Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Toukokuu 2019

(21.3. - 19.4.)

Toukokuun alussa oinaiden on hyvä olla tietoisia siitä miten esität ja keskustelet asioista. Rehellisyys ja suoruus kaikessa olisi nyt suotavaa ja on hyvä olla erityisen tarkka sopimusasioiden kanssa. Mielipiteet voivat nyt mennä ristiin ja keskusteluyhteys poikki. Seuraavalla viikolla tunne-elämän asiat ja yleensä ihmissuhteet ovat vaateliaita ja ristiriitoja voi nousta esiin. Vältä pelejä ja manipulointitilanteita. Vaikka olisit itse nyt innokas uusiin ryhtymyksiin, niin riskinä ovat eturistiriidat ja epäluotettavuus. Kuun puoliväli aloittaa loppukuuta myöten kiireisemmän jakson ja tehtäviä asioita tuntuu putkahtelevan eteesi tuon tuostakin. Ota vastuullinen asenne.

Harka, Toukokuu 2019

(20.4. - 20.5.)

Härät voivat toukokuussa hereistyä uusiin ideoihin ja yhteistyö hankkeisiin uusien tahojen kanssa. Olet erittäin innokas itsekin lähteä tekemään elämässäsi yleensäkin jotain uutta ja omaa mielenkiintoasi herättävää. Voit myös löytää uusia tapoja itsesi ilmaisuun ja tuoda esiin omia taitojasi ja luovia puoliasi. Kuun toisen viikon yhteydenpidot ovat mielenkiintoisia ja verkostoituminen onnistuu nyt hyvin. Kuun puoliväli suosii myös uusia kontakteja mutta on hyvä olla sotkematta tunne-elämäänsä mihinkään kovin riskialttiin tilanteen myötä. Neljäs viikko antaa tilaisuuksia lähteä kokeilemaan ja toteuttamaan jotain omia ideoitasi käytännön tasolla. Tiettyä uskallusta ja rohkeutta nyt suositaan kunhan et tee mitään hetken mielijohteesta suuremmin harkitsematta.

Kaksoset, Toukokuu 2019

(21.5. - 20.6.)

Toukokuun alku suosii kaksosten kohdilla uusia hankkeita ja ryhtymisiä. Jokin keskustelu tai neuvonpito on kohdallasi onnekas ja tuo sinulle lisää toimitilaa toteuttaa jotain hanketta. Yhteistyö tuo itsellesi hyvää mieltä ja koet helposti nyt innostuvasi asioista. On syytä olla itse aktiivinen ja asettaa itselle laajentuvia horisentteja saavutettaviksi. Kuun neljäs ja viides viikko ovat myös suosiollisia suhteessa neuvotteluihin ja neuvonpitoihin. Ole kuitenkin tarkkana nyt yksityiskohtien kanssa, jotta et innostuksissasi jättäisi mitään tärkeää huomioimatta. Tarkista ja ota asioista itse selvää, jotta kaikki faktat olisisvat selkeinä tiedossasi.

Rapu, Toukokuu 2019

(21.3. - 19.4.)

Vapun ajan tunnelmat eivät ole rapujen kohdilla kovinkaan lennokkaita, vaan korostavat ennemminkin vakavamietteisyyttä ja tummempi sävyisiä aatoksia. Jokin kuulemasi asia voi häiritä aajatuksiasi tai tiedonvälitys ja kommunikointi voi tuottaa huolta. Liikennöintiin liittyvien asioiden kanssa tarvitaan myös huolellisuutta. Kuun toisella viikolla kuulemasi uutiset jo tuovat tilanteeseen mahdollisesti uuden ja paremman käänteen. Toinen viikko tosin on vaativa ihmissuhteissasi ja jokin suhdetilanne voi joutua koetukselle. Älä suostu kaikkeen, vaan peräänkuuluta oikeudenmukaisuutta ja läpinäkyvyyttä. Kuun puolenvälin tilanteet ovat jo sävyiltään keveämpiä ja hauskuutta ja iloa on kuvassa mukana.

Leijona, Toukokuu 2019

(23.7. - 22.8.)

