Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Vuosi 2019 tammikuu

(21.3. - 19.4.)

Voit kokea uudenvuoden päivän hieman matalaenergiseti ja puhtisi on poissa. Ensimmäisen viikonlopun yhteydenpidot ja keskustelut tuovat kuitenkin piristystä päiviisi. Oinaat ovat tammikuussa varsin ryhtyviä ja yritteliäitä mutta aika ajoin jokin hankaluus tai este tuntuu tuovan ylimääräistä tekemistä ja miettimistä ryhtymisiisi. Kovin nopeisiin lähtöihin sinulla ei nyt tässä kuussa ole varaa, vaan asiat vaativat harkintaa ja miettimisiä pidemmän päälle, ennekuin saat selkeyttä tilanteisiin. Kuun kolmannen viikon viestit ja neuvonpidot ovat hankalia sävyltään ja vaativat huolellista valmistautumista. neljännellä viikolla saat enemmän vauhdittumisia tilanteisiin omalla kekseliäisyydelläsi ja idea rikkaudellasi.

Harka, Vuosi 2019 tammikuu

(20.4. - 20.5.)

Uusi vuosi alkaa velvoittavasti härkien kohdalla ja käsillä olevat tehtävät vaativat ryhtymistä ja toimimista. Olosi on hieman sisäänpäin kääntynyt koko kuukauden ajan ja toimisit mieluimmin taustalla vähin äänin. Myös kuun toinen viikko vaatii vastuulista otetta ja asioista huolehtimista järkevästi ja maltilla. Jotkin menneisyyden ryhtymiset ja hankkeet ovat työn alla ja edellyttävät toimiasi saattaaksesi asioita loppuun.Voit kuitenkin saada nyt asioita aikaiseksi olemalla tunnollinen ja järkevä. Puolen kuun jälkeinen aika antaa jo tilaa omien mielitekojesi huomioimisiin ja voit tehdä jotain luovuuttasi herättävää ja inspiroivaa.

Kaksoset, Vuosi 2019 tammikuu

(21.5. - 20.6.)

Uusi vuosi alkaa kaksosille mukavissa tunnelmissa ja pidät yhteyksiä yllä moniin tahoihin. Voit kuulla jotain mieltäsi piristävää ja olet itsekin kekseliäs ja utelias uusille asioille. Kuun kolmas viikko kehoittaa kuitenkin ihmissuhteissasi realismiin ja pään kylmänä pitämiseen. Jos joku lupaa sinulle nyt tuhat kaunista ja sata hyvää, niin on hyvä kuulla hälytyskellojen soivan. Et voi aivan sinisilmäisesti olla luottavainen jonkun suhteen. Katso että itse pidät totuudesta ja realiteeteista kiinni. Riskinä on siis ihmissuhde sotkut. Neljännellä viikolla oma toimintakykysi voi joutua heikoille jäille, joten vältä ryhtymistä mihinkään uhkarohkeaan tai uuteen yritykseen. Loppukuu on jo rauhaisampaa ja tasaisempaa.

Rapu, Vuosi 2019 tammikuu

(21.3. - 19.4.)

Rapujen vuosi alkaa hieman nihkeissä kuvioissa ja läsnä on ennemminkin jotain velvoittavaa ja käytännön toimia vaativaa kuin juhlahumua. Kiireita on luvassa koko kuukaudelle, joten aikatauluta tehokkaasti ja tee tärkeimmät asiat pois alta. Varsinkin kolmas ja neljäs viikko veroittavat voimiasi, joten ota rauhallisesti, jotta et stressaantuisi liikaa tehtävistäsi. Neuvotteluhin ja sopimus asioihin on hyvä valmistautua huolellisesti ja olla tietoinen siitä että joku voi nyt pelata kustannuksellasi. Pidä huoli omista oikeuksistasi ja jos huomaat epäoikeudenmukaisuutta jonkun toimissa, niin sano mielipiteesi suoraan ja rehellisesti. Kaikkiin toisten sanomisiin ei nyt ole ensikuulemalta luottamista.

