Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Toukokuu 2016

(21.3. - 19.4.)

Oinailla keskiössä ovat toukokuussa hankintoihin liittyvät asiat ja omien resurssien arviointi nousee tarpeelliseksi hahmottaa. Jo kuun alku tuo tilanteita eteesi ja asioista selvää ottamista on hyvä tehdä ennen lopullisia päätöksiä. Neuvottelut ja neuvonpidot vievät kuitenkin jämäkästi asiaasi eteenpäin ja ratkaisut mitä nyt teet ovat vaikutuksiltaan kauaskantoisia. Ota tarkasti selvää oikeuksistasi ja tongi asioita pintaa syvemmältä. Realistinen asenteesi on kuitenkin hyveenäsi, etkä kovin helposti haksada mihinkään turhaan. Kuun viimeiset kymmenen päivää ovat aloitteikkaita ja toiminnallisia ja pistät tehokkaasti vauhtia asioihin. Jokin rahaan liittyvä ratkaisu on käsillä ja sitoumuksesi ovat pitkäkantoisia ja tulevaisuuteesi vaikuttavia. Loppukuu tuo ihmissuhteisiisi miellyttäviä sävyjä ja olet innokas tekemään yhteistyötä muiden kanssa. Vietä aikaasi tällöin läheistesi kanssa ja huomaat yhdessä saavasi enemmän aikaan kuin yksin toimien.

Harka, Toukokuu 2016

(20.4. - 20.5.)

Härkien toukokuu on varsin menestyksekästä aikaa, jolloin monet hankkeesi etenevät suotuisaan malliin. Jo kuun ensimmäinen viikko avaa tietäsi eteenpäin ja voit hengähtää helpotuksesta. Jokin laajennushanke tai omaa hyvinvointiasi lisäävä asia edistyy ja antaa itsellesi lisää mahdollisuuksia toteuttaa itseäsi. Toinen viikko on myös aloitteikas ja varsinkin ihmissuhteissasi alkaa positiivinen jakso. Voit nyt edistää yhteistyötä tekemällä asioitasi ja koet läheisten avun ja huomion positiivisena. Loppuviikon yhteydenpidot tai sopimuksiin liittyvät asiat vaativat vielä lisäselvennyksiä ja onkin hyvä antaa aikaa vielä lopullisen ratkaisun muodostamiseen muutama viikko. Olet tällöin tietoisempi tilanteeseesi vaikuttavista tekijöistä. Kuun viimeiset päivät nostavat esiin jonkin menneisyyteen liittyvän yhteistyökuvion ja tämän asian selvittämiseen on hyvä varautua pitkänkaavan mukaisesti. Tilanne ei asioitasi kaada, vaan ennemminkin täytyy tehdä parannuksia ja toimia asian loppuunsaattamiseksi.

Kaksoset, Toukokuu 2016

(21.5. - 20.6.)

Kaksosilta edellytetään pitkäjänteisyyttä ja sitkeyttä sietää keskeneräisiä hankkeita toukokuussa. Jokin unelmasi tai haaveesi edellyttää sekiyttämistä ja malttia, sekä lisäselvityksiä ennenkuin pääset käsiksi konkreettiseen tekemiseen. Nyt ei ole hyvä aika tehdä lopullisia ratkaisuja varsinkaan asioissa, jotka vaikuttavat tulevaisuuteesi pidemmän päälle. Jotta säästyisit turhilta korjausliikkeiltä myöhemmin, niin koeta olla järkevä ja pitää vielä jalat tiukasti maanpinnalla kiinni. Jokin menneisyyteesi liittyvä asia on keskeneräinen ja edellyttää pohtimista ja jälkiselvittelyjä. Kannattaa selvittää välit aikaisempaan elämääsi, puhdistaa pöytää ja antaa tilaa kuulla sisäistä, herkkää ääntäsi. Ideat tuntuvat lentelevän ympärilläsi mutta riskinä on olla turhan sinisilmäinen konkretian suhteen. Tarvitset normaalia enemmän aikaa lepoon, sillä stressitekijät ja epävarmuus vievät nyt energioitasi. Luota siihen että elämä kantaa eteenpäin, vaikka et olisikaan kovin tietoinen kaikista vaikuttavista tekijöistä.

