Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Toukokuu 2013

(21.3. - 19.4.)

Toukokuun alku on oinas ihmisille taloudellisissa asioissa merkittävää aikaa. Tilanteet edellyttävät käytännöllistä ja järkevää otetta. Asiohin onkin hyvä paneutua ajan kanssa ja välttää liian hätiköityjä ratkaisuja. Aika on toki osuva tilanteen edistämiseksi käytännön ratkaisujen kautta. Kuun puolestavälistä ihmissuhteisiisi tulee uutta piristystä ja vauhdikkuutta. Uusia suhteita syntyy nyt herkästi niin sosiaalisesti kuin henkilökohtaisemmalla tasolla. Loppukuu on myös suosiollinen hankintojen kannalta ja sopimus asiat ovat kannaltasi edukkaita. Liikut myös aktiivisesti lähiympäristössä ja vuorovaikutus suhteesi rikastuttavat elämääsi. Nyt kannattaa olla avoin keskusteluissa ja tiedon hankinnassa, sillä koet että sinua kuunnellaan ja saat uutta tietoa asioista, jotka koet itsellesi tärkeäksi. Kuun viimeinen viikko on erittäin sosiaalinen ja ihmissuhteissasi on tukevuutta. Nauti toisten seurasta ja tee yhteistyötä muiden kanssa.

 

 

Harka, Toukokuu 2013

(20.4. - 20.5.)

Härkien toukokuun alkupäivät tuovat mukanaan kiireitä ja monia päivitettäviä asioita tuntuu riittävän ylityöhön asti. Tilanteet edellyttävät järkeistämistä ja pitkän päälle suunittelua. Voit kokea että käsillä olevat tehtävät takkuavat ja vaativat monta yritystä onnistuakseen. Vastuu harteillasi kasvaa ja sinulta edellytetään realismia ja käytännön organisoimista jalat maassa pitäen. Mitään ei nyt tunnu tulevan ilmaiseksi, vaikka oma innostuksesi on suuri, vaan kaikki pitää tarkoin suunitella ja laskea etukäteen. Jaa ja delegoi taitosi mukaa tehtäviä, sillä ihmissuhteissasi on kuitenkin hyvä henki. Jo kuun ensimmäinen kokonainen viikko antaa merkkejä asioiden helpottumisista. Tästä eteenpäin taloudelliset asiat nousevat tapetille ja niissä asioissa koeta välttää hutilointia ja liiallista luottamista hyvään onneen. Tarkistuta sopimukselliset asiat asiantuntijoilla ennen lopullisia päätöksiä, sillä voit nyt herkästi olla itse liian sinisilmäinen. Vaikkakin löydät uutta luovuutta itsestäsi niin ulkomaailma edellyttää rajojen huomioon ottamisia.

Kaksoset, Toukokuu 2013

(21.5. - 20.6.)

Toukokuun ensimmäiset kymmenen päivää kaksoset viihtyvät mieluummin hieman taustoilla ulkomaailman tapahtumien suhteen. Kuun toinen viikonvaihde herättää sosiaalisuutesi henkiin ja koet tarvetta jakaa asioitasi muiden kanssa. Loppukuu onkin hyvää aikaa ihmissuhteissasi ja pystyt tuomaan itsestäsi parhaita puoliasi esiin ja näin ollen saat hyvää palautetta lähimmäisiltäsi. Romantiikassa jotain uutta voi nyt alkaa ja tuoda ihmissuhteisiisi uutta väriä ja innostusta. Ole siis avoin ja liiku ahkeraan ympäristössäsi. Kuun kolmannella viikonlopulla ei ole syytä luottaa ihan kaikkeen samalta istumalta, vaan on hyvä tarkistaa asioiden taustat ennenkuin luot lopullista käsitystä tilanteesta. Sen sijaan kuun viimeinen viikko suosii uusiin asioihin ryhtymisiä ja onnekkuutta on tilanteissa mukana. Ajankomta voi nyt tarjota sinulle jonkin uuden mahdollisuuden ja näkymät ovat mitä parhaimmat. Jokin pitkään toivomasi ja panostamasi asia voi saada uutta tuulta purjeisiin ja tilanteet vauhdittuvat.

