Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Toukokuu 2020

(21.3. - 19.4.)

Toukokuu merkitsee oinaille asioden ja tilanteiden myötä rauhoittumisen aikaa, sillä stressitekijät ovat nyt vähentyneet. Pystyt nyt hallittuihin suunitelmiin ja ryhtymisiin ja saat asioita edistymään tasaiseen tahtiin. Olet varsinkin alkukuun ryhtyvä ja energinen ja saat helpollakin aikaiseksi asioita. Ihmissuhteissa ja yhteydenpidoissa on jotain tiettyä etäisyyttä ja päällimmäisenä voi ilmetä huolenpito toisten jaksamisesta. Voitkin nyt olla muille apuna heidä tilanteissaan ja ongelmissaan. Puolenkuun jälkeinen aika on hieman sisäänpäin kääntyneempää ja ulkoiset ryhtymykset jäävät hieman vähemmälle.

Harka, Toukokuu 2020

(20.4. - 20.5.)

Kiireinen toukuun alkupuoli edellyttää häriltä tiukkaa aikatauluttamista asioiden hoitamisissa. Olet kuitenkin erittäin kekseliäs ja voitkin nyt rohkeasti ideoimalla keksiä uusia tapoja ratkoa ongelmia. On myös hyvä keskustella ja yleensä verkostoitua laajemmalle, näin saat vinkkejä omiinkin asioihisi. Jo kuun toinen ja kolmas viikonloppu kertoo edistysaskeleiden ottamisista ja asioiden edistymisistä hyvälle mallille. Voit myös saada kokea kiitosta näkemällesi vaivannäölle ja asiohin tulee positiivinen sävy. Kuun kolmas kokonainen viikko varoittaa kuitenkin taloudellisten asioiden suhteen leväperäisyydestä ja sinisilmäisyydestä, joten koeta hillitä kovin lennokkaita ryhtymisiä. Kuun viimeinen viikko antaa tilaa luovuudelle.

Kaksoset, Toukokuu 2020

(21.5. - 20.6.)

Kaksosilla on toukokuussa ihmissuhteet keskiössä ja niihin liittyvät epävarmuustekijät. On hyvä pitää nyt realiteetit mielessä ja koettaa välttää lähtemästä mukaan kovin epävarmoihin ihmissuhteisiin. Riskinä on epäluotettavuus tai liian idealistiset kuvitelmat toisesta. Koeta myös itse olla luottamuksen arvoinen ja pidä kiinni tosiasioista ja rehellisyydestä. Toisaalta joku voi nyt tarvita apuasi ja kykysi kokea empatiaa toisen ongelmia kohtaan voi nousta esiin. Loppukuussa on syytä välttää sopimusasioita sekä taloudellisesti uusia sitoumuksia. Myös tiedonsiirto tai liikennöinti voi nousta vaativaksi aiheeksi. Tarkista asioista kaikki faktat, ennenkuin luot kuvaa todellisuudesta.

Rapu, Toukokuu 2020

(21.3. - 19.4.)

Ravuille toukokuu tuo mahdollisuuksia avautumisiin uusia asioita ja tilanteita kohti. Aina kuun kolmatta viikonloppua myöten alkukuu on positiivisten näkymien aikaa ja pystyt nyt tekemää hyviä ratkaisuja eteen tulevien tilanteiden myötä. Kuulemasi asiat ovat positiivisia sävyltään ja varsinkin kuun alku voi hyvinkin yllättävällä mutta miellyttävällä tavalla avata tietäsi eteenpäin. Kuun lopulla jokin uusi tekeminen ja ryhtyminen tuottaa iloa ja löydät uusia tapoja toimia ja aloittaa jotain itseäsi kiinnostavaa ja iloa elämääsi tuovaa. Tiettyä vapautumisen tunnelmaa kuukausi korostaa, joten voit rohkeastikin tehdä päätöksiä ja ratkaisuja.

Leijona, Toukokuu 2020

(23.7. - 22.8.)

Toukokuu on jossain määrin leijonien kohdalla omaa toimintaasi rajoittavaa ja onkin nyt syytä harkita tarkoin asioita ja koettaa järkeistää elämän olosuhteita uusiksi. On aika karsia jotain pois ja keksiä uusia tapoja toimia ja tehdä asioita. Kuun alussa jokin kuulemasi asia voi olla käänteentekevä ja pistää samalla suunitelmiasi uusiksi. Ole siis joustava mutta samalla harkitseva ja realistinen. Ennen puoltakuuta keskustelut ja neuvonpidot voivat viedä hermojasi ja malttia sanomisissaan on syytä käyttää. Toisaalta jonkun toisen sanomiset voivat suuntautua itseesi ja ylimääräistä diplomatiaa tarvitaan. Loppukuu on kuitenkin jo tasaisempaa ja rauhoittunutta.

Neitsyt, Toukokuu 2020

(23.8. - 22.9.)

Toukokuun alku on piristävää neitsyille ja kuulemasi asiat ovat iloa elämääsi tuovia. Pystyt tässä kuussa suhtautumaan johonkin asiaan positiivisesti ja varsinkin ennen puolta kuuta voit tehdä onnistuneita valintoja ja ratkaisuja. Jokin tilaisuus voi nyt aueta ja antaa itsellesi lisää tilaa tehdä asioita oman makusi mukaisesti. Suurimpina riskeinä ovat ihmissuhteet ja muiden kanssa tekemäsi sopimusasiat tämän kuun aikana. Älä ole siis turhan luottavainen siihen, miten joku asioita nyt sinulle esittää. Ota faktoista selvää ennenkuin luot kuvaa todellisuudesta. Nyt ei ole hyvä hetki tehdä mitään kovin riskialtista taloudellisesti tai yhteistyökuvioihin liittyvää. Jonkun avun tarve voi nyt myös verottaa omaa aikaasi.

