Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Toukokuu 2011

(21.3. - 19.4.)

Ihmissuhteissasi tilanteet voivat heti alkukuusta kääntyä uuteen suuntaan. Vapun ratkaisut voivat etäännyttää sinua lähimmäisistäsi koska kuljet mieluummin omia teitäsi omine aikatauluinesi. Joku voi syyttää sinua itsekkyydestäsi ja näin ollen asettaa rajoja vastaasi. Kuun toinen viikko avittaa yhteyksien uudelleen luomisia ja ristiriitojen selvittämisiä parisuhdeasioissasi. Jos olet sinkku, voit nyt löytää uuden ihmisen rinnallesi. Älä vietä aikaasi nyt yksin, sillä kykenet viehättämään vastakkaista sukupuolta vetovoimallasi. Kuun puolen välin jälkeen talousasiasi vievät huomiosi ja olet valmis uusiin ratkaisuihin parantaaksesi tilannettasi. Voitkin löytää nyt uusia väyliä parantaaksesi rahallista toimeentuloasi. Neljännellä viikolla onnistut luomaan uusia suhteita ja olet yhteyksissä moneen suuntaan. Ole avoin sillä yllättävät tahot ovat nyt tekemisistäsi kiinnostuneita. Kuun loppu näyttää realistiset mahdollisuutesi uusissa suunnitelmissa.

Harka, Toukokuu 2011

(20.4. - 20.5.)

Toukokuun ensimmäiset 10 päivää pysyttelet taustalla ja pohdit tilanteita mieluummin omissa oloissasi. Sen jälkeen hereistyt ja pistät toimeksi. Olet aloitteellinen ja nyt onkin aika ryhtyä tuumasta toimeen. Pääsiäisenä synttäreitään viettäneet voivat nyt ottaa käyttöönsä asioita hyvin luovalla tavalla. Kuuntele herkällä korvalla intuitiotasi ja vaistojasi ja löydät itsestäsi uusia puolia ja tapoja kohdata asioita. Huhtikuun lopulla syntyneet voivat olla jonkin käänteentekevän muutoksen edessä. Ole rohkea asioiden selvittelyissä, sillä nyt on aika tehdä jokin suunnan muutos elämässäsi. Toukokuun härät ovat muuten vaan energisiä ja jälkeä tekemisistäsi syntyy nyt helposti. Kuun puolesta välistä eteenpäin kaikki härät heräävät romantiikkaan ja jos olet sinkku niin nyt on aika olla kumppanuuteen nähden kuulolla. Kuun neljäs viikonloppu voi olla merkittävä käännekohta tässä mielessä.

Kaksoset, Toukokuu 2011

(21.5. - 20.6.)

Vapun jälkeiset 10 päivää ovat hyvinkin aktiivisia ja kykenet energisesti työstämään käsillä olevat tehtävät. Käytä tämä aika hyödyksesi sillä sen jälkeen sisäinen maailmasi tuntuu mielenkiintoisemmalta kuin maalliset, käytännön asiat. Kuun toisen viikon viesti tai yhteyden otto on positiivinen ja asioitasi edistävä. Yhdennentoista päivän jälkeen, varsinkin pääsiäisenä syntyneet, herkistyvät tämän maailman pehmeimmille sävyille. Toisille se voi merkitä luopumista toisten hyväksi, toisille luovuuden eri sävyjen löytymistä. Joka tapauksessa heille todellisuus voi avautua uudella tavalla ja ideaalisi ovat etsimässä uusia teitä ilmaisulleen. Varsinkin kuun neljäs viikonloppu voi avata uusia väyliä kohti alitajuntaasi luovasti. Kuun neljäs viikko voi tuoda uutta piristysruisketta elämääsi ja sinua herätellään uteliaisuuteen. Ole avoin ja rohkeakin, sillä uusia tuulia on näkyvillä.