Rapu, Toukokuu 2013

(21.3. - 19.4.)

Toukokuun ensimmäiset päivät edellyttävät vastuuta asioista ja tietoista näkemystä kaikessa mitä teet. Otteesi on realistinen ja pystyt nyt ahkeroimalla saamaan paljon aikaiseksi. Hoputtamalla asiat eivat nyt etene vaan suunnittelu ja harkinta ovat avainasemassa. Aikatauluta tehtäväsi ja ota itsellesi tarpeeksi aikaa lepoon, jotta et polttaisi kynttilääsi molemmista päistä yhtäaikaa. Jo ennen puolta kuuta huomaat että olet saanut paljon aikaiseksi ja saavutuksesi saavat kiitosta. Loppukuukausi tuo mukanaan uudenlaista sävytystä elämääsi liittyen kykyysi uhrautua toisten puolesta ja tuntea empatiaa vähempiosaisten suhteen. Nyt hengelliset asiat tai yhteishyvälliset teemat rikastuttavat elämääsi ja voit kokea jonkun uuden kokemisen tason löytävän tiensä elämääsi. Ole siis auki epäitsekkyyttä viittaaville suunnille ja kuuntele herkällä korvalla eimateriaalisen tason ilmentymiä.

Leijona, Toukokuu 2013

(23.7. - 22.8.)

Leijonien toukokuu, varsinkin kuun alkupäivät, ovat kiireisiä ja velvoitesävyisiä. Moni asia edellyttää tarkkuutta, harkintaa ja suunittelua. Velvoitteet ja tehtävät tuntuvat kasautuvan niskaasi ja vastuu tilanteiden etenemisestä jää sinulle. Koeta suunitella ajankäyttösi  ja karsi ylimääräistä pois jotta voisit keskittyä olennaiseen. Kuun toinen viikonloppu palauttaa ihmissuhteisiisi helppoutta ja sopusointua. Kuun viimeinen viikonvaihde lupaa hauskuutta ja hyvää henkeä yhteistyökuvioissa ja romantiikassa. Tällöin aika on suosiollinen myös hankinnoissa, sopimusasioissa ja neuvotteluissa. Et ole tässä kuussa kovin energinen ja levon merkitystä on syytä korostaa. Nyt ei ole syytä ryhtyä mihinkään suurisuuntaiseen hankkeeseen, vaan suunnittelu ja harkinta ovat etusijalla. Hermosi voivat olla normaalia herkemmällä ja muiden tapa toimia voi ärsyttää normaalia enemmän.

Neitsyt, Toukokuu 2013

(23.8. - 22.9.)

Toukokuun alku antaa neitsyille hyvän mahdollisuuden asioiden tehokkaaseen hoitoon ja edistämiseen. Kannattakiin ottaa aktiivinen asenne, sillä tehokkuutesi tuottaa tulosta etkä koe rasittuvasi helposti. Kuun kolmas viikko aloittakin sitten riskipitoisemman jakson, joilloin on syytä alkaa käyttämään harkintaa normaalia enemmän. Jos jokin asia tuntuu näyttäytyvän kovin ruusuiselta niin on syytä pysähtyä ja tarkistaa asioiden taustoja ja faktoja. Riskinä on liiallinen hyväuskoisuus ja luottavaisuus, jolloin realismi jää helposti jalkoihin. Hankinnoissa sekä sopimuksellisissa asioissa kannattaa olla loppukuun ajan normaalia tarkempi. Varsinkin kuun viimeinen viikko voi tuoda tilanteita jolloin virhearviointi on riskinä ja joku voi luvata sinulle nyt liikoja. Aika on hyvää henkisille ja luoville toimille tai yhteishyvällisiin asioihin osallistumisille, mutta koeta näissäkin asioissa pitää jalat maassa ja hoitaa silti arkiset velvoitteet tunnollisesti.

