Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Helena Tiira

Kaukohoidot, Reiki-energia ja korttien viestit

Kaisa Koskinen

Tunnetyöskentely, ennustaminen ja selvänäkö

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Anni Marketta

Kaukoparantaja ja ennustaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Niina Maarit

Intuitiivinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Agatha Seine

Selvänäkijä

Irene Purhonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvoja, reikihoitaja ja chakrojen puhdistus

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä ja unientulkitsija

Saga Malmi

EnkelivaloSelvänäkijä ja EnkeliValoParantaja

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Suvi Lempinen

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Assi Lumenvirta

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Selvänäkijä ja parantaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Carita Eklund

Selvänäkijä, unien tulkitsija ja energiahoitaja

Näytä kaikki tietäjät

Rakkaushoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima rakkaushoroskooppi.

Oinas, 2020 elokuu

(21.3. - 19.4.)

Oinaille suotuisinta aikaa ihmissuhteiden kannalta osuu kuun ensimmäisiin kuuteen päivään. Loppukuu tuo ennenminkin velvoitteisen tai rajoitteisen sävyn suhdetoimintaan. Vastuuta aina kuun loppuun asti on hyvä ottaa, jotta suhteesi selviäisivät kommelluksitta eteenpäin. Omat kiireesi ja taipumus nyt toimia tilanteissa vain omistasi lähtökohdin nähden voi tuottaa kriitillistä palautetta toisilta. Varsinkin kuun lopulla on syytä harjoittaa ylimääräistä empatiaa.

Harka, 2020 elokuu

(20.4. - 20.5.)

Härillä varsinkin kuun puolenvälin jälkeinen aika runsastuttaa suhde-elämääsi ja uusiakin kontakteja voi nyt syntyä. Ole avoin uusille tuttavuuksille ja verkostoidu laajemmalle. Jotain hyvin onnekasta ja piristävää on myös kuun viimeisellä viikolla tarjonnassa, joten on hyvä olla rohkea ja ulospäin suuntautunut.

Kaksoset, 2020 elokuu

(21.5. - 20.6.)

Elokuussa kaksosten miellyttävin ajankohta suhdetoimiin sijoittuu aivan kuun alkuun. Ensimmäiset päivät ovat sosiaalisesti miellyttäviä ja koet, että sinut otetaan huomioon ja sinua kuullaan. 9. päivästä eteenpäin olosuhteet rauhoittuvat mutta suurempia mutkia matkaan ei myöskään mahdu. Aivan kuun viimeisinä päivinä jonkun sanomisiin voi liittyä epävarmuus tekijöitä. Älä usko ensi kuulemalla huhupuheisiin ja tarkista, että olet ymmärtänyt toisen sanomiset oikein.

Rapu, 2020 elokuu

(21.3. - 19.4.)

Elokuun kahdeksannesta päivästä eteenpäin alkaa varsin suotuisa jakso rapujen tunne-elämään. Ihmissuhteissasi on hyvä henki ja nyt onkin syytä olla itse myös ulospäinsuuntautunut moneen suuntaan. Kolmannen viikon tapahtumat tulevat hieman yllätyksellisesti mutta piristävästi. Viimeinen viikko kertoo onnekkuudesta parisuhde asioissa ja jotain uutta voi nyt tällä rintamalla saada alkunsa.

Leijona, 2020 elokuu

(23.7. - 22.8.)

Elokuu ei tuone suurempia muutoksia tunne-elämään mutta tässä kuussa on hyvä panostaa verkostoitumiseen ja vuorovaikutussuhteiden laajentumisiin. Olet kekseliäs ja löydät helpostikin uusia tapoja ilmaista ajatuksiasi ja koet että tulet kuulluksi. Varsinkin kuun 6. - 19. päivät ovat suosiollisia keskusteluihin ja asioiden ääneen sanoittamisille. Jaa siis mietteitäsi toisten kanssa niin saat myös itse piristäviä uusia ideoita ja ajateltavaa.

Neitsyt, 2020 elokuu

(23.8. - 22.9.)

Elokuun alkupäivät painottavat vielä velvoitteita ihmissuhteissa mutta kuun toinen viikonloppu aloittaa sosiaalisemman ja tunne-elämän runsastumisen. Kuun puoliväli voi jopa tuoda uuden ihmisen näköpiiriisi ja uusia tuulia on liikkeellä. Viimeinen viikko on positiivinen sävyltään ja mahdollistaa herkkienkin tunteiden ilmaantumisia. Tunne-elämäsi voi nyt rikastua ja voit kokea onnistumisia ihmissuhteiden myötä.

