Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Enkelikortti tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

meedio, selvänäkijä, parantaja

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Rakkaushoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima rakkaushoroskooppi.

Oinas, 2021 elokuu

(21.3. - 19.4.)

Elokuun alku kuun puoleen väliin näyttäytyy tasaisena ja suunitelmallisesta. Loppukuu lisää kontaktejasi mutta vastuuta on nyt syytä ottaa, jotta yhteiset asiat vievät eteenpäin. Hoida tunnollisesti oma osuutesi niin pienellä vaivannäöllä saat tilanteita vietyä eteenpäin. Kyseessä voi olla jonkin käytännön asian hoitaminen ja realismia tarvitaan, jotta saisit järkevän lopputuleman aikaiseksi.

Harka, 2021 elokuu

(20.4. - 20.5.)

Kuun alku suosii uusien kontaktien luomisia ja jokin kohtaaminen voi tapahtua sattuman kautta yllättävissäkin olosuhteissa. Voit laajentaa kontaktipintojasi ja verkostoitua laajemmalle. On hyvä olla kuun alussa avoin uusille tuttavuuksille ja olla rohkea lähteä mukaan uusiin juttuihin. Kuun toinen viikko korostaa hempeitä tunnelmia ja herkkyyttä toisen läheisyydelle. Loppukuu ei tuota ongelmia myöskään.

Kaksoset, 2021 elokuu

(21.5. - 20.6.)

Elokuun toinen viikko varoittaa epärealistisesta suhtautumisesta lähellä oleviin ihmisiin. Jotain epäluotettavuutta voi olla ilmassa ja joku voi aiheuttaa pettymyksen suunnitelmien suhteen. Ole myös realistinen huhupuheiden suhteen, sillä kaikki ei nyt välttämättä ole niin, miten asioita itsellesi esitetään. Kuun loppupuolella aika korostaa jotain yhteistä käytännöllistä ryhtymystä ja vastuuta on omalta osaltasi hyvä tilanteessa kantaa.

Rapu, 2021 elokuu

(21.3. - 19.4.)

Elokuun kaksi ensimmäistä viikkoa suosivat tunnesuhteita ja seuranpitoa. Kuun alun suunnittelemattomat ja äkkinäiset tilanteet ovat virkistäviä ja onkin hyvä mennä mukaan yllätyksellisiinkin tilanteisiin. Toinen viikko tuo tunteen syvyyttä ja jotain herkempää on kuvassa mukana. Loppukuu vaatii hieman enemmän omaa panostustasi ja tilanteita ja asioita on syytä ottaa enemmän järkipohjalta huomioon.

Leijona, 2021 elokuu

(23.7. - 22.8.)

Kuun alun velvoitteet ja muutokset olosuhteissa tuntuvat vievän niin aikaasi, että seuranpito ja tunneasiat jäävät hieman taustemmalle. Jokin suhde voi nyt myös päättyä jos aikojen kuluessa on päässyt liikaa kertymään selvittämättömiä ongelmia välillenne. On itse syytä olla maltillinen ja käyttäytyä harkitsevasti. Loppukuu ei enää ongelmia nosta esiin ja tilanteet tasoittuvat.

Neitsyt, 2021 elokuu

(23.8. - 22.9.)

Elokuun ensimmäiset päivät tuovat hyvää mieltä tapaamisista ja yhteisestä ajanvietteestä. Jotain voi sattua aivan äkkiarvaamatta ja onkin hyvä lähteä rohkeasti tutustumaan uusiin ihmisiin. Toinen viikko on vaativampi ja jotain epävarmuustekijöitä on tilanteissa herkästi mukana. Nyt ei ole syytä olla turhan sinisilmäinen toisen sanomisille. Pidä myös itse kiinni sovituista asioista.

Vaaka, 2021 elokuu

(23.9. - 23.10.)

Alkukuu on tasaisesti etenevää ja painopisteet ovat muualla kuin ihmissuhteissa. Puolenkuun jälkeinen aika on suotuisaa ja sosiaalisuutesi ja tunne-elämä vauhdittuvat. Kuun neljännellä viikolla tilanteet edellyttävät kuitenkin hieman vastuullista otetta ja järkevää asennetta ja vastuu asioiden etenemisistä jää omalle kontollesi. Toimi aikuismaisesti ja realistisesti mutta kuitenkin rakentavasti.

Skorpioni, 2021 elokuu

(24.10. - 22.11.)

Kuun alku tuo moninaisia tilanteita suhdetoimiisi. Jonkun yllättävä toiminta ja käytös voivat olla suunnittelemattomia ja jokin suhde voi saada päätepisteensä. Toisaalta jotain uutta  ja piristävää on kuitenkin samaan aikaan liikkeellä ja voit tutustua uuteen mielenkiintoasi herättävään henkilöön. Ole rohkea laajentamaan seurapiiriäsi. Loppukuu on hyvinkin tasaista.

Jousimies, 2021 elokuu

(23.11. - 21.12.)

Kuun alkupuoli edellyttää ylimääräistä järkeistämistä tilanteisiin ihmisten myötä, sillä kaikkeen et voi nyt ensikädeltä aivan luottaa. Jotain epäluottamukseen viittaavaa on herkästi tilanteissa mukana ja kaaosmaiset seuraukset ovat mahdollisia. Koeta ainakin itse olla mahdollisimman realistinen ja tarkista kaikki toisten sanomiset huolella. Loppukuu sujuu rauhaisammissa merkeissä.

Kauris, 2021 elokuu

(22.12. - 19.1.)

Alkukuun tilanteet suosivat seuranpitoa ja jotain uuttakin voi nyt nousta näköpiiriisi. Ole rohkea tutustumaan uusiin ihmisiin. Toisella viikolla tunteet syvenevät ja voit kokea tarvetta jakaa sisimpääsi toisen myötä hyvinkin syvällisellä tavalla. Kuun kaksi viimeistä viikkoa vaativat vastuuta yhteisten asioiden hoitamisissa ja järkiperäinen asennoituminen on paikallaan.

Vesimies, 2021 elokuu

(20.1. - 19.2.)

Alkukuukausi vaatii suhdetoimintojen rajaamisia ja jotain täytyy karsia ja valita uudella tavalla. On hyvä olla tilanteiden myötä kauasnäköinen ja ajatella nyt asioita järkiperäisesti. Vältä hetken mielijohteesta syntyneitä yllykkeitä ja pidä realiteetit mielessä. Kuun puolestavälistä eteenpäin on enemmän tilaa rakentavuuteen ja jatkuvuuden takaamiseen.

Kalat, 2021 elokuu

(20.2. - 20.3.)

Elokuun alun hauskanpidon ja ilottelun jälkeen kuun toinen viikko voi tarkoittaa takapakkia jonkun suhteen. Tällöin on syytä olla ylimääräisen realistinen suhdetoimissaan, sillä väärinkäsitysten ja epäluotettavuuden riski kasvaa. Älä mene mukaan kolmidraamoihin tai epäselviin ihmissuhteisiin. Pidä myös huoli siitä että itse osoitat luotettavuutta toisille. Ylimääräistä realismia on hyvä harjoittaa.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.