Leijona, Vuosi 2019 tammikuu

(23.7. - 22.8.)

Uusivuosi alkaa tarmokkaasti leijonilla ja mahdollisuudet edistää omaa asemaa ja hyvinvointia ovat tukevalla pohjalla. Kuun ensimmäisen viikon tilanteet syntyvät sponttaanisti ja pystyt toimimaan tilanteissa ripeästi. Jokin kuulemasi asia tuo uutta mielenkiintoista mietittävää ja olet itsekin kekseliäs ja avoin uusille ideoille. Oma energisyytesi on kohdallaan ja varsinkin kuun neljäs viikko voi avata uusia näkymiä lähteä toteuttamaan jotain uutta ja mielenkiintoista hanketta. Jokin yhteinen ryhtymys jonkun kanssa on iloa tuova asia ja koet saavasi itseäsi kuulluksi. Suurempia velvoitteita ei tämä kuukausi tuo kohdallesi, joten on hyvä olla itse aktiivinen ja rohkea omissa toimissasi.

Neitsyt, Vuosi 2019 tammikuu

(23.8. - 22.9.)

Vuosi 2019 alkaa neitsyllä suhteellisen hyvissä merkeissä ja paineninen ja velvoitteinen aika jättää sinut rauhaan aivan kuun ensimmäisestä päivästä lähtien. Toisen viikon tilanteet vaativat jonkin verran vastuuta ja ryhtymistä itseltäsi mutta omalla järkevyydelläsi ja harkinnallasi viet kyllä tilanteita eteenpäin. Kolmas viikko painottaa ihmissuhteitasi ja niissä voi ilmetä jotain epäselvyyttä tai sotkuja. Nyt ei ole syytä luottaa aivan täysin toisen tekemisiin ja sanomisiin ja on hyvä tarkistaa kaikki faktat, ennenkuin luot lopullista kuvaa tosiasioista. Voit myös joutua huolehtimaan jonkun toisen asioista ja olemaan apuna hänen ongelmissaan. Vältä ylilyöntejä ja pidä pää kylmänä.

Vaaka, Vuosi 2019 tammikuu

(23.9. - 23.10.)

Tammikuu tuo vaativuutta ja kykyä sietää paineita vaakojen elämään. Jo kuun alku tuo velvoitteet esiin ja jotain täytyy tehokkaasti miettiä ja tehdä, jotta saisit kaiken pidettyä tasapainossa. On hyvä tiedostaa stressitekijät, jotta säilyttäisit toimintakykysi. On turha puskea voimiensä yli ja lepo on tärkeää. Jokin tilanne voi saada sellaisen ratkaisun että jätät jonkin elämänvaiheen lopullisesti taaksesi. Tärkeää on huomata itse, milloin on aika luovuttaa ja lähteä elämässä eteenpäin. Älä suostu valtapeleihin vaan katso että kaikki tapahtuu oikeudenmukaisesti ja kunnolla. Neljäs viikko on hyvää aikaa olla tekemisissä ihmisten kanssa ja pyytää neuvoja ja tukea tilanteeseesi.

Skorpioni, Vuosi 2019 tammikuu

(24.10. - 22.11.)

Skorpionien tammikuu on yhtälailla tasaisesti etenevä kuin pieniä velvoitteita tuovakin. Kuukausi alkaa mukavasti sosiaalisissa merkeissä ja voit koeta viihtyväsi porukoissa niinkuin parisuhteessasikin. Kuun toinen viikko palauttaa sinua takaisin arkeen ja pieniä velvoitteita on hoidettava. Suhtautimalla asioihin aikuismaisesti ja järkiperäisesti saat kyllä ryhtymisistäsi aikaan jälkeä.Ole kommunikoinnissasi tarkka ja tarkista kaikki juoksevat asiat huolellisesti. Puolenkuun tienoilla jokin rahaan tai talouteen liittyvä asia on kohdallasi onnekas. Loppukuukausi tuo yhteydenpitoja ja suhteet muihin ihmisiin taas korostuvat.

