Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Toukokuu 2015

(21.3. - 19.4.)

Oinailla ihmissuhteissa on toukokuussa suurimmat haasteet ja muutoksia tälle rintamlle on näköpiirissä. Jokin suunnanmuutos tai ratkaisu yhteisissä asioissa on mahdollinen ja tilanne vaatii panostustasi. Jokin pakottava tilanne voi tuntua ahdistavalta mutta tilanteiden kiristyessä puolenkuun jälkeen, keksit kyllä ratkaisun, joka saa asioita eteenpäin. Älä siis suostu epämääräisiin peleihin vaan ota asiat suoraan esiin. Kuun kolmas ja neljäs viikonloppu vaativat vastuullisuutta ja velvoittavia tehtäviä on kuvassa mukana. Ei siis kannata asennoitua lomailuun vaan ennemminkin käsillä olevien asioiden edistämisiin satsaamalla aikaasi ja vaivannäköäsi. Kuun viimeinen viikko on sitävastoin luovuuttasi korostava ja aika antaa tilaa löysemmille aikataulutuksille. Tee jotain itseäsi viihdyttävää ja kuuntele herkällä korvalla sisäistä ääntäsi. Voit nyt saada uusia ideoita tulevaisuutta kohden unelmoinnin ja haaveilun kautta.

Harka, Toukokuu 2015

(20.4. - 20.5.)

Toukokuun alku on härkäihmisille aktiivisinta aikaa, jolloin saat helpostikin paljon aikaiseksi. Teet rohkeasti päätöksiä ja olet valmis uusiin koitoksiin. Ota kuitenkin syvällinen asenne ryhtymisiisi ja vältä liioiteltuja hankkeita. Riskinä on kuvitella asioita helpoimmiksi kuin ne todellisuudessa ovatkaan. Nyt ei olesyytä liioitella omia resurssejaan vaan on hyvä pitää pää kylmänä ja realiteetit hanskassa. Puolenkuun ja sen jälkeinen aika tuo taloudelliset asiat esiin ja esteitä on raivattava tieltäsi. Jokin takapakki tai rajoitus on mahdollinen ja tilanne vaatii pysähtymistä asioiden äärelle. Älä tee mitään lopullisia ratkaisuja vielä vaan suunittele ja ota selvää asioista ja mahdollisuuksistasi. Kolmas viikonloppu ja sen jälkeinen viikko tuo läheiset ihmissuhteet mietittäviksi ja herkkää tunnelmaa on ilmassa. Voitkin huomata että yhdessä viettämäsi aika tuo nyt enemmän mielekkyyttä elämääsi kuin yksin asioita puurtaessa.

Kaksoset, Toukokuu 2015

(21.5. - 20.6.)

Kuukauden ensimmäisinä päivinä tapahtumat rajoittavat toiminta-aluettasi ja sinulta edellytetään asioiden uudelleen harkintaa. Kannattaakin ottaa pitkäjänteinen asenne ja lisäselvityksille aikaa. Älä tee mitään riskialtista ja varsinkin kauppaan tai sopimusneuvotteluihin liittyvissä asioissa varaudu viivytyksiin. Voit kokea väsymystä ja haluttomuutta tarttua toimeen ja kuun puolivälissä energiasi ovatkin matalammillaan. On aika suunitella ja harkita tilanteita järkevästi ja malttia tarvitaan. Katso kuitenkin että hoidat juoksevat asiasi ajantasalle, sillä unohdukset ovat myös herkässä. On aika ottaa aikalisä ja suunitella tilanteita uusiksi. Mieti mitkä unelmasi ovat arvokkaita ja karsi turhakkeet ympäriltäsi. Kuuntele itseäsi ja anna aikaa sisäisen äänesi tulla kuulluksi. Joskus on vain myönnettävä oma haavoittuvuutensa ja olla itselleen armollinen. Kuun loppu jo nostaa energiatasoasi ja huomaat saavasi enemmän puhtia toimiisi.

Rapu, Toukokuu 2015

(21.3. - 19.4.)

