Eeva Merger

Tarot- ja Enkelikortti tulkitsija

Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Toukokuu 2017

(21.3. - 19.4.)

Toukokuun toinen viikko tuo vauhditusta ja selkeytystä oinainen asioiden hoitamisiin ja jokin asia liikahtaa yllättävällä mutta realistisella tavalla eteenpäin. Uudet suunitelmat saavat maata jalkojen alle ja koet edistystä juoksevien asioiden hoitamisissa. Luota tällöin omaan visioosi tilanteesta. Kuun kolmas viikonloppu varoittaa liian hepposista päätelmistä ja ratkaisuista liittyen yhteistyöhön ja ihmissuhteisiin. Pidä jalat maassa ja hillitse impulssejasi. Jos tällöin annat itsellesi luvan ylittää rajoja ja tämän maailman sääntöjä, niin kuun neljäs viikonloppu palauttaa sinut tehokkaasti takaisin maanpinnalle. Jokin muutos suhdetoimissasi on mahdollihdollinen ja tilanne vaatii syvällistä asennetta. Kuukausi on toiminnallinen ja energinen ja varsinkin loppukuu tuo uudistavaa mutta järkevää toimintaa mukanaan.

Harka, Toukokuu 2017

(20.4. - 20.5.)

Toukokuu alkaa härkien kohdalla hyvinkin luovalla sävyllä ja voit päästä ideoimaan jotain uutta ja mieltäsi herättävää. Myös juoksevien asioiden hoitaminen helpottuu ja saat vauhditettua asioiden hoitamisia. Toisella viikolla talouteen ja rahaan liittyvät asiat tosin edellyttävät järkevää otetta ja onkin hyvä käyttää itsehillintää uusien hankkeiden kannalta rahallisesti. Kovin seurallinen et tunnu tässä kuussa olevan vaan koet ennemminkin tarvetta vetäytymisiin ihmismassoista ja viihdyt hyvin omissa oloissasi. Kuun viimeinen viikonloppu avaa taas luovuuttasi ja uusia visioita asioiden toteuttamisille suorastaan pursulee. Kuun loppu avaa realistisesti mutta samalla uudistavasti talousasioitasi ja jokin asia selkiytyy.

Kaksoset, Toukokuu 2017

(21.5. - 20.6.)

Toukokuu tuo kaksosten elämään lisää vilkkautta ihmissuhteisiin ja yhteistyökuvioihin. Kaiken kaikkiaan olet heräämässä vihdoin kevääseen ja toimintatarmosi on kasvussa. Kuun toisen viikon puoliväli kuitenkin vielä varoittaa liian holttittomista ryhtymyksistä ja epärealistisista toimista. Mieti yön yli ennen asioiden toimeenpanoa, sillä jo seuraavat päivät tuovat enemmän selkoa mahdollisuuksistasi. Jokin asia voi tällöin avautua oudella tavalla positiivisesti ja suo enemmän pelitilaa. Kuun lopulla jokin rajoite tai este voi ensin tuntua painavalta mutta voikin osoittautua uusia tuulia virittäväksi ja uudet toimintavat avaaviksi mahdollisuuksiksi. Jokin sopimus tai sitoutuminen johonkin hankkeeseen voi alkaa.

Rapu, Toukokuu 2017

(21.3. - 19.4.)

Ravut saavat vihdoin jotain konkreettista edistystä aikaiseksi asian suhteen, joka on antanut odotuttaa selkiytymistään jo muutaman viikon. Ratkaisu asiaan lyötyy yllättävältä taholta mutta on kuitenkin tilannettasi selkiyttävä. Energiasi ovat hieman sisäänpäin kääntyneitä ja koet konkreettiset ryhtymiset hieman vastaanhangottelevina. Ihmissuhteissasi olevat pinnanalaiset ongelmat nostavat herkästi päätään ja voit kokea jonkun taholta ylikävelemistä ja päällepainavuutta. Jos jonkun toiminta ei nyt tunnu oikeudenmukaiselta niin olisi hyvä puuttua asiaan ja puhua suunsa puhtaaksi. Ole kohtelias ja reilu mutta ilmaise kantasi asiaan suoraan ja rehellisesti. Varsinkin kuun neljäs viikko on räjähdysaltis ja vaatii fiksua pelisilmää.

