Päivi Johanna

Tarot-tulkinta, korttiennustukset ja heiluritulkinta

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Niina Maarit

Intuitiivinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja Unien tulkitsija

Piia-Maria Alho

meedio, selvänäkijä, parantaja

Agatha Seine

Selvänäkijä

Irene Purhonen

Tarot-tulkitsija

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä ja unien tulkitsija

Sanna Suorsa

Selvänäkijä, meedio ja unien tulkitsija

Saga Malmi

Enkelivalo Selvänäkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Petriina Virtanen

Tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Assi Lumenvirta

Selvänäkijä

Anne Rahkola

Tarot-tulkitsija, selvänäkijä ja parantaja

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Jaana Hotakainen

Selvänäkijä

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Elise Vänni

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja tarottulkitsija

Elina Kaarre

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki energiahoidot

Malla Mononen

Selvänäkijä, tarottulkitsija ja unien tulkitsija

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Selvänäkijä ja parantaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Carita Eklund

Selvänäkijä, unien tulkitsija ja energiahoitaja

Näytä kaikki tietäjät

Rakkaushoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima rakkaushoroskooppi.

Oinas, Elokuu 2017

(21.3. - 19.4.)

Elokuu tuo rakkauselämässäsi kipukohtia esiin ja onkin hyvä tarkastella tilanteita pintaa syvemmältä. Mitä ratkaisuja sitten syntyykin, niin kovin yksiselitteisesti ne eivät asetu eteesi. Kuun puolessa välissä tilanteet helposti kärjistyvät valtataisteluiksi ja onkin hyvä ottaa tietoisesti joustavampaa ja hyväksyvämpää asennetta.

Härkä, Elokuu 2017

(20.4. - 20.5.)

Vaikka kuukauden sävy on velvoitteinen ja kiireinen niin kauniita hetkiä on tarjolla nyt ihmissuhteissasi. Jotain herkkää ja aistillista on liikkeellä ja voit myös tukeutua toisen tukeen ja ymmärrykseen. Pidä huoli siitä että kiireesi eivät valtaa liikaa aikaa ja anna huomiotasi läheisillesi.

Kaksoset, Elokuu 2017

(21.5. - 20.6.)

Energiasi ovat elokuussa pitkälti keskittyneitä muihin asioihin kuin tunne-elämään tai rakkauteen liittyviin tilanteisiin. Suuria muutoksia myöskään ihmissuhderintamalla tuskin tulee vastaan ja tasainen tahti on kuitenkin tukenasi. Vasta kuun viimeiset päivät herättelevät sinua sosiaalisuuteen ja ihmisläheisyyteen ja nautittavuutta tällä saralla on enemmän esillä.

Rapu, Elokuu 2017

(21.6. - 22.7.)

Erittäin sosiaalinen ja ihmisläheinen elokuu tuo tunne-elämään vauhdittumisia ja myöskin muutoksia. Kuun toinen viikonvaihde on herkkä tunnelmaltaan ja voit kokea läheisyyden erittäin avautuvasti. Seuraava viikko on riskialtis ja jotain voi sattua, joka muuttaa vallitsevan tilanteen hyvinkin kohtalonomaisesti. Neljäs viikko tuo yllättävyyttä ja villiintymistäkin suhderintamalla ja korostaa myös muutoksia ja tilannevaihteluita.

Leijona, Elokuu 2017

(23.7. - 22.8.)

Olet elokuussa hieman itsekeskeisesti liikkeellä ja omat ryhtymyksesi vievät trakkaan aikaasi. Voitkin saada nyt läheisiltäsi huomautuksia ja kritiikkiä liiallisesta omatoimisuudesta. Vasta kuun viimeinen viikonloppu aloittaa kohdallasi vuoden parhaan jakson suhderintamalla ja tästä eteenpäin onkin hyvä olla itsekin aktiivinen. Aikaisemmat viikot toimit parhaiten omin päin ja asioita yksin tehden.

Neitsyt, Elokuu 2017

(23.8. - 22.9.)

