Eeva Merger

Tarot- ja Enkelikortti tulkitsija

Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Näytä kaikki tietäjät

Rakkaushoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima rakkaushoroskooppi. Kuluvalle kuukaudelle.

Oinas, Toukokuu 2014

(21.3. - 19.4.)

Yhteistyö ja sopusoinnun ylläpito vaatii tässä kuussa ylimääräistä huolta ja vaivaa. Saat helposti nyt huomautuksia tekemisistäsi osaksesi ja ristiriitoja nousee herkästi esiin. Kuun toisella viikolla voit kokea tarvetta tehdä asioita omin päin riippumatta muiden mielipiteistä. Sovittelua ja ylimääräistä diplomatiaa tarvitaan runsaasti sovun ylläpitämiseksi. Vältä turhan impulsiivista käytöstä ja toimimista hetken mielijohteesta välttyäksesi suuremmilta ongelmilta.

Harka, Toukokuu 2014

(20.4. - 20.5.)

Ihmissuhteesi ja sosiaalisuutesi on kasvamassa aina joulukuun ensimmäisestä viikonlopusta eteenpäin. Aika korostaa yhteisten hankkeiden ja taloudellisten asioiden ajamista, tosin vaatien omaa ryhtymistäsi ja panostustasi edistyäkseen. Kolmannella viikolla suhteissasi on vaativuutta. Tähän tilanteeseen on hyvä ottaa avoin ja joustava asenne mutta oikeudenmukaisuutta ajaen. Joulu on erittäin lämminhenkinen ja hyvää yhteishenkeä lupaava.

Kaksoset, Toukokuu 2014

(21.5. - 20.6.)

Joulukuu hereistää sinua taas mukaan suhdetoimintoihin ja tilaa muuhunkin kuin väsymyksen voittamiseen alkaa tulla lisääntyvässä määrin. Romantiikan sävyt ovat kuitenkin ennemminkin velvoitteisia kuin hempeitä. Sosiaalisuutesi kuitenkin lisääntyy ja olet valmis viettämään enemmän aikaa muiden ihmisten kanssa. Tapaa läheisiä ja tee jotain yhdessä mieluimmin kuin yksin, niin huomaat piristyväsi tilanteissa.

Rapu, Toukokuu 2014

(21.3. - 19.4.)

Kuun toinen viikko tuo sopuisuutta romanttiseen elämääsi ja koet saavasi rakkaaltasi hyväksyntää ja tukea. Velvoitteet ja muut vaativat tilanteet vain uhkaavat viedä niin aikaasi, että joudut jopa pyytämään apua läheisiltäsi. Jouluviikko on hyvinkin sosiaalinen ja yhteishenki on hyvä. Voit luottaa läheistesi tukeen ja ymmärrykseen ja saatte yhdessä mieluisan joulurauhan aikaiseksi. Nauti ja ota taukoa kiireiltäsi.

Leijona, Toukokuu 2014

(23.7. - 22.8.)

Tunne-elämä ei tuota suurempia muutoksia elämääsi tässä kuussa, vaikkakin jotain lisääntyvää huolenpitoa läheisestäsi voi nousta esiin. Pystyt järkevällä tavalla edesauttamaan läheisesi hyvinvointia, joten auta vuorostasi toista. Ota vastuullinen asenne ja kanna oma kortesi kekoon, näin voit taas vuorostasi odottaa apua itsellesi kun sen aika joskus koittaa.

Neitsyt, Toukokuu 2014

(23.8. - 22.9.)

Puolenkuun jälkeinen aika on eritoten miellyttävää ja hauskaa ja koet väliesi olevan lämpimiä läheistesi suhteen. Joulun pyhät varsinkin tarjoavat viihdytystä ja hyvää yhteishenkeä ja saat nauttia hyväksynnästä ja sosiaalisuudesta. Jokin yllättävä kutsu voi tulla uudenvuoden rientoihin ja joudut tekemään nopeita päätöksiä. Mene mukaan tarjottuihin tilaisuuksiin ja huomaat niiden onnistuvan parhain päin.

