Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Toukokuu 2012

(21.3. - 19.4.)

Toukokuu alkaa oinaille jossain määrin vastuullisuutta ja järkevyyttä edellyttävissä merkeissä. Sinulla on kuun ensimmäinen viikko aikaa lyödä lukkoon jotain tarkkoja laskelmia vaativa prosessi tai tehtävä. Tarkistele yksityiskohtia ja ota vastuuntuntoinen asenne niin saat parasta tulosta aikaiseksi. Kuun toisella viikolla on hyvä tilaisuus kartuttaa taloudellisia resurssejasi.  Kuun puoliväli merkannee jonkin maanläheisen ja yhteistyötä vaativan projektin alkamista, Tässäkin on hyvä tehdä järkevästi työnjako siitä mikä osuus on omalla vastuullasi, mikä taas toisen. Kuun neljäs viikko antaa tilaa ottaa hieman rennommin ja kuvaan mahtuu viihdyttäviä ja luovuudelle tilaa antavia sävyjä. Uusia kontakteja syntyy ja laajennat sosiaalista verkostoasi. Jokin uusi mielenkiintoinen virike tai idea voi nyt pulpahdella pintaan ja tuo elämääsi uutta mielenkiintoa ja intoa.

Harka, Toukokuu 2012

(20.4. - 20.5.)

Härille toukokuu on erittäin merkityksekäs ja tilanteesi kehkeytyvät oikeaan suuntaan. Vaikka et heti huomaisikaan välittömiä tuloksia niin valinnat, joita nyt teet, tuovat ajallaan menestystä elämääsi. Nyt ei kannata maata laakereillaan vaan satsata aktiivisesti asioihin, joita haluat saavuttaa. Kuun toinen viikonloppu ja neljäs viikko varsinkin ovat aikoja jolloin on syytä olla hereinen. Varsinkin toisella viikonlopulla keskustelut ja neuvottelut tuottavat tulosta. Ole kuitenkin kuun neljännellä viikolla tarkka talous- ja raha-asioissa, sillä ilmassa on hieman huolimattomuuden vaaraa. Tarkista ainakin sopimusten taustat ja faktat huolella ennenkuin sitoudut rahallisesti mihinkään. Älä käytä tätä kuukautta hukkaan tekemällä asioita jotka eivät sinua kiinnosta - toisaalta ei ole syytä vajota mitään tekemättömyyteenkään tai liialliseen aistinautintojen lumoihin. Jos olet luova ja toimelias niin mikään ei estä nauttimasta vaivannäkösi tuloksista. Vietät nyt elämäsi sadonkorjuu aikaa.

Kaksoset, Toukokuu 2012

(21.5. - 20.6.)

Kaksosille ihmissuhteissa on hyvä jakso aina toukokuun puoleenväliin asti. Voit nyt tuoda parhaita puoliasi esiin ja näinollen olet viehättävimmilläsi ja vedät ihmisiä puoleesi. Kuun kol,ms viikko sitten testaakin sinun ihmissuhde taitojasi ja voit kokea tunteen laantumista joko omalta tai kumppanisi puolelta. Tilanteeseen tällöin kannattaakin suhtautua aikuismaisesti ja kärsivällisesti. Ota vastuuta suhteestasi ja työstä tilanteita tietoisesti. Vältä itsekkyyttä mutta huomauta myös toiselle kohteliaasti jos koet tälläista käyttäytymistä kumppanisi taholta. Kuun neljännellä viikolla luottamuksesi joutuu puntariin. Koeta olla huolellinen sopimuksellisissa asioissa sillä huolimattomuus ja unohtelu ovat nyt herkässä. Kuun viimeinen viikonloppu antaa tilaa yllättäville, joskin hauskoille käänteille. Ole spontaani ja tee jotain uutta ja mieltäsi kiinnostavaa. Kuun viimeinen päivä voi erittäin herkästi tuoda sanallisesti ristiriidat esiin. Koeta miettiä ulosantiasi ja vältä turhaa toisen loukkaamista.

