Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Toukokuu 2018

(21.3. - 19.4.)

Toukokuun toinen viikko on merkittävä oinaille toukokuussa, painottaen muuttuvia suunitelmia ja uusia lähtökohtia tilanteissa. Jokin ei ensialkuun tunnu sujuvan ja esteitä näkyy lähinnä tiedonsiirron, liikennevälineiden ja sopimusasioiden myötä. Jotain esteitä pitää raivata tieltä ja ja onkin hyvä tarkentaa ja ottaa selvää lisää asioista. Kuun toinen viikonloppu tuo yllättäen ratkaisun asioihin ja oma kekseliäisyytesi on tässä kohdin avainasemassa. Kiirettä on kuvassa mukana ja velvoitteita kasaantuu harteillesi. Ole joustava suunitelmissasi ja ole utelias löytämään uusia mahdollisuuksia toteuttaa aikomuksiasi. Neljäs viikko on tuottava ja vauhdikaskin mutta ihmissuhteisiin on hyvä tällöin panostaa normaalia enemmän, jotta et joutuisi aivan törmäyskurssille.

Harka, Toukokuu 2018

(20.4. - 20.5.)

Toukokuun puoleen väliin asti härät ovat toimeliaita ja aikaansaavia ja oma yrittäminen tuottaa helpollakin tulosta. Sen jälkeen kiireen tuntu lisääntyy ja aikasi kuluu velvoitteiden parissa. Kuun alku suosii luovuutta ja omien ideoiden toteuttamisia. Myös uudet kontaktit ja yhteydet ovat suosiollisia ja tuovat mukanaan hyvää mieltä ja edistystä olosuhteisiisi. Kuun kolmas viikko aloittaa jotain aivan uutta ja merkityksellistä ja yllättävät käänteet muuttavat toimintasuunitelmiasi. Ole joustava ja ideoi tilanteissasi uusia toimintamalleja ja -tapoja. Tämä jakso kestää aina syksyn tuloon asti ja tekemisesi hakevat uutta suuntaa ja uusia merkityksiä koko elämällesi. Uteliaisuus uudelle on kuitenkin avaiasemassa ja joustavuutta ja mukautuvaisuutta tarvitaan olosuhteiden muuttumisten myötä.

Kaksoset, Toukokuu 2018

(21.5. - 20.6.)

Toukokuussa kaksosten ihmissuhteet ovat riskialttiissa kuvioissa ja jokin suhde voi olla epävakaalla pohjalla. Varsinkin uusien ja alkavien suhteiden suhteen on syytä olla kuun ensimmäinen viikko tarkkana, sillä jotain epämääräistä tai epäluotettavuutta on herkästi sattumassa. Tarkista kaikki tosiseikat ja taustat huolella ennenkuin luot lopullista mielikuvaa jostakusta henkilöstä. Myös huhupuheet voivat sotkea asioitasi ja oikaisuvaade jää itsellesi. Pidä myös huoli siitä että itse esität toisille asiat oikeassa valossa. Kuun neljäs viikko on aktiivinen ja suosii konkreettisia tekemisiä ja ryhtymisiä. Saat itseäsi rasittamatta aikaan käytännön asioita ja jälkeä syntyy tekemisistäsi.

Rapu, Toukokuu 2018

(21.3. - 19.4.)

Toukokuussa jokin tehtävä tai velvoite ravuilla vaatii asioiden uudelleenjärjestelyjä ja muotoutumista, jotta saisit enemmän selkeyttä tilanteeseen. Jokin este tai rajoite vaatii miettimään asioita uusiksi ja onkin hyvä ottaa nyt asioista tarkoin selkoa, ennenkuin sovit tai allekirjoitat mitään elämääsi vaikuttavaa tai ratkaisevaa. Kuun puoliväli rauhoittaa tilannettasi niin että pystyt taas tekemään asioita enemmän omiin nimiisi ja omaan tahtiisi. Älä suostu valtapeleihin vaan katso että kaikki toimii nyt oikeudenmukaisesti ja rehdisti. Kuun kolmas viikonloppu suo jo hauskuutta varsinkin ihmissuhteittesi kautta ja jotain uutta on viriämässä tällä rintamalla.

