Annika Koivu

Enkelikortti tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

meedio, selvänäkijä, parantaja

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Rakkaushoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima rakkaushoroskooppi.

Oinas, 2021 lokakuu

(21.3. - 19.4.)

Lokakuussa ihmissuhteet vaativat syvien tunteiden kohtaamista ja kykyä vaatia oikeudenmukaisuutta ja rehellisyyttä toisilta osapuolilta. Voit joutua puolustamaan näkökantaasi ja ottamaan vaativia asioita esille. Älä mene mukaan ihmissuhdepeleihin. Kuun puoliväli on vaativinta aikaa ja tilanteet voivat ensi silmäykseltä näyttää positiivisilta mutta joku voi nyt olla liikenteessä ketunhäntä kainalossaan. Puhu asioista suoraan ja edellytä toiseltakin rehellisyyttä.

Harka, 2021 lokakuu

(20.4. - 20.5.)

Lokakuun ensimmäiset päivät tuovat herkästi tilanteen eteesi, jossa joku lupaa sinulle nyt enemmän kuin pystyy loppupeleissä toteuttamaan. Ole siis jalat maassa, äläkä mene kaikkeen mukaan heti ensinäkemältä. Kuun loppu tuo herkästi ongelmat ja puutteet esiin suhteessa ja näet toisessa herkästi hänen heikoimmat puolensa. Malttia tarvitaan, vaikka vastuu asioista tuntuu jäävänkin itsellesi. Rakkautta testataan.

Kaksoset, 2021 lokakuu

(21.5. - 20.6.)

Kuun toinen viikko tuo jonkin yhteistyö hankkeen, joka edellyttää käytännön toimia. Kuun lopun tilanteet tuovat ensin jonkin pettymyksen. Kyseessä on herkästi väärinymmärrykset tai unohtelut, joten varmista kaikki huolella. Asia ja tilanne on kuitenkin kohentumassa samantien ja olet hyvinkin tyytyväinen lopputulemaan. Koeta itse olla unohtamatta omia lupauksiasi.

Rapu, 2021 lokakuu

(21.3. - 19.4.)

Epäselvyydet ja valtataistelu tilanteet ihmissuhteissa nousevat tässä kuussa herkästi pintaan ja sinun on opittava sanomaan "ei" ja puolustettava itseäsi. Jonkun käytös voi olla nyt itseäsi kohtaan epäoikeudenmukaista ja koet olevasi ahtaassa raossa. Älä suostu nyt kaikkeen vaan pidä puoliasi ja edellytä tasapuolisuutta ja oikeudenmukaisuutta tilanteissa. Suoraan asioista puhuminen on nyt tärkeää.

Leijona, 2021 lokakuu

(23.7. - 22.8.)

Suurempia paineita tai muutoksia lokakuu ei tuota, joskin kuun alussa jonkun lupaukset voivat olla suureellisia ja epärealistisia. Älä ole turhan hyväuskoinen, sillä joku voi hieman puhua ohi suunsa. Toinen viikko edellyttää yhteisissä toimissa vastuunottoa ja käytännönläheisyyttä. Kolmas viikko tuo edistystä ja hyvää mieltä yhdessäolosta. Kuun viimeiset päivät vaativat kärsivällisyyttä ja malttia kohtaamisissa, sillä itsestäsi voi tuntua, että toinen osapuoli jättää liikaa vastuuta itsellesi.

Neitsyt, 2021 lokakuu

(23.8. - 22.9.)

Lokakuun alku on parasta aikaa ihmissuhteiden myötä. Kuun loppu vaatii työstämistä ja tilanteet tuntuvat vaativan kärsivällisyyttä ja vaivannäköä. Riskialttein on kuun loppu, jolloin jonkun sanomia kohtaan et voi olla turhan sinisilmäinen tai hyväuskoinen. Jokin outous tai väärinkäsitys voi sotkea kuvioita. Tarkista itse kaikki huolella, äläkä ole turhan luottavainen.