Toukokuun alku on ravuilla energistä ja aikaansaavaa jaksoa, johon kannattaakin sijoittaa suurimmat ryhtymiset. Jokin menneisyyden valintoihin liittyvä sopimus asia jumittuu ja koet rajoituksia olevan kuvassa mukana. Nyt ei kannata hätiköidä vaan ennemminkin antaa ajan kulua ja suunitella pitkällä tähtäimellä. Tilanne voi tuntua nyt hölmöltä ja roikkuvan epämääräisesti ilmassa mutta aika korjaa asiat kunhan vain itse olet tietoinen mitä kannattaa järkeistää ja ajaa eteenpäin. Kuun toinen viikonloppu antaa suhdetoimillesi vauhdittamisia ja yhteistyö on antoisaa kuun loppupuolelle asti. Tosin voit myös saada mahdollisuuden ottaa asioita esille tahon kanssa, joka on pitkään muhinut jo hampaankolossasi. Pystyt nyt kuitenkin tuomaan asiat esiin edukkaasti saaden toiset puolellesi. Ole oikeudenmukainen ja puhu asioistasi niiden oikeilla nimillä. Sävynä tilanteisiin mahtuu valtataistelun henkeä mutta nyt on hyvä aika pelata avoimin kortein.

Leijona, Toukokuu 2015

(23.7. - 22.8.)

Leijonilla riittää tehtäviä ja pyöriteltäviä asioita toukokuun alkupäivät ja tilanteet pysyvät kiireisinä. Matkailu hankkeita voi olla ilmassa mutta aina tuntuu nousevan eteen jokin este tai viivästys ja suunitelmat siirtyvät tuonnemmiksi. Ole kärsivällinen näiden asioiden suhteen, sillä hyvin etukäteen pohdittu ja suuniteltu tuo kuitenkin ajan mittaan parhaan mahdollisuuden esiin. Ota selvää ja etsi faktoja niin tie on avautumassa eteesi, vaikkakin viiveellä. Nyt ei kannata lyödä mitään vielä lukkoon, sillä muutoksien riski on vielä olemassa. Kuun puolen välin jälkeinen aika on energisempää ja saat tekemisistäsi parempaa jälkeä aikaiseksi. Tänne kannattaakin siirtää aikaa vaativat ryhtymiset ja aikomukset, sillä oma vireesi on paremmalla puolella. Suuria muutoksia elämän kulkuun kuukausi ei tarjoa, vaikkakin kaikessa on taustalla eteenpäin pyrkivä henki ja tarve laajentaa toimialaasi. Parhaiten asioitansa edistävät elokuun 6. - 9. päivä syntyneet leijonat.

Neitsyt, Toukokuu 2015

(23.8. - 22.9.)

Neitsyillä jonkin jo pitkään vireillä olleen hankkeen suhteen nousee alkupäivinä esteitä ja uudelleen rakentamista tarvitaan. Tilanne vaatii järkeilyä, lisäselvityksiä ja faktojen kaivamista esiin. Nyt ei ole myöskään suotuisa hetki kaupankäyntiin liittyvissä asioissa, vaan aina tuntuu tulevan viivytyksiä ja mutkia matkaan. Liikennevälineet, viestintä ja kommunikaatio voivat olla myös työstettävien asioiden listoilla. Kuun toinen viikko verottaa jaksamista ja energia tasosi on hieman madaltunutta. On aika tarkistaa mitkä asiat ovat työstämisen arvoisia ja mitkä tuhruutta. Järkeistämistä ja supistamisia tarvitaan, jotta saataisiin asioiden tärkeysjärjestys esille. Ilmassa voi olla myös haluttomuutta ja innottomuutta, mutta kannattaakin antaa itselleen hetki aikaa pysähtymiseen, jotta saisit kerättyä uutta puhtia allesi. Keskustele, neuvottele ja jaa asioitasi muiden kanssa vaikka vastuu päätöksistä onkin nyt itselläsi. Kuun viimeisen viikon energiat ovat vielä matalennon puolella, joten anna ajan kulua ja suunittele ja pohdi asioitasi.