Leijona, Toukokuu 2018

(23.7. - 22.8.)

Toukokuu alkaa leijonille tasaista elämää jatkaen ja tilanteet ovat ennallaan. Kuun toinen viikonvaihde tuo uusia tuulia näkyviin ja keskustelut ja kuulemasi asiat virittävät uteliaisuuttasi. Jokin idea tai inspiraatio on innoittava ja voit keksiä uuden tavan käsitellä ja ajatella jostain asiasta. Kolmannella viikolla jokin yllättävä tilanne voi muuttaa toimintasuunitelmiasi ja se voi liittyä kohdallasi ihmissuhteisiisi. Jonkun toisen käytös voi yllättää ja olet uuden tilanteen edessä. Sinkuille se voi tuottaa jonkin uuden kohtaamisen kun taas sitoutuneille jotain päinvastaista. On hyvä katsastaa tilannetta ennenkuin ryhdyt mihinkään suurisuuntaiseen ryhtymykseen. Varovaisuus liikenteessä olisi myös hyvä ottaa huomioon.

Neitsyt, Toukokuu 2018

(23.8. - 22.9.)

Toukokuun alku voi herkistää neitsyitä tunnelmoimaan niin, että realiteetit jonkun suhteen voivat heittää kuperkeikkaa. Onkin hyvä pitää ihmissuhteissaan jalat maassa ja olla olematta turhan luottavainen. Jonkun avuntarve voi myös herkistää empatiankykysi niin että voit tehdä virhearvioinnin jonkun kohdalla. Jos korviisi kantautuu huhuja ja outoja juttuja niin ole vähintäänkin epäluuloinen kuulemastasi.  Kuun puoleen väliin asti olet energinen ja saat jälkeä aikaiseksi tekemisistäsi liiaksi itseäsi rasittamatta. Neljäs viikko suosii luovaa toimintaa ja voitkin päästä toteuttamaan ideoitasi omiin nimiisi. Myös keskustelut ja vuorovaikutussuhteet ovat lennokkaita ja uusia ideoita virittäviä.

Vaaka, Toukokuu 2018

(23.9. - 23.10.)

Velvoitteet elämässä ja osittain ihmissuhteissakin ilmaantuvat vaateet pitävät oinaita otteessaan koko toukokuun. Suunitelmien yllättäviä muutoksia ja äkkivääriä tilanteita syntyy tuon takaa ja joudut sukkuloimaan uusien tilanteiden edessä. Kuun alun uutiset pistää toimintasi uusiksi ja joustavuutta tarvitaan tilanteissa. Kuun puolenvälin jälkeinen aika rauhoittaa tahtiasi mutta ihmissuhteet vaativat täyden huomiosi loppukuussa. Jokin ristiriitatilanne vaatii ratkaisuja ja riippuen suhteen menneisyyden painolasteista, joudut arvioimaan asemaasi uusiksi. Onneksesi energisyytesi on palautumassa ja pistät vauhtia asioiden uudelleen järjestelyihin. Jotain voi tässä kuussa siis sattua, joka asettaa lähtökohtiasi uuteen järjestykseen.

Skorpioni, Toukokuu 2018

(24.10. - 22.11.)

Toukokuussa skorpioneille ihmisten kohtaamiset ja asioiden jakamiset muiden kanssaihmisten myötä ovat elämääsi rikastuttavia ja positiivisia hengeltään. Myös oma luovuutesi ja kykysi visualisoida pääsevät nyt hyvin oikeuksiinsa. Kuuntele omaa intuitiotasi herkällä korvalla, jotta sisäiset näkemyksesi pääsevät esiin. Kuun puolenvälin jälkeinen aika on yllätyksellinen ja omiin toimintatapoihisi voi tulla suunnamuutoksia. Voit saada tilaisuuden lähteä tekemään jotain aivan uutta ja mielenkiintosi herättävää mutta lähinnä jonkin toisen ihmisen yllykkeestä. On hyvä kuitenkin välttää suurimpia hullutuksia, jotta säilyttäiäisit elämässäsi vakaan perustan.

