Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Toukokuu 2010

(21.3. - 19.4.)

Oinaiden kevät alkaa sosiaalisesti vilkastuneissa merkeissä. Lähiympäristösi ihmissuhteissa on nyt tukevuutta ja rakentavuutta ja yhteistyön helppoutta. Taloudellinen tilanteesi on myös tapetilla ja joudutkin nyt kärsivällisesti selvittäen työstämään tilannettasi eteenpäin. Kuun kolmas viikko voi vaatia lisäselvityksiä rahallisen tilasi edistämiseksi. Onneksi jakso on energisyyttä korostava ja saatkin väsymättömällä tarmollasi vietyä asioita eteenpäin. Kuun neljäs viikonloppu riepoo kärsivällisyyttäsi, lähinnä liityen johonkin läheiseen kanssaihmiseen. Käsillä voi olla jonkinasteinen valtataistelu asetelma ja onkin syytä olla tarkkana ettet itse kävele toisen yli tai suostu olemaan omalta osaltasi kynnysmattona. Koet ehkä eristyneisyyttä ja tarvetta viettää aikaa omissa oloissasi. Muista kuitenkin että kumppanisi saattaa saada vääriä käsityksiä tilanteesta, jollet ole avoin ja suora omasta puolestasi.

Harka, Toukokuu 2010

(20.4. - 20.5.)

Härkämerkkisille toukokuu tuottaa vaiherikkaan jakson vuodenkierrossa. Kuukausi alkaa vimmatusti ratkaisuja tilanteisiin etsien ja pientä varovaisuutta olisikin nyt hyvä noudattaa, ettet vauhdissasi sivuuttaisi mahdollisuuksiasi. Jonkin asian selvittäminen tai tuloksen odottelu vaatii hermoja aina toiselle viikolle asti. Kuun kolmas viikkoa avaa mahdollisuuksiasi ryhtyä toden teolla työstämään asioitasi eteenpäin. Moninaiset risteilevät virtaukset ovat sekoittaa elämäsi järjestystä ja uusia tuulia on puhaltamassa monesta suunnasta. Ideoi rohkeasti ja anna tilaa uudistuksille, jostain vanhasta on kenties luovuttava, jotta kykenisit katsomaan nyt mitä tulevaisuus tarjoaa. Muista olla kuitenkin tarkkana taloudellisissa kysymyksissä, tässä lienee pahin sudenkuoppasi näissä olosuhteissa.

Kaksoset, Toukokuu 2010

(21.5. - 20.6.)

Kaksosille toukokuu lataa painotusta ihmissuhteisiin ja yhteistyöhön muiden kanssa. Näissä tilanteissa on nyt positiivinen etumerkki, joten panosta aikaasi yhteiseloon. Osaat nyt olla edustava ja tuoda itsestäsi parhaat puolesi esiin. Kuun kolmas viikko ajoittaa moninaisilla käänteillä suhdekenttääsi, mahduttaen kuvaan mukaan niin yllättävät käänteet kuin vakavan mietinnän kuviotkin. Jos olet varsinkin juuri ennen juhannusta syntynyt kaksonen niin kuukausi voi tuntua siltä, että aina on jokin rajoite tahi este, jonka yli olisi päästävä. Tällöin vastuuntuntoinen ote ja järkevyys ovat paikallaan ja kärsivällisesti asioita työsten siirryt elämässäsi eteenpäin. Toukokuun kaksoset sen sijaan ovat rauhallisemmilla vesillä ja heille jokin rahaan liittyvä asia vaatinee pohdintaa kuun loppupuolella. Energiatasosi on kohdillaan koko kuukauden, joten toimettomana ei nyt ole syytä viedä tätä ajanjaksoa läpi.

Rapu, Toukokuu 2010

(21.3. - 19.4.)

Juhannusravuilla kevät tuonee uudistuksia romanttiseen elämään. Osaat varsinkin loppukuusta tuoda edukkaat puolesi esille ja kykenet nostamaan pintaan toisen voimakkaat reaktiot. Jokin merkittävä kohtaaminen, jopa kohtalonomainen, voi nyt sattua kohdalle ja saattaa merkitä suunnan muutosta elämääsi. Kuvaan voi liittyä myös jonkin suhteen päättymistä elämässäsi. On ehkä aika huomata että jokin aikansa elänyt suhdekuvio on jäämässä taaksesi. Heinäkuun puolenvälin jälkeen syntyneet saavat uusia mahdollisuuksia työelämään liittyvissä asioissa. Kokeile rohkeasti uusia horisontteja, mitä näköpiiriisi nyt on tulossa. Lähtökohtasi ovat realistiset ja pääset hyvinkin nostamaan pintaan ja toteuttamaan omia lahjojasi. Onnekkuutta on kuvassa mukana, joten vain tarpeesi pitää kiinni kaikesta vanhasta voi muodostua liialliseksi jarruksi.