Rapu, Toukokuu 2011

(21.3. - 19.4.)

Ravuille toukokuu tuo tullessaan hitusen helpottuneempia olosuhteita alkukevääseen nähden, joskaan liian heppoisiin yritelmiin sinulla vieläkään ei ole varaa. Tilanteissa kuitenkin on jo enemmän edistymisen mahdollisuuksia ja ja helpommin työstettäviä teemoja. Vappupäivä painottaa ihmissuhteita ja niissä tapahtuvia muutoksia. Jonkun omapäinen käyttäytyminen voi saattaa sinut tilanteeseen, jossa sinä kannat vastuun ja toinen toimii oman pään mukaisesti. Kuun yhdennestätoista päivästä eteen päin energisyytesi alkaa tuottaa tulosta ilman häirintää. Puolesta kuusta eteenpäin voit alkaa luottamaan kanssaihmisten tukeen ja sovinnolliseen sävyyn sosiaalisissa kuvioissa. Jokin viestimiin tai itseilmailulliseen asiaan alkaa tulla myös vauhditusta näistä päivistä eteenpäin. Kuun neljäs viikonloppu tuo muassaan sinulle suotuisan käänteen romanttisessa mielessä.

Leijona, Toukokuu 2011

(23.7. - 22.8.)

Leijonilla toukokuu alkaa pirteissä meiningeissä ja koet asioittesi edistämisen helppona aina kuun puoleenväliin asti. Kannattaakin satsata tähän jaksoon kaikki tärkeät päätökset ja ryhtymiset. Siitä eteenpäin asiat vaatinevat järeämpiä otteita edistyäkseen. Yhteistyö tuntuu myös hankalammalta ja koetkin loppukuusta suoriutuvasi tilanteista helpommin yksin toimien kuin yhdessä muiden kanssa. Kuun toisen viikon viesti tai yhteydenotto on sinulle suosiollinen ja asioitasi eteenpäin vievä. Anna tälle arvoa ja osoita kiitollisuutesi. Kuun neljäs viikonvaihde voi tuntua tarpeettoman pysähdyttävältä parisuhde asioissasi ja tilanne voi vaatia uudelleen arviointeja. Neljännellä viikolla näköpiiriisi on tulossa jotain uutta ja mieltäsi piristävää. Mene mukaan hankkeisiin, vaikka ne tuntuvatkin tulevan vastaasi yllättäen ja suunnittelematta. Kuitenkin kuukauden teemat pysyttelevät pidemmän päälle sinua tukevina ja siirryt kesän viettoon ilman suurempia käänteitä.

Neitsyt, Toukokuu 2011

(23.8. - 22.9.)

Olet pääsemässä ulos pitkään paikallaan junnaavasta tilanteesta, johon on liittynyt taloudellisia asioita. Jonkin paperiasian selkeytyminen on vauhdittanut asiaa ja pääset vihdoin suunnittelemaan elämääsi eteenpäin. Kuun 11. päivästä lähtien koet itsesi energiseksi ja aikaansaavaksi, joten voit alkaa pikkuhiljaa hengähtämään asioiden hoidossa. Kuun kolmannella viikolla jokin ihmissuhteisiisi liittyvä käänne on kohdallasi positiivinen. Tukeudu nyt toisten näkemyksiin ja apuun ja voitkin olla luottavaisin mielin suhdekuvioissasi. Kun taas jos olet aivan elokuun 24. päivän aikoihin syntynyt neitsyt niin kuun neljäs viikonloppu voi merkitä jostain unelmasta luopumista ja uudelleen miettimisen tarvetta. Elämääsi voi nyt tulla mukaan tekijöitä, jotka vaativat luopumisia omista näkökannoistasi ja kykyä uhrautua toisten eteen. Tähän tarvitaan empatian kykyäsi ja uusien ihanteiden löytämistä elämäsi keskeisissä asioissa.

Vaaka, Toukokuu 2011

(23.9. - 23.10.)