Rapu, Toukokuu 2012

(21.3. - 19.4.)

Rapujen toukokuu starttaa hieman nihkeästi, vaatien tarkkaa miettimistä laskelmien ja käsillä olevien tehtävien suhteen. Koeta olla kärsivällinen ja varaudu siihen että joudut korjailemaan virheitä, tekemään asioita uusiksi. Ota vastuuntuntoinen asenne sillä kanssaihmiset ovat omien kiireidensä keskellä ja joudut työstämään asioita yksin. Jo kuun toinen viikonloppu vauhdittaa tilanteita ja koet onnistumisia. Energisyytesi ja vaivannäkösi palkitaan ja voit hengähtää tehtäviesi keskellä. Neljännen viikon alun yhteydenotot ja keskustelut ovat mieltäsi piristäviä ja koet että saat tukea ja sinua kuunnellaan. Loppuviikosta jokin menneisyyteen jättämäsi asia pongahtaa pintaan ja saa sinut mietteliääksi ja hämmentyneeksi. Ole tarkka faktojen kanssa, äläkä luota heti kaikkeen mitä kuulet. Yllättävät käänteet saavat sinut hämmennyksiin mutta kuun viime päivien tiukat keskustelut oikaisevat monta epäselvyyttä ja ristiriitaisuutta.

Leijona, Toukokuu 2012

(23.7. - 22.8.)

Leijonille toukokuu alkaa tehokkaasti asioita järjestäen ja suunnitelmia tehden. Jokin tilanne vaatii järjestelmällisyyttä ja käytännöllisyyttä sekä tarkkuutta. Olet kuitenkin sovitteleva ja valmis kompromisseihin ja saat käytännön asioita aikaiseksi ja valmiiksi.  Ole kuun toisella viikolla tarkka taloudellisesti, sillä unohtelu tai huolimattomuus voi tuoda takapakkia rahallisesti. Älä myöskään sorru turhaan mihinkään hankintoihin hetken mielijohteesta. Kolmannella viikolla ihmissuhteesi vaativat huomiota ja voit kokea velvoitteiden asettuvan tunnesuhteesi edelle. Joitain rajoituksia on otettava huomioon mutta järkeilyllä selviät tilanteessta eteenpäin. Kuun neljäs viikko on vauhdikas ja olet liikkeellä moneen suuntaan. Viimeisenä viikonlopulla sinulle tarjoutuu tilaisuus luovaan ideointiin ja voit saada kimmokkeita tehdä jotain hauskaa yllättäen. Ole utelias ja toimi hetken mielijohteesta niin huomaat virkistyväsi ja innostuvasi jostain uudesta asiasta.

Neitsyt, Toukokuu 2012

(23.8. - 22.9.)

Neitsyille toukokuu on erittäin aktiivista aikaa ja jätät jälkiä tekemisistäsi ja ryhtymisistäsi. Toimit suoraviivaisesti ja suunnitelmallisesti mutta onnistut toimissasi parhaiten yksin ja omiin avuihisi luottaen. Ihmissuhteesi vaativatkin tiedostavaa asennetta ja kykyä ottaa vastuuta tapahtumista. Kuun toinen viikko tarjoaa tilaa luoville ideoille ja onnistumisen kokemuksia. Kuuntele kaiken tohinan ja kiireiden keskellä herkkää sisäistä ääntäsi joka antaa nyt mahdollisuuden kokea ja ajatella asioista uudella tavalla Toinen viikonloppu on miellyttävä ja asioitasi helpostikin edistävä. Positiivinen henki siivittää taustalla nyt elämääsi. Kolmas viikko onkin vakava sävyisempi ja varsinkin ihmissuhteesi vaativat käytännöllisyyttä ja aikuismaista asennetta. Neljännellä viikolla kannattaa olla erityisen tarkka sanomisissaan ja sopimuksellisten asioiden kanssa. Tarkista huolella taustat ennenkuin luotat kuulemaasi tai lukemaasi. Kuvassa voi olla mukana väärikäsityksiä tai niiden setvimisiä.