Leijona, Toukokuu 2010

(23.7. - 22.8.)

Leijonille toukokuun alku alkaa ärhäkkäissä merkeissä. Tahtovoimasi voi nyt olla hieman ylikorostunutta ja voit näin ollen aiheuttaa eripuraa ympäristössäsi. Koeta hieman hillitä impulssejasi niin vältyt syytöksiltä itsekkyytesi vuoksi. Toinen viikonloppu sen sijaan lupaa harmoniaa ihmissuhteissa ja korostaa mahdollisuutta nivoa taasen yhteen katkenneita suhdekuvioita. Romantiikka on nyt ilmassa, jos vaan suot sille tilaa. Kuun kolmas viikko on akuutti asioissa, joissa olet antanut mielikuvituksen edustaa todellisuutta. Jonkin asianlaidan selkiintyminen kuitenkin aina helpottaa oloasi, vaikka joudutkin katsomaan tosiasioita silmästä silmään. Energiaa ja jaksamista on tässä kuussa leijonille tarjolla yllin kyllin, mutta koeta punnita mitkä asiat ovat vaivan arvoisia ja mitkä toissijaista ylimääräistä täytettä.

Neitsyt, Toukokuu 2010

(23.8. - 22.9.)

Neitsyille tarjotaan toukokuussa mahdollisuuksia uudistaa elämänkenttää ehkä hyvinkin yllättäviltä tahoilta. Tilanteiden muutokset saavat sinut vakavan harkinnan ääreen ja asioihin sitoutuminen vaatii huolellista tarkastelua. Johonkin uuteen projektiin ryhtyminen ja sitoutuminen asettaa sinulle uusia velvoitteita ja asiat joihin nyt sitoudut tulleevat vaikuttamaan elämääsi pitkälle tulevaisuuteen. On ehkä kuitenkin aika lähteä kokeilemaan siipiä uusille urille ja rohkeasti ottaa käyttöön voimavarojasi ja piileviä kykyjä. Jokin yhteistyöhön tai ihmissuhteeseen liittyvä tilanne nousee akuutiksi kuun kolmannella viikolla. Ota vastuu asioiden hoidossa ja päivitä tehokkaasti esiin nousevia tilanteita. Kaiken kaikkiaan olet nyt jättämässä tiettyä pitkää elämänjaksoa taaksesi, joka on vaatinut sinulta tiettyä kurinalaisuutta ja oppiläksyjen hyväksymistä. Aika alkaa olla kypsä uusien virtausten tulolle elämääsi.

Vaaka, Toukokuu 2010

(23.9. - 23.10.)

Vaakojen toukokuu alkaa varsin seurallisissa ja romanttisissakin tunnelmissa. Suhteissasi on nyt vakautta ja harmoniaa ja sosiaaliset tilanteet soljuvat sävyisästi. Jokin taloustilanteesi liittyvä asia ei tahdo ottaa nyt tuulta alleen ja vaatii jonkin asteista lisäselvitystä. Ole jämäkkä ja tartu asioihin välittömästi jos tilanteessa ilmenee jotain epäselvyyksiä, sillä ilman että pidät itse oikeuksistasi huolta, asia ei etene. Kuun kolmannesta viikosta eteenpäin voit olla napit vastakkain jonkun voimakastahtoisen persoonan kanssa. Saatat huomata luottamuksen puutteita ja jonkinlaista pelaamista ja olisikin hyvä nostaa asiat suoraan päivänvaloon käsiteltäviksi. Koeta olla tarkkana ettet itse ole kovakorvainen toisten näkemyksille. Olet kuitenkin koko kuukauden toimelias ja aloitteellinen ja näin ollen tiedät omat voimavarasi ja saatkin jälkeä aikaiseksi toimistasi.

Skorpioni, Toukokuu 2010

(24.10. - 22.11.)

Toukokuun ensimmäinen viikko voi vaatia ylimääräistä kärsivällisyyttä; jonkin tilanteen edistäminen voi nyt takkuilla ja ajamasi asiat etenevät töksähdellen. Tilanne voi nyt liittyä johonkin paperiasian tai päätöksen viivästymiseen. Kuun kolmas viikko luvannee asioiden kanssa helpompaa etenemistä. Ilmassa on tukevuutta ja asioiden loksahtelemisia kohdilleen. Ihmissuhteissasi on runsautta ja helppoutta. Ole aktiivinen ja jaa aikaasi yhteistyöhön, niin huomaat miten toisen tuki on nyt tärkeää. Kuun loppupäivät muistuttavat hutilyöntien riskistä, asiat vaativat nyt ylenmääräistä järkevyyttä ettet antaisi mielikuvituksen edustaa tosiasioita. Koeta antaa tilaa vapaa-ajan vietolle, sillä tehokkaimmillasi et nyt ole käytännöllisyyttä vaativissa asioissa. Ennemminkin kaipaat nyt ulos ahtaista arkirajoista ja jokin matka tai retki voisi olla nyt paikallaan.