Leijona, Toukokuu 2017

(23.7. - 22.8.)

Toukokuu tuo leijonille piristystä niin omien ryhtymysten myötä kuin ihmissuhteidenkin kautta. Kuun toinen viikko on aloitteikas ja voi avata sinulle mahdollisuuksia lähteä toteuttamaan jotain hanketta tai tekemistä. Olet kekseliäs ja ideoit rohkeasti mutta samalla maanläheisesti ymmärtäen mitkä hankkeet ovat realistisia ja mitkä eivät. Voit nyt luottaa visioosi ja intuitioosi ja saat tuulta purjeisiin keskustelemalla ja hankkimalla uteliaasti tietoa ja näkökulmia. Kolmas viikko suosii ihmissuhteita ja yhteisiä hankkeita. Käänny läheisten puoleen ja jaa asioitasi muiden kanssa. Kuun viimeinen viikonloppu voi taas merkitä hieman enemmä epärealistista asennetta ja kaikkea mitä kuulet tällöin ei ole syytä luottaa. Viimeiset päivät ovat vauhdikkaita ja olet monessa mukana. Ole rohkea ja yritteliäs niin saat enemmän jälkeä aikaiseksi.

Neitsyt, Toukokuu 2017

(23.8. - 22.9.)

Toukokuun alkupäivät nostattavat neitsyiden luovuutta esiin ja pystyt tällä saralla saamaan jotain aikaiseksi. Toinen viikko taas jo varoittaa ryhtymästä mihinkään uuteen hankkeeseen liian heppoisin perustein. On hyvä kaivaa asioiden faktoja esiin ja olla mahdollisimman realistinen. On hyvä ottaa aikalisää aina kuun loppuun asti kunnes olet selvittänyt omia mahdollisauuksiasi paremmin. Kuun loppu voi jopa tuoda sinut tilanteeseen, jossa aiemmat suunitelmat on hylättävä ja ideoitava tilannettasi uudestaan. Kiirettä ja velvoittetta mahtuu elämääsi niin että on hyvä varatakin aikaa enemmän lepoon ja palautumisiin. Mieti ja arvota tekemisiäsi ja tee tärkeimmät asiat pois alta.

Vaaka, Toukokuu 2017

(23.9. - 23.10.)

Vaakojen kevät kuukausi on hyvin ihmissuhde keskeinen ja muutoksia asetelmissa on luvassa. Jotain voi olla ilmassa joka pistää sinut miettimään uusia tilanteita ja sopeuttamaan myös lähimmäisiäsi muuttuvissa olosuhteissa. Kuun ensimmäiset kolme viikkoa ovat toiveikkaita ja olet innokkaasti katsomassa asioita eteenpäin. Neljäs viikko taasen tuo menneisyyden asiat ja suhteet tapetille varsin ristiriitaisin sävyin. Kaikki ei suju ihan sopuisasti vaan joudut puolustamaan kantaasi ja valintojasi. Joku voi nyt yrittää suoranaisesti hyväksikäyttää tilannettasi ja voit koea tilanteen tukalana. Jotta saisit tilanteen selkiytettyä niin ole itse mahdollisimman suora ja rehellinen, äläkä suostu ihmissuhdepeleihin. Toisaalta voit kokea että ainut mahdollisuus on vetäytyminen ja asian taakse jättäminen.

Skorpioni, Toukokuu 2017

(24.10. - 22.11.)

Toukokuun sävy on skorpionien kohdalla rauhaisa ja suurempia muutoksia tuskin tuova. Alkukuu suosii omien luovien intressien parissa olemista ja omaa sisäistä ääntäsi kuullen. Toisella viikolla jonkun läheisen tilanne voi tarvita apuasi ja vaatii itseltäsi järeää otetta tilanteeseen. Käytä psykologista silmää ja katso asiaa pintaa syvemmältä niin voit olla toiselle tukena. Kuun puolesta välistä eteenpäin liikut ahkeraan ympäristössäsi muita ihmisiä tapaillen. Keskustelut ja neuvotelut tuovat vauhtia päiviisi ja piristävät mieltäsi. Kuun viimeinen viikonloppu on hyvää aikaa tuoda esiin omia luovia näkökantojasi ja niistä muiden kanssa keskustellen saat helposti uusia virikkeitä. Kuuntele kuitenkin myös omaa sisäistä ääntäsi ja mielenmaisemaasi herkällä korvalla, niin voit löytää mielekkäitä visioita ja ideoita.