Jousimies, Vuosi 2019 tammikuu

(23.11. - 21.12.)

Vuosi alkaa jousimiehillä onnekkaasti ja hankkeitasi edistävä jupiter on merkissäsi aina tämän vuoden joulukuulle asti. Tammikuussa Olet energinen, ryhtyvä ja aikaansaava. Voit myös onnekkaasti aloittaa jonkin uuden hankkeen. Rahaan liittyvissä asioissa on kuitenkin syytä olla erityisen tarkka. Ole huolellinen juoksevien asioiden hoitamisissa ja pidä langan päät itselläsi tiukasti. Kuun puoliväli on riskialtis liittyen yhteisiin asioihin kumppanin tai jonkun yhteistyö tahon kanssa. Riskinä on liiallinen hyväuskoisuus, joten nyt ei ole suotuisa hetki aloittaa mitään suurta ja riskialtista. Tarkista kaikki tosiasiat ja ole huolellinen.

Kauris, Vuosi 2019 tammikuu

(22.12. - 19.1.)

Kauriilla on työntäyteinen kuukausi käsillä ja uudet velvoitteet tuntuvat kaatuvan harteillesi. Kuun toisella viikolla jokin neuvonpito tai keskustelu on tiukkasävyinen ja riitaisuuksia on helposti syntymässä. Kuun puoliväli nostaa stressitasoasi korkeuksiin ja onkin hyvä säännöstellä omia ryhtymisiään. Ota aikaa tarpeeksi lepoon jotta et polttaisi kynttilääsi molemmista päistä. Ympärilläsi olevat vaateet ja tilanteet vivät kaiken aikasi ja joudut aikatauluttamaan tehtäviäsi tehokkaasti. Neljäs viikko on hyvää aikaa ideoida tilannetta jo uusiksi, sillä olet kekseliäs ja neuvokas. Loppukuu tuo jonkin lopullisen ratkaisun johonkin tärkeään asiaan, mutta aivan oman mielesi mukaista päätelmää et voi nyt odottaa.

Vesimies, Vuosi 2019 tammikuu

(20.1. - 19.2.)

Tammikuun ensimmäisellä viikolla vesimiesten on hyvä ottaa puheeksi ihmissuhteissa ilmeneviä ongelmia, sillä oma idearikkautesi tuo uutta ja positiivista näkökulmaa asioihin. Kuun toinen viikko on jo harmoonisempaa ja sopuisampaa aikaa. Olet tässä kuussa energinen ja velvoitteet eivät nyt paina mieltäsi. Neljäs viikko tuo iloa yhteisistä hetkistä ja voit kokea yhteiselon sopusointua. Tämä viikko voi tuoda myös positiivisia tilanteita eteesi ja voit aloittaa jotain edukasta ja olosuhteitasi kohentavaa. Ole utelias ja rohkea ryhtymisissäsi. Loppukuun olosuhteet luvaavat päivänsankareille onnistuneita hetkiä ja positiivista mielialaa.

Kalat, Vuosi 2019 tammikuu

(20.2. - 20.3.)

Tammikuun ensimmäinen viikko tuo joitain äkkilähtöjä ja kiireitä kalojen elämään mutta sen jälkeen tahtisi rauhoittuu ja pystyt vihdoin asettumaan kiireisen alku talven jälkeen. Kuun toisen viikonvaihteen kuulumiset tai yhteydenotot ovat jonkin verran velvoittavia mutta pinellä vaivannäöllä saat asioitasi selkiytettyä. Suurin riski tässä kuussa ovat sotkut ihmissuhteissa ja niissä voi esiintyä outoja tilanteita. Joku ei ehkä osoittaudu luottamuksesi arvoiseksi mutta katso että itse pidät sovituista asioista kiinni. Älä ryhdy tässä kuussa mihinkään hankkeeseen, mihin sitoudut yhteistyöhön. Tarkista ainakin huolella toisen tarkoitusperät ja taustat.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.