Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Toukokuu 2014

(21.3. - 19.4.)

Oinaan kevät kuukausi toukokuu tuo tullessaan uusia tuulia rakkauselämään ja ihmissuhteisiin yleensä. Olet itse erittäin aloitteikas ja valmis kokeilemaan jotain aivan uutta ja suunittelematonta. Tilaisuuksia uudistaa seurapiiriäsi on toki tarjolla mutta vasta aika näyttää tulevatko muutokset pysyviksi vai jäävätkö kokoeilueriksi. Olet kuitenkin itse nyt viehättävimmilläsi ja saat toiset helposti tukemaan näkökantojasi. Toki tilanteiden muutokset nostattavat myös herkästi vastarintaa muiden tahoilta ja näin ollen kuukaudesta muodostuukin herkästi myös tahtojen taistelukenttä. Kuukauden ensimmäinen puolisko tuo eteesi näitä muuttuvia tilanteita ja ihmissuhde draamoja esiin. Voit kokea että nyt on aika jättää taakse mennyt elämä ja siihen liittyvät ihmissuhteet ja aloittaa kaikki uudestaan tyhjältä pöydältä. Kuvaan mahtuu kuitenkin myös draamaa ja valtataisteluita ja olisikin erittäin tärkeää olla mahdollisimman rehellinen ja suora ja puhua tilanteet auki kiertelemättä.

Harka, Toukokuu 2014

(20.4. - 20.5.)

Härkien toukokuu tuo esiin uusia ratkaisuja ja päätöksiä hyvinkin realistisesti ja käytännönläheisesti. Nyt on aika karsia turhia elementtejä kuvioistasi pois ja keskityttävä olennaiseen. Mieti mitkä asiat elämässäsi eivät kanna hedelmää ja tee tarvittavat korjausliikkeet ja inventaariot vastuullisesti ja kärsivällisesti. On aika järkeistää asioita uuteen malliin ja aloitettava jotain aivan alusta.  Suunittele pitkällä tähtäimellä tulevaisuuteen ja ole järkevä ja realistinen. Varsinkin kuun ensimmäiset kymmenen päivää ovat stressaavia ja kiireisiä, joten varaa aikaa tarpeeksi palutumiseen ja lepoon, ettet kuluttaisi itseäsi loppuun. Raha- ja talousasioissa voi myös ilmetä epäselvyyksiä, jotka vaativat korjauksia ja tarkistamisia. Nyt ei ole oikea aika aloittaa mitaan riskialtista vaan kannattaa siirtää vaativat rahaan liittyvät siirrot myöhemmäksi. Riskinä on liiallinen hyväuskoisuus tai sinisilmäisyys. Neuvottelu tilanteissa tai sopimusasioissa on myös syytä olla erityisen tarkka, jotta et jättäisi huomioimatta jotain tärkeää ja vaikuttavaa.

Kaksoset, Toukokuu 2014

(21.5. - 20.6.)

Kaksosten toukokuu on erittäin aktiivinen vuorovaikutussuhteissa ja liikut ahkeraan paikasta toiseen. Kommunikoit vilkkaasti moneen suuntaan ja verkostoituminen onnistuu. Riskejäkin toki kuvaan mahtuu mukaan ja kannattaakin pitää tilanteissa pää kylmänä ja jalat maassa. Nyt ei ole sopiva hetki tehdä mitään suurisuuntaisia hankkeita tai tiukkoihin sopimuksiin liittyviä asioita. Riskinä on liiallinen hyväuskoisuus toisen puheille ja huolimattomuus omalta osaltasi. Kaikissa neuvotteluissa, mitkä liittyvät käytännön asioiden hoitamisiin, kannattaakin nyt olla erityisen tarkka, että huomioit kaiken oleellisen. Riskiaikoja ovat erityisesti kuun toinen viikonloppu sekä kuun viimeinen viikko. Myös ihmissuhteissasi tapahtuu piristävää kehitystä ja varsinkin kuun puoliväli suosii tutustumista uusiin ihmisiin. Kuvassa on mukana hauskuutta ja uusia raikkaita tuulahduksia. Kuun viimeinen viikko on myös seurapiiritasolla miellyttävä ja keskusteluista muodostuu uteliasuuttasi herättäviä tilaisuuksia.