Jousimies, Toukokuu 2010

(23.11. - 21.12.)

Jousimiehille toukokuun teemat horoskoopissasi nostavat esille ihmissuhteet ja niissä ehkä jo viime vuodelta keskeneräisiksi jääneet asiat ja ratkaisut. Yllättäviä käänteitä ja suunnan muutoksia on nyt tarjolla. Kuun toinen viikonloppu lupaa sopusointua ja hyvää yhteisyydentunnetta. Kolmas viikko tuntuu hajottavalta erillaisten ristiriitaisten virtausten syöksinnässä, sillä irtiotot vanhoista, aikansa eläneistä suhteista tuntuu vielä vaativan pysähtymistä. Romanttiset tunnelmat ovat kuitenkin korkealla ja tulevaisuuteen suuntaa näyttäviä. Energiatasosi tässä kuussa on korkealla, joten tartu toimeen ja huomaat miten helposti saat aikaan realistista jälkeä. Kuun viimeiset päivät nostavat luovat puolesi pinnalle ja nyt olisikin hyvä hellittää arkirutiineista ja antaa tilaa mielikuvitukselle ja tilanteista nauttimiselle.

Kauris, Toukokuu 2010

(22.12. - 19.1.)

Kaurismerkkisille toukokuun sisältö riippuu paljon siitä oletko joulun aikoihin syntynyt tai tammikuun 15. päivän jälkeen. Ensin mainituilla on käsillä ihmisuhteissa tapahtuvat suunnan muutokset. Jokin käänne tai tilanne aiheuttaa nyt asetelman, jossa joudut vakavasti miettimään asioita kohti tulevaisuutta. Ota tilanne vastuullisesti, sillä seurauksista vastaat itse. Kuun kolmannen viikon pitkään odottamasi yhteydenotto tai viesti on lopultakin kohdallasi suotuisa. Tammikuun alun kauriit saanevat olla rauhallisemmissa tuulissa, mutta puolen välin jälkeen syntyneillä asiat saavat uutta vauhtia ehkä hyvinkin yllättäviltä tahoilta järjestyen. Suotuisista mahdollisuuksista olisikin nyt syytä ottaa onkeensa ja kohdata avarakatseisesti uudet tuulahdukset. Kuukauden puolenvälin jälkeinen ajankohta ajoittanee näitä tilanteita.

Vesimies, Toukokuu 2010

(20.1. - 19.2.)

Vesimiesten kevät sisältää asioihin ja hankkeisiin viivytyksiä ja asioiden parantelua. Jokin tai joku voi nyt olla rajuissa vastakkain asettelu asemissa suhteessa sinuun ja ajamiisi asioihin nähden. Saatat löytää itsesi jopa aggressiivisista tilanteista jos joku lähelläsi kokee sinut uhaksi. Olisikin syytä ottaa käyttöön omaavasi vuorovaikutus taidot, jotta tilanteet saisivat uutta puhtia alleen. Silti jokin pettymys tai takapakki voi nyt osua kohdallesi. Kuun kolmannella viikolla joku läheisesi voi tarvita tukevaa olkapäätä omien murheidensa kuunteluun. Sinulta voi nyt löytyä tarvittava katsontakanta tilanteeseen joka lohduttaa toista. Kuukauden sävy voi olla viipyilevä ja herkästi liian idealistisia hankkeita kohtaan sormella osoitteleva, mutta uusia ideoitahan täytyy aina jaksaa kehittää pidemmälle realistisimmin ottein, välillä niitä testaten ja kokeillen.

Kalat, Toukokuu 2010

(20.2. - 20.3.)

Kaloille toukokuu muodostuu työntäyteiseksi ja ja aika vaatii nyt asioiden kriittistä tarkastelua ja viimeistelyä. Tarmokkuutesi avulla saat tekemisistäsi nyt jälkeä aikaiseksi ja energiasi on keskittynyttä ja tarkkaa. Pidät vilkkaasti yhteyksiä yllä ympäristöösi ja olet aktiivisesti mukana tapahtumissa. Jokin ihmissuhteesi on ratkaisun edessä ja joudut pohtimaan vapauden ja sitoutumisen välillä. Tarvetta uusiutumiseen on ilmassa, mutta vanhat sidokset piävät sinua vielä otteessaan ja vaativat vakavaa harkintaa. Jokin yllättävä käänne voi nyt sattua kohdallesi saaden tunneilmastosi sekaisin. Jos olet 15. päivän jälkeen syntynyt niin kuukaudesta voi nyt muodostua käänteentekevä ja uutta suuntaa näyttävä. Jokin uusi mahdollisuus jota sinulle tarjotaan vaatii nyt rohkeutta heittäytyä uusien tuulien mukaan. Ole avoin ja avarakatseinen, mutta mieti tarkkaan ettet heitä pois lasta pesuveden mukana.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.