi nyt johtaa ikäviin jälkipyykkeihin.

Vesimies, Toukokuu 2009

(20.1. - 19.2.)

Vesimiesten toukokuu muodostunee hyvinkin energiseksi ja aikaansaavaksi jaksoksi. Koet olevasi jaksava eivätkä tehtäväsi tunnu rasittavan voimavarojasi. Ihmissuhteissa on nähtävissä hyväätekevää kehitystä. Yhteistyö sujuu ja yhteydet lähiympäristöösi rikastuttavat elämääsi. Ole kontaktissa ahkerasti sillä yhteisvoimin muiden kanssa asiat tuntuvat hoituvan nyt helpommin kuin yksin tehdessä. Jonkin paperiasian hoidossa saattaa ilmetä puutteita ja viivästymisiä. Kuun kolmas viikko tuo korjattavia kohtia esiin ja asian hoito venynee kesäkuun puolelle. Ole tarkka ja käytä asiantuntijoiden apua ennenkuin sitoudut paperilla mihinkään. Kuun viimeinen viikko korostaa luovuuttasi ja kykyä löytää uusia keinoja ratkaista tilanteita. Ole aktiivinen niin huomaat omaavasi uuden tyyppisiä positiivisia voimavaroja valmiina käyttöönotettavaksi.

Kalat, Toukokuu 2009

(20.2. - 20.3.)

Kalojen toukokuu muodostunee rauhalliseti suuremmilta muutospaineilta välttyen. Saanetkin seurata nyt sivusta muiden pähkäilyä ja antaa tukevaa olkapäätä mihin nojata. Maaliskuun viidennen päivän tienoilla syntyneet kalat tekevät kyllä tärkeitä päätöksiä elämässään ja jo viime syksynä alkanut työstämisprosessi on saamassa ratkaisunsa. Kysymyksessä lienee jokin ihmissuhde joka on vaatinut tarkkaa pohtimista. Kaiken kaikkiaan tehdyt päätökset viitoittavat pitkälle tulevaisuuteen tietäsi. Kuun toinen viikko vapauttaa luovia voimavarojasi ja saatat kokea vapautumista menneistä painolasteista. Viikko antaa mahdollisuuden avoimesti kohdata uusiutuvia tilanteita. Jonkin sopimuksellisia asioita sisältävän teeman päätös olisi vielä hyvä siirtää kesäkuun puolelle.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.