Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Helena Tiira

Kaukohoidot, Reiki-energia ja korttien viestit

Kaisa Koskinen

Tunnetyöskentely, ennustaminen ja selvänäkö

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Anni Marketta

Kaukoparantaja ja ennustaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Niina Maarit

Intuitiivinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Agatha Seine

Selvänäkijä

Irene Purhonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvoja, reikihoitaja ja chakrojen puhdistus

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä ja unientulkitsija

Saga Malmi

EnkelivaloSelvänäkijä ja EnkeliValoParantaja

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Suvi Lempinen

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Assi Lumenvirta

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Selvänäkijä ja parantaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Carita Eklund

Selvänäkijä, unien tulkitsija ja energiahoitaja

Näytä kaikki tietäjät

Rakkaushoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima rakkaushoroskooppi.

Oinas, 2020 lokakuu

(21.3. - 19.4.)

Voit nyt olla niin keskittynyt omiin asioihisi ja velvoitteisiisi, että saat herkästi kumppaniltasi kritiikkiä ja arvostelua. Koeta kaiken kiireen keskellä huomioida myös kumppanisi tarpeet, jotta ristiriidat eivät äityisi liian suuriksi. Vältä olemasta nyt liian omaehtoinen. Jonkin asteinen rakkaustestin aika on nyt käsillä.

Harka, 2020 lokakuu

(20.4. - 20.5.)

Kuun kolmas päivä aloittaa hyvän jakson ihmissuhteissasi. Toisella viikonlopulla voit myös kohdata uusia mielenkiintoisia ihmisiä ja jotain uutta voi nyt myös alkaa ihmissuhdesaralla. Kuun kolmas viikko lupaa onnekkuutta ja tasapainoa suhteessasi ja koet erittäin lämpimiä tilanteita seuranpidossa kuin myös tunne-elämän kannalta.

Kaksoset, 2020 lokakuu

(21.5. - 20.6.)

Ihmissuhteissa lokakuussa parhaat päivä ovat kuun kaksi ensimmäistä ja kuun kolme viimeistä päivää. Kolmannella viikolla riskinä on liiallinen hyväuskoisuus tai sinisilmäisyys toisen tekemisille tai valinnoille. Tällöin ei ole myöskään ole syytä olla turhan luottavainen uuden ihmisen kohtaamisessa, sillä kaikki ei nyt ole niin ruusuista kuin se ehkä sinulle esitetään.

Rapu, 2020 lokakuu

(21.3. - 19.4.)

Kuun toinen viikonloppu lupaa mukavia ja piristäviä yllätyksiä ihmissuhteissa ja onkin hyvä mennä rohkeasti mukaan uusiin tilanteisiin. Kolmas viikko suosii tunnesuhteita ja koet että tulet huomatuksi ja kuulluksi. Neljännestä viikonlopusta eteenpäin suhteisiin nousee enemmän velvoitteista sävyä ja realismin tajua tarvitaan sekä maltillisuutta.

Leijona, 2020 lokakuu

(23.7. - 22.8.)

Aivan kuun alku ja kuun loppupäivät ovat parhaita aikoja suhdetoimintojen edistämisiin lokakuussa. Väliin mahtuu aikataulujen muutoksia jonkun toisen muutoksista johtuen ja äkkinäiset suunitelmien muutokset sotkevat herkästi nyt yhteisiä suunitelmia. Ole joustava niin saat parhaiten tilanteita viedyksi eteenpäin.

Neitsyt, 2020 lokakuu

(23.8. - 22.9.)

Lokakuu tuo suhde-elämään monenmoista ja kuun toinen viikonloppu varsinkin tuo yllättävältäkin taholta yhteydenottoja. Ole tällöin rohkea tutustumaan uusiinkin ihmisiin. Kolmas viikko on myös tapahtumarikas mutta tähän aikaan on myös riskitekijöitä kuvassa mukana. Nyt ei kannata olla liian sisisilmäinen tilanteissa, vaan tarkistuttaa kaikki faktat ja toisen taustat. Saatat myös itsellesi sallia rajojen ylityksiä, joten koeta olla realisti ja järkevä.

Vaaka, 2020 lokakuu

(23.9. - 23.10.)

Kuun ensimmäiset kaksi viikkoa ovat nyt riskialtista aikaa ristiriitojen esiin nousuun ja suhteen kipupisteet vaativat nyt kohtaamista avointa käsittelyä. Rasitteena on myös herkästi kumppanin tai omat työkiireet, jotka tuntuvat vievän kaiken ajan. Nyt ei ole kuitenkaan hyväksi jättää mitään ongelmaa hampaankoloon, vaan avoin puhuminen ja suora on nyt paras keino selättää ongelmia.

Skorpioni, 2020 lokakuu

(24.10. - 22.11.)

Kuun ensimmäisestä viikonlopusta alkaa skorpioneille varsin mukava jakso ihmissuhteissa ja hauskuutta ja uusia raikkaita tuulia on nyt näkyvillä. Sinkkujen on hyvä olla utelias uusille tuttavuuksille, joita tuntuu nyt putkahtelevan tuon tuosta. Kolmas viikko on suorastaan onnekas ja tuntehikas mutta myös vastuuta osoittava ja syvällistä asennetta edellyttävä.

Jousimies, 2020 lokakuu

(23.11. - 21.12.)

Lokakuun aikana ihmissuhteet edellyttävät vastuuntuntoista asennetta ja käytännöllisyyttä. Joku voi tarvita apuasi omissa ongelmissaan. Puolenkuun jälkeen ei myöskään olo syytä olla liian hyväuskoinen siihen nähden miten joku sinulle asioita esittää. Jotain epäluotettavuutta voi ilmetä ja onkin hyvä itse olla tarkkana ja tarkistaa kaikki faktat.

Kauris, 2020 lokakuu

(22.12. - 19.1.)

Aivan lokakuun alku voi tuoda ristiriitoja esiin parisuhteen myötä tai kumppanin tai omat kiireet ja velvoitteet voivat viedä myös kaiken ajan nii, ettei yhteistä aikaa helpolla löydy. Kuun toinen viikonloppu lupaa jo hauskuutta ja piristystä. Samoin kuun kolmas viikko antaa tilaa hempeämmille tunnelmille ja onnekkuutta tunne-elämässä on tarjolla.

Vesimies, 2020 lokakuu

(20.1. - 19.2.)

Ihmissuhderintamalla on lokakuussa hyvinkin tasaista menoa ja suuria vaateita tai suunnan muutoksia tuskin nyt eteesi tuodaan. On hyvä rauhoittua yhteiselämään ja suunitella yhteisiä hankkeita ja ryhtymyksiä. Paras aika osuu aivan kuun alkupäiviin, sekä kuun viimeisempiin päiviin. Joskaan väli aikakaan ei kuitenkaan ongelmia eteen nyt tuo.

Kalat, 2020 lokakuu

(20.2. - 20.3.)

Kuun ensimmäinen viikonloppu aloittaa vilkkaamman jakson niin sosiaalisestuin tunne-elämänkin kautta. Toinen viikonloppu voi olla hyvinkin yllätyksellinen ja mukavaa yhteisaikaa on tarjolla. Kuun kolmanteen viikkoon liittyy riskitekijöitä jonkun toisen luotettavuuteen nähden. Koeta ainakin itse pitää kiinni sovituista asioista ja vältä rajojen ylityksiä, jotta et loukkaisi nyt kanssaihmisiäsi.

Uusimmat artikkelit

Mikä ihmeen PSI?
15.01.2021
Lue artikkeleita

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.