Ihmissuhteesi ovat toukokuun kaksi ensimmäistä viikkoa tapetilla. Vappu on saattanut tuoda tilanteeseesi jo jotain uusia näkymiä ja tilanteiden muutoksia ja kuun toinen viikko ampuu amorin nuolilla vielä lisää enenevässä määrin. Joka tapauksessa nyt on hyvä ottaa selkoa siitä mitä tällä rintamalla tapahtuu, joten älä vietä aikaasi omissa oloissasi vaan kulje aktiivisesti kuulostellen mitä ympärilläsi on liikkeellä. Itse olet järkevästi asennoitunut tilanteeseen ja sen myötä hieman jarrutteleva, mutta olosuhteet ovat nyt hyvinkin muuttumassa ja siihen tarvitaan myös rohkeutta ja uskallusta. Jo kuun loppu näyttää suuntaa ja sen, pääsetkö alkua pidemmälle muuttuvassa tilanteessa. Mene mukaan kuun neljännellä viikolla johonkin uuteen ja yllättävään, niin huomaat tarjotun tilanteen piristävän mieltäsi. Kuun viimeisestä sunnuntaista on tulossa myös hauska ja miellyttävä ajankohta, jota ei kannata jättää väliin.

Skorpioni, Toukokuu 2011

(24.10. - 22.11.)

Toukokuun ensimmäiset kymmenen päivää skorpioneilla on hyvää aikaa parannella ja korjailla keskeneräisiä asioita. Toisaalta myös aika korostaa epäkohtia, jotka vaativat hiomista ja uudelleen työstämisiä. Käytännössä toimit konkreettisten asioiden parissa, kuten esim. liikunnan avulla ylimääräisten, talven aikaan kertyneiden kilojen poistamisen vuoksi. Toisaalta työasiat voivat vaatia ylimääräistä aikaasi, jotta asiat tulisi hoidettua. Loppukuu vaatii taas ihmissuhteissa ilmenneiden ongelmien kohtaamisia. Kaikki ei mene ihan oman mielesi mukaisesti, vaan aina on otettava vasta-argumentit huomioon ja toisten ihmisten vaateet sinua kohtaan. Parhaiten työstät jakson uhraamalla omaa aikaasi toisten eteen ja antamalla huomiotasi ja apuasi jollekulle, joka paiskoo omien ongelmiensa parissa. Vireytesi voi olla hieman alavireistä mutta kuukausi tuskin tuo muassaan suuria muutoksia vaativia tekoja tai tilanteita kohdallesi.

Jousimies, Toukokuu 2011

(23.11. - 21.12.)

Toukokuun alku tarjoaa jousimiehille loistavia mahdollisuuksia itsensä toteutukseen. Energisyytesi ja positiivisuutesi ansiosta monet asiat tuntuvat asettuvan paikoilleen vaivatta. Käytä kuun emsimmäiset 10 päivää asioiden edistämiseen ja vauhdittamiseen. Ihmissuhteissasi on runsautta ja hauskuutta aina puoleen kuuhun asti. Toinen viikko lupaa edistystä romantiikassa. Olet myös moneen suuntaan kontaktissa ja keskustelut ja mielipiteiden vaihdot virkistävät mieltäsi.  Jokin saamasi yhteydenotto tai viesti on myös tällöin hyvä. Loppukuu vaatii sitten enemmän asioiden parantelua ja hiomista, jotta jälkeä syntyisi. Kyseessä on aika jolloin ylimääräistä työtä vaaditaan ja omasta kunnosta huolehtiminen on tärkeää työkykysi säilyttämiseksi. Kuun viimeinen kokonainen viikko on täynnänsä pyöritystä ja yllättäviä käänteitä. Ole joustava ja valmis muuttamaan etukäteissuunnitelmiasi.

Kauris, Toukokuu 2011

(22.12. - 19.1.)