Rapu, Toukokuu 2016

(21.3. - 19.4.)

Toukokuu tuo ravuille mahdollisuuksia edetä suunitelmissaan eteenpäin. Oma yritteliäisyytesi tuo tuloksia ja löydät onnistuneesti mahdollisuuksia toteuttaa aikomuksiasi. Kuun ensimmäinen viikko viitoittaa jo tietäsi eteenpäin ja koet asioiden loksahtelevan paikoilleen. Jokin sitoumus tai kaupankäyntiin liittyvä neuvottelu edistyy hitaasti mutta varmasti. On aika tehdä pitkälle tulevaisuuteesi vaikuttavia siirtoja mutta pengo syntyjä syviä ja ota selvää asioista pintaa syvemmältä. Koet kuitenkin saavasi vastakaikua tiedonjanollesi ja koet että sinua kuullaan. Jokin taho tai ryhmä voi nyt olla tukenasi ja voit kommunikoida sinua kiinnostavista asioista. Varsinkin kuun toinen viikko on suotuisa ja mitä kysymyksiä tällöin heität ilmaan niin vastauksia on selkiytymässä aivan kuun viimeisinä päivinä. Lopputulos on tyydyttävä ja vapauttaa sinua toteuttamaan itseäsi.

Leijona, Toukokuu 2016

(23.7. - 22.8.)

Toukokuun alkupäivinä voit olla tilanteessa jossa voit jakaa omasta hyvästäsi yhteisen edun nimiin. Jokin talouteesi liittyvä asia linkittää sinua yhteyteen muiden kanssa ja voit kuitenkin samalla saada itsellesi lisää toimintatilaa. Vastuunottoa on hyvä kantaa ja tiedostaa sitoutumisen merkitys. Neuvotteluihin on hyvä suhtautua tilanteen vaatimalla vakavuudella ja pohtia asioita etukäteen. Ota selvää asioista ja kartoita huolella sopimukset ja sitoumukset. Loppukuu lyö lukkoon jo asioita hyvinkin peruuttamattomasti ja tulevaisuuteen vaikuttaen. Kuun viimeinen viikko tuo vilskettä ja menoa yhdessä tekien ja olet ahkeraan liikkeellä mutta itseäsi piristävällä tavalla. Olet kuitenkin selvillä hyvin tilanteisiin liittyvistä velvoitteista ja sitoumuksista, joten oma realistisuutesi pitää sinut pois riskitekijöistä. Kuun viimeisinä päivinä on kuitenkin hyvä ottaa huomioon oma jaksamisesi ja levon tarpeesi, jotta et polttaisi itseäsi aivan loppuun.

Neitsyt, Toukokuu 2016

(23.8. - 22.9.)

Neitsyille toukokuusta muodostuu kiireinen kuukausi, sillä jokin jo aiemmin aloitettu hanke vaatii huomiotasi ja ylimääräistä panostustasi. Aikatauluta tehokkaasti ja koeta pitää tahtia yllä vaikka haluttomuus tarttua toimeen voikin aika ajoin iskeä. Jo kuun ensimmäinen ja toinen viikko lupaavat edistystä ja omalla panostuksellasi saat paljon aikaiseksi. Olet kekseliäs ja idearikas, joten käytä älynlahjojasi hyväksesi. Myös toisen viikon keskustelut ja neuvottelut virittävät mieltäsi ja saat uusia ideoita toimia eteetpäin. Olet normaalia herkempi ärsyyntymään jos asiasi eivät heti suju haluamallasi tavalla. Koeta hoitaa oma tonttisi ja jätä muut vähemmälle huomiolle. Kuun viimeisinä päivinä voit kuitenkin huomata saaneesi paljon aikaiseksi ja valmista jälkeä syntyy omien ideoiden myötä. Kuun loppu antaa jo tilaa löysäilylle ja saat mahdollisuuden ottaa rennommin.