Vaaka, Toukokuu 2015

(23.9. - 23.10.)

Toukokuussa yhteistyöhön ja ihmissuhteisiin liittyvät asiat vaakojen kannattaa hoitaa kuukauden ensimmäisinä päivinä. Loppukuussa sopusoinnun ja yhteisen sävelen löytyminen on hankalampaa. Varsinkin puolenkuun jälkeen kannat osuvat helposti vastakkain ja luottamusta on vaikeaa löytää. Jokin ehdoton tilanne voi syntyä jossa koet joutuvasi ahtaaseen pakkorakoon. Joku voi yrittää vaikuttaa elämääsi ja valtataistelut ovat mahdollisia. Voit joutua pitämään puoliasi ja joku voi yrittää jyrätä ylitsesi. Tilanteet voivat kärjistyä niin että et löydä muuta keinoa kuin sanoutua irti yhteistyöstä. Kuun toisesta viikosta eteenpäin toimeliaisuutesi ja yritteliäisyytesi tuottaa helpommin tulosta ja pystyt pitkäjänteiseen työskentelyyn energisesti. Pystyt kantamaan vastuuta ja ymmärrrät että omaa panostustasi asioiden etenemiseksi tarvitaan. Voit tehdä järkeviä ja realistisia ryhtymisiä ja osaat säädellä hyvin voimavarasi.

Skorpioni, Toukokuu 2015

(24.10. - 22.11.)

Toukokuun alkupuoli on keskittynyt skorpioneille ihmissuhteisiin ja mahdollisiin kriittisiin tilanteisiin muiden kautta. Voit saada kuulla olevasi itsekeskeinen ja ajavasi vain omia asioitasi. Kiinnitä siis erityistä huomiota tahdikkuuteen ja siihen että otat toisten tarpeet huomioon. Kuun ensimmäinen viikko varoittaa myös ylilyönneitä ja kuvitelmista että voit mennä siitä yli mistä aita on matalin. Vältä siis liiallista hyväuskoisuutta ja ota realiteetit tarkoin huomioon. Kuun toisesta viikonlopusta eteenpäin ihmissuhteisiisi palautuu enemmän yhteisymmärrystä ja sovittelevuutta. Kolmas viikonloppu kuvastaa jo erityistä herkkyyttä toisten tarpeille ja uhraatkin helpommin omastasi toisten hyväksi. Loppukuun energiat keskittyvät myös talousasioiden päivittämisiin aina kuun puolesta välistä eteenpäin ja tarkkuutta näissä asioissa on syytä ottaa käyttöön. Muutoksia voi nyt olla näköpiirissä ja uudenlaista vastuuta kasataan harteillesi. Tarkista kaikki huolella, jotta ymmärtäisit yksityiskohtia myöten mihin olet sitoutumassa.

Jousimies, Toukokuu 2015

(23.11. - 21.12.)

Jousimiesten toukokuun alun hankaluudet, jotka voivat liittyä juoksevien asioiden hoitamisiin, sopimuksiin, kaupankäyntiin tai viestintään, tuottavat herkästi takapakkia ja asiat täytyy miettiä uusiksi. Nyt ei ole hyvä tehdä hankintoja tai ryhtyä suurisuuntaisiin projekteihin, sillä ennemminkin on aika karsia turhakkeita ja ryhtyä järkeistämään tilannetta. Kuun toisena viikonloppuna epäluottamus on vallalla ja onkin syytä kuunnella kriittisesti sitä miten joku asiansa sinulle esittelee. Älä tee mitään hätiköityä mitä joituisit kuitenkin myöhemmin korjailemaan. Kuun puolesta välistä eteenpäin ihmissuhteissasi voi olla myös kriittisiä hetkiä ja omakin jaksamisesi on kortilla. Silmäsi voivat tässä kuussa aueta huomaamaan menneitä tilanteita, joissa olet ollut liian hyväuskoinen. Mielikuvien, unelmien ja haaveiden ristiriita suhteessa konkreettisiin mahdollisuuksiin voi tarvita uudelleenarviointeja ja luopumisia joistain asioista voi olla paikallaan. Vastuu painaa harteitasi ja stressi oireet nousevat helposti esiin. Ota rauhallisesti ja keskity yhteen asiaan kerrallaan.

