Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Enkelikortti tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

meedio, selvänäkijä, parantaja

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Rakkaushoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima rakkaushoroskooppi.

Oinas, 2021 huhtikuu

(21.3. - 19.4.)

Ehdottomia ja ratkaisuja vaativia tilanteita on ihmissuhteiden myötä kuun toisella viikolla ja tilanteisiin liittyy herkästi epäoikeudenmukaisuutta ja ehdottomuutta. Ota ainakin itse huomioon toisen näkökantoja ja ole myös mahdollisimman rehellinen ja avoin. Kuvioon liittyy myös nyt kuitenkin jotain helpottavaa ja uudistavaa. Rehellisyys on nyt kuitenkin kaikissa suhteissa avainsana.

Harka, 2021 huhtikuu

(20.4. - 20.5.)

Härkien huhtikuun loppupuolisko voi mullistaa tunne-elämän asetelmat uusiin suuntiin ja tilanteet syntyvät suunnittelematta ja yllättäen. Jotain uutta voi tulla nyt näköpiiriisi uuden ihmisen myötä ja samalla joudut ratkaisujen ja valintojen eteen. Vanha suhde voi tulla päätepisteeseensä ja uudet tuulet puhaltavat tilalle raikkain tuulin.

Kaksoset, 2021 huhtikuu

(21.5. - 20.6.)

Kuun toinen viikonloppu tuo aloitteikkuutta ja positiivista ryhtymistä ihmissuhteeseen, mutta kuvassa on herkästi riskitekijöitä nyt mukana. Voit yrittää mennä siitä yli missä aita on matalin unohtaen tämän maailman realiteetit ja rajat. Koeta välttää menemästä mukaan kovin sotkuisiin suhdetilanteisiin ja koeta sensijaan olla mahdollisimman realistinen. Kolmas viikonloppu sensijaan on jo suosiollisempaa suhdetoimien kannalta.

Rapu, 2021 huhtikuu

(21.3. - 19.4.)

Jokin ratkaisun paikka voi nyt tulla eteen jonkun ihmisen myötä ja voit kokea olevasi puun ja kuoren välissä. Rehellisyys, avoimuus ja asioista suoraan puhuminen on nyt paikallaan ja koeta välttää ihmissuhdepelejä. Älä suostu manipuloitavaksi vaan pidä puoliasi ja sano sanottavasi suoraan jättämättä mitään hampaankoloon muhimaan, niin pääset tilanteessa parhaiten eteenpäin. Loppukuu merkannee jo suotuisampia sävyjä olosuhteisiin ja kuvaan mahtuu iloittelua ja piristystä.

Leijona, 2021 huhtikuu

(23.7. - 22.8.)

Kuun alkupuolisko on kevyt ja mielekäs suhdetoimissasi ja edistystä tilanteisiin on näkyvillä. Yhteinen tekeminen onnistuu ja tilanteista jää itsellesi hyvä mieli. Kuun lopulla jokin ihmissuhteisiin liittyvä yllättäväkin tekijä voi herkästi muuttaa asetelmia ja malttia ja järkevää otetta tarvitaan. Jonkun käytös voi tuntua yllättävältä ja omiakin suunitelmiasi sotkevalta. Ole maltillinen.

Neitsyt, 2021 huhtikuu

(23.8. - 22.9.)

Alkukuussa jokin vakavasävyinen keskustelu on paikallaan kumppanin myötä. Olet normaalia ärsyyntymisherkempi ja toisen käytös voi nyt tuntua ylenmääräisen itsekkäältä. Älä kuitenkaan luo mielikuvaa tilanteista ottamalla asioista ensin selvää ja tiedostamalla faktat. Loppukuun olosuhteissa on jo kevyemmät sävyt ja mahdollisuus uusien kontaktien luomiseen ovat hyvät.

Vaaka, 2021 huhtikuu

(23.9. - 23.10.)

Jotain voi ilmetä ihmissuhteessasi ennen puoltakuuta, joka saa sinut vakavasti miettimään suhteen laatua ja merkitystä. Toiveikkuutta on kuitenkin syytä pitää mukana mutta ole valmis syviin tuntemuksiin ja ravisteleviin kokemuksiin. Jos nyt kohtaat uuden ihmisen, joka tunkeutuu heti suoraan ihon alle, niin on syytä olla hieman varuillaan toisen tarkoitusperistä.

Skorpioni, 2021 huhtikuu

(24.10. - 22.11.)

Loppukuu painottaa ratkaisujen tekemistä jossain suhteessa ja aikansa eläneet suhteet voivat saada päätepisteensä. Ota realistinen ote ja mieti omaa tulevaisuuttasi pidemmän päälle. Vastuu tilanteissa jää itsellesi ja voit kokea, että toinen ei nyt arvosta omaa panostasi ja valintojasi. Nyt on syytä suhtautua asioihin järkevästi ja pistää hetkeksi tunteet taaemmalle.

Jousimies, 2021 huhtikuu

(23.11. - 21.12.)

Jonkun käytös voi nyt olla itseäsi kohtaan hämäännyttävä ja voit kokea epäluotettavuutta toisen suhteen. Älä uhriudu tilanteiden edessä, vaan koeta ajatella realistisesti ja olla turhaan uhraamatta energiaasi toisen eteen turhauttavalla tavalla. Nyt ei ole oikea hetki myöskään aloittaa mitään uutta vakavammassa mielessä, sillä riskitekijöitä on kuvassa mukana.

Kauris, 2021 huhtikuu

(22.12. - 19.1.)

Alkukuu voi tuoda eteesi jonkin valinnan tai ratkaisun ihmissuhteeseen ja tärkeää kaikessa on nyt olla rehellinen niin itselleen kuin toisellekin. Vältä myös päällepainavuutta ja koeta ottaa huomioon myös toisen olosuhteet tilanteessa, jotta et olisi itse turhan ehdoton. Loppukuun sävyt tuovat jo iloa ja riemastuttavia tilanteita ja kohtaamisia.

Vesimies, 2021 huhtikuu

(20.1. - 19.2.)

Alkukuu aina kuun puoliväliin asti suosii tapaamisia ja yhteisiä hankkeita romanttisessa mielessä. Loppukuu tuo eteesi yllättävälläkin tavalla tietoisuuteesi valintoja ja ratkaisuja, joista on nyt itse otettava vastuu. Vältä seikkailuja ja mieti tilanteita järkipohjalta. Muutostekijöitä on ilmassa ja joustavuutta tarvitaan toisen käytöksen suhteen.

Kalat, 2021 huhtikuu

(20.2. - 20.3.)

Kiireet ja velvoitteet tai jumittavat tilanteet eivät nyt alkukuun puolella anna oikein tilaan suhdetoimille. Sävynä on ennemminkin yhteistyö vastuullisesti. Pidä itse kiinni lupauksista toiselle, äläkä lupaa mitään liioiteltua. Loppukuu ilahduttaa seuranpidon myötä ja raikkaat, uudistavat tuulet piristävät mieltäsi jopa uusien tutustumisten myötä.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.