Rapu, Toukokuu 2014

(21.3. - 19.4.)

Toukokuu tuo muutosten tuulia ravun elämään toukokuussa. Olo voi tuntua hermostuttavalta koska tilanteiden eteneminen takkuaa ja viivytyksiä ja vaihtelevia mahdollisuuksia vilisee vauhdilla. Olosuhteissasi on tapahtumassa peruuttamattomia muutoksia ja olet jättämässä vanhoja rakenteita taaksesi. Nyt on kuitenkin syytä olla rohkea ja tehdä tarvittavat siirrot, jotta kokisit pääseväsi eteenpäin elämässä. Ihmissuhteissa voi ilmetä yhteistyökyvyttömyyttä ja voit kokea tilanteita, joissa koet että sinua ei kuunnella. Joku voi yrittää kävellä ylitsesi ja käyttää valtaa epäoikeudenmukaisesti. Voit joutua puolustamaan asemaasi ja tilanteiden ristiriitaisuudet kärjistyvät herkästi. Varsinkin kuun toinen viikonloppu nostaa ed. mainittuja teemoja pintaan. Toisaalta voit myöhemmin huomata että kaikki muutokset ovat kuitenkin kääntyneet omaksi onneksesi. Varsinkin kodin ja asuntoasioiden suhteen aika suosii parannuksia ja hyviä muutoksia.

Leijona, Toukokuu 2014

(23.7. - 22.8.)

Toukokuun alkupuoli on leijonille kiireinen ja tuo jotain selvitettävää asioihisi. Jokin tilanne voi edellyttää laskemisia ja tiukkaa harkintaa. Älä tee mitään hätiköityä vaan ole maltillinen ja tarkka juoksevien ja sopimuksellisten asioiden hoitamisissa. Varsinkin kuun ensimmäinen ja toinen viikonloppu voivat tuntua raskailta ja mielialasi saa herkästi synkempiä sävyjä. Kuun puolivälistä asioiden sävy muuttuu ja voitkin hoksata jonkun uuden tavan selvittää ja ajatella asioita. Ole tällöin utelias ja jaa asioitasi myös muiden kanssa niin huomaat ajatustesi selkiytyvän. Jokin uusi idea tai innostus johonkin uuteen piristää mieltäsi. Ihmissuhteissasi on hyväksyvyyttä ja yhteistoiminta myös helpottuu. Kuun viimeinen viikko on hyvää aikaa verkostoitua ja kokea uusia asioita yhdessä keskustellen ja ajatuksia vaihtaen. Kuun viimeiset päivät voivat suoda mahdollisuuden aloittaa jotain uutta ja mieltäsi virkistävää.

Neitsyt, Toukokuu 2014

(23.8. - 22.9.)

Toukokuun ensimmäiset seitsemän päivää ovat neitsyille edistäviä ja riskittömiä päiviä. Saat helpostikin olosuhteisiisi aikaiseksi parannuksia ja saavutat tavoitteitasi. Panosta asioiden eteen ja ole rohkea. Riskialttiita sensijaan ovat kuun toinen viikonloppu sekä kuun viimeinen viikko. Tällöin riskinä on liiallinen sinisilmäisyys tai vaarana on tehdä virhearviointeja omissa valinnoissasi. Vältä tekemästä mitään kovin suurisuuntaista tai sinisilmäistä ratkaisua tai päätöstä tällöin. Juoksevien asioiden hoidoissaa voi ilmetä takkuamisia ja väärinkäsityksiä ja joudut sevittämään tilanteiden kulkua tarkemmin. Älä luota kaikkeen ihan suorilta käsin vaan tarkista asioiden taustat ja faktat. Myös liikennöinnissä tai tiedonvälityksessä voi olla ongelmia ja sinulta kuluu aikaa asioiden järkeistämisiin. Joku läheisesi voi myös vaatia ylenmääräisesti apua ja aikaasi omien ongelmien selvittämisissä. Katso kuitenkin minkä eteen on kannattavaa uhrautua ja mikä on loppupeleissä karhunpalvelusta toiselle.