Kauris, Toukokuu 2015

(22.12. - 19.1.)

Toukokuun ensimmäinen viikko on kauriiden osalta tehokas ja tehtävät hoituvat tehokkaasti ja tuottavasti. Jokin ratkaisu tai päätös voi osua tähän ajankohtaan ja saat hyvää jälkeä aikaiseksi. Esiin voi tässä kuussa nousta jokin hanke, joka vaatii tehokasta viimeistelyä ja järkeistämistä. Virheitä on korjattava ja hiomista on riittämiin jotta saisit mieleisesi tuloksen aikaan. Kolmas viikko on kriitillinen ihmissuhteissa ja jonkun vastahankaisuus vaatii huomioimista ja selvittelyjä. Älä ole liian ehdoton omissa kannanotoissasi, vaan koeta löytää luova ja avoin väylä etenemiseen. Vaikka kaikki ei nyt mene oman mielesi mukaisesti yhteistyö kuvioissa niin se voi olla merkki tarpeesta asennoitua uudella tavalla tilanteeseen. Katso että kaikki tapahtuu oikeudenmukaisesti ja avoimesti ja vältä valtapelejä. Jonkun ihmisen yllättävä käytös voi kuitenkin järkyttää omia suunitelmiasi ja uudelleen suuntautumista tarvitaan.

Vesimies, Toukokuu 2015

(20.1. - 19.2.)

Vesimiehillä kommunikointiin ja vuorovaikutus tilanteisiin liittyvät asiat toukokuussa aiheuttavat miettimisiä ja päänvaivaa. Jokin menneisyydessä tehty valinta tai ratkaisu kaipaa järkeistämistä ja uudelleen ajattelua. Voit kokea roikkuvasi jossain valitilanteessa, jossa mikään ratkaisu ei näytä olevan mahdollista. Nyt on aika ottaa asia harkintaan mutta ratkaisun löytymiseen kannattaa varata aikaa aina ensi syksyyn asti. Järki ja maltti tuottavat kyllä aikanaan suotuisamman lopputuloksen. Tilanteeseen voi liittyä jokinlainen järjetön asetelma ja matalaa profiilia on nyt hyvä pitää yllä. Kuun alkupuoli on velvoitteinen ja arjessasi riittää kiirettä ja tehtävää. Puolesta kuusta eteenpäin saat enemmän rauhoittumisaikaa itsellesi ja stressi tekijät vähenevät. Kuitenkin voit kokea olevasi tilanteessa, jossa joudut odottavalle kannalle.

Kalat, Toukokuu 2015

(20.2. - 20.3.)

Kaloille toukokuu tuo helposti mukanaan ylimääräistä stressiä ja asioiden uudelleen miettimisiä. Tehtävää ja muuttuvia tilanteita nousee eteesi vähän väliä mutta jotain tehottomuutta koet itsessäsi nyt olevan. Päätökset ja ratkaisut tuntuvat tuovat aina jonkin uuden esteen tai pettymyksen ja tilanteet jumittavat paikoillaan. Nyt on aika pysähtyä suunittelemaan ja miettiä miten rakennat elämästäsi mielekkäämmän ja itsesi näköisen paketin. Kuun alun yhteydenotot voivat olla mieltäsi madaltavia ja vaativat tarkempaa tarkastelua. Nyt ei ole myöskään suotuisaa tehdä mitään suuria ratkaisuja, vaan antaa aikaa pohdinnalle ja suunittelulle. Kuun puolessa välissä oma jaksaminen voi joutua koetukselle, sillä energiatasosi on nyt matalalla ja aikaa palautumiseen tarvitaan normaalia enemmän. Ota siis rauhaisasti ja karsi turha tekeminen pois työlistaltasi. Jaa asioitasi läheistesi kanssa niin huomaat saavasi ymmärrystä ja tukea ongelmiisi.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.