Jousimies, Toukokuu 2017

(23.11. - 21.12.)

Toukokuun toinen viikko jousimiesten kohdalla painottaa uusien asioiden ja mahdollisuuksien avautumisia. Jokin neuvottelu tai saamasi yhteydenotto herättää mielenkiintosi ja asiat etenevät yllättävälläkin tavalla eteenpäin. Jokin uusi hanke saa vauhtia alleen ja kuvaan mahtuu yhteistyötä ja sosiaalisuutta. Ole kuitenkin tietoinen omasta osuudestasi hankkeeseen, äläkä ole turhan sinisilmäinen toisten lupauksille. Vastuu loppupeleissä onnistumisista on itselläsi ja on hyvä pitää tilanteessa järki mukana. Joku voi nyt hieman liioitellusti luvata sinulle jotain epärealistisesti. Kuun viimeisinä päivinä asiat ovat rajattuja ja selkiytettyjä ja pystyt tästä eteenpäin toimimaan vapaammin ja itseäsi helpommin toteuttaen.

Kauris, Toukokuu 2017

(22.12. - 19.1.)

Toukokuun kaksi ensimmäistä viikkoa tuovat kauriille muutoksia neuvotteluihin, sopimusasioihin ja liikennöintiin sekä vuorovaikutussuhteisiin. Jotain täytyy hioa ja kärsivällisyyttä vaaditaan. Kuun toinen viikko voi tuoda yllättävänkin käänteen myötä ratkaisuja asioihin, joten ole joustava ja utelias ajattelemaan asioista uudella tavalla. Loppukuukausi kolmannesta viikosta eteenpäin tuo ihmissuheissa piilevät ongelmakohdat herkästi esiin ja aikasi kuluu jonkin tilanteen selkiyttämiseksi. Jonkun omaehtoinen ja epäoikeudenmukainen käytös voi saada sellaiset mittasuhteet että koet että asialle on tehtävä jotain lopullisen ratkaisevaa. Joskus voi olla parempi juosta tilanteesta pois  mahdollisimman etäälle, jotta saisit jonkinasteisen rauhan itsellesi ja asian lopulliseen päätökseen.

Vesimies, Toukokuu 2017

(20.1. - 19.2.)

Toukokuun alussa jokin hanke tai ryhtymys voi saada takapakkia ja joudut luopumaan jostain ajattelemastasi hankkeesta. Tilanne pistää sinuun ajatustasolla vauhtia ja uudet suunitelmat viriävät nopeaan tahtiin. Loppujenlopuksi asian uudelleen miettiminen tuo realistisemman kuvan tilanteestasi. Jo toisella viikolla saat tilaisuuksia ryhtyä toimeen ja pystyt luomaan unelmistasi todellisuutta. Olet koko kuukauden energinen ja innokkuutesi vain kasvaa loppukuuta myöten. Kuun viimeinen viikonvaihde suosii luovuutta tekemisen sijaan. Käytännön tasolla jokin väärinkäsitys voi viedä sinua harhaan, joten ota aikaa mieluimmin luovien intressien suunnitteluun kuin käytännön hankkeisiin.

Kalat, Toukokuu 2017

(20.2. - 20.3.)

Toukokuu on kaloille tilanteisiin muutoksia tuova ja asettelet lähtökohtiasi uudestaan. Jokin velvoite tai työ ei osoittaudu aivan ihanteittesi mukaiseksi ja ratkaisuja käytännön tasolla on mietinnässä. Voit kokea stressimäärän nousua ja tarvitsetkin nyt normaalia enemmän aikaa lepoon ja tehtävistäsi palautumisiin. Karsi elämästäsi nyt turhia elementtejä ja koeta keskittyä hankkeisiin, jotka ovat merkittäviä tulevaisuutesi kannalta. Kuun viimeinen viikonloppu voi selkiyttää omia päämääriäsi ja ideaalejasi niin että olet viimeisinä päivinä valmis tekemään jotain konkreettisia ratkaisuja ja muutoksia. Seurallisuus ei tunnu kohdallasi olevan tässä kuussa päällimmäisenä, vaan viihdyt omissa ajatuksissasi parhaiten.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.