Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Enkelikortti tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

meedio, selvänäkijä, parantaja

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Rakkaushoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima rakkaushoroskooppi.

Oinas, 2021 joulukuu

(21.3. - 19.4.)

Oinaiden on hyvä varautua joulukuussa vaativiin asetelmiin suhdetoimissa, sillä jonkun omaehtoinen ja vaativa asenne tuntuu kävelevän nyt oman tahtovoimasi ylitse. Tyypillisiä ovat valtataisteluasetelmat tai epäoikeudenmukaisuuden kohtaaminen jonkun suhteen suhteen. Edellytä oikeudenmukaisuutta ja vaadi rehellisyyttä ja avoimuutta. Älä mene mukaan ihmissuhdepeleihin, vaan ilmaise suoraan ja rohkeasti oma kantasi.

Harka, 2021 joulukuu

(20.4. - 20.5.)

Joulukuun alkupuolella jonkun omaehtoinen käytös voi jättää nyt omat tarpeesi huomiotta ja ristiriitatilanteet ovat näin ollen herkässä. Kuun toisella viikonlopulla on hyvä ottaa asioita esille pintaa syvemmältä ja koettaa rehellisesti jakaa tuntojansa läheisen myötä, jotta saisit asiaan enemmän selkeyttä. Joulun aika edellyttää vastuuta käytännön asioiden hoitamisissa ja muuttuvissa tilanteissa on osattava järkeistää suunitelmia uudelleen.

Kaksoset, 2021 joulukuu

(21.5. - 20.6.)

Kaksosilla on muutamia riskin paikkoja liittyen luottamukseen ihmissuhteissa joulukuun aikana. Kuun ensimmäisen kokonaisen viikon alkupuoli voi tuottaa hankaluuksia keskusteluissa ja vuorovaikutustilanteissa. Herkästi syntyy väärinkäsityksiä tai asioiden unohtamisia niin toisen kuin itsesikin puolelta. Tarkista, että olet ymmärtänyt toisen sanomiset ja katso että itsekin olet tullut oikein ymmärretyksi. Kuun toinen viikonloppu voi tuoda esiin epäluotettavuutta toisen taholta. Toisaalta tällöin myös asioista selvää ottaminen ja puhuminen voi tuoda enemmän selkyttä ja ymmärrystä tilanteisiin.

Rapu, 2021 joulukuu

(21.3. - 19.4.)

Ravuille joulukuu tuo vaativia tilanteita suhdetoimiin ja jonkun käytös voi olla nyt eritoten epäoikeuden mukaista ja salakähmäistä itseäsi kohtaan. Älä suostu ylikävellyksi ja pidä rohkeasti puoliasi. Jotain epäoikeudenmukaista on nyt helposti tilanteissa ja koet olevasi ahtaassa raossa. Toisinaan ei ole muuta keinoa kuin irtisanoutua tilanteesta ja pistää piste jollekin kehityskululle. Vaadi kaikessa suoruutta ja avoimuutta, äläkä ole nyt turhan luottavainen.

Leijona, 2021 joulukuu

(23.7. - 22.8.)

Kuun alku on varsin vauhdikas ja olet mukana yhteisissä asioissa vilkkaasti. Toisaalta toisen itsekeskeinen käyttäytyminen voi ärsyynnyttää ja koet toisen nyt turhan omaehtoisena ja hyökkäävänä. Ole itse nyt realisti ja pistä rajoja jos koet että tilanteet niin vaativat. Suuria muutoksia kuukausi ei nyt kuitenkaan kohdallasi painota, vaan ennemminkin käytännöllisyyttä ja yltiömäisyyden välttämistä.

Neitsyt, 2021 joulukuu

(23.8. - 22.9.)

Kuun toinen viikko voi nyt tuoda vakava sävyisen kohtaamisen jonkun kanssa. Kyseessä voi olla väärinkäsitys tai jokin sekaannus kommunikoinnissa. Koeta itse olla huolellinen ja ota asioita rohkeasti puheeksi jos olet unohtanut jonkin tärkeän asia toisen kannalta. Älä lupaile kenellekään liikoja tai asioita joista et pysty pitämään kiinni. Realismi ja asioista suoraan puhuminen on nyt tärkeää.