Leijonien toukokuu alkaa vappuna menevissä merkeissä ja olet liikekannalla. Maisemanvaihdos on paikallaan ja uudet näkymät innoittavat. Varaudu kuitenkin jonkun tilanteen myötä hieman vakavampaan sävyyn ja keskustelut voivat käydä hermoillesi. Koet kevään myötä tarvetta uudistuksiin ja halua alkaa tekemään jotain uutta. Yllykkeet tässä kuussa ovat kuitenkin arvaamattomia ja onkin hyvä välttää ryhtymistä mihinkään kovin äkkivääriin ratkaisuihin. Ailahteleva mielesi voi muuttua tuon takaa ja pysyvyyden kanssa on vähän niin ja näin. Toisaalta jonkun kanssaihmisesi suunnanmuutokset voivat tuoda elämääsi miettimisen aihetta ja ailahtelevuutta, joten joustavuutta ja suvaitsevaisuutta tarvitaan toisia kohtaan.

Neitsyt, Toukokuu 2019

(23.8. - 22.9.)

Neitsyille toukokuu tuo uusia inspiraatioiden kohteita ja uusien näkymien hahmottumisia. Jokin uusi aihe tai asia voi herättää mielenkiintoasi niin että intoudut tekemään ja kokeilemaan jotain uutta ja mielenkiintosasi herättävää. Olet idearikas ja mielesi on kekseliäs.  Kuun ensimmäinen viikonloppu varoittaa kuitenkin liian heppoisin ja luottavaisin mielin tehdyistä ratkaisuista. Toisen viikon tilanteet ovat jo tukevammalla pohjalla ja neljäs viikko voi avata tietäsi uusien tuulahduksien myötä toteuttamaan suunitelmiasi. Kuun viimeisellä viikolla joko oma tai toisen huolimattomuus voi tuoda hankaluuksia ja onkin hyvä tällöin pidättäytyä suurten ratkaisujen tekemisiltä.

Vaaka, Toukokuu 2019

(23.9. - 23.10.)

Toukokuussa vaakojen ihmissuhteet ovat vaateliaita kuun kaksi ensimmäistä viikkoa ja tilanteet edellyttävät järkevää asennetta ja omia toimiasi, jotta saisit tilanteisiin palautettua normaaliutta. Joko omat suhteesi ovat tilanteessa, jossa joudut miettimään jatkomahdollisuuksia tai jonkun läheisen ihmissuhteet ryöstäytyvät käsistä. On hyvä ottaa asioita rohkeasti esille ja vaatia suunnanmuutosta tai vähintään ilmaista suoraan oma mielipiteesi. Ihmissuhdepelit ovat tyypillisiä ja lisää avoimuutta ja oikeudenmukaisuutta tarvitaan. Olet suhteellisen energinen kuun puoleen väliin asti mutta loppukuu tuo helposti velvoitteita ja vastuullisia tehtäviä niin, että on aika miettiä omaa jaksamistasi. Aivan kuun viimeiset päivät suosivat neuvotteluja ja sopimusasioita. Myös verkostoituminen onnistuu ja voit löytää uusia kontaktipintoja.

Skorpioni, Toukokuu 2019

(24.10. - 22.11.)

Skorpionien elämässä muutosten tuulet ovat vallalla toukokuussa. Kuun toisen viikon kuulemiset ja yhteydenpidot saavat sinut herästi innostumaan jostain uudesta aiheesta. Voit kokea tarvetta irrottautua itseäsi sitovista rakenteista ja haluat vapautta tehdä asiat omalla tavallasi. On kuitenkin nyt hyvä katsoa pidemmän päälle, sillä riskinä on liian harkitsemattomat suunitelmat ja ryhtymiset. Keskittymiskykysi voi olla hieman hakusessa, koska uudet ajatukset vairtailevat päässäsi hurjaa kyytiä. Voit kuitenkin verkostoitua laajemmalle ja luoda mielenkiintoisia kontakteja. Jokin uusi asia voi kiehtoa mieltäsi ja voit innostua jostain uudesta. Vältä kuitenkin sotkemasta ihmissuhteitasi, sillä riskinä on myös tarve tehdä turhan itsekeskeisiä ratkaisuja.

Jousimies, Toukokuu 2019

(23.11. - 21.12.)