Vaaka, Toukokuu 2013

(23.9. - 23.10.)

Vaakojen kevätkuukauden alku tuo keskiöön yhteisten raha-asioiden hoitamiset ja yhteisten resurssien jakamiset. Tarkkuus ja huolellisuus ovat nyt paikallaan aina kuun toisen viikon alkupuolelle asti. Koeta olla käytännöllinen ja realistinen niin saat parhaiten tulosta toimistasi. Kuun toisesta viikonlopusta eteenpäin tilanteet rauhoittuvat ja voit luottaa asioiden etenemiseen. Ihmissuhteisiisi on tulossa positiivista henkeä ja yhteispeli luonnistuu. Neljännen viikon viestit ja yhteydenpidot ovat suosiollisia, vaikkakin kuvassa on mukana yllätyksellisiä käänteitä. Kuun viimeiset päivät lupaavat edistystä ja positiivisuutta muihin ihmisiin nähden ja voit olla luottavaisin mielin. Kuvassa on mukana hauskuutta ja runsautta sosiaalisesti niin kuin romanttisestikin. Jokin hankinta voi olla kannaltasi edullinen ja elämmääsi helpottava. Myös retket ja matkat onnistuvat ja tuovat piristystä ja hauskuutta. 

Skorpioni, Toukokuu 2013

(24.10. - 22.11.)

Toukokuun ensimmäiset päivät ovat skorpioneille kärsivällisyyttä vaativaa aikaa. Tahti on hidastunut ja voit kokea herkästi että panostuksestasi huolimaatta asiat eivät etene. Nyt on aika keskittyä olennaiseen ja karsia kaikki turha ympäriltäsi. Käytä eloonjäämis huumoria ja hoida yksi asia kerrallaan. Energiatasosi voi olla myös madaltunut, joten varaa aikaasi lepoon ja rauhoittumiseen. Jonkun läheisesi käyttäytyminen ärsyttää myös normaalia herkemmin ja vastuun kanto tuntuu jäävän itsellesi. On aika pysähtyä ja miettiä asioita pitkänpäälle ja välttää hätiköityjä ratkaisuja. Maltilla ja suunnittelemalla voit kuitenkin saada jotain merkittävää aikaiseksi käytännön tasolla, jolla on merkitystä tulevaisuuden olosuhteisiin. Loppukuukausi korostaa yhteisiä raha-asioita muiden tahojen kanssa. Tällä saralla voikin aueta jotain uutta ja ratkaisevaa, joka edistää omaa taloudellista tilannettasi. Ole siis tekemisissä näissä asioissa erilaisten tahojen kanssa ja saat omatkin resurssisi parempaan käyttöön.

Jousimies, Toukokuu 2013

(23.11. - 21.12.)

Toukokuussa jousimiehet paneutuvat asioiden ja olosuhteiden parantamiseen ja käsillä olevien tehtävien viimeistelyyn. Jokin tehtävä edellyttää jatkuvaa viilausta ja yksityiskohtien huomioon ottamista. Ole siis tarkka ja katso asioita suurennuslasin läpi. Kuun puoliväli voi nostaa esiin jotain epäluotettavuutta tapahtumissa ja jonkun läheisesi toiminta voi sekoitta herkästi omatkin kuviosi. Koeta olla mahdollisimman realistinen sopimusasioissa, äläkä luota ihan kaikkeen sinisilmäisesti, vaan tarkista asioiden taustat ja faktat ennenkuin luot tilanteista lopullista kuvaa. Aika on hyvä luovuutta vaativille projekteille, mutta katso että pidät näissäkin asioissa jalat maassa. Kuun loppu vilkastuttaa ihmissuhteitasi ja koet yhteistyön miellyttävänä ja kannustavana. Monia yhteisiä asioita on käsillä ja tapahtumat piristävät mieltäsi. Hankinnoissa, joihin liittyy rahalliset panostukset, kannattaa kuitenkin miettiä asiaa yön yli ennen kuin teet päätöksiä.

 

Kauris, Toukokuu 2013

(22.12. - 19.1.)