Vaaka, Toukokuu 2016

(23.9. - 23.10.)

Vaakojen toukukuu on pääosin suhteellisen tasainen ja rauhoittava. Suuria suunnanmuutoksia tuskin on näkyvillä ja voit rauhoittua varmistamaan lähtökohtiasi. Joitain viivytyksiä korkeintaan sopimusasioisaa tai kaupankäyntiin liittyvissä neuvotteluissa on mahdollisesti kuvassa mukana. Myös viestintä tai tietoliikenne ongelmat voivat vaatia selkiyttämistä ja ajankohtaistamista. Varaudu viivästymisiin näissä asioissa mutta varsinaisesti omiin henkilökohtaisiin peruasioihin elämässä nämä vaikutukset tuskin yltävät. Joitain parannuksia ja viimeistelyjä työolosuhteissa on myös ilmassa ja pystytkin varsin diplomaattisin ottein rauhoittamaan levottomuuden tunteitä ympäristössäsi. Voit luoda ongelmatilanteissa yhdistäviä siltoja erilaisten näkökantojen melskeessä ja näissä kohdin taitosi tulevat hyvään käyttöön. Olet kuitenkin realistisesti liikkeellä ja asenteesi on maanläheinen ja löydät helposti järkeviä mahdollkisuuksia toimia tilanteissa.

Skorpioni, Toukokuu 2016

(24.10. - 22.11.)

Skorpionien toukokuuhun mahtuu liuta uudelleenaloituksia jo aiemmin aloitettujen hankkeiden myötä. Jonkin asteinen keskeneräisyys vallitsee tunnelmaa ja odottelua ja viivytyksiä tuntuu riittävän monien tahojen ja asioiden tiimoilta. Lisäselvityksiä vaaditaan ja aikaa kuluu turhautumiseen asti. Jokin jumitus kestää kuun loppuun asti, kunnes jokin yhteyden otto tai sopimus selkiyttää tilannettasi. Voit joutua asioiden äärelle takaisin, joita puitiin jo alkuvuodesta. Jotain tiettyä onnekkuuttakin asioiden hoitamisiin liittyy, joten kannattaa olla maltillinen ja kärsivällinen. Kuun ensimmäinen viikko suosii yhteistyötä muiden kanssa ja jokin yhteinen projekti onnistuu. Loppukuu voi tuoda sinut haikeankin tilanteen eteen, jättäen jonkin elämäntilanteen taakse ja menneisyyteen. Mutta samalla uutta on alkamassa, joten ole positiivisella mielellä ja katso kohti tulevaisuutta. Kuun viimeiset päivät ovat osoittamassa suuntaa siihen, mihin panostat energiaasi koko kesän yli.

Jousimies, Toukokuu 2016

(23.11. - 21.12.)

Toukokuu vaatii jousimiehiltä aikaa asioiden tarkennuksiin ja viimeistelyihin. Jotain jo aiemmin aloitettua edellyttää selkiyttämistä ja järkeistämistä. Aika voi tuntua turhauttavalta viivästelyjen ja tilanteiden mutkistumisten myötä. Vastuuta ja malttia on hyvä olla mukana, sillä lopputulos on nyt omasta panostuksestasi kiinni. Hoida asia kerraallaan ja aikatauluta tilanteita niin että saat tarpeeksi aikaa lepoon ja palautumiseen. Kuun neljännestä viikonlopusta eteenpäin kiireet tuntuvat vain kasautuvan eteesi ja stressitekijöitä tuntuu olevan liiaksi. Koeta miettiä mitä valintoja teet ja miten ne vaikuttavat tulevaisuuteesi. Arvota asioita tärkeysjärjestykseen ja vältä aloittamasta mitään suurisuuntaista. Jotain voi olla jäämässä pois elämänkuvioistasi ja tarkennuksia on hyvä tehdä. Kuun viimeiset päivät vilkastuttavat ihmissuhteitasi ja sosiaalisuutesi hieman kasvaa. Katso kuitenkin mihin yhteistyöhön sinulla on oikeasti haluja ja resursseja ja mitkä taas tuntuvat epärealistisilta.