Toukokuu alkaa jousimiehillä vauhdikkaasti ja olet monessa menossa mukana. Yhteiset tekemiset ja ryhtymiset ovat innostavia ja yhdessä saatkin nyt enemmän aikaiseksi kuin yksin tehden. Ainut riski on että joku lupailee sinulle liikoja ilman realistisia perusteita, joten pidä jalat maassa ja pää kylmänä. Vältä varsinkin hankintoja ilman harkintaa ja asioista selvää ottamista. Kuun toinen viikko sensijaan on onnekkaampi liittyen talouteen ja raha-asioihin. Kuun viimeiset päivät varoittavat myös liiallisesta hyväuskoisuudesta. Älä luota sinisilmäisesti kaikkeen, miten asiat sinulle esitellään. Tarkista huhupuheet ja asioiden taustat ja faktat niin vältyt turhan riskialttiilta ryhtymiseltä. Ole tarkka sopimus- ja neuvottelutilanteissa.

Kauris, Toukokuu 2019

(22.12. - 19.1.)

Toukokuun alku tuo levottomuutta ja muutostarpeita kauriiden elämään ja voit kokea tarvetta tehdä asioita oman pääsi mukaisesti. Voitkin nyt käyttäytyä turhan omaehtoisesti ja näin ollen ristiriidat toisten myötä voivat äityä ylimitoitetuiksi. Koeta nähdä asiat toisen näkökannalta ja vältä liiallista ehdottomuutta. Stressitekijät ovat päällimmäisenä ja aikasi kuluu syvien mietteiden pohtimisiin. Toisen viikon keskustelut ovat kannaltasi avaavia mutta samalla toisia asioita poissulkevia. Ole ihmissuhteissasi ja yhteisten asioiden hoitamisissa nyt mahdollisimman suora ja vältä salailua. Neljäs viikko voi tuoda äkkikäänteitä suunitelmiisi lähinnä jonkun toisen valintojen edessä ja vapautta ja diplomatiaa on hyvä korostaa sensijaan että halusi toimia oman pään mukaan ei aina tuota parasta lopputulosta.

Vesimies, Toukokuu 2019

(20.1. - 19.2.)

Vesimiesten toukokuu muotoutuu mielenkiintoiseksi odottamattomien muutosten myötä. Jokin epätavallinen tilanne sysää sinut herkästi uusiin lähtökohtiin ja oma vapautesi pääsee aiempaa paremmin esiin. Ovatko muutokset mielesi mukaiset vai eivät, riippuvat pitkälle omasta asenteestasi. Jotain sitovaa saattaa poistua elämästäsi ja on aika haistella uusia tuulia. Riskinä on tehdä harkitsemattomia ratkaisuja hetken mielijohteesta, mitä joudut sitten myöhemmin korjailemaan. Velvollisuudet eivät nyt pahemmin tunnu kiinnostavan ja tarve kokeilla jotain uutta vie sinua eteenpäin. Tee jotain omaa luovuuttasi edistävää niin saat parhaiten uutta, kaipaamaasi vaihtelua elämään.

Kalat, Toukokuu 2019

(20.2. - 20.3.)

Toukokuun alku tuo kaloille lievää tyytymättömyyden tunnetta ja halusi saavuttaa jotain elämänpiiriäsi laajentavaa voi olla päällimmäisenä. Riskinä on kuitenkin ensimmäisellä viikonlopulla olla turhan optimistinen ja tähdätä kerralla turhan korkealle. Voit ampua yli ja kuulla läheisiltäsi olevasi liian itsekeskeinen. On toki hyvästä etsiä kasvun mahdollisuuksia mutta myös hillitä villeimpiä ryhtymisiä. Ota asioiden yksityiskohdat huomioon ryhtymisissäsi. Kolmas viikonvaihde lupaa hauskuutta sosiaalisissa kuvioissa ja mukavaa ja mielenkiintoista seuranpitoa. Pystyt myös keskustelemaan vakvistakin aiheista niin että syvennät omia ja toisen näkökulmia asioihin. Kuun viimeiset päivät varoittavat ylioptimistisuudesta suhteessa hankintoihin ja sopimusasioihin.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.



Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.