Alkukuu vaatii varovaisuutta ja tietoisuutta kaikessa mihin ryhdyt. Suuria suunitelmia voi olla ilmassa ja tarvetta uudistaa elämääsi ja olosuhteitasi. Nyt on kuitenkin vaarana mennä mukaan liian heppoisin päätelmin uusiin projekteihin. Myös ihmissuhteissasi tarvitset malttia ja järkevyyttä jonkun toisen liioitellessa reaktioitaan tilanteissa. Saatat kokea että olet ainoa jolla on jalat maassa ja vastuullinen asenne joidenkin toisten ylimitoitetuissa hankkeissa. Kuun neljäs viikonvaihde voikin vaatia perinpohjaista keskustelua ja selvittelyä, jotta asiat selkiytyisivät. Voit joutua kaivamaan syvältäkin asioita esiin mutta se myös saattaa puhdistaa ilmapiiriä ja selkeyttää asioiden mittasuhteita. Kuun loppu rauhoittaa jo mieltäsi ja koet saavasi työrauhaa asioiden työstämiseen. Ihmissuhteissakin alkaa seestyneempi vaihe ja kykenet positiivisempaan asenteeseen myös itse.

Vesimies, Toukokuu 2011

(20.1. - 19.2.)

Vapusta asti iloinen ja reipas mielialasi riittää kuun kahdelle ensimmäiselle viikolle. Tämä on rakentavaa aikaa , jolloin edistät asioitasi helposti ja aikaansaavasti. Saatat innostua ja mennä mukaan hankkeisiin ja hyvä mielesi tarttuu myös muihin. Liikkeellä olo ja kontaktit ovat hedelmällisiä ja retket ja matkat onnistuneita. Kolmannesta viikosta eteenpäin asiat vaativat enemmän hiomista onnistuakseen. Ristiriidat nousevat herkästi pintaan ihmissuhteissasi ja kuun neljäs viikonloppu voi saada sinut vakavasti miettimään suhteesi tilaa. Anna ajan kulua ja koeta asennoitua omatoimisesti ja itsenäisesti olosuhteisiin, sillä yhteistyö ei nyt oikein ota onnistuakseen. Kuun neljäs viikko saa sinut muuttamaan suunnitelmiasi ja oletkin jo valmis uusiin seikkailuihin. Jokin kiinnostava tapahtuma piristää mieltäsi ja herättää taas uteliaisuuttasi. Positiivinen mielialasi on taas palautumassa ja asennoidut innokkaana tulevaisuuteen.

Kalat, Toukokuu 2011

(20.2. - 20.3.)

Toukokuu tuottaa tasaista jälkeä tekemisistäsi ja maailma ei asettele suuria ehtoja eikä rajoituksia tiellesi. Otat tehokkaasti resurssejasi käyttöösi ja panostuksesi ovat taloudellisesti kannattavia. Kyseeseen voi alkukuusta tulla onnekkuutta raha-asioiden hoidossa. Kahdennestatoista päivästä eteenpäin otat rohkeita askeleita lähiympäristöäsi kohden ja seurallisuutesi lisääntyy. Haluat olla mukana yhteisissä asioissa ja kontaktit tuottavat mielihyvää. Puolestakuusta joku voi tarvita apuasi, uhraa aikaasi ja tuotat hyvää mieltä. Jos olet helmikuun 20. päivän tienoilla syntynyt kala, niin muutokset ja tunnelmat ovat keskikuussa käänteentekeviä. Voit kokea olevasi jotenkin hakusessa ja uuta suuntaa on vaikea hahmottaa. Anna tilaa unelmille ja uusille ideaaleille, mutta vain sisäisesti. Aika ei ole vielä kypsä konkreettisten ratkaisujen tekoon. Elämää koettelevat muutokset voivat liittyä henkiseen kasvuun tai uuden luovan puolen löytymistä itsestäsi.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.