Voit olla hieman vetämätön ja energiasi ovat kääntyneinä sisäänpäin elokuussa. Kuitenkin läheiset suhteet ovat nyt tukenasi ja tiettyä hyväksyvyyttä on ilmassa. Onkin hyvä jakaa asioita ja tekemisiä nyt toisten kanssa niin huomaat saavasi enemmän aikaiseksi yhdessä kuin yksin tehden. Kuun puoliväli on tunne-elämän kannalta aktiivisinta ja tapahtumarikkainta aikaa.

Vaaka, Elokuu 2017

(23.9. - 23.10.)

Tässä kuussa on hyvä pitää tietoista malttia ja ymmärrystä yllä, sillä jokin ihmissuhde voi olla ongelmia tuottavaa. Vältä liiallista hyväuskoisuutta ja peräänkuuluta oikeudenmukaisuutta ja rehtiyttä. Jokin draamallinen tilanne voi olla edessäsi kuun puolenvälin tietämillä ja pakkasi voi mennä totaalisesti uusiksi. Vältä pelaamista ja manipulaatiota tunnetasolla.

Skorpioni, Elokuu 2017

(24.10. - 22.11.)

Kiireinen kuukausi ei tunnu vievän kykyäsi läheisyyteen ja yhteisyyteen. On hyvä osata nyt jakaa ja delegoida asioita muiden myötä, sillä yhteistyö onnistuu kaiken paineenkin keskellä. Varsinkin kuun toinen viikonloppu on herkistynyttä aikaa ja koet läheisyyden tarpeen voimakkaana. Kuun viimeinen sunnuntai aloittaakin hieman eristyneemmän jakson ja koet tarvetta tehdä yksin asioita.

Jousimies, Elokuu 2017

(23.11. - 21.12.)

Jousimiesten aika tuntuu kuluvan käytännön asioiden hoitamisiin elokuussa ennemminkin kuin ihmisten seurasta nauttimisesta. Katso kuitenkin toisena viikonvaihteena että pidät kiinni sovituista asioista. Myös sekaannukset ja väärinymmärrykset voivat sotkea pakkaasi. Kuun viimeiset päivät palauttavat sosiaalisemman asenteen ja koet läheisyyden helpompana saavuttaa.

Kauris, Elokuu 2017

(22.12. - 19.1.)

Kauriille elokuun aika tuo herkästi ristiriitoja yhteistöhön sekä ihmissuhteisiin. Jokin tilanne voi tuntua ylitsepääsemättömältä ja koet olevasi puun ja kuoren välissä. Avoimuus ja läpinäkyvyys auttavat ja asioista suoraan puhuminen. Kuun puoliväli on riskialtteita aikaa, joten vältä tällöin ylilyötejä ja ole tietoinen pinnanalaisista virtauksista.

Vesimies, Elokuu 2017

(20.1. - 19.2.)

Vesimiehet ovat jokseenkin itsekeskeisesti liikkeellä tässä kuussa ja vaarana onkin saada huomautuksia läheisiltään liian omaehtoisista toimintatavoista. Koeta olla huomaavainen myös toisten mielipiteille ja olla myös sovitteleva. Loppukuu avaa sosiaalisuutesi vauhtiin ja tilanteet tasaantuvat.

Kalat, Elokuu 2017

(20.2. - 20.3.)

Elokuun riennot ja myös henkilökohtaisemmat ihmissuhteet ovat ilon aiheita ja voit nauttia läheistesi tuesta. Suuria suuntaviivoja tuskin pistät uusiksi, vaan ennemminkin voit olla luottavainen tietynasteiseen pysyvyyteen ja stabiilisuuteen suhdetoimissasi. Kolmannella viikolla muutoksia näkyy lähinnä ympäristössäsi mutta omiin asioihisi ne eivät yllä.

Asiakkaidemme arvostama

3.9
tähteä viidestä

Kyselimme asiakkailta palvelumme laatua ja saimme arvosanan. Toivottavasti uudistettu sivustomme antaa teille vielä paremman käyttäjäkokemuksen.