Vaaka, Toukokuu 2020

(23.9. - 23.10.)

Toukokuu tuo vaaoille elämän olosuhteisiin helpottuneempia sävyjä kuin aikoihin ja voitkin taas rakentaa elämääsi tukevammalle pohjalle. Kuukausi sujuu suuremmitta suunnan muutoksitta ja voit luottaa asioiden etenemisiin. Varsinkin kuun puoleenväliin asti olet varsin energinen ja aikaansaava. Toki loppukuukaan ei nyt tuo stressitekijöitä pintaan. Myös ihmissuhteissasi on tasaisuutta ja hyväksyvyyttä. Vaikkakin ympäristössäsi ilmenee muutoksia ja olosuhteiden muuttumisia, mutta ne eivät nyt varsinaisesti kosketa omaa elämän tasoasi. Selviät nyt tilanteissa toimeen tarttumalla ja jakamalla asioitasi lähimmäistesi kaqnssa.

Skorpioni, Toukokuu 2020

(24.10. - 22.11.)

Toukokuun alku vilkastuttaa vuorovaikutussuhteitasi ja kyseeseen voi tulla myös jokin maiseman vaihdos. Jonkun toisen ideat ja ehdotukset voivat nyt tulla hieman yllätyksenä ja vaativat itseltäsi äkkinäisiä päätöksiä. Tässä kuussa varsinkin kuun puoleen väliin asti on kuvassa mukana velvoitteinenkin sävy ja toimiltasi edellytetään vastuullisuuttakin ja kykyä tarttua toimeen käytännönläheisesti. Kuun puoleen väliin asti onkin kiireen tuntua ja tekemistä riittää tuon takaa. Loppukuun sävyt ovat rauhoittuneempia ja saat tehdä asioita enemmän omaan tahtiisi. Yhteistyö on kuun puolivälissä vaativaa mutta myös palkitsevaa.

Jousimies, Toukokuu 2020

(23.11. - 21.12.)

Jousimiehille toukokuu tuo herkästi epävarmuustekijöitä niin ihmissuhteiden myötä kuin myös juoksevien asioiden hoitamisissa. Tässä kuussa ei kannata tehdä suuria päätöksiä tai suunnan muutoksia varsinkaan jos tilanteisiin liittyy yhteisten asioiden hoitamiset ihmissuhteiden myötä. Jonkun toisen ongelmat voivat kaatua niskaasi ja aikaasi kuluu asioiden selvittelyihin. Nyt ei ole hyvä aika tehdä mitään johtopäätöksiä mututuntumalta, vaan on hyvä tarkistuttaa kaikki faktat ja taustat ennenkuin luot lopullista kuvaa tapahtumista tai olosuhteista. Kykyä sietää epätietoisuutta lähinnä toisen ihmisen suhteen vaaditaan.Kuun puoliväli on kiireinen ja omaa toimintakykyäsi vaaditaan.

Kauris, Toukokuu 2020

(22.12. - 19.1.)

Toukokuun alku tuo vapautumisen tunnelmia mukanaan kauriiden elämään ja kuun alun hyvät uutiset piristävät mieltäsi. Saat mahdollisesti tilaisuuden toimia vapaammin ja enemmän omia suuntaviivoja vetäen. Olet myös idearikas ja kekseliäs ja pystyt viemään käytäntöön uusia ideoita ja suuntaviivoja jo ennen kuun puoltaväliä. Onnistumisen kokemuksia on luvassa ja voitkin saada nyt tunnustusta hyvin tehdystä työstä. Alkuvuoden stressitekijät helpottuvat ja saat enemmän aikaa tehdä asioita omaan tahtiisi. Kuun loppu korostaa mukavaa vaihtelua ja uusien tuulien virkistäviä tuulahduksia.

Vesimies, Toukokuu 2020

(20.1. - 19.2.)

Toukokuun alku voi tuoda vesimiehille tilanteen, jolloin jokin asia pitää suunitella ja miettiä uusiksi. Yllättävät käänteet vaativat nyt joustavuutta ja kykyä ryhtyä toimeen asioiden edistämiseksi. Olet kyllä energinen ja aikaansaava. Ota tilanteessa huomioon pitkän kaavan mukaan muutokset kohti tulevaisuutta ja ole maltillinen ja järkevä. On myös hyvä varautua siihen, että suunitelmien toteutumisiin voi nyt kulua aikaa, joten kärsivällisyyttä, malttia ja realismia tarvitaan. Vasta vuoden loppu voi kertoa tämän hetken tilanteen ratkeamisesta mutta toki onnekkaasti ja menestyksekkäästi. Vältä siis tekemästä johtopäätöksiä hetken mielijohteesta.

Kalat, Toukokuu 2020

(20.2. - 20.3.)

Toukokuu edellyttää kaloilta kykyä sopeutua muuttuviin olosuhteisiin ja ratkaisujen venymisiin. Nyt ei ole hyvä tehdä kovin suuria suunnan muutoksia asioihin jotka liittyvät rahaan, sopimusasioihin sekä ihmissuhteisiin. Voit kokea suuriakin mielialan vaihteluita ja ajatuksesi tilanteesta vaihtuvat herkästi suuntaan jos toiseenkin. Oma keskittymiskykysi voi häiriintyä ja voit olla nyt normaalia hajamielisempi, joten koeta pitää tarkoin huolta juoksevien asioiden hoitamisista, jotta et unohtaisi mitään tärkeää. Jonkun toisen tahon tai ihmisen tekemät virheet voivat myös viivästyttää omien asioiden selkiintymisiä. Kuun puoliväli voi tuoda kuvaan mukaan jonkin piristysruiskeen ja onnistumisen.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.