Vaaka, 2021 joulukuu

(23.9. - 23.10.)

Vaaka ihmisille joulukuu on vaativaa aikaa ihmissuhteiden myötä ja jokin tilanne voi nyt olla pakottava ja lopullinen. Jokin suhde voi nyt käydä läpi perinpohjaisen muutoksen. Jos jokin suhde ei nyt vastaa intensiivisiä tarpeitasi, voit nyt pyrkiä pääsemään hänestä eroon. Yleensä seuranvalinta on tässä kuussa erittäin tärkeää ja on syytä olla menemättä mukaan valtapeleihin ja ihmissuhdepeleihin. Pidä puoliasi ja sano sanottavasi nyt rohkeasti ja suoraan, jotta saisit selvyyden siitä missä mennään.

Skorpioni, 2021 joulukuu

(24.10. - 22.11.)

Voit nyt itse käyttäytyä puoleenkuuhun asti verrattain itsekeskeisesti ja omavaltaisesti ja näin ollen palaute on sen mukaista. Vältä liioittelua ja koeta olla realistinen. Voit nyt reagoida tunnetilanteisiin turhan voimakkaasti, joten tietynasteinen itsehillintä on paikallaan. Joulunaika on tuntehikas ja syviä tunteita nostattava mutta mielekkäällä tavalla.

Jousimies, 2021 joulukuu

(23.11. - 21.12.)

Olet itse jouluun asti tässä kuussa varsin hyvän tuulinen ja optimistinen ja saatkin hyvää palautetta vastaasi kohtaamisissa. Varsinkin kuun toinen ja kolmas viikonloppu tuovat iloa ja positiivisuutta tilanteisiin ja sopusointu on kannattelevaa. Joulunaika on suunnitellusti ja sovitusti onnistunut. Uuteenvuoteen siirryt hieman rajoittuneemmissa tunnelmissa ja käytännöllisyys ja realismi ovat ennemminkin sävynä kuin iloittelu ja seuranpito.

Kauris, 2021 joulukuu

(22.12. - 19.1.)

Sinulla on nyt kohonnutta tarvetta saavuttaa syvempää täyttymystä tunne-elämässäsi ja ajoittain voit kokea vaikeana hillitä tunteitasi. Taipumusta unohtaa järki tilanteissa on nyt riskinä ja oma ehdottomuutesi voi karkoittaa toiset lähettyviltäsi. Toisaalta riskinä on nyt rakastua ihmiseen, johon itselläsi ei ole kovin henkistä yhteyttä. Vältä ihmissuhdepelejä ja ole itse mahdollisimman suora ja rehellinen kaikissa suhteissasi.

Vesimies, 2021 joulukuu

(20.1. - 19.2.)

Kuun alku voi luoda ylenmääräistä tarvetta saavuttaa ihmissuhteissa jotain, joka ei nyt välttämättä ole kovin realistista tai todennäköistä. Vältä liioiteltua toimintaa ja ryhtymisiä sen suhteen mitä haluat itsellesi, sillä voit nyt käyttäytyä turhan itsekeskeisesti. Tiettyä levottomuutta on ilmassa ja voit tehdä turhan äkkivääriä aloitteita. Loppukuun tilanteet ovat rauhaisampia ja vältyt riskitilanteilta. 

Kalat, 2021 joulukuu

(20.2. - 20.3.)

Katso kuun alkupuolella tarkkaan miten ilmaiset itseäsi suusanallisesti, jotta et tulisi väärinymmärretyksi. Pidä myös lupauksistasi kiinni ja ole toisen luottamuksen arvoinen. Joulun aika on hyvinkin tuntehikas ja olet hyvin mukana yhteisissä tilaisuuksissa. Uutena vuotena kaipaat vaihtelua ja voitkin keksiä jotain uutta tapaa kohdata vuoden vaihtumisen läheisesi myötä innostuneesti ja hyvillä mielin.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.