Vaaka, Toukokuu 2014

(23.9. - 23.10.)

Vaaoilla ihmissuhteet ja uudet kehityskulut niissä vievät huomiotasi toukokuussa. Kuun toiseta viikonlopusta aina kuun loppuun asti aikasi kuluu pääsääntöiseti vaihtuvien tilanteiden pyörityksissä. Jotain kohtalonomaista voi sattua joka muuttaa vallitsevien tilanteiden ja rakennelmien suuntaa ja uudistaa näkökantaasi jossain suhteessa. Varo kuitenkin valtataisteluita tai salailevia tilanteita ja koeta pitää asiat mahdollisimman suorina ja selkeinä. Joku voi nyt yrittää kääntää päätäsi johonkin uuteen suuntaan ja riskinä onkin että tarkoituksena on saada sinusta otetta tai hallintaa. Voit joutua puolustamaan itseäsi ja sietämään manipulointia ja vehkeilyä. Katso että itse pidät puhtaat jauhot pussissa ja puhut asioista niiden oikeilla nimillä. Parhaita aikoja avata keskustelua ja neuvotella ovat kuun puoliväli ja kuun viimeinen viikko ennen viikonloppua. Tällöin yhteisymmärryksen on mahdollista avata tilannetta eteenpäin rakentavasti. Kuun 21. päivä antaa myös tilaa jonkin jo aiemmin aloiteun hankkeen etenemiselle ja vauhdittumiselle.

Skorpioni, Toukokuu 2014

(24.10. - 22.11.)

Skorpionien toukokuu alkaa velvoitteiden kasautumisilla ja kiireisillä aikatauluilla. Kuun alussa kohtaamasi tilanne vaatii käytännön toimia ja selkiyttämisiä. Koeta hoitaa yksi asia kerrallaan pitkäjänteisesti ja tehokkaasti vastuuta kantaen. Voit myös kokea että asiasi hoituvat parhaiten yksin toimiessa kuin muiden apuun luottaen. Toisten asiat ennemminkin kuormittavat kuin auttavat tilannettasi. Asiat saattavat liittyä menneisyyteen tai johonkin keskeneräiseen tehtävään. Viimeistele ja hio asioita ja järkeistä aikataulutuksesi niin että saat välillä aikaa palautumiseen ja lepoon. Kuun toisen viikonlopun jälkeen tilanteet rauhoittuvat ja tasaantuvat ja aikaasi riittää muuallekkin kuin tehtävien edistämisiin. Kuun puoliväli on hektinen mutta tilanteet eivät enää varsinaisesti ole omista asioistasi kiinni, vaikka ympäristössäsi kuohuukin. Koeta olla muiden tukena ja anna apuasi siinä missä pystyt.

Jousimies, Toukokuu 2014

(23.11. - 21.12.)

Jousimiesten on hyvä toukokuussa ottaa asioista tarkoin selkoa, jotta väärinkäsitykset eivät saattaisi itseäsi tilanteisiin, joissa tulee helposti tehtyä liian hätiköityjä ratkaisuja väärin perustein. Kuun toisella viikolopulla keskustelut ja neuvottelut voivat avata silmäsi huomaamaan asioiden taustoja, joita et ole aiemmin huomannut tai tiennyt. Kannattaa siis olla utelias ja puhua asioista suoraan ja kertoa ääneen omista tuntemuksistasi. Sopimukset tai päätökset joita olet aiemmin tehnyt voivat saada nyt uutta näkökulmaa ja voit joutua miettimään tilannettasi uudelta näkökannalta. Tilanteet ja ihmiset ympärilläsi voivat näyttäytyä herkästi omituisilta tai hullumaisilta mutta kukapa ei toisinaan tee vääriä valintoja tai havaintoja todellisuudesta. Armollisuus niin itseä kuin toisiakin kohtaan voi nyt olla parasta lääkettä herkistyneelle tilanteelle. Koeta siirtää tärkeät valinnat ja ratkaisut tuonnemmaksi, jotta välttyisit turhalta toiminnalta.