Vaaka, Toukokuu 2014

(23.9. - 23.10.)

Arvaamattomat tapahtumat tässä kuussa vievät huomiotasi niin että et välttämättä ole kovin herkällä kuulolla toisten tarpeita kohtaan. Voit toimia toisen mielestä turhan itsekkäästi ja saatkin kritiikkiä osaksesi. Toisaalta omien toimien kiireinen tahti vie huomion toisaanne ihmissuhteista ja kumppanin tyytymättömyys on herkässä. Koeta olla diplomaattinen ja edellytä niin itseltäsi kuin kumppaniltasikin rehtiä peliä.

Skorpioni, Toukokuu 2014

(24.10. - 22.11.)

Kuun toisesta viikosta eteenpäin suhdetoimintasi vilkastuu ja sinua tarvitaan kuun alussa apuna jonkun toisen ongelmien selvittämisessä. Omaat nyt kykyä ja halua tuoda itseäsi edukkaasti esiin ja näin ollen sinua kuunnellaan ja kantasi otetaan huomioon. Joulun aika on eritoten miellyttävä ja suhteesi läheisiin mitä parhaimmat. Voit myös huomata ylimääräistä romantiikkaa olevan liikkeellä, joten ole itse myös aktiivinen tähän suuntaan.

Jousimies, Toukokuu 2014

(23.11. - 21.12.)

Muut asiat ja velvoitteet ovat nyt päällimmäisinä aikatauluissasi, että kovin paljoa sosiaalisuudelle ei tunnu olevan aikaa. Myös jokin pettymys johonkin ihmiseen voi viedä energiaasi ja joudut miettimään tilannettasi uusiksi. On ehkä aika panna piste jonkin tilanteen tai suhteen jatkumiselle mutta vastuu tästäkin on omilla harteillasi. Loppujen lopuksi voit saada elämääsi tätä kautta lisää selkeyttä ja varmuutta pidemmän päälle.

Kauris, Toukokuu 2014

(22.12. - 19.1.)

Omat kiireesi ja käsillä olevat asiat verottavat voimavarojasi kuun alussa niin, ettei aikaa tunteilulle tunnu löytyvän. Joulun aika on ehdottomasti kuun sosiaalisinta aikaa ja tapaamiset ja yhteydenpidot piristävät mieltäsi. Runsautta on myöskin tunne-elämän alueella ja harmonia on vallalla ihmissuhteissasi. Uusivuosi kiihdyttää sinua kokeilemaan jotain luovaa ja kokeilevaa. Katso että läheisesi pysyvät vauhdissasi mukana.

Vesimies, Toukokuu 2014

(20.1. - 19.2.)

Suurempia suunnanmuutoksia vuoden loppu tuskin tuonee ihmissuhteisiisi. Voit ennemminkin nyt itse olla auttavana osapuolena toisen ongelmissa ja siloittaa lähimmäisesi tietä epäitsekkäästi eteenpäin. Joulunviettoa käyt läpi lähinnä velvoittavasti mutta mieluimmin olisit omassa rauhassasi pois vilinästä ja melskeestä. Uusivuosi innostaa taas ajanviettoon muiden kanssa ja voit nauttia hyvästä yhteishengestä.

Kalat, Toukokuu 2014

(20.2. - 20.3.)

Joulukuu tuo enemmän lämminhenkisyyttä ja sopusointua ihmissuhteisiisi kuin mitä mennyt syksy on tarjonnut. Toinen viikonvaihde on herkkätunteinen, joskin joku läheisesi voi tarvita nyt erityishuomiota ja apuasi. Joulun aika suosii erityisesti yhdessä oloa ja tuo itsellesi mielihyvää yhteisistä tekemisistä. Olet monien tahojen kanssa kontakteissa ja saat osaksesi miellyttävää huomiota. Vuoden vaihtuminen on taas velvoitteisempi sävyltään suhteessa kanssaihmisiin.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.