Kauris, Toukokuu 2016

(22.12. - 19.1.)

Kauriiden toukokuussa on aikaansaamisen ja tehokkuuden sävyjä hyvinkin onnekkaalla ja elämäolosuhteitasi edistävällä tavalla. Kuun ensimmäinen viikko  avaa mahdollisuudet lähteä toteuttamaan suunitelmiasi. Toinen ja kolmas viikko edellyttää asioista selvää ottamisia ja sopimusasioiden pohdintaa. Jokin yhteistyö muiden tahojen myötä on edesauttavaa ja tuo enemmän näköpiiriisi vaihtoehtoja ja kysymyksiin vastauksia. Neuvottele ja jaa asioitasi muiden kanssa niin saat parhaan lopputuloksen omasta panostuksestasi. Lopulliset siirrot ja ratkaisut sijoittunevat kuun viimeisille päiville. Otat tilanteita tehokkaasti haltuusi ja voit näinollen lisätä toimialaasi. Varaa itsellesi kuitenkin aikaa tarpeeksi miettiä tilanteita yksin ja omassa rauhassasi myös, sillä energiasi vaativat nyt rauhoittumista ja sisäänpäinkääntymistäkin aika ajoin.

Vesimies, Toukokuu 2016

(20.1. - 19.2.)

Toukokuun sävy on velvoitteinen ja tarkkoja pohtimisia vaativa. On hyvä olla tarkkana neuvoitteluissa ja jokapäiväisten asioiden hoitamisissa. Jokin sopimusasia voi vaatia lisäselvittelyjä ja uudelleen arviointeja. Jonkun asenne voi nyt olla turhan kovakorvainen ja keskustelut vaativatkin hyvää etukäteisharkintaa. Liikennöintiin ja tiedonsiirtoon liittyvät murheet vievät herkästi myös aikaasi ja jotain päivitystä vaativaa voi olla ajankohtaista. Kannattaakin jättää tärkeimmät hankinnat loppukuulle, jotta säästyisit turhilta aikaavieviltä uusintayrityksiltä. Olet kuitenkin tarkkanäköinen ja oma realistinen asenteesi tuottaa lopulta tuloksia. Kuun viimeinen viikonloppu tuo mukanaan ylimääräistä kiiretta ja tekemistä riittää moneen suuntaan. Toisaalta ihmissuhteisiisi tulee enemmän yhteisöllisyyttä ja koet toisen tuen helpottavana omien asioiden hoitamisissa. Panosta tällöin yhteisiin hetkiin ja vietä aikaasi taas muiden seurassa.

Kalat, Toukokuu 2016

(20.2. - 20.3.)

Toukokuu voi kaloille osoittautua turhauttavaksi tekemisten ja ryhtymisten suhteen. Jotain uutta toimitettavaa voi tupsahdella esiin tuontuostakin ja tilanteet pitävät sinua liikkeessä. Jokin asia tuntuu junnaavan paikoillaan ja useita yrityksiä saada asioita etenemään tarvitaan. Mitään kovin suurisuuntaista ratkaisua ei nyt ehkä kannata yrittää saada aikaiseksi, vaan on hyvä varautua tiettyyn väliaikaisuuden tunnelmaan asioissa ja järjestelyissä. Tee sen sijaan suunitelmia kohti tulevaisuutta ja pohdi asioita käytännön kannalta. Uusia unelmia toteutettavaksi on hahmottumassa mutta aika vaatii vielä kypsyttelyä ennen toimeen ryhtymistä. Jokin sopimuksellinen asia voi myös edellyttää lisäselkiyttämistä ja tässäkin asiassa on varauduttava asian ratkaisun venymiseen aina kuun viimeisille päiville. Lopputulos on kuitenkin vaivannäön arvoinen, joten kärsivällisyys tässäkin asiassa kannattaa.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.