Vaaka, 2021 lokakuu

(23.9. - 23.10.)

Tärkeää tässä kuussa on itse miettiä omaa käyttäytymistään, jotta et olisi turhan omavaltainen ja asioita piilossa pitävä. On tärkeää ottaa asioita suoraan puheeksi rehellisesti ja avoimesti. Toisaalta voit nyt olla turhan itsekeskeisesti liikkeellä ja palaute on sen mukaista. Koeta miettiä tasapuolisuutta ja oikeudenmukaisuutta kaikessa mitä teet ja miten asioita nyt ilmaiset. Ristiriidat ovat herkimmillään kuun alkupäivinä ja puolenkuun aikaan.

Skorpioni, 2021 lokakuu

(24.10. - 22.11.)

Tunteet ovat pääosassa kuun ensimmäisinä päivinä. Voit kokea tunnekuohua ja jokin uusi tuttavuuskin voi nyt saada alkunsa. Pystyt tällöin kuitenkin tuomaan itsestäsi parhaita puoliasi esiin, joten ole rohkeasti liikkeellä. Ole suora ja rehellinen, niin saat parhaan lopputuleman seuranpidoista. Toisesta viikonlopusta eteenpäin tilanteet ovat tasaisesti eteneviä.

Jousimies, 2021 lokakuu

(23.11. - 21.12.)

Kuun toisesta viikonlopusta alkaa varsin ihmisläheinen ja sosiaalinen jakso ja yhteydenpidot ja tapaamiset tuovat hyvää mieltä ja piristystä elämääsi. Tosin kuun viimeinen viikko painottaa hieman ristiriitaisestikin olosuhteita niin hyvässä kuin pahassakin. Jokin tilanne voi ensin näyttäytyä positiivisesti ja innoittavasti mutta riskinä on liiallinen hyväuskoisuus ja idealistisuus. Koeta välttää sotkuja ihmissuhteissa käytännön ratkaisuja tehdessä ja pidä realiteetit ja tämän maailman rajat mielessä.

Kauris, 2021 lokakuu

(22.12. - 19.1.)

Jokin painokas tunteisiin menevä tilanne tai päätös osuu aivan kuun alkuun. Ole rehellinen tunteissasi ja ole tarkkana oikeudenmukaisuuden kanssa. Vältä puuttumista asioihin joihin et voi loppujen lopuksi vaikuttaa. Kuukausi on hyvin hektinen ja kiireitä sisältävä, että et loppukuun aikana tahdo löytää aikaa seuranpitoon tai läheisiin ihmissuhteisiin. Koeta siis olla purkamatta paineita kanssaihmisten harteille.

Vesimies, 2021 lokakuu

(20.1. - 19.2.)

Kuukauden alku painottaa vastuullista otetta ja hidastunutta tahtia ihmissuhteissasi. Toisesta viikonlopusta eteenpäin sävyn muutos on positiivista ja voit taas rennommin suhtautua tilanteissa. Viimeinen viikko onkin jo hyvin menestyksekäs ja tapaamiset ja yhteydenpidot onnistuvat hyvin. Panosta energiaasi tähän viikkoon.

Kalat, 2021 lokakuu

(20.2. - 20.3.)

Kuun alku tuo tunteisiin syventyvyyttä ja tuntehikkuutta ja pystyt nyt ilmaisemaan omia tuntojasi pintaa syvemmältä. Kuun toisesta viikonlopusta eteenpäin olosuhteet painottavat vastuuta ja omaa panostustasi ihmissuhteiden eteen. Viimeisellä viikolla on hyvä olla normaalia realistisempi ja välttää joutumasta sekaviin ihmissuhdesotkuihin. Koeta itse olla luotettava ja tarkista myös kaikki huhupuheet, ennenkuin luot kuvaa todellisuudesta ja tapahtumien todellisesta kulusta.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.