Jousimies, Toukokuu 2018

(23.11. - 21.12.)

Jousimiesten energiat ja aika kuluu toukokuussa lähinnä talouteen ja rahaan liittyvien teemojen parissa. Aivan helpolla asiat eivät etene ja neuvotteluja ja keskusteluja käydään ahkeraan. Kuun toinen viikko tuo kuitenkin uuden tavan lähestyä asioita ja oma kekseliäisyytesi ja idearikkautesi tulevat tarpeeseen. Uusi lähestymistapa viriää yllättävällä tavalla ja aika näyttää mihin uudet ideat johtavat. On hyvä kuitenkin tiedostaa että asian eteen vaadittava työstäminen vie aikaasi ja vaivannäköäsi pitkään. Kuun puoliväli tuo kuitenkin helpotusta työtahtiisi ja saat nyt enemmän aikaa keskittymiseen ja voit työstää asioita enemmän omaan tahtiisi. 

Kauris, Toukokuu 2018

(22.12. - 19.1.)

Omaehtoinen toiminta ja ryhtyminen on toukokuussa kauriille päällimmäisenä ja uudet ratkaisut voivat tuottaa hämmennystä läheisillesi. Olisi hyvä kiinnittää huomiotasi siihen miten ilmaiset ajatuksiasi ja olet vuorovaikutussuhteessa. Diplomatiaa tarvitaan, sillä voit toimia turhan itsekeskeisesti ja omaehtoisesti ja neuvonpidoista voi helposti tulla kärjekkäitä. Voit kokea tarvetta irtautua jostain vanhasta ja sitovasta ja uudet tuulet viriävät mielessäsi. Kuun viimeinen viikonloppu on ratkaiseva ja jokin ihmissuhde voi saada päätepisteensä. Paljon riippuu suhteen historiasta ja paljonko on kertynyt selvittämättömiä asioita menneisyydessä.

Vesimies, Toukokuu 2018

(20.1. - 19.2.)

Vesimiesten toukokuuta sävyttävät uudet tuulet ja uusiutuvat tilanteet. Voit kokea herätyksen lähteä muuttamaan elämässäsi jotain keskeistä tai ryhtyä tekemään jotain aivan uutta ja uusiutuvissa olosuhteissa. Alkukuussa jokin neuvonpito tai keskustelu voi olla avaava ja innostut jostain uudesta. Jotain hieman liioiteltua voi olla nyt tilanteissa mukana, joten älä ole aivan turhan hyväuskoinen. Puolenkuun aikaan olisi myös syytä tarkastella tilanteita harkiten, jotta et lähtisi suinpäin soitellen sotaan. Vältä äkkivääriä ratkaisuja ja nuku ainakin yön yli ennenkuin teet mitään ratkaisevaa. Uusia muuttuvia asetelmia on kuitenkin syntymässä mutta malttia ratkaisuissasi siis vielä tässä kuussa tarvitaan.

Kalat, Toukokuu 2018

(20.2. - 20.3.)

Toukokuun alussa on hyvä olla kalojen tietoisena liikkeellä suhteessa kanssaihmisiin. Jokin tilanne voi muotoutua oudoksi ja voit kokea roikkuvasi jossain välitilassa jonkun suhteen. Vältä sinisilmäisyyttä tai hyväuskoisuutta ja tarkista kaikki faktat ja taustat huolella ennenkuin luotat jonkun aikeisiin tai sanomisiin. Kuun toinen viikko on rauhaisa ja onnekaskin ja saat tasapainoa hyvin tilanteisiin aikaiseksi. Neljäs viikko suosii neuvotteluja, sopimusasioita ja keskusteluaja. Myösa kaupantekoon liittyvät asiat voivat nyt olla kannaltasi edukkaita. Kuun loppu on yhteistyön kannalta tuottavaa ja pienellä vastuulla saat yhteisiä asioita edistettyä.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.