Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Niina Maarit

Intuitiivinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja Unien tulkitsija

Piia-Maria Alho

meedio, selvänäkijä, parantaja

Agatha Seine

Selvänäkijä

Irene Purhonen

Tarot-tulkitsija

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Anu Tähti

Meedio, selvänäkijä ja parantaja

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä ja unien tulkitsija

Sanna Suorsa

Selvänäkijä, meedio ja unien tulkitsija

Saga Malmi

Enkelivalo Selvänäkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Petriina Virtanen

Tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Assi Lumenvirta

Selvänäkijä

Anne Rahkola

Tarot-tulkitsija, selvänäkijä ja parantaja

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Jaana Hotakainen

Selvänäkijä

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Elise Vänni

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja tarottulkitsija

Elina Kaarre

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki energiahoidot

Malla Mononen

Selvänäkijä, tarottulkitsija ja unien tulkitsija

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Selvänäkijä ja parantaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Carita Eklund

Selvänäkijä, unien tulkitsija ja energiahoitaja

Näytä kaikki tietäjät

Rakkaushoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima rakkaushoroskooppi.

Oinas, Kesäkuu 2017

(21.3. - 19.4.)

Aika tuo nyt herkästi suuriakin muutoksia vallitseviin olosuhteisiin ihmissuhteissasi ja varsinkin kuun alkupäivät tuovat uusia näkymiä ja tilanteita kohdallasi. jonkinverran malttia ja hillintää on hyvä harjoittaa ja pysähtyä yön yli miettimään käytännölliseltä kantilta tilannetta. Vältä liian nopeita ja lopullisia ratkaisuja hetken mielijohteesta.

Härkä, Kesäkuu 2017

(20.4. - 20.5.)

Kesäkuu on härkien kohdalla vuoden parhainta aikaa panostaa tunne-elämään ja ihmissuhteisiin. Olet sosiaalinen ja kykenet itseilmaisussaan hyvin tuomaan itseäsi edukkaasti esiin. Pystyt saamaan tukea taaksesi ja voit kokea läheisyyden tuvan hyvinvointia elämääsi nyt normaalia enemmän. Varsinkin kuun toinen viikonloppu suosii yhdessä tekemistä ja tilanteet ovat tunnelmaltaan romanttisia.

Kaksoset, Kesäkuu 2017

(21.5. - 20.6.)

Aikasi tuntuu olevan kovin kortilla omien asioiden hoitamisten kanssa niin että yhteisyys ja ihmissuhteet jäävät taka-alalle. Olet kiireinen ja helposti stressaantunut velvoitteinesi ja suhteet ovat ennemminki toisten ja omien käytännön asioiden hoitamisia. Vapaa-aikasi kuluu tarkkaan tehtävien ja levon vaateissa ja oma jaksamisesi vaatii vapaaiaknakin lepoa ja rauhoittumista omissa oloissasi.

Rapu, Kesäkuu 2017

(21.6. - 22.7.)

Kuun aivan alkupäivinä jonkun käytös yllättää itsesi ja sovitut asiat ja aikataulut esim. saavat sinut muuttamaan myös omia suunitelmiasi. Myös jokin yllättävä kohtaaminen voi olla piristävä. Toinen viikonloppu suosii romantiikkaa ja muutenkin yhteistä tekemistä ja ryhtymistä. Loppu kuun sävy on tukeva ja positiivinen.

Leijona, Kesäkuu 2017

(23.7. - 22.8.)

Kuun alku on hauska ja jokin yllättävä tapaaminen on virkistävä ja innostustasi herättävä. Loppukuukausi on ennemminkin yhteisiä velvoitteita korostava ja voit kokea että vastuu asioiden edistämisistä jää itsellesi. Suuria muutoksia tämä kuu tuskin tuo kuitenkaan tärkeisiin ihmissuhteisiisi.

Neitsyt, Kesäkuu 2017

(23.8. - 22.9.)

Kesäkuu on vihoin helpompaa aikaa neitsyille hoitaa ja edistää ihmissuhteitaan. Kuun toinen viikonloppu on hyvää aikaa tehdä yhdessä jotain nautittavaa ja rakentavaa. Myöskään loppukuu ei tuo kummempia vaikeuksia eteesi, vaikkakin muut hodettavat keskeneräiset asiat vievät muuten aikaasi.

Vaaka, Kesäkuu 2017

(23.9. - 23.10.)

Kesäkuun alku on yllätyksellinen ja jokin tilanne suhdekuvioissa voi saada mullistaviakin käänteitä. Jotain voi sattua joka muuttaa tilannettasi uuteen suuntaan. Sinkkujen on hyvä olla tällöin avoimin mielin liikkeellä ja olla rohkeasti utelias. Jonkun läheisen käytös voi myös yllättää ja voit olla uudessa tilanteessa. Loppukuu on rauhaisampaa ja tasaisempaa muiden kiireiden vieden aikaasi.

Skorpioni, Kesäkuu 2017

(24.10. - 22.11.)

Kesäkuun toinen viikonloppu tuo ihmissuhteisiisi jotain mielekästä ja hyvää tekevää sävyä. Yhteinen tekeminen onnistuu ja tuo hyvää mieltä. Neljäs viikko on vaativampi, sillä jonkun avuntarve vie helposti omaa aikaasi. Neljännen viikonlopun tapahtumat vaativat asioista suoraa puhumista jotta oma näkökantasi ei tulisi jyrätyksi.

Jousimies, Kesäkuu 2017

(23.11. - 21.12.)

Hyvin vaativa kuukausi ihmissuhteiden kannalta ja paljon vastuuta ja selkiyttämistä jää omille harteillesi. Epäluotettavuutta voi nyt olla kuvassa mukana, katso ainakin omalta osaltasi että pidät kiinni sovituista asioista. Jotain voi sattua, joka pistää sinut tekemään selkeitä rajauksia ja ratkaisuja.

Kauris, Kesäkuu 2017

(22.12. - 19.1.)

Kesäkuu tuo yhteisiin hankkeisiin ja yhteistyö kuvioihin monen asteisia muutospaineita ja joudut pitämään hermojasi kurissa jonkun tahon vaateissa. Joku läheinen on kuitenkin tukenasi ja vaikka koet herkästi ärsyyntymistä toisen tekemisistä niin ota tuki vastaan ja jaa harmejasi luotettavan läheisen kanssa.

Vesimies, Kesäkuu 2017

(20.1. - 19.2.)

Kuun alkupäivät lupaavat hauskuutta ja miellyttäviä tilanteita hyvinkin yllättävällä tavalla. Tämä onkin kuun parasta aikaa nauttia seuranpidosta ja sosiaalisuudesta. Loppukuu ja varsinkin juhannuksen aika edellyttävät vastuuta ja järkevää asennetta suhteessa muihin. Joku voi yrittää toimia lähelläsi omavaltaisesti ja joudut puolustuskannalle. Ole suora ja rehti tilanteissa.

Kalat, Kesäkuu 2017

(20.2. - 20.3.)

Vaikka kesäkuu on vaativa ja työläs kuukausi niin tukeudu nyt lähimmäistesi apuun. Toinen viikonloppu lupaa hauskaa yhteistä tekemistä. Koet että saat enemmän aikaiseksi toisen kanssa kuin yksin puurtaen. Voit myös luottaa toisen ihmisen tukeen omissa ongelmissasi.

Asiakkaidemme arvostama

3.9
tähteä viidestä

Kyselimme asiakkailta palvelumme laatua ja saimme arvosanan. Toivottavasti uudistettu sivustomme antaa teille vielä paremman käyttäjäkokemuksen.