Vaaka, 2020 elokuu

(23.9. - 23.10.)

Kuun ensimmäiset seitsemän päivää ovat vielä positiivisia sävyltään mutta siitä eteenpäin ihmissuhteesi vaativat enemmän panostusta ja pinnanalaisten sävyjen huomioimisia. Kuun lopulla on hyvä välttää sinisilmäisyyttä ja pitää ennemminkin realiteetit käsissään. Jokin suhde voi saada myös tummia sävyjä ja tiettyä ehdottomuutta tai jopa manipulointia voi olla ilmassa. Älä suostu kaikkeen ensi-istumalta, vaan pidä puoliasi ja ilmaise oma näkemyksesi suoraan ja kiertelemättä.

Skorpioni, 2020 elokuu

(24.10. - 22.11.)

Skorpioneille elokuun toinen viikonvaihde starttaa mukavan jakson ihmisuhteisiin ja enemmän hyväksyvyyttä ja uusiutumisia mahtuu loppukuun tilanteisiin. Kolmas viikko voi tuoda yllättäviä kohtaamisia, jotka avartavat ja uusivat ihmissuhdekenttääsi. Ole avoin uusille tuttavuuksille ja laajenna verkostoasi. Viimeinen viikko on hyvinkin positiivinen sävyltään, joskin viikonloppu voi jo vaatia syvempää luotaamista jonkun toisen suhteen.

Jousimies, 2020 elokuu

(23.11. - 21.12.)

Elokuun ensimmäinen viikko korostaa sosiaalisuutta ja hyvien kontaktien ylläpitämisiä. Tähän jaksoon onkin hyvä sijoittaa tärkeimmät kohtaamiset. Loppukuu tuskin tuo suurempia muutoksia suhteisiisi, vaan ennemminkin tasaisuus ja rakentavuus säilyy. Aivan kuun lopulla jonkun toisen sanomisiin on hyvä suhtautua varauksellisesti, sillä kaikiin huhupuheisiin tai olettamuksiin ei ole syytä tällöin perustaa omaa näkökantaansa.

Kauris, 2020 elokuu

(22.12. - 19.1.)

Kauriille elokuu tuo ihmissuhteisiin niin edistyksellisyyttä kuin myös vaativampiakin tilanteita. Kuun 8. päivä aloittaa sosiaalisemman jakson ja ihmissuhteisiin tulee enemmän vauhtia ja liikehdintää. Kolmas viikko voi tuoda hyvinkin yllättävällä tavalla jonkin kohtaamisen ja asiat tapahtuvat suunnittelematta. Ole utelias uudelle. Neljäs viikko suosii seuranpitoa kuin myös romantiikkaakin. Loppupäiviin mahtuu kuitenkin draamallisiakin sävyjä. Älä ole nyt itse turhan ehdoton tilanteissa mutta ota asioita suoraan puheeksi.

Vesimies, 2020 elokuu

(20.1. - 19.2.)

Elokuun alku tuo yllättäviä kohtaamisia mutta tilanteisiin voi myös liittyä alkuperäisten suunitelmien muutoksia. Jonkun toisen äkkiväärä käytös voi näitä muutoksia tuoda mukanaan. Kuun puoliväli on varsin toimeliasta aikaa ja yhteinen tekeminen onnistuu. Tällöin on myös hyvä keskustella ja ottaa asioitaan puheeksi, sillä yhdessä saat nyt enemmän aikaiseksi kuin yksin tehden.

Kalat, 2020 elokuu

(20.2. - 20.3.)

Kuun alun nihkeyden ja hiljaiselon jälkeen, aina toisesta viikonlopusta eteenpäin, sosiaalinen elämäsi saa runsautta ja kontktien ylläpito tuo hyvää mieltä. Varsinkin kolmas ja neljäs viikko ovat tapahtumarikkaita ja tilanteet jättävät jälkeensä hyvän maun itsellesi. Hyvä aika olla tekemisissä moniin tahoihin ja sosiaalinen elämäsi kuin myös tunnesuhteet tuovat tarvittavaa piristystä elämääsi.

Uusimmat artikkelit

Mikä ihmeen PSI?
15.01.2021
Lue artikkeleita

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.