Kauris, Toukokuu 2014

(22.12. - 19.1.)

Kauriin kevääseen liittyy muutoksia ja suunnittelemattomia tilanteiden vaihdoksia tiuhaan tahtiin ja toukokuu liittää kuvaan mukaan ihmissuhteiden tasolla vaihteluita. Yhteistyö kuvioissa voi olla edessä siirtoja ja leikkauksia ja tilanteisiin liittyy herkästi epäoikeudenmukaisuuden tuntua. Koeta itse olla mahdollisimman suora ja rehellinen ja koeta pysytellä puolueettomalla linjalla. Kuun toinen viikonloppu voi kärjistää tilanteita ja seuraava viikko kuluukin haistellen uusia tuulia ja käänteitä. Ole tietoinen taustalla olevista peleistä ja pengo asioita pintaa syvemmältä, ennenkuin teet lopullisia päätelmiä asioiden kuluista. Intiimeissä suhteissa voi myös tapahtua muutoksia ja jos suhde on ollut heikolla pohjalla niin se voi nyt päättyä. Voit kokea vastarintaa omien näkökantojesi kannalta ja voit joutua puolustamaan itseäsi. Edessä voi olla jonkin asteinen hyppy tuntemattomaan ja sinulta vaaditaan rohkeutta ja uskallusta asettua kokemaan jotain uutta ja ennenkokematonta.

Vesimies, Toukokuu 2014

(20.1. - 19.2.)

Vesimiehiltä edellytetään tehokkuutta ja kärsivällisyyttä aina toukokuun toisen viikonlopun yli kunnes tilanteet alkavat helpottua ja velvoitteet hälventyä. Jokin keskeneräinen tehtävä tai projekti vaatii alkukuunajan  huolellisuutta ja tarkkuutta ja kuvaan mahtuu mukaan turhautumisia ja uudelleen yrittämisiä. Toki ensimmäisen viikon jälkeen yhteistyö alkaa muiden kanssa sujua helpommin ja rakkauselämässä alkaa vaivattomampi kausi. Kuun puolivälistä eteenpäin luvassa on mieluisia yllätyksiä muiden taholta ja hauskuutta ja viihtyvyyttä riittää loppukuulle asti. Vietä aikaa muiden seurassa ja kuro yhteisyyttä jälleen kasaan. Raha-asioissa kannattaa olla tässä kuussa kuitenkin normaalia tarkempi ja välttää turhaa riskinottoa. Taloudellisesti on riskinä tehdä jotain turhia harkintoja liian sinisilmäisesti. Jokin väärinkäsitys tai unohdus voi sekoittaa asioitasi ja tilanteet edellyttävät turhia korjausliikkeitä rahallisesti. Varsinkin kuun toinen viikonloppu ja viimeinen viikko ovat näissä suhteissa riskialttiita.

Kalat, Toukokuu 2014

(20.2. - 20.3.)

Toukokuun ensimmäiset päivät sujuvat kaloille edistyksellisesti ja koet onnistumisia tekemisissäsi. Näinä päivinä voit luottaa siihen että asiasi etenevät lutvikkaasti ja helpostikin. Sen sijaan kuun toinen viikonloppu ja kuun viimeinen viikko edellyttät erityistä tarkkuutta kaikessa mitä teet. Riskinä ovat virhearvioinnit ja väärinkäsitykset neuvotteluissa, viestinnässä ja sopimusasioissa. Voit myös itse olla huolimaton ja unohduksia sattuu helposti. Toisaalta joku toinen taho voi aiheuttaa väärinkäsityksiä ja voit joutua selvittämään asioiden todellista laitaa.. Jos joku lupaa nyt sinulle sata kaunista ja tuhat hyvää, niin hälytyskellojen olisi syytä kuulua korvissa. Kannattaa siis välttää suuria siirtoja ja ratkaisuja tällöin, jotta et joutuisi myöhemmin katumapäälle. Kuun viimeiset kaksi päivää jo kuitenkin selkiyttävät tilanteita ja voit luottaa asioiden etenemisiin.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.