Toukokuun alku antaa kauriille mahdollisuuden hallittuun muutokseen. Jokin tilanne on muuttumassa jättäen taakseen jonkin aikakauden. Osaat kuitenkin suhtautua asioihin ja tilanteisiin vaadittavalla asenteella ja pystyt saamaan järkevän lopputuloksen aikaiseksi kantamalla vastuusi ja olemalla realisti.  Järkevyytesi tulee nyt hyvään käyttöön ja vaikka mieli voikin olla rasittunut ja haikea niin voit loppupeleissä huomata että asiasi ovat kohdillaan sinua tyydyttävällä tavalla. Ihmissuhteissasi on tukevuutta ja voit luottaa hyvään yhteistyöhön ja yhteisymmärrykseen. Olet koko kuukauden energinen ja virkeä, eivätkä velvoitteet vie liikaa voimiasi. Puolesta kuusta eteenpäin asiat vaativat viimeistelyä ja tarkkuutta ja jonkin tilanteen läpikäyminen edellyttää pilkkujen viilausta. Onnekkuutta on kuitenkin taustalla ja tulosta syntyy ja aikasi ei kulu hukkaan. Lopullinen jälki käsillä olevasta asiasta voi kuitenkin siirtyä kesäkuun puolelle.

Vesimies, Toukokuu 2013

(20.1. - 19.2.)

Vesimiehille toukokuun alku antaa miettimisen aihetta jonkin keskeisen, keskeneräisen asian tiimoilta. Kaikessa edellytetään järkeistämistä, asioiden käytännön päivityksiä ja harkintaa pidemmän päälle. Tunnelmat voivat olla syvämietteisiä ja tilanteet edellyttävät jalkojen maassa pitämistä ja vastuullisuutta. Koeta ottaa rauhallisesti ja hoida yksi asia kerrallaan huolellisesti. Kuun toinen viikonvaihde on jo ihmissuhteissasi positiivisempi ja koet että voit tukeutua toisiin ja että sinua ymmärretään. Kolmas viikonvaihde tuo yllättäen hauskuutta ja piristystä sosiaalisissa piireissäsi. Ole itsekin avoin ja utelias ja lähde ihmisten pariin. Kuun neljäs viikko tuo suunittelematta mahdollisuuden tehdä jotain spontaania. Voit saada mahdollisuuden matkaan tai jollain tasoin vaihtaa maisemaa. Kuun viimeiset päivät ovat onnekkaita sopimuksellisten, kaupallisten, ja yhteistyöhön lliittyvissä asioissa. Vietä aikaasi rakkaittesi kanssa ja jaa yhteisiä asioita.

Kalat, Toukokuu 2013

(20.2. - 20.3.)

Kaloille on toukokuussa kuun ensimmäinen puolisko hyvää aikaa hoitaa pois alta kaikki käytännölliset sopimusasiat. Pystyt tällöin olemaan tehokas ja tarkka, eikä riskisiirroille ole tilaa. Ihmissuhteesi tuottavat iloa ja voit nauttia luottamuksesta aina kuun toiselle viikonlopulle. Sen jälkeen tilanteet saavat uudentyyppistä sävyä ja jotain sekaannusta voi tulla herkästi esiin. Tästä eteenpäin, kuun loppuun asti, voit kokea että asiat eivät luonnistu aivan niin tarkoituksenmukaisesti suhteissasi kuin haluaisit. Jotain outoa voi sattua johtuen väärinkäsityksistä tai unohduksista ja luottamuspulaa voi ilmentyä. Ole erittäin tarkka siitä että tulet oikein kuulluksi ja tarkoitusperäsi ymmärretyksi. Tarkista sopimusasioissa niiden realiteetit ja taustat ennenkuin teet käytännön ratkaisuja. Älä myöskään ole sinisilmäinen kaiken suhteen mitä kuulet tai miten asia sinulle esitetään vaan koeta pitää jalat maassa ja kaivaa asian oikea laita esiin. Varo tuhlailua varsinkin kuun viimeisellä viikolla.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.