Vaaka, Toukokuu 2012

(23.9. - 23.10.)

Vaakojen toukokuu alkaa tiukalla aikataululla ja kiireellä käsillä olevien päivitettävien asioiden myötä. On hyvä olla tarkkana laskelmien ja suunnitelmien kanssa ja siitä että miten ilmaiset itseäsi, jotta tulisit ymmärretyksi. Ota vastuullinen asenne ja ole kärsivällinen vaikka kaikesta vaivannäöstä ei heti kiitosta heruisikaan. Pyydä apua vaikeissa tilanteissa läheisiltäsi niin pääset helpoiten eteenpäin. Kuun neljäs viikko suo jo tilaa kevyemmille asioille ja sinulle tarjoutuu tilaa tehdä jotain luovaa ja uutta. Joku kanssaihmisesi voi myös tällöin vuorostaan tarvita apuasi, joten ole olkapäänä ja tue toista hänen ongelmissaan. Kuun viimeinen viikonloppu antaa tilaa luoville impulsseille ja voitkin saada tilaisuuden tehdä jotain uutta ja suunnittelematonta. Joku yllättävä yhteydenotto voi kylläkin muuttaa etukäteissuunnitelmiasi mutta nyt kannattaa olla avoimin ja joustavin mielin liikenteessä, sillä luvassa on hauskuutta ja piristystä.

Skorpioni, Toukokuu 2012

(24.10. - 22.11.)

Toukokuu alkaa skorpioneilla energisesti ja asioihisi tulee vauhdittumisia. Ole kuitenkin tarkka siitä miten rahallisesti lupaat ja sitoudut asioiden hoitoon läheistesi kanssa. Älä lupaile liikoja etukäteen, vaan varmista ensin mihin itse kykenet sitoutumaan.  Toisella viikolla voi herkästi vallita väärinkäsityksiä ja hajamielisyyttä. Koeta pitää aikatauluista ja sopimuksista omalta osaltasi kiinni. Toisaalta joku läheisesi voi nyt omilla sotkuillaan ja unohtamisillaan aiheuttaa asioihisi mutkia matkaan. Ole myös tarkka siitä mitä kuulet ja mitä viestejä saat ja tarkista tarkkaan asioiden todenperäisyys ennenkuin luot todellisuudesta kuvaa. Kuun toinen viikonloppu vilkastuttaa sosiaalista elämääsi ja olet tiuhaan yhteyksissä ihmisten kanssa. Jokin yhteinen tekeminen onnistuu ja tuo helpotusta ja hauskuuttakin elämääsi. Loppukuu soljuneekin osaltasi tasaisesti ja voit luottaa siihen että asiat etenevät suunnitellusti ja helpostikin.

Jousimies, Toukokuu 2012

(23.11. - 21.12.)

Jousimiehillä on toukokuun ensimmäinen viikko aikaa saada jokin projektin osa-alue päätökseen ja tehdyksi. Jälkeä syntyy mutta ainoastaan itse panostamalla ja ottamalla tarkasti vastuuta asioista. Valmistaudu ottamaan selvää asioista ja oppimaan uutta. Myös ihmissuhteisiisi on tulossa uutta sävytystä ja uusia tuttavuuksia, mutta tilanteet liittyvät ennemminkin työ ja muihin yhteistyö kuvioihin ennemminkin kuin romannttissävytteisiin tilanteisiin. Kuun neljäs viikko saa sinut mietteliääksi ja jokin tilanne tai asia voi paljastua toisenlaiseksi kuin alunperin suunnittelit tai kuvittelit. Voit olla tilanteessa jossa joudut uhraamaan omaa aikaasi ja panostustasi toisten hyvinvoinnin eteen ja näin ollen luopua joistain omista mukavuusalueistasi. Koeta käyttää empatiaa samalla kuin luoda uutta asennetta asioihin. Kuun viimeinen viikonvaihde lupaa taasen yllättäen hauskuutta ja irtiottoa arjesta. Ole valmis aikataulutustesi muutoksen niin yllätyt positiivisesti.

Kauris, Toukokuu 2012

(22.12. - 19.1.)

Kauriille toukokuu alkaa vaativissa tilanteissa, joissa vaaditaan tarkkuutta ja ylimääräistä keskittymiskykyä. Ensimmäinen viikko tuo ylitöitä ja kannattaakin keskittyä yhteen asiaan kerrallaan ja rajata kaikki ylimääräinen tuonnemmaksi. Ota vastuullinen asenne ja muista levätä tarpeeksi. Toinen viikonvaihde onkin jo nautittava ja pystyt ottamaan rennosti. Voit kokea onnistumisia tekemisistäsi ja nauttia sadonkorjuusta. Jokin matka tai liikahdus pois totutusta ympäristöstä on onnistunut ja virkistää mieltäsi. Neljännen viikon viesti tai yhteydenotto on myös positiivinen ja neuvottelut ja keskustelut tuottavat tulosta haluamaasi suuntaan. Neuvottelutaitoasi tarvitaankin jonkin esiin tulevan epäselvyyden korjaamiseksi lähinnä työympäristössäsi. Kuukausi on kuitenkin kaiken kaikkiaan aktiivinen ja energinen, joten suoriudut velvoitteistasi väsymättä ja liiaksi rasittumatta.

Vesimies, Toukokuu 2012

(20.1. - 19.2.)

Vesimiehille toukokuun alku näyttäytyy maanläheisenä ja realistisin ottein. Järkevyys ja maltti ovat nyt valttia ja suunnitelmallisuudella ja asioiden hiomisella pääset eteenpäin. Kuun toisella viikolla on myös syytä pitää jalat maassa, sillä varsinkin talousasioissa antaa mennä -asenne valtaa nyt herkästi mielesi. Voit saada yllykkeitä hankkia jotain mitä myöhemmin joudut peruuttamaan, joten hillitse mielesi ja ole realistinen. Kolmas viikko tuo ihmissuhteisiisi hieman velvoitesävyisempää tunnelmaa ja jokin yhteistyö kyllä onnistuu jos vain otat vastuullisen asenteen. Neljännellä viikolla olet erityisen inspiroitunut ja luovia uusia ideoita suorastaan pulppuaa. Tee jotain omaa mieltäsi virkistävää ja toteuta uusia ideoita. Haluat toimia spontaanisti ja aikatauluja kuuntelematta ja tilaisuuksia toteuttaa itseäsi näyttää yllättäen olevan myös tarjolla.

Kalat, Toukokuu 2012

(20.2. - 20.3.)

Toukokuussa kalamerkkisten on hyvä ottaa tiedostava ja kulmia hiova asenne varsinkin ihmissuhteissa. Koet tilanteet läheistesi myötä sekä työympäristössäsi lähinnä velvoitesävytteisesti ja yhteistyö vaatii ylimääräistä panostusta. Oma mielialasi on herkästi ärsyyntyvä ja kestät huonosti ristiriita tilanteita. Myös joku kanssaihmisesi voi nyt käyttäytyä ylenmäärin itsekkäästi tuottaen lievää harmitusta. Voit kokea myös että viihdyt mieluummin omissa oloissasi kuin seuranpidoissa. Kuun toinen viikonloppu on positiivinen ja antaa mahdollisuuden rakentavaan keskusteluun. Kolmas viikko vaatii vastuunottoa asioista yksin ja ihmissuhteissasi on velvoitepitoinen sävy. Ole erittäin tarkka kuun neljännellä viikolla sopimuksellisten asioiden kanssa. Tarkista taustat ja faktat ennenkuin sitoudut mihinkään. Voit myös joutua uhraamaan omaa aikaasi toisten eteen, mutta pidä myös huoli omasta hyvinvoinnistasi. Kuun lopulla jokin tiukkasävyinen keskustelu voi olla räjähtävä mutta ilmaa puhdistava.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.